Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:07:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97711 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Rade najbolje? U kom domenu? Rade najbolje jer danas ima malo pravih gamera u svetu, procentualno gledano na trziste. Pa kad naprve od WoW-a igru koju ne pismena baba moze da ovlada za 3-4 nedelje normalno je da armada ljudi pohrli na nju. Najbolje nije jednako najprodavanije in my book. Najbolje je pod znakom pitanja ovde,izmedju ostalog ovde govorimo o PC trzistu. PC gaming trziste cini oko 20% svetskog gaming trzista, konzole su by far zastupljenije u gaming svetu, sad kod nas je konzolski gaming jako skup, pa i nemamo utisak da je toliko veci od PC gaminga.

Do pre nekih 5 godina su najprodavanije igre bile zaista dominantne igre u svojim sferama, danas su najprodavanije igre koje su prelake, zato i kazem u svetu je procentualno danas ostalo relativno malo pravih gamera.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 15:42:18 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
ako nije najbolje .....sto si onda igrao wow/starcraft/diablo1/diablo2/wc3/wctft i sada zeljno iscekujes diablo 3 i starcraft 2 ? pravih gamera ne moze nikako da bude manje ....nego je vise ovih slabijih ... blizz je najbolji ...moze da nam pisa u ochi i o5 ce biti najbolji ....d2 je i dalje mama za neke rpg igre ...jer je najbolji ..isto vazi za starcraft/wctft i wow ......i btw ...ova tema ne da nea veze sa konzolama ...

ali ne ...oni nisu najbolji ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Samo Diablo 3, Starcraft mi se nije svideo, pa verovatno necu ni dvojku da probam. Pa igrao sam preko 50 igara iz EA pa i dalje ne mislim da su najbolji. Za mene su najbolji su oni koji prave najkvalitetnije naslove, iz Blizzarda jos se jedino nadam za Diablo. Trenutno je u mojoj knjizi NCSoft daleko ispred Blizzarda. a w3 i ekspanzija su nula od strategije, ima bar 20 boljih naslova. Ispravka mozda je vazilo za wow, ali ne vise, sada je samo nasminkana senka onoga sto je bio, igra za malu decu, matore babe, i totalne nesposobnjakovice(u gaming smislu naravno).
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 12:56:38 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
w3 i starcraft nisu nesto ....  Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Za Starcraft nisam rekao da je los, vec da se meni nije svidela cela prica oko njega, nije moj fazon. A w3 je definitivno sranje u odnosu na svoj zanr, postoji ohohoho izazovnijih, igrivijih, naslova sa daleko bolje odradjenom pricom. w3 nije ni blizu onoga za sta je predstavljan. Bez dote w3 bi bio apsolutno nista, mada je dota totalno drugi sistem igranja od w3.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 14:25:40 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
UUU,sta ti reko za babine patofne  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung D600
Za Starcraft nisam rekao da je los, vec da se meni nije svidela cela prica oko njega, nije moj fazon. A w3 je definitivno sranje u odnosu na svoj zanr, postoji ohohoho izazovnijih, igrivijih, naslova sa daleko bolje odradjenom pricom. w3 nije ni blizu onoga za sta je predstavljan. Bez dote w3 bi bio apsolutno nista, mada je dota totalno drugi sistem igranja od w3.
Svasta baljezgas sine........ti i tvoj tip igre su izgleda nenormalni ili nisi znao da igras w3 ili nisi ni probao.......svagi pravi igrac voli w3 a i starcraft a za wow si upravu.....lol salim se ali sam morao ovo da napisem kad svasta pricas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
nije vredno dalje rasprave ....ochigledno neke totalno leve stvari i po tome ocenjujes igru ...

w3 sranje .... Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
Ja i dan danas radim na modu za wc3 , DDay: Judgement (sad Revolution)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Naprotiv w3 mi je bio prelak, sa prelose osmisljenom pricom, cak mi se jos uvek vise svidja w2 nego w3, postoji bar 10ak(ako ne i celih 20) strategija koje su mi vise drzale paznju od w3. Jedino iole zaniumljivo sto je w3 doneo je bila dota.

Sto se WoW-a tice, i ako mnogi nemaju blage veze da WoW nije bio ni malo originalan, niti kreator zanra koji je postojao 8 godina pre njegovog objavljivanja, uspeli su da skupe sve najbolje iz do tada objavljenih naslova u jedan paket. Igrao sam ga i bio sam debelo zagrizen do BC ekspanzije, tada je Blizzard kompletno krenuo sa unistavanjem dozivljaja pravih gamera maksimalnim olaksavanjem igre i prevelikom brigom za Carebear i lenjom populacijom, samim tim zanemario hard core PK/PvP-ere i posvecene mmorpg-ere.

Opet ponavljam ako je uporediti Blizzardove naslove, Diablo je by far najosmisljenioji i najpazljivije odradjen od svih. Ceo tim koji je uradio D2 od Blizzarda treba da dobije ordenje, ostale je promovisao samo dobar marketing sa prelakim igrama koje svaka shusha moze da predje polu zatvorenih ochiju, izuzimajuci WoW pre BC ex ofc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:07:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.