Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 00:05:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveti put ubijen Djindjic  (Pročitano 24122 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Aj opusti se malo, u jednu poruku stavi sve sta zelis da napises, ne spamuj glupostima.
vazi brate,samo mi ceo dan se vrti ovaj i poslu i na tv-u da siznes,kakav bre djindjic kakve gluposti,ja sam apolitican ama bre da ovoliko se uzdize jedan obican covek,ajd razumem da se prica bar sat vreme o nekom siromahu,invalidu ili detetu sa cancer dijagnozom,a mi budaliramo sa jednim totalno nevaznim covekom koji se spominje non stop,pa nemoze on sada da ustane ako ga vi toliko uzdizete,srpske gluposti,pazi da nece mozda da vam bude zahvalan i da vas hvali tamo,gde je,hm..,gde god da je dole...ili gore...hm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Šta danas rade Đinđićevi ministri?

Beograd -- Đinđićeva vlada bila je za neke ministre prilika za ulazak u politiku na velika vrata. Posle smene jedni su se povukli na univerzitet, a drugi okrenuli biznisu.

Zoran Đinđić bio je prvi demokratski premijer Srbije, a kabinet je sastavio od ekspertskog dela, koji je uglavnom došao iz inostranstva, i političkog, koji su činili članovi DOS-a.

Viđali su ga ponekad i češće nego članovi porodice - ministri u vladi Zorana Đinđića imali su težak zadatak da prate brzinu premijera.

Đinđićev kabinet iznedrio je dva dugogodišnja ministra Milosavljevića. Tomica Milosavljević je bio ministar zdravlja čak do prošle godine, a sada ponovo nosi beli mantil. Slobodan Milosavljević je pisao pesme, šetao između Privredne komore i vlade, a sada platu prima u Upravnom odboru Gaspromnjefta.

Više puta ministar je bio i Božidar Đelić, sada savetuje arapske zemlje u ime Evropske banke za obnovu i razvoj.

Staž u međunarodnim institucijama, UNDP-u ima i Kori Udovički, koja je bila guvernerka, a spekulisalo se o njoj kao premijerki.

Neki su stvarali male partije: Obren Joksimović napustio je DSS, osnovao svoju stranku, pa je utopio u radikale. Branislav Lečić glumi, ali i napušta LDP, osniva Pokret moja Srbija, pa dolazi na čelo DHSS posle Vladana Batića.

Pojedini ministri su završili i pred sudom - Momčilo Perišić prvostepeno je osuđen na 27 godina pred Haškim sudom, dok se Mariji Rašeti Vukosavljević sudi za malverzacije u obnovi aerodroma.

U javnosti je ostao Nebojša Čović, ali na čelu košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd, dok se šef policije Dušan Mihajlović vratio svojoj firmi "Lutra", ali kao jedan od više vlasnika.

U biznis su se otisnula dva ministra - Goran Novaković je bio ministar energetike, a sada po Srbiji gradi vetrenjače, dok je Goran Pitić na čelu jedne od najvećih stranih banaka kod nas.

Nauci su se vratili oni koji su promenili imidž - Dragan Veselinov pustio je kosu i vratio se redovnoj profesuri na političkim naukama, a Dragoslav Šumarac je obrijao brkove i stao na čelo inženjera Srbije.

U vrhovima stranaka sada nema Jožefa Kase, koji je isključen iz Saveza vojvođanskih Mađara iako je bio počasni član, dok Aleksandra Pravdića, koji je u međuvremenu upravljao "Galenikom", DSS uopšte ne navodi na svom sajtu među funkcionerima.

A jedan od funkcionera bio je i sadašnji premijer Mirko Cvetković. On je tada bio zamenik Aleksandru Vlahoviću u resoru privatizacije. Devet godina kasnije, evo priče nekih ljudi koji su bili deo Đinđićevog kabineta.
"Đinđić je uvek gledao napred"

Bivši ministar nauke Dragan Domazet je na Đinđićev poziv raskinuo je ugovor u Singapuru i sa mnogo entuzijazma došao da preuzme resor nauke. Domazet je danas vlasnik i rektor svog univerziteta.

"Pomoglo mi je u izgradnji komunikacije, u izgradnji poverenja i u mene i u moje saradnike, tako da je to imalo pozitivan efekat. Mislim da je pre devet godina bilo teže - ekonomska situacija je bila gora, nestašice mnogih stvari - jedino smo imali mnogo više volje i entuzijazma za radom i ambicija", kaže on.

