Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:12:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveti put ubijen Djindjic  (Pročitano 25583 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111
Djindjic je bio veliko djubre i lopurda, a ovi njegovi sledbenici nastavljaju njegov put da upropaste Srbiju. Valjda sam se kompetentno izrazio...  Smile

da je bio lopurda u to necu da ulazim,ali da se nastavlja njegov put to je tacno Smiley
sustina je da njegovi 'sledbenici' , 'vizionari' , 'pusaci kurca' ignorisu to da je njegova politika nastavljena  Smile i da je ovo rezultat njegove politike  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson xperia m2
ne,nije  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 2610
Djindjic je bio veliko djubre i lopurda, a ovi njegovi sledbenici nastavljaju njegov put da upropaste Srbiju. Valjda sam se kompetentno izrazio...  Smile

Bio sam veliki protivnik DS dok je Djindjić bio živ, ali tek sada , kada su na vlasti oni koji mu nisu prišli ni na 150 metara a koji nas slavno uništiše i unazadiše 150 godina poštujem njega.
Ovima je Djindjić samo u ustima i njegove "vizije" a šta su mu bile vizije i šta je zaista hteo ni oni sami ne znaju.

NAjviše je profitirala Ružica Djindjić a majku Djindjićevu sklanjaju  kako god znaju i umeju jer jasno i glasno kaže ko ga je ubio, da ovi ne bi NIKADA bili na vlasti  i na položajima da je Djindjić živ i koja  mnogo interesantnog kaže za  snajka Ružicu .

Djindjića čereče    svakodnevno od njegovog ubistva a  neka progovore Vlahović o Smederevskom Sartidu, oni koji se pobuniše zbog izjava Djindjića o Kosovu u okviru Srbije,......

Svakog dana sve ga manje napadam i drugačije gledam na njegove poteze a sve zahvaljujući ŽUTIMA i Boti Snajperisti, Bedi prašku , bata Šuletu-nacionalnoj gardi Ohaja.....   
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15

I ti si to znao sa svojih 10 godina?

Woow... ali.. woooowww...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111

Nista cudno,stariji sam od njega godinu dana..secam se kao da je bilo juce to vreme,znam da ti opsem cak i dan u detalje kad su ga ubili..to nisu godine kad si na sisi.
A uz to pokupljas od ljudi iz okoline miseljenje o njemu,a ako se secam dobro...niko nije imao lepo miseljenje o njemu Smiley pricam iz moje okoline da se razumemo.
Prica da je djindjic sam andjeo pronela se tek kad je on ubijen.
Mi srbi smo takvi.."o pokojniku sve najlepse"
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia Asha 302

Nista cudno,stariji sam od njega godinu dana..secam se kao da je bilo juce to vreme,znam da ti opsem cak i dan u detalje kad su ga ubili..to nisu godine kad si na sisi.
A uz to pokupljas od ljudi iz okoline miseljenje o njemu,a ako se secam dobro...niko nije imao lepo miseljenje o njemu Smiley pricam iz moje okoline da se razumemo.
Prica da je djindjic sam andjeo pronela se tek kad je on ubijen.
Mi srbi smo takvi.."o pokojniku sve najlepse"

Upravo tako. Jeste da sam imao 12 godina, ne 10, ali odlicno moze da se raspozna ko je djubre a ko ne, ne kao i stariji ali moze, ne vidim sta je tu cudno. Naravno i da sam slusao sta drugi pricaju i kakvo su misljenje imali o njemu. Woooooow ''imao sam 10 godina'' pa nisam znao gde se nalazim, to je taj fazon.  Smile Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Nalazis se u koordinatnom sistemu konfuzije....ma Djindjic i kompanjerosi, mada onako s pet na sest mozda bih se i slozio delimicno sa stamijem, naravno lik i delo Djindjica je smesno i prosto je zalosno kada npr. sada setas gradom i posle 10 jebanih godina i dan danas se sluze njegovim likom da pridobiju par glasova jer ne umeju nista pametnije da naprave.
Neka puste coveka na miru da pociva kakav god on bio.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia Asha 302
Slazem se. Ovi sadasnji na vlasti su po mom misljenju najgori u istoriji... mozda je bilo i gorih pre, mada sumnjam.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 22:46:52 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111
Jos veci problem je razdor medju gradjanima.i mediji koji su skroz na strani trenutne politike..
to i jeste posledica da se ovaj filip oseca 'ugrozeno' za svoju 'buducnost' i njegovo misljenje da svi oni koji su protiv njegove demokratske srbije ne zele lep zivot u srbiji i zele da mu uniste mladost.
Kao da svi mi ostali ne zelimo da zivimo lepse i bolje  Smile
I upravu su ljudi kad kazu da ima dve srbije,jer je zaista i ima...ali to neces da procitas u danasnjim novinama ili vidis na b92 Smiley
ljudi nisu ni svesni koliko je tanka linija izmedju politike 'za evropu' i protiv.Mediji ne prenose da je pola srbije protiv eu ... Vec da je 50 posto gradjana srbije za eu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia Asha 302
Eh da je pola...2/3 nije za EU Smiley  Ne znam zasto ljudi i misle da cemo u EU ziveti kao bogovi...samo da pogledamo Grcku i okolne zemlje, propast ziva otkako su usli.  Smile A i ima naznaka da ce kroz par godina i ona da se unisti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:12:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.