Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:21:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97770 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
da li se zna tacan datum izlaska ove igre? Smiley Smile
Ni blizu

Igra je najpre najavljena za sredinu 2008-e, pa odlozena za kraj 2008-e, pa za pocetak 2009-e, pa opet odlozena za sredinu 2009-e, pa onda za kraj 2009-e, pa sada kao prva polovina 2010-e.

Malo je cudna cela situacija, da igra koja je toliko ocekivana, elem potencijalni ogroman hit, iz kompanije koja ima finansijsku potporu do neba, bude odlagana cak dve godine. Za dve godine se cela nova igra napravi. Da li su napravili toliko sranja pa ne mogu da po'vataju sve bagove, ili nesto skripi u Blizzardu ostaje da se vidi. Sacekacemo i sredinu te 2010-e.

Doduse suskalo se da je test team, sastavljen od najfanaticnijih Diablo fanova iz Evrope i Amerike, ocenio igru kao najteze sranje koje su videli u zivotu i da je Blizzard zato krenuo na kompletnu preradu prvobitne ideje. Ko zna mozda je i ovo razlog.

Time will tell.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
Ochigledno ne poznajes blizzard ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
U kom si delu mog posta zakljucio da tvrdim da poznajem? I posto ih ti poznajes, ajd spasi nas od neznanja.

Postovao sam hronologiju najave Diabla prema Blizzardovon newsletteru, i ono sto se pisalo po ign-u, gamespot-u i diablo fan forumima.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 12:09:05 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
sobzirom da sam wow igrao dovoljno dugo da ih na neki nachin i znam (bolje od tebe verovatno) ali nema veze ... blizz ima pravilo ...izacice kad bude spremno .... ko god je verovao u te datume koju su gore navedeni ocigledno ne poznaje blizz ...

blizz je najobichnije patcheve od 100 mb odlagao po 20 dana jer nisu bili kako treba ....da ne pricam o dijablu ...za tu igru se ocekuje da bude savrsena ...
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 13:48:41 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
S obizorom da sam bivsi WoWovac myself, znam da debelo gresis u vezi toga. Pogotovo u vezi wow-a. Warcraft 3, WoW BC,WoW WLC, StarCraft BW, svi su izasli sa ohohohoho listom bagova, srecom po njih nikog nije bilo briga. Nije ni taj Blizzard bezgresan.

Protiv onoga sto ti govoris kazuje i cinjenica da ga odlazu 2 godine, to je vec smesno. Blizzard je dao official news letter u februaru 2008-e kako se Diablo 3 privodi kraju i da ce krenuti sa prodajom do kraja juna 2008-e. To je 4 meseca pre izdanja, da bi zatim krenuli sa odlaganjima na po nekih 6 meseci, i u junu ove godine poslednje sto su rekli je veoma ne odredjeno, prva polovina 2010.

Ko koga ovde zaj.... 2 godine odlaganja igre koja je bila pred zavrsetkom?

Da se odmah razumemo ign.com i Gamespot su bez premca najvece svetske medijske kuce posvecene elektronskoj zabavi, ono sto se objavi kod njih racunaj 100% je tacno, nisu stekli status u svetu zato sto su lagali. A Blizzard newsletter objavljuje Blizzard i salje subscriberima. Dakle datume je saopstavao Blizzard, otud ogromni hate wave sirom interneta prema Blizzardu i Diablu 3.

Nadam se da ce da bude debelo savrsen, s obzirom, kolko se jebavaju oko njega. Ako budu napravili isto sranje ko sa WoW-om i naprave igru da bude prelaka, bez izazova, zavrsio sam sa Blizzardom za sva vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
pa sad milioni ljudi se ne bi ložili sa tobom da je WoW sranje  Smile
Ti bi bio srećan da su izbacili ubagovan Diablo 3, samo da izađe što pre (Setimo e Gothica 3 čini mi se koji je bio skroz bagovit), bolje almost bugless nego što pre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Milioni ljudi se slazu sa mnom kada kazu da je posle BC ekspanzije WoW poceo da postaje igra za decu uzrasta do 10 godina i mamine maze. Osnovni wow je bio fenomenalan. Danas wow ima 12 miliona igraca samo zbog cinjenice da je prelak, podseca me na high exp rate privatne servere drugih igara, za 3 nedelje lvl80 divine bez i malo truda i muke, i sta je tu zanimljivo?

Ne razumes poentu, nisam rekao da zelim brz Diablo, vec se pitam ko koga zajebava, 4 meseca pred objavljivanje znaci da je igra 99.9999% gotova, a Blizzard je odlaze 2 godine.

Dakle danas ti kazem za 4 meseca pustam igru u prodaju. Tri meseca kasnije(znaci mesec dana pre najavljenog izdavanja) krecem da odlazem igru, i to se rastegne 2 godine. Pa sad reci ako imas budzet kao Blizzard, i projekat kao Diablo 3, da li je moguce da ne mozes 2 godine da popravis bagove za potencijalni uber hit, ili bi ulozio vise para i zaposlio jos ljudi da se posao sredi do kraja? Mnoge manje kuce od Blizzarda su zaposljavale i po 30-ak ljudi vise da dovrse posao na odredjenoj igri.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 14:47:10 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
pa može im se Smiley nemaju rok, sami svoje gazde. A i u bilo koje vreme ljudi će kupovati ma kad izdali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Touche, posteno Smile. Iako sam iziritiran situacijom oko Diabla sigurno cu ga kupiti cim izadje, iako sam skeptican s obzirom na celu pricu. Ali Diablo je poslednji u nizu Blizzardovih nalsova koji jos uvek drzi moje interesovanje. Jedna od retkih igara(veoma sam probirljiv) koje su me drzale budnim i po par dana bez prestanka je bio Diablo 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung ZM60
kolko god da mi ochekujemo d3, oni mogu sutra da kazu nece nikad igra biti izdata ...bai ... nikog oni ne jebavaju ...blizz je blizz ....svi kazu da seru i da su picke pune para a i dalje rade najbolje ....bas zbog ovakvih poteza ....
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:21:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.