Političke ambicije i dalje ima tadašnji potpredsednik Vlade Žarko Korać - čitavu deceniju na čelu je Socijaldemokratske unije.

"Bilo mi je jako interesantno da radim sa jednim tako dinamičnim čovekom koji je imao optimizma i koji je imao jednu osobinu retku za političara - da gleda napred i tad sam prvi put bio pored čoveka koga se nisam stideo. Nekad danas gledam političare i stidim se malo u ime građana Srbije", objašnjava Korać.

Đinđićev kabinet nasledio je Zoran Živković, koji je uz minimalne izmene vodio vladu još godinu dana. On najavljuje da to možda i nije kraj tog tima.

"To što sam bio premijer posle njega je nešto najgore što je moglo da mi se desi u životu zato što je njegov gubitak jedan od najvećih koji sam za ovih 50 i nešto godina uspeo da osetim. Većina tih ljudi koje će istorija obeležiti kao tim Zorana Đinđića su daleko od politike što ne znači da ćemo ostati daleko od politike", kaže Živković.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
ne spomenuse Svilanovica ... on je od ministra spoljnih poslova uznapredovao do toga da nam u ime nekih evropskih agencija soli pamet sta su srpski interesi ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Samsung 111111
Citat
Premijer je bio manje od 2 godine  
Zar vam nije jasno,jedini politicar koji je zaista želeo promene je nastradao do onih koji to nisu.Zar ne vidite svu bedu danasnjeg sistema.Svi i politicari i mafijasi,biznismeni,svima odgovara ovakva Srbija.Zar bi jedan Zemunski klan,najveca kriminalna banda u Srbiji ubila premijera bez jakog razloga? Te price saradjivao sa mafijom ,mafija ga ubila,price za siroke narodne mase,ne budite tako plitki. Jedan divan komentar:
Ostavio sam samo jedan komentar na Glasu Javnosti dan nakon atentata i nikad vise nisam komentarisao nista. Svake godine citam sve komentare koji se pojave ali ovog puta sam resio da posle 9 godina nesto i progovorim.

Mene Djindjic ne ispunjava emotivno kao tebe , zar ne shvatas ?
Zeleo bolje  Smile Pa i ja zelim bolje  Smile Kakve veze ima to sta je on zeleo ?
On je dobio posao da upravlja drzavom..i da radi svoj posao sto bolje moze..ni manje ni vise.To sta je on zeleo,sta je on pricao..cemu se on nadao..te bajke sam citao  Smile
On je bio i ostao jedan besednik , lepo je pricao,nista nije postigao.

Citat
ovaj lik napisa pozamasan sastav o Djindjievoj energiji ... sa sve argumentom da je Djindjic imao diiiivan osmeh, dok su Toma i Kostunica ruzni dok se smeju ... madafaking genijalno ...
I onda srcecepajuce serenede o najboljim predsednicima i vodjama koji su ubijeni ... a da se niko ne zapita da li su ubijeni zato sto su bili najbolji, il su eto najbolji zato sto su ubijeni ...

Upravo brate..
Ja razumem da zao coveku..kad neko umre/pogine..to je normalna ljudska emocija. Smile
Ali ovo se vidi da je cist politicki marketing gde je djindjic bog dusu da mu oprosti..samo zrtveno jagnje,za ubrianje glasova.Glorifikovali ga , slave ga.. i dele mu ulice i bulevare kao da im tatko prepisao
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
ponedeljak 12.03.2012 | 19:28 -> 21:09
Šta danas rade Đinđićevi ministri?
 Izvor: B92

Beograd -- Đinđićeva vlada bila je za neke ministre prilika za ulazak u politiku na velika vrata. Posle smene jedni su se povukli na univerzitet, a drugi okrenuli biznisu.

Zoran Đinđić bio je prvi demokratski premijer Srbije, a kabinet je sastavio od ekspertskog dela, koji je uglavnom došao iz inostranstva, i političkog, koji su činili članovi DOS-a.
Viđali su ga ponekad i češće nego članovi porodice - ministri u vladi Zorana Đinđića imali su težak zadatak da prate brzinu premijera.

Đinđićev kabinet iznedrio je dva dugogodišnja ministra Milosavljevića. Tomica Milosavljević je bio ministar zdravlja čak do prošle godine, a sada ponovo nosi beli mantil. Slobodan Milosavljević je pisao pesme, šetao između Privredne komore i vlade, a sada platu prima u Upravnom odboru Gaspromnjefta.

