Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:18:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Digitalni Andjeo''  (Pročitano 23628 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ma ljudi, to ne treba gledati, to je stvoreno za manipulaciju naroda, takve stvari samo zatupljuju narod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
necete verovati da ima ljudi koji se kunu u ovaj film... a kad cuju onaj famozni snimak iz pakla koji je prikacen na film "sve se najeze" hehehehehehehehehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n73
e film je bas verodostojan. bio sam u sibiru i cu sve
IP sačuvana
social share
,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
necete verovati da ima ljudi koji se kunu u ovaj film... a kad cuju onaj famozni snimak iz pakla koji je prikacen na film "sve se najeze" hehehehehehehehehehe

Evo ja se "kunem" u taj film.  I sta sada? A ti znas da li je snimak prikacen ili nije? Jel ti Anton Le Vay mozda rekao da je prikacen? Procitaj Bibliju, Hriscansku Bibliju, ne La Vejevu, razgovaraj sa nekim malo upucenijim, pa ces shvatiti da je najveci uspeh djavola da negira svoje postojanje, a u tvom slucaju efekat je 100%. Za tvoju informaciju, posto vec ne priznajes sam film, autori tog filma su tri sredovecna muskarca koji su imali blagoslov nekog svestenika i sva trojica su ubijena. Ti razmisli sada da li je to slucajno ili ne. Za isto vreme autori Zeitgeist-a, Da Vincijevog koda i ostalih kuraca od filmova setaju zivi i zdravi i zgrcu milione dolara. Pogledaj i film Illuminati. Imas tri dela, ali tebi preporucujem drugi, The antichrst conspiracy. Posto ti je Digitalni andjeo "bljak" verovatno zato sto ga Amerikanci nisu snimili, pogledaj ovo, autor je Britanac, pa se malo zamisli nad time.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2008, 15:55:04 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
a sta je poenta filma, da je nama u srbiji super sto smo zatucani i nerazvijeni ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Citat

Evo ja se "kunem" u taj film.  I sta sada? A ti znas da li je snimak prikacen ili nije? Jel ti Anton Le Vay mozda rekao da je prikacen? Procitaj Bibliju, Hriscansku Bibliju, ne La Vejevu, razgovaraj sa nekim malo upucenijim, pa ces shvatiti da je najveci uspeh djavola da negira svoje postojanje, a u tvom slucaju efekat je 100%. Za tvoju informaciju, posto vec ne priznajes sam film, autori tog filma su tri sredovecna muskarca koji su imali blagoslov nekog svestenika i sva trojica su ubijena. Ti razmisli sada da li je to slucajno ili ne. Za isto vreme autori Zeitgeist-a, Da Vincijevog koda i ostalih kuraca od filmova setaju zivi i zdravi i zgrcu milione dolara. Pogledaj i film Illuminati. Imas tri dela, ali tebi preporucujem drugi, The antichrst conspiracy. Posto ti je Digitalni andjeo "bljak" verovatno zato sto ga Amerikanci nisu snimili, pogledaj ovo, autor je Britanac, pa se malo zamisli nad time.
Citat

u stvari, aj ti nama reci imena autora filma, odakle su, kako su ubijeni itd., ili da li postoji ikakva konkretna informacija koja potvrdjuje tvoje tvrdnje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Uopste poenta nije da je nama dobro sto smo zatucani i nerazvijeni. Mislim da uopste nisi razumeo film na pravi nacin. Klasicna, crno bela poenta u sustini i ne postoji. Postoji samo cilj filma, a to je da ljudima skrene paznju na neke stvari koje ih okruzuju a koje oni jednostavno ne primecuju i ne razumeju jer su sivse zaokupljeni nekim materijalnim stvarima i suvise su utonuli i kolotecinu modernog vremena gde se samostalno razmisljanje, svojom glavom i uopste bilo kakav individualizam, ne prasta. To je naravno najbanalnije objasnjenje poente filma. Poenta je daleko slozenija i viseslojnija, ali naravno svako tu poentu na pravi nacin, treba da spozna u sebi i da je razume na sebi svojstven nacin. U tome i jeste cela stvar. Ne moze ovaj film da se objasnajva na taj nacin, procesor radi na 3 ghz, a grasak na pijaci kosta 100 dinara. Film mora svako da razume na svoj nacin.

Meni smeta samo to sto poslednjih godina primecujem jednu stvar, a to je da, govorim o celom svetu, naravno dirigent je u Americi, ljudi nevidjeno mnogo energije i vremena trose i imaju nevidjenu potrebu da ospore Hrista, Hriscanstvo, veru uopste. Posto za sve na svetu sto ljudi rade, postoji neki motiv, sta mislis koji motiv pokrece ljude da se tako krvozedno bore da nateraju nekoga da prestane da veruje u Boga? Da ne mislis mozda da su ljudi izvorno humani i dobri, pa ih ta dobrota pokrece da cine dobra dela i "otvaraju oci" ostalim "zatucanim" i "nazadnim" ljudima? Smile Ako nije to, koji je onda to motiv i zasto je tako jak?

