Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:30:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojke ubijene u šumi  (Pročitano 10807 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S24
Mene zanima zasto je to uradio, i kako je imao srca da puca na djevojke?  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Zao mi je sto vec neko vreme nema twica, pa da ponesto objasni....

Ajd, ok je... sad obriši zadnjih sedam osam postova, jer stvarno nemaju nikakve veze sa temom  Smile

Mene zanima zasto je to uradio, i kako je imao srca da puca na djevojke?  

kažu neuzvraćena ljubav... brat jedne od devojaka je bio sa njim pre tragedije, kaže da ovaj nije bio pijan, najverovatnije ni drogiran.. moguće da ga je pukla neka opasna ljubomora  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S24
Pukao je kao zvecka od necega. Nemoze tek tako da se stvori okorjeli ubica od cojeka koj ima 30 godina i koji nije bio problematican (doduse ni ne znam da li je takav bio).

Prema priči Ivaninog brata Ivana, kada su oko četiri sata ujutru prošle kolima marke „honda“, videla ih je Ivanina tetka koja je rano ustala da sprema uskršnju trpezu.
- To su moja nesrećna kola koja je ona vozila kada dođe iz Beograda, pošto je bila apsolvent Stomatološkog fakulteta. Prošle su pored tetkine kuće i mahnule...

Majka me je oko pola šest probudila i rekla da Ivane nema u kući. Počeli smo da zovemo redom i da ih tražimo.

Neka me neko ispravi ako grijesim, ali porodica je ujutro ustala i primjetila da "nema Ivane". Meni nije jasno kako neko moze da spava dok mu se djete ne vrati kuci...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2010, 00:57:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
braaaate....  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S24
Samo mi je neobicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ali to toliko nije tema...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
прелистах тему и за дивно чудо видех да нема такмичења ко ће смислити грозоморнији начин да се пресуди убици ... дакле напредује се ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S24
ali to toliko nije tema...

Ne znam, mozda si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
droga je cudo, pogotovo ako si trgovac a ne korisnik......sta kazete za naslov  Smile

pojma nemam zasto se porokase ali opis: honda (pa koga bole koji je auto) jedan u glavu, pa bezanje, pa pogodak, pa jos jedan u glavu, i jos devojke ... pa decku tarantino nije ravan ... inace tamo sam odrastao divan kraj, samo je bedak sto je tamo za zadnjih 30 godina ubijeno tj. nadjeno bar 40 osoba ...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo kod Ćuprije
Ubica sa porodicama tragao za devojkama
Anita Đukić | 06. 04. 2010. - 00:02h | Foto: A. Mitrović | Komentara: 256

Ćuprija - Toplica Marković (30) iz sela Krušar kod Ćuprije juče je uhapšen zbog sumnje da je na uskršnje jutro u mestu Ada kod Ćuprije ubio svoju bivšu devojku Ivanu Stojković (25) i njenu drugaricu Biljanu Obradović (18) iz istog sela. Kako saznaje „Blic“, Marković je pre nego što su nađena tela devojaka sa njihovim porodicama tragao za automobilom „honda“ u kojem su se odvezle Ivana i Biljana. Dan kasnije na saslušanju u policiji priznao je da ih je ubio.

„Ko god je proveo i minut s Ivanom u društva, zna šta... Koliki je ovo gubitak, sve... Živećeš večno u našim srcima, nadam se da su sada na nekom lepšem i sigurnijem mestu!“, glasi poruka koju je putem mobilnog telefona Marković postavio na „Fejsbuku“ preksinoć u 21.52 sata. Nekoliko sati kasnije pozvan je na informativni razgovor jer je policija sumnjala da može biti povezan sa zločinom.

U istrazi je prethodno razgovarano sa nekoliko mladića iz sela koji su navodno gajili simpatije prema jednoj od devojaka. Posle razgovora ti mladići su pušteni jer nije bilo indicija da su umešani u zločin. Kako je Marković duže bio u policiji, meštani su već posumnjali da on zna nešto više o ubistvu. Kod osumnjičenog je, kako saznajemo, nađen okvir pištolja CZ-M70 iz kojeg su, kako se veruje, ispaljeni smrtonosni hici u devojke.

