Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:26:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveti put ubijen Djindjic  (Pročitano 25506 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Alcatel One Touch
Jedan lik, dal bese Markovic se preziva bio je kum i Djindjicu i Cumetu. Tako da su se njih dvojica sigurno znali.

Tamo nekad davno Zemunci i Surcinci pomazu DOS-u da se organizuje i dodje na vlast, mafija ko mafija zeli zastitu i veze sto je moguce vislje u vlasti. I par godina svi srecni i prosperitetni ... al onda dolazi do pitanja ko ima veci 2002 Zemunci pokusavaju ubiti Cumeta al mase ... kazu Legija ga promasio, a Legija opet kaze da sam ja pucao ne bi se Cume nasetao glave ... Uglavnom Djindjic tad ima dve zakrvljene kriminalne grupe i sta radi? Stiti Cumeta i furajuci pricu 'svaka drzava ima mafiju al samo u Srbiji mafija oce da ima drzavu' krece u obracun protiv Zemunaca ... Spasojevic i kompaniija ne sede skrstenih ruku i tup ..  12.03.2003. ...

Cume je i dalje miljenik DS-a, gospodin zasticeni svedok, tihi partner u vise jakih putarskih firmi a ovi ostali mirisu travu odozdo ...

Vi naravno o ovome pojma nemate al ste spremni do prekosutra da laprdate o mucenistvu Djindjica, viziji i boljoj buducnosti ..  jer ste od nekog naculi da je Djindjic bio kul tip ... e deco deco ...
Tebra Jazme,ti mora da si neki zaštićeni...? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Motorola 
Jazme je,na sreću, pametan tip sa dobrim sećanjem i ,očigledno,dosta iščitane štampe u rukama.Svi podaci su ,na ovaj,ili onaj način,isplivavali počev od petoga oktobra,ali nije on kriv slepcima koji ne čitaju ništa "jače" od SMS-poruka.

Uzgred :

- eno ga (D.Marković) nosi sanduk gore (nama) levo
- dizao vilu na dunavskoj obali za Đinđića
- pošto je Šešelj mahao u Skupštini fotografijom iste,odustalo se od toga,ali je u njoj živeo (poduže) Čedomir Jovanović (nosi sanduk dole,nama sa desna) nakon "atentata" na sebe (  Smile )
- D.Marković je (rekonstruišem medijske podatke) godinama pre pojave "Zemunaca" bio najbogatiji tip u Surčinu,ali ne poznaje nikoga od "Surčinaca"/"Zemunaca",niti se sa njima pajtao,niti su ga oni reketirali (  Smile )
- nakon što je Srbija bila preplavljena straobalnom količinom ultra-jeftinih bugarskih (damping) "Kozloduj" kokošjih jaja,Markoviću je plantaža koka-nosilja,gle slučajnosti,ekspresno izgorela,nakon čega je od Slovenaca zatražio odštetu (osiguranje) i (navodno) ispušio (  Smile )
- D.Marković je Surčinu izboksovao status nove Bgd-ske opštine ,sve u cilju kampanje slabljenja pozicije tada još jedinstvene SRS u Zemunu
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 01:13:02 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

Smile

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Djindjic je meni dao nadu u bolje sutra...dao mi je nadu da mozda mogu i da ostanem u ovoj zemlji i ucinim nesto dobro za nju...posto je njegovim ubistvom nama ostalima stavljeno do znanja da ko god zeli da ucini nesto dobro za Srbiju i promeni sistem na bolje moze da dobije samo metak, od tada gledam samo kako odavde da odem...

јбт...прође девет година и ти још ниси успео да одеш? Smile
то је бар сад врло остварљиво и веома јефтино...колико је карта до беча у једном правцу...20-30 евра?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Jazme je,na sreću, pametan tip sa dobrim sećanjem i ,očigledno,dosta iščitane štampe u rukama.Svi podaci su ,na ovaj,ili onaj način,isplivavali počev od petoga oktobra,ali nije on kriv slepcima koji ne čitaju ništa "jače" od SMS-poruka.