Ako si i malo obrazovan onda svakako znas da svet nikada u svojoj istoriji nije bio u ovakvom stanju. Nikada u istoriji nije postojalo toliko ratnih zarista, globalno zagrevanje, toliko gladnih, bolesnih ljudi. NIkada ljudi nisu bili tako nehumani, samozivi, brutalni u ostvarenju svojih hedonistickih potreba. Sve to se i te kako poklapa sa udaljenje istih tih ljudi od Boga i upravo ta praznina nastala udaljenjem od Boga se popunjava svim ovim stvarima, koje i same po sebi i po svojoj sustini nikakve veze sa Bogom nemaju, ali zato i te kako imaju sa nekim drugim, ti vec znas kim.

Ali ok, ja sam vec odavno digao ruke od pokusaja da ljudima objasnjavam da treba da veruju u Boga, zive bogougodno i tako dalje. Ranije sam pokusavao, ali sam onda shvatio da postoji ogroman procenat ljudi koji to jednostavno nisu u stanju da razumeju i prihvate i da jednostavno nema svrhe truditi se. Cak sta vise oni mene uglavnom gledaju kao zatucanog, nazadnog, kao nekoga ko ne razume nista i tako dalje. Moram da priznam da mi je to dosta smetalo u pocetku, ali sada sam potpuno hladnokrvan na takve kvalifikacije, cak mi neki ekstremni odgovori jos samo pomazu da ucvrstim svoju veru.

Dakle ko hoce da veruje neka veruje, ko nece ne mora. Ja se samo borim protiv moderne tendencije koja je sve prisutnija i kod nas, gde se pomocu medija i ostalih sredstava za oblikovanje javnog mnjenja, formira jedna generacija ljudi koji sami na kraju pocinju da veruju da je njihov zadatak da "otvore oci" vernim ljudima i da im po svaku cenu objasne kako to sto rade nije dobro.

Na ovo pitanje oko ovih ljudi, njihovih imena i tako dalje, ti naravno necu odgovoriti. Kao sto rekoh, vernik sam i kao takav imao sam prilike da razgovaram sa nekim ljudima, pa ujedno i saznam neke informacije, koje nisu bas dostupne svima. Ti ljudi da su hteli da se uopste zna za njih, verovatno bi se potisali kao autori filma. Sama cinjenica da to nisu ucinili je vec vise nego dovoljna da se zakljuci da njihova imena ne treba ni ovde pisati. Ti ako ti je to bas bitno, istrazuj malo, guglaj pa ces mozda i pronaci neke informacije. I mislim da su cinjenice da su autori Da Vincijevog koda, Zeitgeist-a i slicnih nebuloza, ne samo zivi i zdravi, vec i ekstremno bogati ljudi, sasvim dovoljna da se razumeju tendencije savremenog sveta i generalno pravac, tacnije smer u kome se on krece.

Toliko od mene. I zamolio bih vas da se ovo sve ne pretvori u neku masovnu pljuvacinu, kako to obicno biva, jer kao sto sam napisao, samo sam reagovao na neke postove i napisao svoje misljenje pre svega iz revolta prema tome. Nemam zaista vremena, a ni zelju da bilo kome "otvaram oci" niti ga ubedjujem u nesto sto covek jednostavno ili prihvata u svom srcu ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Dobar film
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
Citat
autori tog filma su tri sredovecna muskarca koji su imali blagoslov nekog svestenika i sva trojica su ubijena.

Ево прича се поново променула, до малопре су то била четири и само двојица су убијена.

Ех, када се прича оволико мења онда знаш да нема ту ништа.

Citat
Da Vincijevog koda
Да Винчијев код је дело фикције и нигде не пише да је то истина, целу причу су управо започели људи као ти који су све узели за озбиљно и говоре како је све истина и куну се у исто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Да Винчијев код је дело фикције и нигде не пише да је то истина, целу причу су управо започели људи као ти који су све узели за озбиљно и говоре како је све истина и куну се у исто.

Koji je opet zasnovan na "Sveta krv, sveta gral"... koja je nastala na tvrdnjama navodnog potomka Degoberta II i sekretara Sionskog priorata Pjera Plantara... za koga se ispostavilo da je varalica... a u kojoj se takodje, ni u jednom momentu ne navodi da je sve to istina, vec samo da su oni u svom istrazivanju naisli na to i to, pa prema tome oni iznose teriju tu i tu...
Teorije, kao sto je poznato... su podlozne obaranju  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:18:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.