Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: devojka i stariji muskarac koji ima para  (Pročitano 20625 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
A cale joj je katolichki pop ... jbg, mora da se isposhtuje forma.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo je samo jedna prica od mnogih slicnih u nizu. Strasno je to sto joj detinjstvo nije bilo bas ruzicasto. Sa 23 godine vec nije dete, izabrala je prilicno starijeg muskarca koji ce joj pruziti dosta toga i rekla bih da je svesna te cinjenice, odnosno svesno je usla u takvu vezu. Nije znala da je ozenjen?! Ma daj... mogla je da zivi u sopstvenoj zabludi da je slobodan najvise mesec dana Smile posebno ukoliko se zaista radi o nekome ko je "poznat u Beogradu" Smile Cudno mi je i to da sa njim putuje, a ovamo radi kao potrcko u nekoj tamo firmi i bori se za goli zivot... hm... Smile nesto mi tu ne stima, sem ukoliko ne radi u njegovoj firmi, ali bi opet bilo malo glupo da sopstvenu ljubavnicu, kojoj kupuje cak i stan, zaposljava kao potrcka... hm... Smile Kada je saznala da je on ozenjen, rekao joj je da se dve godine razvodi?! Ovo mu dodje kao u spanskim serijama, fazon: serija traje 2678 epizoda, a on ce se razvesti u 2679 epizodi, ukoliko bude novih nastavaka Smile Prosto ne zelim da prihvatim da svaka devojka sa slicnom zivotnom pricom nasedne na istu foru. Ne bih da zvucim grubo, mozda ja gresim, ali mnogo toga nedostaje u ovoj prici, a previse toga nije logicno.

da potpuno si u pravu,
ona ne radi u njegovoj firmi ( njegova firma je u centru Grada)Firma mu je u ulici na koju se nastvlja ulicu Kneza Milosa......

Vila-stan na Senjaku, a 2 stana na Slaviji

i ovaj treci,koji je kupio navodno njoj ,je na zvezdari.

Uostalom da se tako lako rasipa parama ne bi ih imao toliko,
sada koji mu je plan.....ili kao sto rece njena prijateljica,dovodi svoje prijatelje pa se zajedno zabavljuju u stanu s njom .

a sada da li je neko s 23 godine odrastao ili ne ili zreo ili naivan...ili......ili
kao ono : ''Ma daj... mogla je da zivi u sopstvenoj zabludi da je slobodan najvise mesec dana Smile''

ja se samo bojim da to ne ode u smeru u kojem ne bi trenbalo ici.

Nisi dobro citirala, pa si malo...khm... dakle napisah: "Ma daj... mogla je da zivi u sopstvenoj zabludi da je slobodan najvise mesec dana Smile posebno ukoliko se zaista radi o nekome ko je "poznat u Beogradu" Smile" Prethodno rekoh iz razloga sto je ovaj moj grad toliko mali, da takve stvari nikada nece moci da se prikriju, onaj ko je pokusao i kome je "uspelo" tako nesto, trajalo je kratko. Druga stvar, nije mi jasno iz kog razloga potenciras da ima "kamione i avione" kao i da se "nije rasipao, jer da jeste ne bi imao to sto ima"?! Zar je to odjednom bitno? Trece, mislim da ti nisi ispricala pricu onako kako je trebalo, moras da odlucis "da li su zaljubljeni" ili "on , pride, dovodi i svoje drustvo da se zabavljaju sa njom"  Smile malo ti se brkaju price...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jeste, ima dosta kontradikcija u priči, sad vidim i ja.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Verovatno se sve sponzoruse pravdaju teskim detinjstvom pa se bore za GOLU egzistenciju...Nedostatak jake muske figure u detinjstvu nadomeste cikicom ali gle koincidencije, ne sirotim nego bogatunom iz centra grada. Jadno...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 14:44:10 od Žica »
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 0.2.149.27
mob
Apple 15
WhiteGoa je jednom napisao nekoliko super recenica kada je neko kritikovao JK sto je prodala dupe... slazem se sa tim misljenjem (WhiteGoe, ne onih drugih) i to bi mogli i ovde primeniti...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bogat je , da se rasipao u zivotu ne bi imao toliko,zar ne ?
znaci i taj stan sto ga je kupio,kupio ga je s namjerom da se ostvari neki profit.

Sad ko je u koga zaljubljen ?
tesko je to dokazati,navodno -tako ona kaze da je u njega zaljubljena,ali...zasto mu uveseljava prijatelje ????
da li na taj nacin MORA da vrati dug za stan ili nesto drugo.
zasto mora ici preko vikenda na puteve ?
a ti putevi su povezani s uveseljavanjem drugih muskih stvorova ??

sada da li je ona sponzorusa  ?

da li je ona ''eskort dama'' ?
ili
nesto trece,u zavisnosti kako ko to shvata ako se nesto ''placa telom'' ,kako se to naziva ili ako zaradu ostvaruje '''upotrebom tela''

Uglavnom sa svakog puta se vrati s skupocenim poklonima i s osta stotina eura.
Ako ga vli i on nju voli,zasto onda tolerise te ''izlete'' i odsustvovanja od po 2-3 dana ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
sada da li je ona sponzorusa  ?

vrlo verovatno

Citat
da li je ona ''eskort dama'' ?

ako mu jos i pored toga 'uveseljava' prijatelje (gadniji izraz od ovog nisam cuo)... gotovo sigurno da jeste... osim ako nije animator ili madjionicar po profesiji...

elem nije ni bitno kako bi to mogli nazvati..prica je bljutava i nema se sta pametno dodati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Pa ako mu uveseljava prijatelje onda je on makro ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa ako mu uveseljava prijatelje onda je on makro ...
a onda ona nije ni sponzorusa, ni eskort dama ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
... vec animir dama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.