Uzgred :

- eno ga (D.Marković) nosi sanduk gore (nama) levo
- dizao vilu na dunavskoj obali za Đinđića
- pošto je Šešelj mahao u Skupštini fotografijom iste,odustalo se od toga,ali je u njoj živeo (poduže) Čedomir Jovanović (nosi sanduk dole,nama sa desna) nakon "atentata" na sebe (  Smile )
- D.Marković je (rekonstruišem medijske podatke) godinama pre pojave "Zemunaca" bio najbogatiji tip u Surčinu,ali ne poznaje nikoga od "Surčinaca"/"Zemunaca",niti se sa njima pajtao,niti su ga oni reketirali (  Smile )
- nakon što je Srbija bila preplavljena straobalnom količinom ultra-jeftinih bugarskih (damping) "Kozloduj" kokošjih jaja,Markoviću je plantaža koka-nosilja,gle slučajnosti,ekspresno izgorela,nakon čega je od Slovenaca zatražio odštetu (osiguranje) i (navodno) ispušio (  Smile )
- D.Marković je Surčinu izboksovao status nove Bgd-ske opštine ,sve u cilju kampanje slabljenja pozicije tada još jedinstvene SRS u Zemunu

Imas na Seseljovm svedocenju o ubistvu Djindjica u Hagu gde je rekao da su surcinci u stvari radili za Markovica.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 
Djindjic je meni dao nadu u bolje sutra...dao mi je nadu da mozda mogu i da ostanem u ovoj zemlji i ucinim nesto dobro za nju...posto je njegovim ubistvom nama ostalima stavljeno do znanja da ko god zeli da ucini nesto dobro za Srbiju i promeni sistem na bolje moze da dobije samo metak, od tada gledam samo kako odavde da odem...

то је бар сад врло остварљиво и веома јефтино...колико је карта до беча у једном правцу...20-30 евра?

E vidis nisam se toga setio, hvala ti sto si mi otvorio vidike Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
JK: Đinđić mi je poneo kofer i tražio moj CD!

