Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li planirate dolazak na ovogodisnji Beograjd prajd?
da
24.2%  (8)
ne
75.8%  (25)
Ukupno glasova: 33
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveta Povorka ponosa u Zagrebu  (Pročitano 13079 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Gledaj ovako na to, ti si grobar i odes u stanicu i kazes ja hocu da idem da paradiram sa grobarskim salom kroz ciganski blok i hocu da mi vi to omogucite ako mi vi to ne omogucite ja ne mogu da ispunim moje zakonsko pravo da paradiram gde ja hocu. Sta mislis da bi ti policija rekla?

U teoriji, drzava je obavezna da obezbedi zastitu tom licu. Ukoliko je potrebno, odnosno postoji osnovana sumnja da ce nad licem biti izvrsen napad, drzava moze da mu preporuci da odustane od toga ili ponudi zastitu ukoliko ispunjava uslove potrebne za tako nesto.

Citat
ima par godina kako sve moguce televizije agituju protiv produzavanja vrste i isticu homosexualizam kao normalnu stvar...

Kaze se homoseksualnost. I jeste normalna stvar, koliko i svako drugo seksualno opredeljenje.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
U teoriji, drzava je obavezna da obezbedi zastitu tom licu. Ukoliko je potrebno, odnosno postoji osnovana sumnja da ce nad licem biti izvrsen napad, drzava moze da mu preporuci da odustane od toga ili ponudi zastitu ukoliko ispunjava uslove potrebne za tako nesto.

U teoriji ce ti policajac reci bezi idiote dok te nismo prebili ili bi dobio jedan samarcic cisto da shvatis gde si dosao. Nikad ni jedan skup ne dobija zastitu policije 10x brojnije od ucesnika skupa. Nikad ni jedan skup ne bude dopusten ako bezbednosni uslovi to ne dozvoljavaju. Jedino je skup homosexualaca izuzetak.

Citat
Kaze se homoseksualnost. I jeste normalna stvar, koliko i svako drugo seksualno opredeljenje.

ako stvarno ovo mislis onda si bolestan.

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Normalna ? Bas me interesuje gde u prirodi, osim kod ljudskog roda, postoji homoseksualnost ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@kokota
Citat
Hocu da kazem da diskriminacija te vrste ne sme da postoji i to je uredjeno zakonom u svim civilizovanim zemljama. Za praktikovanje takve vrste diskriminacije, kazne su velike, tako da uglavnom ne pada poslodavcima napamet da takvu diskriminaciju vrse.
Ustav se ne postuje 2%? U kojoj drzavi? Na sta se poziva Vuk Jeremic konstantno? Cemu Ustavni sud? Molim te, ne lupaj ako zelis da budes smatran za ozbiljnog sagovornika.

E moj matori... S obzirom da imas 40k postova da studiras na dva fakulteta (sto cenim) smatracu da sve svoje slobodno vreme provedes ili uz komp ili uz knjigu tako da se necu upustati u dalju raspravu sa tobom jer je vise nego ocigledno da zivis u iluziji. Povodom tvog spominjanja Ustava reci cu samo par stvari: Kosovo, rat u SFRJ, lose stanje u ekonomiji i drustvu, itd. Da se Ustav postovao kao sto ti kazes nicega ovoga ne bi bilo.  Smile u nadi da ces shvatiti realnost a ne teoriju iz udzbenika.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2010, 14:46:54 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Normalna ? Bas me interesuje gde u prirodi, osim kod ljudskog roda, postoji homoseksualnost ?

Kod blizu 1500 razlicitih vrsta. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

Citat

U teoriji ce ti policajac reci bezi idiote dok te nismo prebili ili bi dobio jedan samarcic cisto da shvatis gde si dosao. Nikad ni jedan skup ne dobija zastitu policije 10x brojnije od ucesnika skupa. Nikad ni jedan skup ne bude dopusten ako bezbednosni uslovi to ne dozvoljavaju. Jedino je skup homosexualaca izuzetak.

Citat

ako stvarno ovo mislis onda si bolestan.

Ako se zalazemo za vladivnu prava, onda ne sme biti tako. Ja govorim o teoriji, ne o bahatosti policajaca u Srbiji.

Ja, i ostatak civilizovanog sveta ti se zahvaljujemo na kvalifikaciji. Nije da nisam navikao da na argumente bude odgovarano epitetima.
Pozdrav.

@kokota
Citat
Hocu da kazem da diskriminacija te vrste ne sme da postoji i to je uredjeno zakonom u svim civilizovanim zemljama. Za praktikovanje takve vrste diskriminacije, kazne su velike, tako da uglavnom ne pada poslodavcima napamet da takvu diskriminaciju vrse.
Ustav se ne postuje 2%? U kojoj drzavi? Na sta se poziva Vuk Jeremic konstantno? Cemu Ustavni sud? Molim te, ne lupaj ako zelis da budes smatran za ozbiljnog sagovornika.

