Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojke jednostavno vole da muče muškarce  (Pročitano 30232 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kada bih to cuo od njih rado bih ti se izvinio Smile

Da ih poznaješ, čuo bi. Uostalom, nema potrebe da se izvinjavaš..ja sam rekla istinu, tvoje je da prihvatiš onako kako osećaš da treba.
Kao što rekoh, za mene nije sramota biti ni ružan ni glup. Sramota je biti pametan i imati mogućnosti, a ne napraviti nešto dobro od svog života.Sramota je biti loš čovek.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 19:10:59 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
ne bih da se mešam u diskusiju, samo sam hteo da kažem da stavljam pare da će Crnja da se javi na tu temu  Smile

edit

Smile

Smile

Brana lepo zbori
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Meni je nadmeno to sve pricati sa te visine sa koje ti pricas, al dobro to je moje misljenje Smile

Ako bi mi neko od tvojih prijatelja potvrdio da je situacija stvarno takva kako je ti predstavljas ovde onda bih ja priznao da nisam upravu i bio bih duzan da ti uputim izvinjenje, jer sam izneo neistinu. Toliko Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
bas mi prepricava drugarica scenu od pre par nedelja iz jednog restorana gde su bili na nekoj proslavi firme... prisao joj jedan tip, pricaju, cime se on bavi, sta radi, itd.. i pita je cime se ona bavi, ona kaze da je vec dugo nezaposlena jer ne moze da nadje posao, a da je zbog zdravstvenog stanja u nemogucnosti da radi bilo sta, sto joj do kad se razbolela nije predstavljano nikakav problem, snalazila se jbg...

i on je pita sledece:"Ne radis nista u zivotu? Pa sta radis po ceo dan?!?!" ...

posle toga su razmenili jos par recenica i on je rekao da mora da se vrati za njihov sto jer ga drugari cekaju, dovidjenja i prijatno... aj cao   Smile A on je prisao sa bog zna kakvom zeljom da je upozna ...

tako da... previse je ovakvih i slicnih iskustvava da bi sad ovde tvrdili da "to nema nikakve veze" ... kod pojedinaca, da, ali u globalu... drustvo nam je otislo u kurac  Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 19:15:26 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
kako bre proslava firme a ne radi u njoj Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
kako bre proslava firme a ne radi u njoj Smile

To je, inače, baš prava poenta posta. Smile

Munka, slažem se.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Povela je njena kuma koja radi u toj firmi - banci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ma znam da nije poenta nego mi na pocetku zapade...

A ovo je poenta ako se ne varam  A on je prisao sa bog zna kakvom zeljom da je upozna ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Decko je nepristojan a i devojka nije morala da bude toliko iskrena.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Reko sam da neću da se mešam, al moram da se dematujem  Smile

Samo bih da se osvrnem na nešto što vidim da provejava kod ljudi, konkretno kod Anee...

Već sam pomenuo da imam ekipu od 7 prijatelja, vršnjaka, sa kojima se družim još od obdaništa i nameravam da tako ostane dokle god budem disao.

Svi oni su gluplji od mene. Bez lažne skromnosti. To i oni sami znaju i priznaju. Drže me za najmudrijeg među njima, iako ni ja sam nisam ništa specijalno. Kad god nešto ne znaju, meni se okrenu, kad im treba savet meni se okrenu... čak me par njih pitalo šta mislim za koga je najbolje da glasaju na izborma...

Jedini ja kanim završiti fakultet od njih. Jedini ja roker od njih. Pročitao sam 10 puta više knjiga nego što su oni sami zajedno.

I onda me jedan lik sa faksa pitao, što se ja družim sa njima? Pa jer su dobri ljudi. Pošteni. Vredni. Sposobni. Od poverenja. Spremni uvek da pomognu. Poginuo bih za svakog od njih.

Pamet je u poređenju sa tim osobinama ništavna. Zato nemoj misliti da su ljudi manje bitni, samo zato što nisu dovoljno pametni. Prijateljski savet.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 19:25:30 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.