Više puta ministar je bio i Božidar Đelić, sada savetuje arapske zemlje u ime Evropske banke za obnovu i razvoj.

Staž u međunarodnim institucijama, UNDP-u ima i Kori Udovički, koja je bila guvernerka, a spekulisalo se o njoj kao premijerki.

Neki su stvarali male partije: Obren Joksimović napustio je DSS, osnovao svoju stranku, pa je utopio u radikale. Branislav Lečić glumi, ali i napušta LDP, osniva Pokret moja Srbija, pa dolazi na čelo DHSS posle Vladana Batića.

Pojedini ministri su završili i pred sudom - Momčilo Perišić prvostepeno je osuđen na 27 godina pred Haškim sudom, dok se Mariji Rašeti Vukosavljević sudi za malverzacije u obnovi aerodroma.

U javnosti je ostao Nebojša Čović, ali na čelu košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd, dok se šef policije Dušan Mihajlović vratio svojoj firmi "Lutra", ali kao jedan od više vlasnika.

U biznis su se otisnula dva ministra - Goran Novaković je bio ministar energetike, a sada po Srbiji gradi vetrenjače, dok je Goran Pitić na čelu jedne od najvećih stranih banaka kod nas.

Nauci su se vratili oni koji su promenili imidž - Dragan Veselinov pustio je kosu i vratio se redovnoj profesuri na političkim naukama, a Dragoslav Šumarac je obrijao brkove i stao na čelo inženjera Srbije.

U vrhovima stranaka sada nema Jožefa Kase, koji je isključen iz Saveza vojvođanskih Mađara iako je bio počasni član, dok Aleksandra Pravdića, koji je u međuvremenu upravljao "Galenikom", DSS uopšte ne navodi na svom sajtu među funkcionerima.

A jedan od funkcionera bio je i sadašnji premijer Mirko Cvetković. On je tada bio zamenik Aleksandru Vlahoviću u resoru privatizacije. Devet godina kasnije, evo priče nekih ljudi koji su bili deo Đinđićevog kabineta.
"Đinđić je uvek gledao napred"

Bivši ministar nauke Dragan Domazet je na Đinđićev poziv raskinuo je ugovor u Singapuru i sa mnogo entuzijazma došao da preuzme resor nauke. Domazet je danas vlasnik i rektor svog univerziteta.

"Pomoglo mi je u izgradnji komunikacije, u izgradnji poverenja i u mene i u moje saradnike, tako da je to imalo pozitivan efekat. Mislim da je pre devet godina bilo teže - ekonomska situacija je bila gora, nestašice mnogih stvari - jedino smo imali mnogo više volje i entuzijazma za radom i ambicija", kaže on.

Političke ambicije i dalje ima tadašnji potpredsednik Vlade Žarko Korać - čitavu deceniju na čelu je Socijaldemokratske unije.

"Bilo mi je jako interesantno da radim sa jednim tako dinamičnim čovekom koji je imao optimizma i koji je imao jednu osobinu retku za političara - da gleda napred i tad sam prvi put bio pored čoveka koga se nisam stideo. Nekad danas gledam političare i stidim se malo u ime građana Srbije", objašnjava Korać.

Đinđićev kabinet nasledio je Zoran Živković, koji je uz minimalne izmene vodio vladu još godinu dana. On najavljuje da to možda i nije kraj tog tima.

"To što sam bio premijer posle njega je nešto najgore što je moglo da mi se desi u životu zato što je njegov gubitak jedan od najvećih koji sam za ovih 50 i nešto godina uspeo da osetim. Većina tih ljudi koje će istorija obeležiti kao tim Zorana Đinđića su daleko od politike što ne znači da ćemo ostati daleko od politike", kaže Živković.