E moj matori... S obzirom da imas 40k postova da studiras na dva fakulteta (sto cenim) smatracu da sve svoje slobodno vreme provedes ili uz komp ili uz knjigu tako da se necu upustati u dalju raspravu sa tobom jer je vise nego ocigledno da zivis u iluziji. Povodom tvog spominjanja Ustava reci cu samo par stvari: Kosovo, rat u SFRJ, lose stanje u ekonomiji i drustvu, itd. Da se Ustav postovao kao sto ti kazes nicega ovoga ne bi bilo.  Smile u nadi da ces shvatiti realnost a ne teoriju iz udzbenika.

Da se Ustav postovao u slucajevima koje ti navodis, doslo bi do slicnog ishoda, razlicitim putem, bar kada je Kosovo i raspad SFRJ u pitanju.

Realnost nije toliko razlicita od teorije, bar u vecini zemalja koje se danas smatraju civilizovanim i naprednim drzavama. Tako bi trebalo da bude i ovde, a i nije daleko od toga. Primer nepostovanja istog je slucaj beogradske sestorke. Moze se navesti jos takvih, ali ne u meri u kojoj ti na to insinuiras.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
Ako se zalazemo za vladivnu prava, onda ne sme biti tako. Ja govorim o teoriji, ne o bahatosti policajaca u Srbiji.

A ja ti govorim o realnoj situaciji gde niko nigde nema prava koja imaju homosexualci. Odnosno da nigde niko ne moze da ima obezbedjenje od 1000 policajaca! Znaci nikad se u ovoj drzavi nije desilo da 1000 policajaca obezbedjuje 100 ljudi jedno homosexualci imaju tu mogucnost. Jedino su oni bolji od svih nas pa mogu da imaju zastitu policije od celokupnog ostalog stanovistva ove drzave.

Citat
Ja, i ostatak civilizovanog sveta ti se zahvaljujemo na kvalifikaciji. Nije da nisam navikao da na argumente bude odgovarano epitetima.
Pozdrav.

Pozdravi mi civilizovan svet ja ne zelim da bude civilizovan ako to znaci da moram da prihvatim da su homosexualci, pedofili, mazohisti i ostali normalni. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Ah, znao sam da ces to linkovati.  Smile Koja je njihova svest o tome ? Da li uopste znaju sta rade ili samo ispunjavaju jedan od osnovnih instikta ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
To je posledica greske kod lucenja hormona ili degenerisanosti, sigurno nije jarac naskocio na jarca zbog seksualnog opredeljenja. Verujem da je to prirodni mehanizam da spreci sirenje losih gena.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Ah, znao sam da ces to linkovati.  Smile Koja je njihova svest o tome ? Da li uopste znaju sta rade ili samo ispunjavaju jedan od osnovnih instikta ?

Kakva svest? Smile
Pa zar je pogresno ukoliko je instinkt u pitanju? Zar to ne bi samo pokazalo da su nezavisne od drustvenih obrazaca ponasanja sto bi uklonilo tu "sumnju" u normalnost?

Citat
To je posledica greske kod lucenja hormona ili degenerisanosti, sigurno nije jarac naskocio na jarca zbog seksualnog opredeljenja. Verujem da je to prirodni mehanizam da spreci sirenje losih gena.

Nikakve razlike nema, niti greske u lucenju hormona. Zaista mislis da bi ta teza prosla, odnosno da nekome vec nije palo napamet da vrsi naucna ispitivanja na tu temu?
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Pa prijatelju u tome je i stvar. Da li se to gleda kao seksualni ili drustveni obrazac ? Ako nije pogresno po delovanju instikta, kod zivotinja je to u redu, ali i ubica se moze braniti time, da je reagovao po jednom od osnovnih instikta. Ponasao se po njihovom obrascu. Buiolozi su primetili takvo homo ponasanje kod 1500 vrsta ali su samo kod oko 500 potvrdjena. Ima ih i kod labudova, i kod majmuna, i kod lavova, pingvina, ... ali se u vecini slucajeva svodi na ocuvanje mladih. Cesto se zamenjuje zenka. I opet u vecini slucajeva je primeceno u zatvorenijim sistemima.

Znas i sam da se u istoriji Rimljani i Grci bavili time, Egipcanin nije mogao postati faraon ako se ne ozeni rodjenom sestrom ... O svim tim aspektima se moze raspravljati nasiroko. Ali pitanje je koliko to unapredjuje civilizaciju, coveka kao coveka, koliko to vuce napred ?

« Poslednja izmena: 20. Jun 2010, 15:14:24 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.