Jelena Karleuša još jednom je uzburkala javnost. Na godišnjicu Đinđićevog ubistva ona je prvo na svom Tviter profilu napisala:
- Pre 9 godina ubijen je Đinđić. Pozadina ubistva je jasna – narod koji nije voleo da mu neko kaže istinu u lice. Krivim čitavu Srbiju.
 A zatim na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo povodom devet godina od atentata na Zorana Đinđića. U pismu je opisala njeno druženje s pokojnim premijerom, ali nije ostala dužna ni Đinđićevim ubicama, Ceci Ražnatović, Legiji, medijima…
 Objavljujemo integralnu verziju ovog pisma:
- Zorana Đinđića sam upoznala malo pre nego što je postao gradonačelnik Beograda. Vraćala sam se iz Minhena, mrtva umorna i nesrećna. Sve što sam zaradila, spucala sam na gomilu cipela i biznis kartu do Beograda. U torbi nisam imala više ni cvonjak. Dete kreten. Kao i uvek, avion je bio pun pevača koji nisu hteli da mi kažu – ZDRAVO! Doduše, i tad sam, kao i sad, delovala kao da ću odgristi glavu svakom ko mi priđe. Ko se usudi. Prkosno sam gledala kako provejavaju pored mene, same u tom “biznisu”… to mi je tad značilo… valjda da im nekako “vratim” za sve… šta god to bilo. Nikad me nisu voleli. Ti neki pevači talibanskih imena, i talibanskog stajlinga. I taman kad se začulo: “BOARDING COMPLETED”, u avion je ušao Zoran Đinđić. U savršenom odelu, savršeno zgodan i savršenog osmeha. On je bio 1A, a ja 1B. Samo mi. Naravno, od političara uvek očekujete da budu nadobudni, nakurčeni, da gledaju s’ visine. Kad ono…
 Ah, da… Moram da dodam da nikad gore nisam izgledala, ne znam šta mi bi da se obučem kao kombinacija bugarske pevaljke i beloruske novopečene (davno to beše, ’96. ’97… ne sećam se…)
 I umesto da me pogleda sa kurtoaznim prezirom, jer sam ja u tom momentu bila PINKZAMGRANDFOLK bofl (beogradsko dete zalutalo na putu), čovek mi je pružio ruku, poželeo dobar dan i rekao: “Drago mi je što sam vas konačno upoznao. “MENE?! Mislim se ja u sebi…WTF?! Prvo što mi je tad palo na pamet da ga pitam bilo je “lukavo”: A ŠTA STE VI U HOROSKOPU?
 Morate me razumeti, tek punoletna, napaljena klinka, mrtva umorna od pevanja negde nekom… Bolje i to nego da sam pitala KOLIKO IMA SATI? Hahaha… to sam pitala u opuštenom ćaskanju posle:-))
 Naravno, odmah sam shvatila koliko sam NEEEEdorasla sagovorniku… ali sam pametno izvadila žvaku iz usta. Da ne žvaćem. Ali on se nije dao zbuniti. JA SAM LAV, A VI? I JAAAAAA! IZVINITE KOLIKO IMA SATI?:-))))
 Bilo je 9.15.
 E, a onda sam izvadila tu žvaku, i počela da pričam sa tim čovekom. Pitala sam gluposti, pravila se pametna… na sve je odgovarao sa puno razumevanja, strpljenja… Sećam se da je iz nekog razloga bio ogorčen na Vuka Draškovića. Rekao je i da, kad on postane gradonačelnik… promeniće to i to i to… Naravno, ja se ne sećam šta je sve pričao… znam da sam ga zagledala… bilo mu je neprijatno da jede ono što su nam doneli, pa nije ni jeo… ja sam jela.:-)
 Sve ga je interesovalo, i gde sam bila, i koji mi je album po redu. Izvadih CD iz tašne. Evo, ovo mi je drugi album… Gledao je sliku na cover-u… i rekao da sam prelepo ispala na slici. DA LI SAM OVO DOBIO? – reče uz blag osmeh.
 – A, NE… uzeh mu CD iz ruke… TO MI JE POSLEDNJI.
 Svaki put kad pomislim na taj moj “gest” dođe mi da se ROOOKNEEEM!!! Zašto Jelena, zaaaštooooo?????
 – ONDA MORATE (persirao mi je sve vreme) DA MI POŠALJETE JEDAN PRIMERAK… TERAZIJE BR. 1, reče…
 HOĆU. NARAVNO.
 Sleteli smo. Na štiklicama sam tambrljala kroz aerodrom, a on je zamišljeno išao za mnom… Kad je stigao moj koferčić na traci, pitao je da li je to moj kofer i uzeo ga. Meni je Zoran Đinđić poneo kofer ka izlazu.
 – JA MOORAAAM DA VAS UPOZNAM SA MAMOM! ONA ME ČEKA. ZNATE, ONA JE NOVINAR RTS-a… A TATA MI JE POLICIJSKI FUNKCIONER – pohvalih se (klinci, čisto da znate, ono što tad nisam znala je da je on bio urnisan od strane državne televizije, a ništa bolje nije stajao ni sa policijom).
 – OBAVEZNO! JEDVA ČEKAM DA UPOZNAM MAMU!
 Divna me je čekala ispred… opušteno cupkajući… A onda sam dovela Zorana Đinđića.
 – MAMA, MAMA, MORAM DA TE UPOZNAM SA NEKIM!
 Ukočila se, i zapanjeno pružila ruku.
 – ČAST MI JE GOSPOĐO, IMATE DIVNU ĆERKU! – reče Zoran.
 Fotoreporteri su ga saleteli, i on je krenuo dalje. Preko ramena mi je dobacio: – OČEKUJEM TAJ CD!
 – DA LI SI TI NORMALNA – siktala je Divna u kolima, – HOĆEŠ DA DOBIJEM OTKAZ ZBOG NJEGA? TI, SINE, SAMO PRAVIŠ SVIMA NAMA PROBLEME. NADAM SE DA ME NIKO NIJE SLIKAO.
 Zoranu nikad nisam poslala cd. Da, ja sam kreten. Mada, teši me pomisao da me se nije više ni setio. Postao je gradonačelnik. A onda premijer. I onda IIIDEEMOOOOO…
