Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 08:57:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97570 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
 Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Provalila sam šifru :)

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
Seksi igračke za sve čiji su partneri zaluđeni igricom "Diablo 3"

Francuski sajt za seksi igračke "Absoloo" ponudio je besplatnu igračku po izboru za sve osobe koje se osećaju usamljeno, a čiji su parneri zaljuđeni kompijuterskom igricom "Diablo 3".

Na ovom sajtu pod nazivom "Absoloo" piše kako svi usamljeni partneri mogu doći do svog "poklona".

- Vaš partner bi radije tragao za magičnim draguljima nego vodio ljubav sa vama? Ne očajavajte, mi imamo rešenje za vas - piše na sajtu ove kompanije.

Jedino što je potrebno jeste da na fajsbuk stranicu ovog sajta pošalje svoju fotografiju na kojoj se vidi igrica "Diablo 3" i to najkasnije do 28. maja.

Ono što je neverovatno je činjenica da je kompanija koja nema nikakve veze sa ovom igricom uspela da uz njenu promociju privuče pažnje na sebe.

Win!!!

Izvor

Šta želiš, uzeću ti... Samo pokaži prstom Smile
IP sačuvana
social share

I walk forever...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Sony 
Ostao mi Diablo, pa da kompletiram igru. Igra deluje kraća od prošle, i 4ti Akt je gotovo identičan onom iz dvojke, u smislu dužine. Sada me zanima šta su smislili za expanziju, s obzirom da je priča kompletirana u ovom delu i da su svi iz Diablove familije 2 metra pod zemljom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Provalila sam šifru :)

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
i jeste kraća... Čujem da je završiš za samo 6 sati?!  Smile
IP sačuvana
social share

I walk forever...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Nejmojte pogrešno da me shvatite, gledajući filmiće Diablo 3 ne deluje kao loša igra, čak bi voleo da je zaigram. Ne samo to, nego sam uvek voleo Blizzardove igre još od kad su se zvali Silicone Synapse i pravili igre za SNES i SeguMegu. 6 godina sam igrao prokleti WoW

ALI način na koji funckioniše battlenet predstavlja nešto najgore šta se desili igračkoj sceni od kad se Bullfrog raspao.

http://www.cracked.com/blog/5-reasons-diablo-iii-represents-gamings-annoying-future/

Ja sam iskreno malo razočaran što je toliko vas ovde i mojih drugara u "pravom svetu" pazarila ovu igru.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 13:34:02 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Sony 
Problem Blizzarda je što je postao žrtva sopstvene slave. Nalože ljude da kupe igru, znaju da treba za nju online pristup da se igra, znaju da za taj online pristup treba još server računara, i na dan lansiranja dođe do kuršlusa. Zamišljam reptila sa kravatom, koji sedi u svojoj kanceriji i ispljuvava srknutu kafu sekretarici u lice, kada mu pomenuta kaže da je server preopterećen: "Otkud ovoliki narod na BattleNetu? Pa mi ovako nešto nismo nikad imali sa WoW lansiranjem. Ja sam u šoku". Smile

Treba sačekati mesec - dva, pa da sve bude ko podmazano. Ko zna, možda su namerno ovo uradili da bi znali koliko im server računara treba za Diablo III. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews pogledajte user review
sve ocene 0 i 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews pogledajte user review
sve ocene 0 i 1

dal je moguce da je igrica tolko losa? mada me ovo podseca na sopstveno razocarenje sa igrom gothic 4 koja je bila sranje u odnosu na svoje prethodne delove. sve u svemu, kad skidrow zavrsi posao videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
i ja sam se iznenadio komentarima,cak sam i hteo da je kupim al sam sad promenio misljenje...  Smile
cekacu izgleda guild wars 2 da izadje jer mi to izgleda kao jedina igrica koja vredi da dam pare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1055.1
Nego, jel izašo neki crack za offline ili novce na sunce for everyone?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 08:57:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.