Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:14:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Device  (Pročitano 120746 puta)
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
eh Diplomata, mi treba da se ponosimo sto smo ovakvi! ko nas voli,voli nas...a ko ne,ne mora...nikad nece ni shvatiti kakvi smo zaista  Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

imam 3 planete u devici - veneru , merkur i mars i  nije mi lako  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
BlackBerry 

imam 3 planete u devici - veneru , merkur i mars i  nije mi lako  Smile
Znači zapelo u ljubavi ah...ništa pređi preko svega bez emocija, samo seks  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@aleksandraznas bravo za predstavljanje devica, ja samu podznaku devica i velika vecina tvog teksta se uklapa u moja iskustva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson z500i
ma mi dewice, u to sam sigurna, NE volimo strelce!! znachi, zaista...nemam ni jednog prijatelja strelca na srecu. Imala sam ih punoo al sa svima se posvadjam kad jako nerviraju!!
IP sačuvana
social share

"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Offtop obrisan. Ubuduće se pridržavajte teme a za flertovanje imate privatne poruke.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Njemu treba tiha zena

On je kavajer i dzentlmen. Uvek nasmejan, dobre volje i spreman da pomogne. Prema zenama je pazljiv i susretljiv. Pazi na rodjendane i godisnjice, a na sastanak dolazi s cvecem ili sitnim poklonom. Prihvata ravnopravnost i pristaje na podelu poslova. Ipak, muskarac Devica nije sjajan kao sto se na prvi pogled cini. S vremenom zaboravi na darove i cvece, a ubrzo postane i rob navika. Zivi kako mu se svidja, ali mu se nista "ne da" menjati. U poslu je, medjutim, nenadmasan. Buduci da je perfekcionist i voli savrsenstvo i sklad, svoj ce posao obaviti savrseno. Svaki ce sef njime biti prezadovoljan, jer je najbolja garancija da ce posao biti napravljen izvrsno i na vreme. Ne voli da pozajmljuje ni da bude duzan. Nesredjeni racuni njemu su nocna mora. Nece se smiriti dok sve ne resi.

Vrlo je sarmantan, zene padaju na nekoliko sitnica i par njegovih neznih reci. No, na tome sve i ostaje, jer je sledeci potez muskarca Device proveriti koliko je dama solventna, ima li auto, nekretnine i ostalo. On se tesko zaljubljuje, treba mnogo vremena da se njegovo srce otvori. U svakoj zeni zeli da pronadje savrsenstvo po njegovom kriterijimu. Takve su zene retkost pa i njegova potraga traje celu vecnost.

Njegove veze nisu preterano tople. U njegovoj ljubavi nema dubine, stalno nesto cepidlaci i proverava. Njemu treba tiha i marljiva zena s minimumom erotike. On od nje zahteva previse, a sam toliko ne daje. Ako se oboje bave istim ili slicnim poslom, veza bi mogla potrajati duze nego sto se u pocetku mislilo.

mushkarac devica
zajednicko:
1. Iluzije o svojim mogucnostima
2. Ubedljivi govornici
3. Agresivni u momentu
4. Zele biti svestrani-na svim poljima sve znati
5. Tvrdoglavi
6. Inadzije (ponekad smorovi)
7. Obrazovani

kvaliteti devica :

- verni i pozrtvovani
- iskreni
- mana je shto iskrenost traze i od drugih
- malo koji drugi znak moze da im parira
- usluge ne zaboravljaju
-pedanterija: jako smo pedantne, a nekad moze doci i do haosa ko sto je neko reko, ali to je organizovan haos tako da uvek device
znaju da nadju sta im treba i u neredu.

devici ni pod razno nesmeš ništa obecavati. . . Ovo se mora upamtiti. .

pod 1 : ništa i nikad ne obecavati. . . Zlatno pravilo. . .
pod 2 : biti jako precizan jer se hvataju za svaki moguci propust
pod 3 : veoma dobro kapiraju stvari i brzo hvataju svaku promenu u ponašanju

ja uvek kazem da ne verujem u ove gluposti ali kad vidim ovako nesto zamislim se Smile Smile

pa nismo valjda toliko losi  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2008, 12:47:21 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson z500i
pa ako ne verujesh u te gluposti, shta cesh onda ovde brate? p.s. to za mushke device je istina,naravno. mrzim ih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
alllo bre,nemoj da chujem da neko mrzi mushke device!!! uh,ma u pravu ste,znaju da budu teeeshki...do bola!! kritika,kritika,kritika....mada,to uglavnom stvarno jeste samo zato shto zele da pomognu... ali,npr. meni je podznak negdje izmedju vage i device(ovan znak!! kontrast samo takav..) i veliki sam perfekcionista i sama,uvjek se trudim da,pogotovo  prema njemu,sve uradim do savrshenstva...i onda kad na sav taj moj trud pochne sa kritikama..zna da iznervira,a i da smanji samopouzdanje...mada ja mislim da to treba gledati kao izazov! mnooogo dobro za jachanje karaktera!! ko nema bash mnogo samopouzdanja,neka se ne primiche devicama,makar dok ne ojacha malchice...
da,jesu naizgled hladni,ali nasamo(ne vole nikako u javnosti da pokazuju emocije!!) znaju da budu itekako njezni,mazni,osjetljivi ,ranjivi(jako) i sve... samo shto treba imati strpljenja i chekati da on izabere vrijeme i mjesto...
i kao shto je recheno,morate samo da budete savrsheni Wink)))  ali i to se da "propustiti",samo treba shvatiti shta i kako..
sad..za ljubomoru...nisam imala prilike da to ispitam jer mu nikad ne dajem povoda za to ,tako da..  i td.i td. sve je uglavnom recheno,ali morah potvrditi Wink i,naravno,ne treba generalizovati jer sve zavisi od ostalih aspekata!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam Djevica u horoskopu i htjela bih reci nesto u odbrani nas " djevicanskih bica "  Smile

Kada kritikujemo, to radimo cesto i nesvjesno bez ikakvih losih namjera, bez volje da se neko ponizi ili da mu se smanji samopuzdanje. Znam da cesto kritikujemo, ali to je vise po automatizmu, ako nam nesto " zapara " oci ili usi ili jer zelimo da sve oko nas bude u redu ( ako vec ne moze biti savrsenstvo Smile ) . Pri tom nam um analizira sve bez prestanka , rasclanjuje  ( mozda malo manje sintetizira ! ) i stalno pronalazi greske, anomalije pa na to i ukazujemo, ali ne iz zlobe.

Djevice su jako osjecajne, brizne ( prije zabrinute ), nervoznog karaktera, ranjive. Hladna ili distancirana maska je samo pokusaj ( nekad uspjesan ) da se odvoji od bure koja u nama divlja i za koju smatramo da bi nam uzela nesto od savrsenstva kojem tezimo, ako bi je javno ispoljili. Zato tezimo na neki nacin, klinickoj atmosferi oko nas , kao pandan strastima koje su u nama.

Dosta je nemilosrdnih opisa Djevica kao sitnicavih, dosadnih, bezosjecajnih bica i kao jednog od najbezizrazajnijih predstavnika Zodijaka, sto je netacno, jer Djevice osjecaju jako i strasno, samo smo dobri u kontroliranju emocija.

Ovo, naravno, pisem iz svog iskustva ( sa samom sobom 
Smile) - Sve se treba gledati individualno jer smo svi unikatni primjerci .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:14:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.