 U novinama sam svakodnevno čitala najstrašnije bljuvotine o njemu. Svaki dan, svaki dan. Takva strašna antikampanja, ludilo. Sećam se nekog IDENTITETA, časopisa na čijoj smo naslovnoj stalno bili on i ja. Ne znam za koga je grđe pisalo. Gde god sam se okrenula, ljudi su pokazivali otvorenu mržnju prema njemu. Kad bih pitala ZAŠTO, citirali su naslove iz novina. Citirali su tu naučnu fantastiku. ANTIKAMPANJA JE USPELA. Big time uspela. Srbija je bila uzgajana, i pripremana, svakodnevno hranjena govnima… Cilj je hramao sa gipsom na nozi.
 Gledala sam ga, sećam se, na TV-u, kako priča o problemu našeg mentaliteta… I ništa nisam čula. Inficirao me je virus mržnje prema njemu. Marketing je čudo. Kad su pokušali da ga ubiju, svi su graknuli da je sve iscenirao – ĐUBRE JEDNO!
 – SVE JE TO ON REŽIRAO, DA BI SE U OČIMA JAVNOSTI POKAZAO KAO ŽRTVA – brujali su svi mediji, siktao je razgoropađen i ostrašćen narod.
 NAROD VOLI DA JEDE GOVNA KAD NEMA LEBAC!
 - ALI NEĆE ON NAS TAKO LAKO PREVARITI, NISMO MI SISALI VESLA – bilo je ono što je stado blejalo, u taktu IDENTITETA, RTS-a, i gomile drugih novina… SVIH NOVINA! A onda, pre tačno 9 godina… Nasmejanog čoveka, koji mi je uputio najlepši osmeh i poneo kofer, ubio je hitac iz snajpera. Njegove štake pale su pored njega. Metak u srce. Prvi, drugi i treći prsten obezbeđenja je nekako baš tad – ZATAJIO. Ali to svi znamo… REMEMBER? MUK.
 Sećam se da mi je besomučno zvonio mobilni na bakinoj sahrani. Tog 12. marta sam sahranjivala baku, i kad mi je otac, koga sam uzaludno čekala, dreknuo u slušalicu da je Đinđić ubijen, bakin kovčeg su spuštali u raku.
 – SINE, UBILI SU PREMIJERA! ODMAH SE SPAKUJ I IDI KUĆI! (Posle mi je objasnio zašto baš ja da idem kući… a dobila sam i obezbeđenje)
 Da ne zaboravim, dva dana pre bakine (mamine mame) sahrane, na dan kad je umrla, moj tata je došao u vidno lošem stanju. Nikad ga nisam videla da tako plače. Pogodila ga je taština smrt. A onda se pribrao i totalno nepovezano rekao: – U zemlji će se desiti velike promene. Biće sranja. Pohapsićemo ona govna (pokazujući glavom ka Zemunu, a i naša porodična kuća je baš tu). Jebaćemo im nanu naninu. Ukapirala sam ga na pravi nacin. Čisto da znate, moj otac je svakodnevno dobijao pretnje smrću od Spasojevića, koji je čak, bez problema, davao intervjue protiv mog oca. Valjda mu se zamerio što ga je uhapsio i stavio mu lisice u Parizu, nakon otmice Miškovića. Mog oca država nije pokušala da zaštiti. Urednici su to sumanuto baljezganje ubice i narko dilera stavljali na naslovne strane. Narod je svakodnevno čitao o srpskim herojima Spasojeviću, Legiji&Co., izdajniku Đinđiću, korumpiranom policajcu Karleuši, kurvi Karleuši (ovo se na mene odnosilo)…
 A onda: UBIJEN PREMIJER!
 Narod koji je do tog momenta mrzeo čoveka koji se izražavao u metaforama – počinje da se trese. OČAJ! NEVERICA!
 IZGUBILI SMO NAJBOLJEG, SRBIJA JE OSTALA BEZ BUDUĆNOSTI, GOTOVO! – uzvikivao je očajni narod. Probuđen narod. Narod koji je shvatio kakvog velikana je izgubio!
 E, KURAC!
 Istih onih 100.000 ljudi koje je tužno šetalo na Đinđićevom sprovodu, đipalo je malo zatim na Ušću uz taktove muzike kume ubice premijera. (koncert Cece Ražnatović – prim ur.)
 – NIKADA SE NEĆU ODREĆI KUMA – rekla je kuma.
 I ne treba. Ovaj narod ima svoje heroje, svoje “majke”, svoje uzore koje zaslužuje. Ovaj narod je dobio ono što je zaslužio. Ovaj narod živi onako kako je zaslužio. Ovaj narod između Basare i Palme, zauvek glasa za Palmu. I treba. I neka. Bravo narode. Srbija nikad nije bila spremna za Đinđića. I nije ga zaslužila.
 O razumevanju? O tome i da ne govorim. Jer 99% Srba nije ni kapiralo šta je čovek govorio. Ali zato kapiraju LAŽI, PRAZNU DEMAGOGIJU, TRULI ŠOVINIZAM, LOPOVLUK… To nekako svi kapiraju. Kako? Pojma nemam. ALI, VOLUUUU TOOO KI LEBAC!
 Pišem ovo, povremeno bacajući pogled na mobilni… Mama mi, valjda me toliko zna, šalje instrukcije o životu…
 NEMOJ SLUČAJNO DA PIŠEŠ NEŠTO DANAS! NE POMINJI UBICE, NE POMINJI POLITIČARE, ONU KURVU, VIDIŠ KAKO MUDRO ĆUTI… BUDI I TI KONAČNO JEDNOM PAMETNA! GLEDAJ JECO SVOJA POSLA. SINE, VIDIŠ DA GOVANA IMA MNOGO… PA PREMIJERA SU BEZ PROBLEMA UBILI, TI SI SMEŠNA… IMAŠ SINE DVOJE DECE, ĆUTI I RADI SVOJ POSAO!!!
 Neću mama više. Obećavam. Samo još ovaj put. U sećanje na velikog čoveka koji mi je poneo kofer i čvrsto stegnuo ruku…
 I neka Zoranova majka zna – NIJE UZALUD MAJKO!
 Ima mnogo onih koji misle kao ja… I koji nikad neće zaboraviti Zorana, ma koliko NEPOPULARNO bilo govoriti istinu u SRBIJI.

