Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:41:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97552 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
nije. za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson k700i
Да вас питам. Ако мој друг купои оригиналну игру да ли можемо и он и ја да је инсталирамо и играмо преко интернета. МОлим одговор у ПП.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
mozete oboje da je igrate jedino ako si mislio na jednom racunaru pa da se menjate , ili ti na misu a on na tastaturi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Sony 
Да вас питам. Ако мој друг купои оригиналну игру да ли можемо и он и ја да је инсталирамо и играмо преко интернета. МОлим одговор у ПП.

Ne možeš, jer kada se napravi acount na Battle Netu, i registruješ igru preko ključa, CD Key postaje beskoristan, kao i celo pakovanje igre, pošto je "vezano" za pomenuti account. Možeš da igraš Trial ediciju, jer uz igru dobijaš 2 ključa za Trial.

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews pogledajte user review
sve ocene 0 i 1

dal je moguce da je igrica tolko losa? mada me ovo podseca na sopstveno razocarenje sa igrom gothic 4 koja je bila sranje u odnosu na svoje prethodne delove. sve u svemu, kad skidrow zavrsi posao videcemo.

Nije, nego su ljudi dosta očekivali. Činjenica je da ima dosta automackih stvari (levelovanje, skilovi, i svetlenje mesta na koja igrač treba da ide) kao i činjenica da nema više random mapa koje je sam Diablo uveo. Sve izgleda kao Titan Quest 2.0 što i nije impresivno, jer je od te igre prošlo dobrih 6 godina. Igra nije loša, pogotovu ako imaš društvo, i za ono što nudi, nikako nije krš, osim ako je porediš sa ostalim Blizzard igrama.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 23:32:37 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Nije, nego su ljudi dosta očekivali. Činjenica je da ima dosta automackih stvari (levelovanje, skilovi, i svetlenje mesta na koja igrač treba da ide) kao i činjenica da nema više random mapa koje je sam Diablo uveo. Sve izgleda kao Titan Quest 2.0 što i nije impresivno, jer je od te igre prošlo dobrih 6 godina. Igra nije loša, pogotovu ako imaš društvo, i za ono što nudi, nikako nije krš, osim ako je porediš sa ostalim Blizzard igrama.

ne kazem ja da je krs,ali citajuci user review zakljucio sam da nije onakva kakvu sam ja ocekivao.ljudi su pricali igra godine,decenije itd.Meni je okej igra,ali mi je glupo sto nije mmo ,nego samo co op kampanja.I kad predjes to je to , nema dalje.Cuo sam da ima vise tezina,po cemu se razlikuju tezine.jel samo po tezini ili i po questovima,putanjama itd?
Blizzard jel igras diablo,msm jesi kupio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49966
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Po meni je Diablo I za 96.u godinu bio impresivniji naslov i od Duke Nukema-a i od Quake-a. Velika legenda za to vrijeme. Ali sve ovo kasnije za mene su obične sjeckalice, odnosno kliktalice, od kojih ne treba očekivati ništa posebno. 
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 00:17:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
meni ne smeta automatsko rasporedjivanje poena na atribute i otvarnaje skilova. u sustini u svim takvim igrama gde ima navodne slobode u kreiranju lika, postoji nekoliko (ili samo jedan) nacina da se pravilno napune atributi, a sve ostalo je "fail". tako da to i nije tolko lose jer ne mozes da se zajebes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Sony 
ne kazem ja da je krs,ali citajuci user review zakljucio sam da nije onakva kakvu sam ja ocekivao.ljudi su pricali igra godine,decenije itd.Meni je okej igra,ali mi je glupo sto nije mmo ,nego samo co op kampanja.I kad predjes to je to , nema dalje.Cuo sam da ima vise tezina,po cemu se razlikuju tezine.jel samo po tezini ili i po questovima,putanjama itd?
Blizzard jel igras diablo,msm jesi kupio ?

Jesam, kupio sam ga na launch u utorak ujutro, prešao sam juče normal. Pa gle ovako, cela poenta je igrati na većim težinama, jer tada otključavaš nov loot. Nov loot ti daje bolje stvari, koje možeš da prodaš na Aukciji za Gold ili pravi novac, ili da iskoristiš za razbijanje i kraftovanje.

