Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Девојчица-вегетаријанка (12) има кичму старице ...  (Pročitano 15185 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
A, kolko treba da zive.. 150 godina.. Smiley

Pored cinjenice da cemo svi kad-tad umreti.... mene zanima... ako su meso i mleko toliko stetni, ako su biljke toliko zdrave i prave energetske banke, zasto covek nije ostao biljojed...
Uopste... zasto postoje zivotinje koje se hrane iskljucivo mesom drugih zivotinja...

Eto... zasto gepard juri tomsonovu gazelu, umesto da sa uzvianjem gricka koru baobaba...  Smile
Bože koje pitanje.. Smile
 "Zašto gepard...." Isuse  Smile
 Gepard ima creva 6 puta manja od naših kao svi mesožderi uostalom.
 Ako nisi u stanju da pojmiš nepotrebnost ubijanja drugih radi ishrane sa svojih 100 IQ u proseku onda pokušaj da zamisliš neku rasu sa otprilike 800-1000 IQ-a koji nas,ljude drže u tesnim kavezima uzgajajući nas za hranu.Oni pričaju na sebi razumljivom jeziku,ignorantni su i neosetljivi na ljudsku patnju.Kolju ljude,deca su im omiljena jela.

Jezivo?

Apsolutno me ne zanima gastro sistem geparda... to takvih creva je doslo evolucijom, tj. prilagodjavanjem... nisu prvo nastala creva, pa njihova potreba za mesom, vec obrnuto...
Pitanje je jednostavno... zasto zivotinje jedu zivotinje...  Smile
Ako ti sa svojih 100IQ u proseku ne mozes da shvatis razliku izmedju akcije i reakcije (treci Njutnov zakon), onda jbg...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
nisi od mene ocekivao nesto drugo valjda?  Smile Smile
A, kolko treba da zive.. 150 godina.. Smiley

nemoj da podcenjujes geparde Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S

Pitanje je jednostavno... zasto zivotinje jedu zivotinje...  Smile

Ja vec pitao u drugoj ( slicnoj temi ) http://forum.burek.com/index.php/topic,345803.msg5597931.html#msg5597931
I dobio sam odgovor da se ne uporedjujem sa lavom.  Smile
To je malo uticalo i na moju potenciju.  Smile
Demotivisao me taxtex... 

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
naime ,beli ljkudi , za razliku od drugih rasa , nemaju netolerantnost prema laktozi .

ja sam beli covek i imam netoleranciju na gluten i laktozu ...laktoza iz mlecnih proizvoda me nadima, a laktoza iz zitarica tipa musli i nekih vrsta integralnog keksa mi razara tanko crevo uz bol koji ne moze da se izdrzi .  Smile Jogurt koji ima manje laktoze od mleka bolje podnosim, dok mi mleko pravi veliku mucninu i osecaj tezine u stomaku ...
mozda nisam beli covek?  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
naime ,beli ljkudi , za razliku od drugih rasa , nemaju netolerantnost prema laktozi .

ja sam beli covek i imam netoleranciju na gluten i laktozu ...laktoza iz mlecnih proizvoda me nadima, a laktoza iz zitarica tipa musli i nekih vrsta integralnog keksa mi razara tanko crevo uz bol koji ne moze da se izdrzi .  Smile Jogurt koji ima manje laktoze od mleka bolje podnosim, dok mi mleko pravi veliku mucninu i osecaj tezine u stomaku ...
sad si na crnoj listi bf-a Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hahah, reci ce da sam mesanac, melez, gurbet  Smile   
pa i ovako sam na crnoj listi pretpostavljam, jer nemam plavu kosu i svetle oci  Smile
a i ti si, tamnokosi provokatoru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

moz da bide ,al ne mora da znachi ...  Smile daj krv na DNK analizu ...

ali netolerancija na laktozu je vishe svojstvena ne-belim narodima . stavljao sam i onaj link sa wikipedije par puta . uglavnom , to se objashnjava evolucijom u hladnijim predelima . zato dijeta koja je (relativno  Smile ) dobra za npr kineze ili induse , nije dobra za bele ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bože koje pitanje.. Smile
  Pa da ga piju bebe-ljudske.Kravlje mleko sigurno ne kao što telad ne pije ljudsko mleko..Da je pijenje mleka i to još kravljeg u odraslom dobu prirodno-svi sisari bi ga pili konstantno..Svi oni piju isključivo mleko svoje majke dok su bebe i to je to.Priroda matori moj-daleko smo se odmetnuli od nje...

Kalcijum?Ima ga u masi stvari isto kao i soli i šećera pa nije neophodno jer toga ima u potrebnim količinama u raznovrsnoj ishrani...

Ti ponajvise si se odvojio od prirode.
Vegeterijanstvo moze postojati samo u gradovima, gdje su ljudi otudjeni od kontakta s prirodom.

Budi vegeterijanac, svaka cast. Ali nemoj da tvrdis da je to toboze "prirodno", i nemoj skupljati informacije sa interneta to je razbibriga i razonoda - nije svaka "knjiga" tacna. Studiram medicinu i imas u ljudskom tjelu vise dokaza da je covjek svastojed... necu da smaram.

Mlijeko svih zivotinja (sisara) je manje vise isto - sem u razmjeri sastojaka - a ponajmanje je otrovno... mogli bi piti i macije i kerece, ali se et ne isplati.
Na ishranu, meso i secer... u funkciji zdravlja covjek treba da obrati paznju (narocito posle 40), ali ne treba biti sitnicav.

Ova djevojka nije stradala  od upotpunjene vegeterijanske ishrane... ali pokazuje koliko je tesko poznavati i prikupljati cisto biljnu hranu u dovoljnim sastojcima - cak i za dvoje odraslih ljudi. Ako je uopste kako kazes moguce.

« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 22:28:06 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa brate znaš koja je razlika u proteinima-ne bi verovao!Kravlje mleko je tečno meso!Ima toliko proteina u sebi jer je priroda udesila da tele brže raste.
  Mleko žene koja doji je odlično za ljudsku bebu ali ne i za tele-nedovoljno je bogato i ne odgovara(prirodno je zar ne?).Zato je kravlje mleko prava bomba za rast njene bebe dok je ženino vrh za razvoj njene.
  To je to a majke bi trebalo da se potrude i hrane se zdravo kako bi imale mleka za svoje bebe.
    Spremite se sada za info bombu.Može?
 -Bebe koje nisu pile majčino mleko a dobijale su neku zamenu(šta god da su pile akcenat je na tome što nisu bile majčino) skloni su i postaju lako ili ozbiljnije mentalno retardirani.

HAHAHA!   Smile  Smile
info bomba. Nije bitno sto si vegeterijanac... al sta je ovo?
Sto se lozis?. Bez obzira da li je informacija (u bombi  Smile) tacna.

Moj pogled na svijet je upravo... eksplodirao.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 22:50:17 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Ignorantnost je uspeh ovih dana...Možeš da nadješ sto racionalnih odgovora za neophodnost ubijanja ako ti je tako lakše ali znaj da to neće promeniti istinu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.