Daleko ili blizu politike, većina članova Đinđićeve vlade položila je venac u dvorištu Vlade Srbije, gde je ubijen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7280
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 
Mogu reci samo da je bio na vlasti u najgore vreme po njega i Srbiju.Secam se da je pricao kako je,kada je postao Premijer,u Vladi Srbije nije bio ni jedan ispravan racunar,stampac i sta ti ja znam...A u zemlji svi ocekuju da ce sad da tece med i mleko,plate,penzije,socijalna davanja nema se odakle,zemlja u rusevinama posle bombardovanja....jako tesko je bilo voditi zemlju u takvim okolnostima pa me onda i ne cudi ako je pred ubistvo imao 6% podrsku biraca. Smile    Mislim da taj "Zemunski klan" i pored svega nije bio toliko "pametan" da sam nadje razlog,smisli i organizuje ubistvo Premijera,tu je nesto drugo,"sa strane",odigralo glavnu ulogu...
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 21:53:29 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
tri posta gore isti taj tekst ... Smile

Jasikasi ... najcrnje u svemu tome je sto bi se Djindjic ne okretao, nego centrifugirao u kovcegu da zna ko ga najvise spominje i kome su usta najpunija 'mi sledimo viziju' laprdanja ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat

нећеш ти синко у европу ако не знаш да рачунаш Smile  25.1.2001. до 12.3.2003.  има ту више од 2 године
и ђинђић није био никакав премијер...та функција не постоји у овдашњем политичком систему...он је био председник владе Smile

Citat
Te price saradjivao sa mafijom

то нису приче...то су чињенице које свако са имало разума види
шта ти мислиш...да ли је могло бити петог октобра да легија и екипа нису дали зелено светло ђинђићу ноћ пре?
кад ти такви нешто учине не смеш се зајебавати са истима јер си им дужан...ако не платиш дуг добијеш 12.3.2003.  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Da l´Šveđani još nariču nad Ulofom Palmeom,a taj je bio i bolji čovek, i bolji političar, i (definitivno) imao manje veza sa "tvrdim momcima" od pomenutog Đinđića (koji je i sam u intervjuima priznavao da se od školskih dana rado kretao u njihovom društvu) ?

Haha,decko,pa gde je Svedska,gde smo mi. Ne naricemo samo zbog Zorana,nego i zbog nase buducnosti.Jel vidis gde smo sad,9 godina posle tog dana?

Citat
Zar vam nije jasno,jedini politicar koji je zaista želeo promene je nastradao do onih koji to nisu.Zar ne vidite svu bedu danasnjeg sistema.Svi i politicari i mafijasi,biznismeni,svima odgovara ovakva Srbija.Zar bi jedan Zemunski klan,najveca kriminalna banda u Srbiji ubila premijera bez jakog razloga? Te price saradjivao sa mafijom ,mafija ga ubila,price za siroke narodne mase,ne budite tako plitki. Jedan divan komentar:
Ostavio sam samo jedan komentar na Glasu Javnosti dan nakon atentata i nikad vise nisam komentarisao nista. Svake godine citam sve komentare koji se pojave ali ovog puta sam resio da posle 9 godina nesto i progovorim.

Zeleo bolje  Smile Pa i ja zelim bolje  Smile Kakve veze ima to sta je on zeleo ?
On je dobio posao da upravlja drzavom..i da radi svoj posao sto bolje moze..ni manje ni vise.To sta je on zeleo,sta je on pricao..cemu se on nadao..te bajke sam citao  Smile
On je bio i ostao jedan besednik , lepo je pricao,nista nije postigao.

Razlika je sto ovi svi ostali na vlasti zele bolje za sebe! On je mogao lako da zivi u inostranstvu,da mu se jebe za Srbiju i sve.Al' je platio glavom sto je dosao u ovu kaljugu.

Citat

нећеш ти синко у европу ако не знаш да рачунаш Smile  25.1.2001. до 12.3.2003.  има ту више од 2 године
и ђинђић није био никакав премијер...та функција не постоји у овдашњем политичком систему...он је био председник владе Smile

Bravo covece,puno si dobio ovim argumentima.

Citat
Te price saradjivao sa mafijom
Citat
то нису приче...то су чињенице које свако са имало разума види
шта ти мислиш...да ли је могло бити петог октобра да легија и екипа нису дали зелено светло ђинђићу ноћ пре?
кад ти такви нешто учине не смеш се зајебавати са истима јер си им дужан...ако не платиш дуг добијеш 12.3.2003.  Smile

haha,ovo je smesno. A svi ostali ucesnici 5.oktobra? Ceo DOS je tamo bio,a samo je Djindjic nastradao.Zar mislis da su stvarno toliko jednostavne.da Kostunjavi nema veze sa tim? Nemojte se praviti naivni.
Ako ne platis dug,koji dug? Jel trebao da ih puste da rade sta hoce po Srbiji? Da nije njega isti ti bi i danas bili na slobodi,posto Kostunjavom nisu bas smetali.

IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
sine jes ti imao vise od 10 godina tih godina o kojima pricas?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 00:05:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.