Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:32:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveti put ubijen Djindjic  (Pročitano 25566 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat
Bravo covece,puno si dobio ovim argumentima.

то су аргументи који показују твоје елементарно незнање Smile

Citat
haha,ovo je smesno. A svi ostali ucesnici 5.oktobra? Ceo DOS je tamo bio,a samo je Djindjic nastradao.Zar mislis da su stvarno toliko jednostavne.da Kostunjavi nema veze sa tim? Nemojte se praviti naivni.

дос је био нула...покретачка снага и главни је био ђинђић...коштуница је био ту само због прихватљивости широј бирачкој популацији

него...сад се сетих...ја сам 5 октобра 2000 био у београду...где си ти био та лебац ти шункин? Smile  или си пишкио у песку или ти је мама брисала дупе на ноши Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 
Djindjic je meni dao nadu u bolje sutra...dao mi je nadu da mozda mogu i da ostanem u ovoj zemlji i ucinim nesto dobro za nju...posto je njegovim ubistvom nama ostalima stavljeno do znanja da ko god zeli da ucini nesto dobro za Srbiju i promeni sistem na bolje moze da dobije samo metak, od tada gledam samo kako odavde da odem...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung SGH-E590
Ja ne znam kakav je covek bio Djindjic, ja samo znam da su ga okruzivali kriminalci...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
ma da ... bio si spreman da ostanes, spreman za bolje sutra, spreman cuda da ucinis za ovu zemlju ... a onda tamo neki Zvezdan svu tu tvoju spremnost ubi jednim metkom ...

mora da si zaista bio mnogo spreman ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
дос је био нула...покретачка снага и главни је био ђинђић...коштуница је био ту само због прихватљивости широј бирачкој популацији

i eto on se dogovorio da ne diraju masu (jel to dobro uradio ?  Smile ) a on im nije vratio dug,ko sto ti kazes,i oni ga ubise. cek,ti tako mator covek verujes u to?

ma da ... bio si spreman da ostanes, spreman za bolje sutra, spreman cuda da ucinis za ovu zemlju ... a onda tamo neki Zvezdan svu tu tvoju spremnost ubi jednim metkom ...

mora da si zaista bio mnogo spreman ...

kad se toliko nakupilo sljama ,i koji toliko vlada srbijom da im niko nije ravan,cemu ostajati... kupilo se to godinama,devedesetih,al 12. marta su mnogi zapalili...

I jos nesto,ovi stavovi koji ovde preovladavaju,preovladavaju i u drustvu,i to vec decenijama.I nije vam dovoljno kad vidite u kakvim smo govnima,da imalo se zapitate? Najlakse je reci,moji nisu na vlasti.Sve je to ista bagra.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 23:15:19 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
 Smile

Кад су га убили било ми жао, млад човек, убише га као кера!
Али у глави ми и сад одзвања оно Његово да треба јаче да се бомбардује Београд.
И што неко написа, ово ме подсећа на "титоизам"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
Jedan lik, dal bese Markovic se preziva bio je kum i Djindjicu i Cumetu. Tako da su se njih dvojica sigurno znali.

Tamo nekad davno Zemunci i Surcinci pomazu DOS-u da se organizuje i dodje na vlast, mafija ko mafija zeli zastitu i veze sto je moguce vislje u vlasti. I par godina svi srecni i prosperitetni ... al onda dolazi do pitanja ko ima veci 2002 Zemunci pokusavaju ubiti Cumeta al mase ... kazu Legija ga promasio, a Legija opet kaze da sam ja pucao ne bi se Cume nasetao glave ... Uglavnom Djindjic tad ima dve zakrvljene kriminalne grupe i sta radi? Stiti Cumeta i furajuci pricu 'svaka drzava ima mafiju al samo u Srbiji mafija oce da ima drzavu' krece u obracun protiv Zemunaca ... Spasojevic i kompaniija ne sede skrstenih ruku i tup ..  12.03.2003. ...

Cume je i dalje miljenik DS-a, gospodin zasticeni svedok, tihi partner u vise jakih putarskih firmi a ovi ostali mirisu travu odozdo ...

Vi naravno o ovome pojma nemate al ste spremni do prekosutra da laprdate o mucenistvu Djindjica, viziji i boljoj buducnosti ..  jer ste od nekog naculi da je Djindjic bio kul tip ... e deco deco ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
evo neki Markovic - sa "r" - to taj? - na TV-u prica o atentatu

edit Dragoljub Markovic

edit br. 2 - u pravu si za ime Zmaje
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 23:46:51 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
nekad bio vlasnik Krmivo produkta, mislim da jeste Dragoljub ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Motorola 
Da l´Šveđani još nariču nad Ulofom Palmeom,a taj je bio i bolji čovek, i bolji političar, i (definitivno) imao manje veza sa "tvrdim momcima" od pomenutog Đinđića (koji je i sam u intervjuima priznavao da se od školskih dana rado kretao u njihovom društvu) ?

Haha,decko,pa gde je Svedska,gde smo mi. Ne naricemo samo zbog Zorana,nego i zbog nase buducnosti.Jel vidis gde smo sad,9 godina posle tog dana?

Čuj , "dečko " , ako smo zbog njegove smrti ostali bez bilo kakve budućnosti,onda (kao narod) predstavljamo grešku evolucije i valja nam nestajati.
Evo ti ovih profi-narikača,pa teraj sa njima u krug ...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Nosioci kovčega.jpg
(25.08 KB, 380x300)
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:32:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.