Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:12:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97502 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC one s
Ja sam se zakucao u inferno, mobovi su me ispucavali po mapi toliko da sam hteo da rerolam u wizarda  Smile
Onda sam malo farmao gold/gear malo kupovao sa aukcije i lagano stigao do kraja Act1, ostao mi jos Butcher pa da zavrsim.
Sa legendary itemima nisam imao srece, dobio neke cizme koje mi ne trebaju (prodao ihh za 100k golda) i juce mi padne neki crossbow (turio sam ga za 300k golda pa ako neko kupi) inace na kontam zasto se toliko ogromne cene na aukciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Sony 
Znaš kako to sa itemima. Drugar mi priča da imaš guild koji farmuje Diablo III Inferno lvl sa 300% šansom za magic iteme i da nisu našli nijedan Legendary i Zeleni Item, a eto u prodavnici su se pojavili isti sa cenama do 5 miliona golda (i da, i oni imaju random karakteristike, iako prošli setovi to nisu imali).

Smatra se da Blizzard namerno ne izbacuje iste iteme u samoj igri, već da ih je pustio u aukciju iako su rekli da je aukcija "razmena između igrača, bez predmeta od samog Blizzarda".

Inače igram Varvarina 2 Act, skoro kraj, 57 lvl, malo fali do 60tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.10
mob
SonyEricsson K750 on Linux
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC one s
Prosao sam Butchera inferno juce, act2 nisam ni hteo da probam, treba mi veci resistance.
Farmao sam act1 i kada ubijem elitne mobove dobijam neki Nephalem buff koji moze da se stakuje do 5 puta, uglavnom buff povecava sansu da cu dobiti/pronaci bolji loot, ali kada se promeni runa, spec i slicno buff nestaje, i tako ja 4 puta juce pre Butchera menjam spec i rune i gubim buff a ni ne primecujem da ga nema, a loot od bosa uzas, samo plavi itemi.
Act1 sam farmao od Halls of agony 2 pa do kraja, 4-5 puta sam prosao i zaradio oko 700k golda, sto od prodaje itema sto od golda koji pronadjem, dps sam podigao sa 6,8k na 11,5k.
Citam ove US i EU forume, svi se nesto zale na Barbariana, kazu da je slab za inferno u poredjenju sa ostalim klasama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Sony 
Nije slab, jednostavno mora da bude tenk i da ide u grupi. DPS Varvarin na Infernu je nemoguća misija. Smile

Aukcija za keš opet odložena do 13.6.2012. Ako ovako nastave, neće je ni biti. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC one s
ne znam da li si ovo vec gledao, pogledaj kako lik igra Barbariana  Smile
http://www.youtube.com/watch?v=ta4r69WjdX8
na US forumu je napisao koji build i iteme je koristio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
mnogo ljudi pogotovu sa ovih prostora su se nalozili na tu ideju o AH i pravim novcem a realno kad za to dodje vreme ceka ih veliko otreznjenje.

Emulator ne ocekujte u skorije vreme jbga...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC one s
Neko mi je juce rekao da je/ce biti odnos 5$ za 100k golda, sto mi je mnogo gledajuci trenutne cene dobrih itema da idu i do nekoliko miliona golda, ispada da neko ko hoce da kupi item od 1mil golda ce platiti 50$ za item  Smile naravno bice takvih kretena koji ce i toliko platiti ali su oni retki.
0.5$ - 100k golda je nekako mnogo realnije i fina kinta moze da kapne kada prodas dobar item od nekoliko miliona. Nas cetvorica skupljamo gold za sada, plan je da svako da po 250k, pa cemo da pazarimo neki recept i jedan ce da krafta i da prodaje bilo za gold ili prave pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Sony 
Ja sam na jednom formu koji je postovao tagu video odnos 1.000.000 golda - 35 dolara.

Ćemo da vidimo kada dođe.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:12:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.