Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojčica skočila sa zida na Kalemegdanu zbog nesrećne ljubavi  (Pročitano 9025 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
Citat
Lekari su zatekli devojku na travnjaku okrenutu telom ka zemlji.
Smile

eee ... i ja se zapitah sta je to jos mogla da okrene ka zemlji sem tela ... Smile

elem konto teme ... Bog joj dao srece kad ju je vec za pamet zajebao ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6300
И сад ће можда до краја живота бити у колицима, због "несрећен љубави" а има 15 година  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Citat
И сад ће можда до краја живота бити у колицима, због "несрећен љубави" а има 15 година

То је и мени пало на памет.

Онда да л није била под неким псиоактивним супстанцама, па да је уз љубав и криза.

Јадни родитељи.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Eto vam je ta.. ljubav...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Lekari su zatekli devojku na travnjaku okrenutu telom ka zemlji.
Smile
Не чуди се. Већина текстова пишу по памети познати милицајци, а ''новине'' их само преносе. Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC Wildfire S
Ahm... ne vidim baš poentu, s praktične strane gledano, u nazivanju 15godišnje klinke debilom, ćurkom, glupačom i slično.
Zapravo, samim tim što ima 15 godina je nekako po difoltu čini idiotom predodređenim da radi glupe stvari.

Mi (ovde pristuni) verovatno nismo skakali sa zgrade i verovali da je gravitacija go kurac kad smo u "bedaku"... ali sam poprilično siguran da smo radili dosta glupih stvari u tim godinama.
(ako niste ništa glupo uradili, e onda stvarno ne razumem vaše dosadno detinjstvo Smile )

Opet, upoznaću vas sa ljudima od 30 godina koji ne mogu baš lako da se izbore sa raskidom/razvodom... relativno uspešni ljudi, razumni, stabilni i sve... pa useru sebi život kad ih šutne žena.
E sad, drkati klinku od 15 godina što nije racionalnije razmišljala... jebi ga sad... xD
I nema baš praktične koristi...
« Poslednja izmena: 28. Mar 2012, 00:31:02 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Goa, sta ga znam. Nekako, i u 15 godina bi trebalo da ima mozga da ne treba sebi da oduzima zivot jer je ostavio momak. Nije malo dete koje ce da stavi ruku na ringlu od sporeta jer ne zna sta je vec skoro pa odrasla osoba koja bi trebalo da razume konsekvence odluka. Tako da, ako se vec izvuce, mislim da bi trebalo makar malo psihicki da poradi na sebi jer je uradila bas nenormalnu stvar.

Ni mi nismo bili bolji i radili gluposti, ali ne verujem da je bilo ko zaista dosao do toga da sprovede samoubistvo u delo. Budes mlad, pa pomislis sve i svasta(uhvati te ono tinejdzersko vreme gde te ostavi devojka/momak, gde ti nista ne ide od ruke pa pomislis da ti je zivot sranje itd.) ali valjda si toliko pametan da se ne ubijes.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Eto sta napravise sapunice
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
postoje ljudi koji na tom polju nikad ne odrastu.
na konto samih godina i TIH godina...ne ponovile se
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC Wildfire S
Nekako, i u 15 godina bi trebalo da ima mozga da ne treba sebi da oduzima zivot jer je ostavio momak.

Reč: trebalo.  Smile
Ja sam racionalnost prestao da očekujem i od odraslih ljudi, a kamoli od nezrele i nestabilne klinčadije.

Uostalom, da se kladimo da nije skočila u verovanju da će dobiti suprotan rezultat od ovoga?
Sigurno nije očekivala da će poleteti kad skoči... a verovatno je i znala da ako skočiš sa velike visine da ćeš pasti i povrediti se ili umreti. Smiley
Za 15 godina života se sasvim sigurno susrela sa gravitacijom do sad. Smiley

Fora je u tome što mi ovo posmatramo sa strane i relativno racionalno pokušavamo da sagledamo situaciju, sa manje-više neutralnim emocijama.
Iz naše perspektive, mi vidimo osobu koja se sprema da uradi nešto, za šta naizgled nije svesna posledica - primer deteta i ringle. (I doživljavamo je kao potpuno glupu) 
Ili (mišljenje 2)
Iz naše perspektive, mi vidimo osobu koja se sprema da uradi nešto, svesna posledica, ali ne pronalazimo vrednost njenog motiva, odnosno uzroka (dečko, svađa, ljubav), niti možemo osetiti određenu lavinu suprotnih emocija koje su bile prisutne.  (I doživljavamo je takođe kao potpuno glupu)

Šta se stvarno desilo.
Zapravo, ne možemo precizno odrediti kako je neko (ne)razmišljao, jer raspolažemo sa malo informacija.
Ali ono što je verovatnije. (a različito od prethodnog)
1. Znala je posledice skoka sa velike visine (you_don't_say_meme) i time je htela kazniti_sebe/prekinuti_lavinu_emocija.
2. Znala je posledice skoka sa velike visine (you_don't_say_meme) i htela je kazniti/pridobiti_pažnju dečka.

U prvom slučaju, ili kažnjavaš sebe (jer si uradio nešto čega se kaješ) ili ne možeš da se izboriš sa emocijama.
U drugom slučaju, ili kažnjavaš drugog (zbog nečega što je uradio i veruješ da će ga ovo povrediti i da ima savest) ili želiš da pridobiješ pažnju nekoga ko te je napustio. (u ovome možda i uspe)
Ili oba.
Ali je verovatno znala posledice. Smiley
Kao što vidiš, razlika je između nezrela, glupa i potpuno glupa.  Smile 
(očigledno da nije potpuno glupa, gravitacija je vrlo prisutna pojava u prirodi i oko nas)

Ali.
Šta je poenta?

Nije fora u tome da odeš u bolnicu i izajebavaš devojku da je glupača. Vrlo zabavno, priznajem, ali ne i preterano korisno.
Obično se prekine svaka komunikacija onda. I onda si zajebao stvar.
Potrebno je biti pažljiv i nepristrasan slušalac, bez kritika, moralisanja pa i sažaljevanja.
Potrebno je odslušati gomilu tih gluposti i shvatiti ih ozbiljno. Jer jednog dana oni odrastu. Pa to postanu gluposti velikih ljudi koje si uzimao zdravo za gotovo kad su bili sasvim mali i kad se moglo ispraviti.

Fora je u tome da je roditelji nisu naučili da se izbori sa ovakvim stvarima, da budu svesniji toga.. i da je saslušaš i da joj objasniš kako da se suoči sa ovakvim stvarima... i uostalom generacije klinčadije oko nje, kako bi se sprečile budući potencijalni slučajevi.
A to je ono oko čega mi malo vodimo računa generalno.
Savetovalište za mlade postoji, help-linija za slučajeve suicida postoji.
Koliko uspešno rade svoj posao, ne znam.
Nemamo slučajeve samoubistva, srećom, svaki dan.. odnosno nemamo u toj kategoriji, zato smo opet među vodećima (top 20) u kategoriji 24-65+ (upravo ono kad pustiš probleme da porastu)
I uvek će biti neko ko reći "Čekaj, pa ja nisam zvao nikakve help-linije, pa šta mi fali danas, ajde boga ti.." i time ćušnuti probleme pod tepih.
Pa ništa, ali zato smo preplavljeni narkomanijom i nenormalno pijanom klinčadijom. Što ti opet dođe kao samoubistvo.. i gore.

Jbg... kod nas se donedavno narkomanija lečila lopatom...

Izvinjavam se, smanjio sam joj broj godina, za jednu godinu.

« Poslednja izmena: 28. Mar 2012, 03:25:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.