Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:28:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tučom do smrti  (Pročitano 642 puta)
21. Jun 2006, 18:00:01
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
U Batajnici uhapšena trojica Roma koji su tukli komšiju Jovu Jovanovića (32) sve dok nije izdahnuo

BEOGRAD - Jovo Jovanović (32) iz Batajnice ubijen je juče oko 16 sati u svojoj kući u ulici Aerodromska 43. Jovanovića su do smrti tukli trojica prvih komšija romske nacionalnosti, koji su ubrzo uhapšeni. Jovanović je u kući živeo sa suprugom i maloletnim sinom iz prvog braka. Kad su trojica mladića starih oko 30 godina došla Jovanoviću u kuću, s njim se unutra nalazio samo sin Nemanja.

Prema sinovljevom svedočenju, oni su počeli da lupaju na vrata, uzvikujući: "Jovo, otvori". Kad su ušli unutra počeli su da ga tuku rukama po glavi i telu. Dečak je iskočio kroz prozor, otrčao do komšije Radosava Momčilovića i rekao mu šta se događa. Komšija Momčilović trkom je stigao do kuće Jovanovića, ali nažalost, domaćin je već bio mrtav.

- Nemanja je dotrčao do mene vičući: "Čika Rajko, tata hoće da umre, ajde da ga vozimo u Hitnu pomoć"! Kad sam ušao u kuću, Jovu sam zatekao u krevetu. Izgledalo je kao da spava. Nije bilo krvi niti ijedne vidne povrede. Viknuo sam: "Jovo, ajde u auto, da te vodim lekaru"! On se nije pomerao, pa sam ga podigao. Tada sam shvatio da je već mrtav - ispričao nam je Momčilović i dodao da mu je Jovin sin tek tada ispričao da su ga pretukla trojica muškaraca. On navodi da su lekari, koji su ubrzo došli, mogli samo da potvrde smrt, ali i da su konstatovali da je umro od srca.

U međuvremenu, trojica komšija koji su tukli Jovanovića dok nije prestao da daje znake života, seli su u automobil "opel rekord" i krenuli da beže u pravcu Banovaca. Ipak su u jednom trenutku odlučili da se vrate. Čim su se pojavili u Aerodromskoj ulici, u kojoj se nalazi Jovanovićeva kuća, policajci su ih uhapsili i priveli u stanicu. Jovanović je osim sina Nemanje imao još dece, koja nisu živela s njim.

Komšije iz njegove ulice, koje su uglavnom s njim u rodbinskoj vezi, kažu da je bio mnogo dobar čovek i da nikada nije pravio probleme. Telo Jove Jovanovića, nakon uviđaja policije i istražnog sudije, prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Izvor: Kurir / (P. R.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mučenje snimali telefonom
N. BRKOVIĆ - P. STOJKOVIĆ, 21. jun 2006

TRAGIČNA smrt glave porodice Jovana (52) zavila je u crno familiju Jovanović iz Batajnice. Muk i neverica u sredu u kući pokojnika. Jedanaestogodišnji sin Nenad ostao je siroče. Nevenčana supruga Olga, skrhana bolom, praznog pogleda dočekuje rodbinu i prijatelje koji su došli da izjave saučešće.
Petoro obesnih mladih ljudi pretuklo je, u utorak oko 16 časova, na smrt Jovanovića u njegovoj kuć u Ulici Katice Opačić 43, u Batajnici. Policija je odmah uhapsila trojicu batinaša, Branimira J. (33), Božu Konstantina (32) i Mišu Konstantina (29). Kao njihove saučesnike porodica Jovanović okrivljuje još dvoje ljudi, izvesne Zlatu i Zoricu.
Prema rečima supruge Olge, pokojni Jova je došao kući posle nadničenja kod komšije. Prilegao je da odmori, a kada se probudio malo je jeo.
- Trojca mladića uletala su u kuću i počela da se iživljavaju nad Jovom koji je ležao u krevetu. Tukli su ga i rukama i nogama. To im nije bilo dovoljno pa su nastavili da ga dave i da mu guraju hranu u usta - drhtavim glasom priča (kroz plač) supruga Olga. - Vrhunac iživljavanja bilo je snimanje mobilnim telefonom.
Dok je supruga nemoćno zapomagala da prekinu sa mučenjem, momci su se smenjivali nanoseći mu sve veće povrede. Za to vreme jedanaestogodišnji sin pokušavao je da uđe u kuću, ali mu izvesna Zorica, za koju Jovanovići tvrde da je bila stražar, nije dozvolila da uđe. Ipak, uspeo je da se provuče, a onda se bes napasnika okrenu i prema njemu.
- "Gde si pošao?", upitali su me, a zatim i pojurili. Ipak uspeo sam da pobegnem kroz prozor. Pomoć sam potražio kod komšija, a zatim sam sa halo govornice obavestio i policiju - kaže Nenad. - Nažalost, mom ocu nije bilo spasa, a meni su pretili da će da me strpaju u gepek.

POZNAVAO UBICE
NASILNICI su, kako kažu Jovanovići, posle iživljavanja otišli do Banovaca, zatim se vratili sa "opelom omegom" u nameri da odnesu Jovino telo. Tada su i pali u ruke policiji.
Jovanovići smatraju da je Jova namerno ubijen. Kažu da nikom nije dugovao novac, niti se ikom zamerio. Uostalom, kako ističu, bio je u dobrim odnosima sa ubicama.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung SGH-E630
Svako piše drugačije Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:28:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: smrti

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.