Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: devojka i stariji muskarac koji ima para  (Pročitano 20517 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Devojka ocigledno ima odredjeni cilj i ide putem koji joj je najlaksi ...

borac ? Smiley

Borac je 23 godine ... Mozda zeli da malo uziva u zivotu i da se neko drugi bori umesto nje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
da se neko drugi bori umesto nje

definitivno borac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
da se neko drugi bori umesto nje

definitivno borac Smile

Nepotrebna ironija!

Posebno to lazno moralisanje ...
Najlakse je druge razapeti ...
 Da su muskarci zene 95% bi bili "one najgore"

Volela bih da te vidim u njenoj kozi ....
Devojka je odrastala i vaspitavala se sama ...

Sada kad je srecna pored nekog treba joj to oduzeti ...
I da nema i da ima sa njim buducnost ... Ne moze da joj skodi ... Vec naprotiv... A moze i dosta toga nauciti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Pa sta ako je ozenjen ...
Pa sta ako je stariji muskarac ...

Svakako da je mogla i gore da prodje ali ako je toliki borac, mogla je i mnogo bolje ... itekako je bitno to shto je ozhenjen i shto je stariji od njene keve, jer ona sa njim nema nikakvu perspektivu ... ali kao shto vec rekoh ne osudjujem.

Iscitiraj recenicu do kraja pa komentarisi ... Lepo sam obrazlozila zasto je to "pa sta"

Ja sam citirao ono sa chime se ne slazhem ... a tu spada i obrazlozhenje. Sa ostatkom se slazhem ako vec moram da naglasim.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Nepotrebna ironija!

mene je zabavilo u logickom smislu  Smile

Citat
Posebno to lazno moralisanje ...
Najlakse je druge razapeti ...
 Da su muskarci zene 95% bi bili "one najgore"

lazno moralisanje mozda iz tvoje perspektive al ja nikad nisam bio sa nekim zbog kinte, tako da je samo -moralisanje Smile

ps ima dosta gejeva stvarno u zadnje vreme pa mozes i da proveris tu statistiku  Smile

Citat
Volela bih da te vidim u njenoj kozi ....
Devojka je odrastala i vaspitavala se sama ...

da, kao mala je sadila leje sa povrcem i skolovala se u bibliteci... mozda zvuci cudno ali ne znam kakve to ima veze sa time sto je sa nekim matorcem zbog kinte... nije jedina koja je imala 'teze' detinjstvo...

Citat
Sada kad je srecna pored nekog treba joj to oduzeti ...
I da nema i da ima sa njim buducnost ... Ne moze da joj skodi ... Vec naprotiv... A moze i dosta toga nauciti ...

ne znam ko ovde ide sa bakljama i vilama, ali koliko ja vidim njoj to niko ne oduzima, izbor je samo njen.. a od starijih (za razliku od mladjih) moze da nauci samo kako se pravilno dozira vijagra...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
preterujes!

Osetio si se neverovatno prozvan ...
Na forumu mozes pricati da si sta oces ... stoga me ne zanima tvoja privatnost ...

I ona ga voli, ako si pazljivo citao ... I srecna je sa njim !

A sto se statistika tice, dovoljno je da 5 minuta uzaludno bacim na takve kao ti, i sve mi je jasno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Osetio si se neverovatno prozvan ...
Na forumu mozes pricati da si sta oces ... stoga me ne zanima tvoja privatnost ...

Kakva moc dedukcije, shvatila si surovu istinu da si doprla do sustine mog bica i da me je to skrhalo kao coveka.  Smile
Inace, steta... taman sam uplodovao porodicni album da podelim na ovoj temi..

Citat
I ona ga voli, ako si pazljivo citao ... I srecna je sa njim !

Ili bar neki deo njega...  Smile

Citat
A sto se statistika tice, dovoljno je da 5 minuta uzaludno bacim na takve kao ti, i sve mi je jasno ...

Drago mi je zbog toga.

btw mora da te je okolina cesto prozivala na ovu foru kad si tako licni primila sve ovo... niko ovde ne osudjuje... meni ne smeta sto ste ti i ona sa nekim samo zbog kinte... sve dok smo iskreni Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ha, napad je najbolja odbrana ...

Hvala Bogu imala sam i imam jos uvek podrsku roditelja i nisam se mucila u zivotu ...
Sada sam sposobna devojka koja ne zavisi od muskaraca ... I necu to dozvoliti nikada ...
Ali nije rec o meni, ...
Kao sto mene ne zanima tvoja privatnost, ne treba ni tebe da zanima moja...
Drugi neko je tema ...
To sto imam suprotno misljenje od tebe i sto se trudim da ti na najjednostavniji nacin objasnim sta mislim tebe ocigledno veoma pogadja ...

Izvini prostije od ovoga ne umem ...

Samo sam realna, i pokusala sam da zamislim kako je toj devojci ... Gledajuci na stvari iz tog ugla sam stala u njenu odbranu ...
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 14:16:03 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo je samo jedna prica od mnogih slicnih u nizu. Strasno je to sto joj detinjstvo nije bilo bas ruzicasto. Sa 23 godine vec nije dete, izabrala je prilicno starijeg muskarca koji ce joj pruziti dosta toga i rekla bih da je svesna te cinjenice, odnosno svesno je usla u takvu vezu. Nije znala da je ozenjen?! Ma daj... mogla je da zivi u sopstvenoj zabludi da je slobodan najvise mesec dana Smile posebno ukoliko se zaista radi o nekome ko je "poznat u Beogradu" Smile Cudno mi je i to da sa njim putuje, a ovamo radi kao potrcko u nekoj tamo firmi i bori se za goli zivot... hm... Smile nesto mi tu ne stima, sem ukoliko ne radi u njegovoj firmi, ali bi opet bilo malo glupo da sopstvenu ljubavnicu, kojoj kupuje cak i stan, zaposljava kao potrcka... hm... Smile Kada je saznala da je on ozenjen, rekao joj je da se dve godine razvodi?! Ovo mu dodje kao u spanskim serijama, fazon: serija traje 2678 epizoda, a on ce se razvesti u 2679 epizodi, ukoliko bude novih nastavaka Smile Prosto ne zelim da prihvatim da svaka devojka sa slicnom zivotnom pricom nasedne na istu foru. Ne bih da zvucim grubo, mozda ja gresim, ali mnogo toga nedostaje u ovoj prici, a previse toga nije logicno.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zato sto prica neko ko ne zna potpunu pricu, ali je bitno da to dozivljava licno i tragicno ...
Kao i sve teme koje se postavljaju u tudje ime ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.