- Na saslušanju je priznao da je ubio Ivanu, s kojom je nekada bio u vezi, i njenu drugaricu Biljanu. Navodno je zločin počinio zbog neuzvraćene ljubavi. Čekao je da Ivana dođe iz Beograda. Znao je da će doći kući za Uskrs. Čekao je da se u selu pojavi automobil u kojem su bile devojke. Kada se pojavila „honda“, stopirao je, a devojke su mu stale jer su ga poznavale i nisu pretpostavljale da im može nauditi - kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

Nakon što je ušao u „hondu“, osumnjičeni je izvadio pištolj i zapretio Ivani da vozi do Ade, koja je oko pet kilometara udaljena od njihovog sela, gde ih je ubio.
- Ivani, koja je vozila, ispalio je dva metka u glavu, od kojih jedan iz neposredne blizine. Biljana je tada otvorila vrata i pokušala da pobegne, ali on ju je tada udario pištoljem po glavi, a zatim joj je pucao u desnu nogu. Nakon toga, prišao joj je i pucao u slepoočnicu - kaže naš sagovornik i dodaje da se osumnjičeni posle zločina pešice vratio kući u Krušar.

Kako se devojke do jutra nisu vratile kući, zabrinute porodice krenule su u potragu za automobilom u kojem su se odvezle.

Prijatelji su juče komentarisali da se Toplica pridružio potrazi, a posle je otišao kući. U kući Ivanine i Biljanine porodice više nije ni bilo važno ko je to uradio, nesreća je bila potpuna i bez imena Toplice Markovića.

- Te noći je došao u kafić u selu Glogovac, gde sam sedeo sa drugom. Pridružio nam se, pitao da li može da sedne. Rekao sam da može. Ništa nije ukazivalo da je ljut ili negativno raspoložen. Oko pola dva smo otišli kući, a njega je jedan drug odvezao i, kako kaže, ostavio kod kuće. Verovatno je on posle krenuo pešice i negde ih sačekao, neposredno pošto se ona javila teči oko četiri. Negde na tom mestu on je ušao u Ivanina kola - kaže Ivanin brat Ivan.

On navodi da su njegova sestra i Toplica davno bili u vezi.
- Zabavljali su se od prvog do četvrtog razreda srednje škole i ona je otišla na fakultet, ali moguće da on nije mogao da je prežali. Nikada mi nije rekla da ju je uznemiravao ili proganjao, niti da je imala problema s njim - kaže Ivan.
Ivanin teča Ljubiša Mijailović, koji je pre četiri sata počeo da peče prase za Uskrs, video je devojke nekoliko minuta pre nego što su u vozilo primile Markovića, kaže da je „po zvuku poznao njihov automobil“.

- Kad su kola naišla pored kapije, svetlo u dvorištu se automatski upalilo, ali nisam mogao da vidim koga sve ima unutra. Čuo sam sirenu i mahnuo. Ivana je svirnula da me pozdravi. Nekoliko minuta posle toga moj sin Branko joj je, kao šalu, poslao poruku „zar se sad dolazi kući“. Zna da je poruka stigla, ali ona na nju nije odgovorila. Pomislio je da možda nema kredit. Ivanin otac ju je zvao oko 4.45 časova, ali se niko nije javljao. Telefon je zvonio i zvonio i na kraju se isključio, možda se i baterija istrošila - priča teča.

S Markom Dimitrijevićem, Biljaninim bivšim mladićem, devojke su izašle u subotu uveče nekoliko sati pre zločina.
- Bili smo svi u Potoku, super smo se proveli. Bilja i ja smo se pomirili te večeri, bio sam presrećan što je opet moja devojka jer sam to priželjkivao od kako smo nedavno raskinuli. Posle smo svi sedeli kod mene u dvorištu u Ribaru i one su otišle kući. Kada su otišle, slao sam poruke Bilji i onda zaspao - kaže Marko Dimitrijević.

