Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:11:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Digitalni Andjeo''  (Pročitano 23617 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Ево прича се поново променула, до малопре су то била четири и само двојица су убијена.

Ех, када се прича оволико мења онда знаш да нема ту ништа.

Kao sto rekoh. Nemam nikakav motiv, niti potrebu da bio koga u bilo sta ubedjujem. Izneo sam svoje misljenje i to revoltiran nekim od postova koje sam ovde procitao. Moje skromno misljenje je je strasno i ako je jedan covek opsovan zbog toga sto je napravio ovaj film, a ne da je ubijen. Ti kazes da su ubijena samo dva coveka i da ih je bilo cetiri. Ja za to ne bih rekao samo, ali to je samo moje misljenje. I koliko sam ja video u filmu, a gledao sam ga nekoliko puta, nigde niko tebe ne primorava da u to verujes, niti se insistira na tome da je to istina. To je pogled na neke stvari ljudi koji su autori tog filma i to je sve. Tvoj je izbor da li ces to prihvatiti i koliko ces od toga prihvatiti, a koliko ne. Ti ocigledno mislis da je to glupost, ja ne mislim i to je to. Niti ja tebe ubedjujem da je to istina, a bilo bi lepo i da ti mene ostavis da verujem u sta ja hocu. Autori filmova Zeitgeist i Da Vincijev kod, su kao sto sam vec pomenuo vrlo bogati ljudi, poznati i svi svetski mediji to forsiraju iz sve snage. Zasto se ne pruzi sansa i drugoj strani, pa da ljudi sami odluce u sta zele da veruju? Ok, moglo bi se reci da Digitalni andjeo ne moze da postane tako popularan jer je srpski film i nema tu medijsku podrsku. Ok, slazem se sa tim. Ali zasto onda recimo film Davida Ickea Illuminati - The antichrist conspiracy koji se bavi slicnom tematikom, nema nigde prodju i za taj film i za samog coveka 99% ljudi koji su gledali i Zeitgeist i citali ili gledali Da Vincijev kod, nikada nisu ni culi?

Citat
Да Винчијев код је дело фикције и нигде не пише да је то истина, целу причу су управо започели људи као ти који су све узели за озбиљно и говоре како је све истина и куну се у исто.

Ja nigde nisam napisao da je sve istina. Mozes ponovo da procitas moje postove pa ces videti i sam. A da se kunem sam rekao, ali naravno revoltiran postom koji sam citirao, a naravno da se ne kunem u film, vec sam ga gledao i vrlo mi je drag, a takodje ga i izuzetno cenim. I velika razlika izmedju Da Vincijevog koda i Digitalnog andjela, ako se to uopste moze porediti, je u tome sto Digitalni andjeo daje svoje vidjenje sveta oko nas, a Da Vincijev kod trosi nevidjenu energiju da ospori veru u Hrista i dokaze nesto na osnovu nekih naklapanja, sto je samo po sebi kontradiktorno jer pokusava materijalnim stvarima da ospori veru, a vera da moze da se dokaze, ne bi se zvala vera, vec bi postala deo nauke i bila bi merljiva, opipljiva kao i sve ostalo cime se nauka bavi.

Dakle jos jednom ponavljam. Ne interesuje me sta ko misli i ko u sta veruje, ili ne veruje. U svom dvoristu radite sta hocete i verujte u sta hocete. Ono protiv cega se borim je da ljudi iz svog dvorista pokusavaju da preuredjuju nase dovriste i obajsanjavaju nam sta u njemu valja a sta ne i kako to treba da sredimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
A, jel' postoje dokazi da su oni ubijeni?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Postoje, rekla baba Simana.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
Citat
Ti kazes da su ubijena samo dva coveka i da ih je bilo cetiri.
То само показује колико варира прича око аутора филма, што пуно говори. Једни кажу да су ови радили, други да су они...

Citat
I koliko sam ja video u filmu, a gledao sam ga nekoliko puta, nigde niko tebe ne primorava da u to verujes, niti se insistira na tome da je to istina.
Одмах на почетку филма пише да је све истина. Smile

Citat
Autori filmova Zeitgeist i Da Vincijev kod, su kao sto sam vec pomenuo vrlo bogati ljudi, poznati i svi svetski mediji to forsiraju iz sve snage. Zasto se ne pruzi sansa i drugoj strani, pa da ljudi sami odluce u sta zele da veruju?
Зајтгајст је на интернету на више сајтова доказан као нетачан, а медији ни не причају о њему, једини начин на који се дистрибуира је преко интернета.