Ono na šta se ljudi najviše žale jeste sistem lika. Prvo osobine. Ako si Varvarin, Dexterity i Inteligencija ti ama baš ništa ne znače, jer je Dexterity sada zaslužan za Dodge šansu, a Inteligencija za Resistance. Samo udri snagu i vitality, ostalo ti ne treba, jer sada svako oružije ima brzinu udaranja (ranije je to određivao upravo dexterity). Takođe sada svako ima svoju količinu resursa za skillove, dok su u Dvojci svi za to koristili manu koju je određivala Inteligencija. Monk i Daemon Hunter koriste Dexterity, Witch Doctor i Mage koriste Inteligenciju. I najlepše, ti ne budžiš osobine po levelovanju, one se same budže u WoW stilu.

Skillovi isto, sada imaš 6 slotova za skillove, 2 dugmeta miša, i 1 - 4, koji se isto otključavaju levelovanjem, s time da se otključavaju i rune za stare skillove koje ih čine ponovo korisnima u lategameu. Mana je što više neka onih starih skillova koje si mogao da budžiš do lvla 20, tako da ovo izgleda kao korak unazad, i podilaženje gospodinu Casual Player-u.

Na kraju, da ne kažem da možemo da razumemo dugačak development Starcraft 2ke. Ona ima tonu mapa, jedinica, balanse, modove itd. Ali Diablo III nema stvarno previše. Mapa se ne generiše, jedino se menjaju rasporedi mobova, likovi imaju što manje je moguće skillova, i sve nekako izgleda kao da je moglo da se napravi za 3 godine, a ne za 11 koliko ispade da jeste. Ok, Animacije su cool, i njih jedino opravdavam. Ostalo - not so much.

I na kraju muke sa serverima. Meni stalno pada konekcija, čak i kada soliram. Blizzard sada želi lepo da vidi koliko ljudi igra, pa da za njih kupi toliko kompova za servere. Nedao bog da kupe kompijuter viška, jer bi to bila propala investicija, i taj kompijuter sigurno ne bi opravdao svoju cenu.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 08:16:31 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Provalila sam šifru :)

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
Što znači da Blizzi, ti meni ne možeš dati cd pa da ja instaliram na moj komp ili?  Smile
IP sačuvana
social share

I walk forever...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Na kraju, da ne kažem da možemo da razumemo dugačak development Starcraft 2ke. Ona ima tonu mapa, jedinica, balanse, modove itd. Ali Diablo III nema stvarno previše. Mapa se ne generiše, jedino se menjaju rasporedi mobova, likovi imaju što manje je moguće skillova, i sve nekako izgleda kao da je moglo da se napravi za 3 godine, a ne za 11 koliko ispade da jeste. Ok, Animacije su cool, i njih jedino opravdavam. Ostalo - not so much.

I na kraju muke sa serverima. Meni stalno pada konekcija, čak i kada soliram. Blizzard sada želi lepo da vidi koliko ljudi igra, pa da za njih kupi toliko kompova za servere. Nedao bog da kupe kompijuter viška, jer bi to bila propala investicija, i taj kompijuter sigurno ne bi opravdao svoju cenu.

Nisi u pravu, ja sam igrao betu sa 2 lika, i sada ovaj regularni sa 5 različitih likova (naravno ne do kraja tj.60lvl) i mape su svaki put bile drugačije. Neki delovi su bili isti, priznajem, ali velika većina je bila drugačija. Dalje, neki kvestovi (event-ovi)i drugi content se jednostavno nisu pojavljivali na nekim odigravanjima a na nekima jesu.
Konekcija mi ni jednom nije pala, sve šljaka kako treba i nisam imao ni jedan disconnect. Probaj da
Mislim, ne branim ja igru, ukusi su različiti, ali ovo su činjenice.
Druga stvar, igra je mnogo pametnija od dvojke, što se tiče računanja štete, ability-ja i tih sitnica.

I da se nadovežem na tvoj post, i da odgovorim na miximup-ovo pitanje: na većim težinama je bolja oprema, bolji recepti, bolji sastojci, naravno, teži protivnici itd. Naknadno će biti ubačen i arena PVP, ali mislim da to neće u skorije vreme...
Inače, ja mislim da je igra tehnički jako dobro odrađena, grafika je OK, ništa spektakularno, ali daleko od toga da je loša ili siromašna, a posebno što je igra jako slabo zahtevna i može da se tera na starijim mašinama.

@TheEscapist: U principu on može da ti da svoj DVD da instaliraš, ali moćićeš samo to: da instaliraš. Da bi se igrao/la moraš da imaš svoj battlenet acc. na kome je registrovana tvoja kopija D3. Pod uslovom da nećeš da vrtiš trial verziju do besvesti...
Nažalost Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2012, 01:44:32 od hindza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:41:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.