Izvor: Telegraf.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61

E vidis nisam se toga setio, hvala ti sto si mi otvorio vidike Smile

нема на чему...само желим да што мање патиш и да што пре одеш из ове зликовачке и геноцидне државе Smile

едит:
Citat
Zorana Đinđića sam upoznala malo pre nego što je postao gradonačelnik Beograda. Vraćala sam se iz Minhena, mrtva umorna i nesrećna. Sve što sam zaradila, spucala sam na gomilu cipela i biznis kartu do Beograda.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ђинђић јој понео кофер  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 12:29:42 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
- Pre 9 godina ubijen je Đinđić. Pozadina ubistva je jasna – narod koji nije voleo da mu neko kaže istinu u lice. Krivim čitavu Srbiju.
Smile Тог дана часни део Србије је одахнуо!
Citat
Dete kreten. Kao i uvek, avion je bio pun pevača koji nisu hteli da mi kažu – ZDRAVO!
Те, '96., ћерка београдског ћошкара и извикане ''милошевићеве радио водитељке'' је пре пунолетства истерана из већине београдских школа. Тада је барем личила на курву. Па ко би се јавно брукао (бламирао) и јављао курви ''без цвоњка у џепу''? Само- Зоран Ђинђић!
Citat
E vidis nisam se toga setio, hvala ti sto si mi otvorio vidike
Отишао, вратио се, и богат си постао! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:26:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.