HRONOLOGIJA
Subota uveče - Ivana Stojković i Biljana Obradović „hondom“ se odvezle iz Krušara u jagodinsko izletište Potok, a s njima su bili Biljanin bivši dečko Marko i njegov drug
Subota-nedelja noć - sa Markom su se odvezle u njegovo selo Ribare, gde su sedele u njegovom dvorištu
1.30 sati - Marković se vratio kući iz kafića u selu Glogovac, gde je bio s Ivaninim bratom
4.00 sata - Ivana i Biljana automobilom prošle kroz centra sela i mahnule Ivaninom teči
4.05 sati - osumnjičeni Marković stopirao devojke koje su ga odvezle do Ade, gde ih je ubio, a posle zločina pešice se vratio kući
5.30 sati - porodice kreću u potragu za devojkama jer se nisu javljale, a i mobilni telefoni su im bili isključeni
8.30 sati - Života Dimitrijević u vikend naselju Ada našao tela ubijenih devojaka

„Idite od naše nesreće“
U kući Toplice Markovića juče je vladala tišina, a njegovi roditelji su iz susedne komšijske kuće molili da ih ne slikamo i ništa ih ne pitamo.
- Idite od naše nesreće, dovoljna je nama naša nesreća, on je divno dete, primerno dete uvek bio, mi smo šokirani. Niti znamo šta se desilo, u haosu smo - vikala je iz susednog dvorišta Topličina majka Ljubinka Marković. Kako saznajemo, Toplica je jedinac i radio je kao vozač.

Selo je preplavio strah i užas

Sva sela u okolini je preplavio strah i užas, nijedno dete ne možete od Uskrsa videti na ulici. Bile su divna deca. Celo selo je u žalosti. Idemo u njihove kuće da podelimo žalost s tim časnim i poštenim ljudima, ali se njihova bol ne može deliti, kaže meštanin Krušara Dragiša Ćirković.

Po selu su kružile razne priče kako su devojke ubijene. Jedna od njih je da su devojke u automobil primile nekoga koga su dobro poznavale i da ih je on primorao da voze u šumu.
- Ne postoji ni jedan drugi razlog zašto bi njih dve, divne i dobre devojke kakve su bile, otišle u četiri ujutru na jedno jezivo mesto - kaže Biljanina rođaka.
Rajko Kozomora, direktor Gimnazije u Ćupriji čiji je đak bila Biljana, izjavio je da je ona „bila primeran đak, iz primerne porodice“.
- Nije bila sklona ničemu što bi moglo dovesti do nečeg ovakvog, ovo je strašno - rekao je Kozomora.

Pomislio sam da spava

Na ćuprijskoj Adi, na mestu zločina, juče je bilo mirno i tiho, ali sablasno i preko dana. Jedan puteljak usred šume topola bio je obeležen policijskim trakama, a na njemu su se nalazili tragovi automobilskih guma.

Ostale tragove oprala je kiša. U nedelju ujutru tela dve devojke pronašao je Života Dimitrijević, koji tu ima malu vikendicu.
- Rano ujutru na Uskrs krenuo sam u vikendicu i video sivi automobil. Kako sam se približavao, obuzimala me je jeza. Video sam devojku presamićenu preko volana, ni sigurnosni kaiš joj nije bio skinut s pojasa. Kosa joj je padala preko volana. Pomislio sam da spava čekajući nekog ko je u šumi, ali onda sam video krv. Imala je veliki ranu na glavi. Tada sam video još jedno telo s leve strane, pored auta. Druga nesrećnica ležala je na leđima u lokvi krvi, majica joj je bila podignuta i stomak go, na glavi je takođe imala veliku ranu. Neću to zaboraviti dok sam živ - priča Života Dimitrijević.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:30:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.