Аутор "Да Винчијевог кода" је писац, то је роман, дело фикције. Ту нема шта да се верује, јер самим тим да је то фикција значи да то аутор измислио. Аутор може да користи исторјске личности и догађаје, као и права места, али у својој суштини то је његова прича, коју је он смислио. Незнам да ли си читао (претпостављам да ниси), али то садржи ликове и причу, то није научна и историјска књига, већ роман. Сасвим је логично очекивати да ће исти имати пара ако се његова књига продаје. То што ти причаш је ко када би критиковао било ког другог писца што има пара јер му се књиге добро продају.

Citat
Ok, moglo bi se reci da Digitalni andjeo ne moze da postane tako popularan jer je srpski film i nema tu medijsku podrsku. Ok, slazem se sa tim. Ali zasto onda recimo film Davida Ickea Illuminati - The antichrist conspiracy koji se bavi slicnom tematikom, nema nigde prodju i za taj film i za samog coveka 99% ljudi koji su gledali i Zeitgeist i citali ili gledali Da Vincijev kod, nikada nisu ni culi?
Дејвид Ајк је обична маргинална личност. Њега мало ко схвата озбиљно.

Citat
I velika razlika izmedju Da Vincijevog koda i Digitalnog andjela, ako se to uopste moze porediti, je u tome sto Digitalni andjeo daje svoje vidjenje sveta oko nas, a Da Vincijev kod trosi nevidjenu energiju da ospori veru u Hrista i dokaze nesto na osnovu nekih naklapanja, sto je samo po sebi kontradiktorno jer pokusava materijalnim stvarima da ospori veru, a vera da moze da se dokaze, ne bi se zvala vera, vec bi postala deo nauke i bila bi merljiva, opipljiva kao i sve ostalo cime se nauka bavi.

Опет као што рекох, "Да Винчијев код" је дело фикције, роман, не научна књига, не историјска књига, не религијска књига, роман. Аутор је писац, није научник, нити историчар, нити теолог, писац.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2008, 20:26:54 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Зајтгајст је на интернету на више сајтова доказан као нетачан, а медији ни не причају о њему, једини начин на који се дистрибуира је преко интернета.

Citat
Дејвид Ајк је обична маргинална личност. Њега мало ко схвата озбиљно.

nadam se da taxtex nece ovo procitati Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Ja sam vec rekao da nemam nameru da se raspravljam, niti da bilo koga u bilo sta ubedjujem. Ja samo znam da ima dosta ljudi, neke i licno poznajem, koji su u zivotu procitali jednu knjigu i to upravo Da Vincijev kod. Da, ta kniga je roman, fikcija, ali autor tog romana je kao bazu za isti koristio neka kvazi istrazivanja, kojima se dokazuje da je Hrist imao potomke, bio ozenjen i tako dalje, sto su sve gluposti. Poenta je da je taj roman i film kasnije postao bestseler svetskih razmera i da prakticno nema coveka na zemaljskoj kugli koji za taj roman makar nije cuo, a ogroman broj ljudi ga je i procitao, ili odgledao film. "Drugu stranu", kojoj recimo pripada ne sam Dejvid Icke, jer on je vise covek koji voli da se bavi nerazjasnjenim fenomenima, nego samom religijom, ali recimo njegov film The antichrist conspiracy, nema nikakvu medijsku podrsku i jako malo ljudi je culo za njega. Da li je Dejvid Icke marginalan ili ne, u principu mene i ne zanima. U svakom slucaju nije nista marginalniji od autora Da Vincijevog koda, bar nije zasluzio nista manje da bude poznat od njega, a opet nekim slucajem nije ni priblizno tako poznat. Zeitgeist je film koji mozda nije poznat kao Da Vincijev kod, ali svakako da je jedno milion puta poznatiji od The antichrist conspiracy. Jel i on fikcija ili bar pokusava da se predstavi kao ozbiljan film koji otvara oci i raskrinkava neku najvecu prevaru u istoriji covecanstva i tako dalje? Ali ok, ne ocekujem da se slozis sa mnom, jer znam da imas potpuno drugaciji pogled na stvari, tako da neka bude kako ti kazes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Digitalni andjeo,je zanimljiv film,sviđa mi se,ali ne bih ga puno naduvavao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
iMilanche, ја и ти смо завршили. Не слушаш ме и нећу да бесмислено трошим енергију да ти објашњавам. Адиос.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2008, 00:23:09 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Kakve veze "Da Vinčijev kod" sa "Digitalnim Anđelom" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
Kakve veze "Da Vinčijev kod" sa "Digitalnim Anđelom" Smile
iMilanche га непрестано спомиње.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2008, 00:28:42 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:11:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.