Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset miliona evra za informaciju o Mladiću  (Pročitano 26558 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ili jos gore, stvarno ga slucajno negde nadju i svi naravno to pripisu tebi  Smile

Mogu lako tebe da zamene za Mladića, imate slična prezimena. Ja zamalo da prijavim da se Mladić pojavljuje na Bureku. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cuti tamo bre, baksuzu jedan, polakomio si se na pare Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 20:31:44 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Cuti tamo bre, baksuzu jedan Smile Smile

Ne brini, ne bih ja nikad izdao Generala. Siguran si. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Ja da znam gde se ova stuha krije (ili bolje reci - kojim kejom se nesmetano setka i nedirnuto zivi i uziva kao onaj Karadzic) prijavio bi govno dok si rekao 'keks' i ne bi trazio ni pisljivog boba!! Dosta mi je vise da me kriminalci na vlasti unistavaju finansijski a trebam da budem sretan jer mi barem 'bubrege nisu dirali'!
Eh da, a onda bi izasao pred kamere i objasnio nasem glupavom narodu da smo Kosovo izgubili jos pre 100 godina a ne sada!!

što me ovaj nešto podseća na onoga nesrećnog vehabiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Lov na Mladića predvodi Tadićev savetnik

Šef kabineta predsednika Srbije Miodrag Rakić predvodi tim koji traga za Ratkom Mladićem, otkriva “Vikiliks“, navodeći i da je Rakić putovao u Moskvu i tražio od Nikolaja Patruševa, ruskog savetnika za nacionalnu bezbednost, odgovor na pitanje da li Rusi pomažu Ratku Mladiću.

Miodrag Rakić, čovek koji po Srbiji i svetu juri informacije o Mladiću

Kako piše beogradski "Blic", Miodrag Rakić je davao Bramercu sve potrebne informacije prilikom poseta Beogradu. U depeši 399, pod nazivom ”lov srpske Vlade na Mladića”od 6. maja 2009. pod oznakom “strogo poverljivo”, piše:

“Dejan Mihov, šef beogradske kancelarije Međunarodnog suda za ratne zločine (ICTY), rekao nam je 5. maja 2009. da smatra da Srbija veoma aktivno traga za Mladićem. Sadašnja Vlada sarađuje sa sudom, što je velika promena u odnosu na prošlost. Mihov je izjavio da BIA i VBA sada rade zajedno i podržavaju jedna drugu. Mihov je dodao da prisustvuje nedeljnim sastancima Akcionog tima kao posmatrač i da dobija detaljne operativne informacije i planove u vezi sa potragom za oba begunca. Mihov je takođe rekao da sastancima Akcionog tima, kojima zvanično predsedavaju Rasim Ljajić i tužilac Vladimir Vukčević, zapravo rukovodi Miki Rakić, šef predsednikovog kabineta i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost, što je snažan nagoveštaj da je potraga za Mladićem lični prioritet predsednika Tadića. Mihov je izjavio da je Rakić davao Bramercu sve potrebne informacije prilikom svake njegove posete i da je isto tako tražio Bramercovu pomoć za dobijanje dodatnih obaveštajnih podataka od SAD. Mihov je bio impresioniran time što Akcioni tim podjednako energično traga za Hadžićem, iako bi Srbija imala mnogo više koristi od hvatanja Mladića“.

Nije izvesno, ali “Rusija zna više o Mladiću od nas“

Sam Rakić, prema objavljenim depešama u britanskom „Gardijanu“. izneo je sledeću sumnju:

- Rusija možda skriva ključne informacije o tome gde se krije Mladić.

U jednoj od depeša iz Američke ambasade u Beogradu, koju je u Vašington uputila otpravnica poslova Dženifer Braš, navedeno je da je Rakić 25. avgusta 2009. godine Brašovoj kazao da se Mladić krije negde u Srbiji i dodao da mu u skrivanju pomažu “strani izvori”. Brašova piše da je Rakić u zavijenoj formi naveo da Moskva ima bolje informacije od srpske Vlade u vezi sa Mladićem.

- Rusija nije izlazila u susret zahtevima Srbije za pomoć u lociranju Ratka Mladića - prenela je Brašova Rakićeve reči.

Ona je navela da je Tadić planirao da pitanje Mladića pokrene u razgovoru sa Dmitrijem Medvedevim, predsednikom Rusije, tokom njegove posete Beogradu prošle godine.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/103076/Lov-na-Mladica-predvodi-Tadicev-savetnik
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Izgleda da svi bolje znaju situaciju u Srbiji od srpskuh vlasti. Smile
Naše vlasti neamju vremena da se bave glupostima, mažnjavaju ljudi pare. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Izgleda da svi bolje znaju situaciju u Srbiji od srpskuh vlasti. Smile
Naše vlasti neamju vremena da se bave glupostima, mažnjavaju ljudi pare. Smile
Upravo tako!
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...Bulma,nemoj da se ljutis,ali ono na buvljaku ti je sranje.
ako si na tome uzeo lovu i ziveo od toga i skolovao se,ti si za Nobela!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Hozeombre, nemoj da se ljutis ali tebi fali daska u glavi! Majke ti koliko ti mozdane mase ne funkcionise kako treba pa jednu temu komentarises u DRUGOJ TEMI?! Zasto svoj komentar nisi lepo napisao u temi na buvljaku nego si to uradio ovde?? Ili patis od patoloske potrebe da mi STO PRE saopstis da mi je 'ono na buvljaku sranje' pa o tome pises OVDE jer si me eto ovde sada 'prvo sreo'?!? C-c-c, Boze sacuvaj!
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Hozeombre, nemoj da se ljutis ali tebi fali daska u glavi! Majke ti koliko ti mozdane mase ne funkcionise kako treba pa jednu temu komentarises u DRUGOJ TEMI?! Zasto svoj komentar nisi lepo napisao u temi na buvljaku nego si to uradio ovde?? Ili patis od patoloske potrebe da mi STO PRE saopstis da mi je 'ono na buvljaku sranje' pa o tome pises OVDE jer si me eto ovde sada 'prvo sreo'?!? C-c-c, Boze sacuvaj!
...ma ne,nisi razumeo.
pa bas na ovoj temi sam ti napisao,da ti je ono za sta si mislio da je do jaja,sranje.i zabezeknut sam bio,ko ti dade pare za to?zasto,bas na ovoj temi?pa,ti si na ovoj temi postovao,da bi druknuo generala,zarad love.koliko god da mi se gadi tvoj stav,mozda ga donekle i razumem.na koji nacin da dodjes do love?kreativan nisi,nisi ni vredan,bedan jesi.i kad spojis tvoje mogucnosti i potrebe,izdao bi ti i mamu za neku lovu.je.kako preziveti sa tolikim promasajima u zivotu,a jedan si cak i prezentirao na buvljaku,nago izdajom,ispuziti ruku i isprositi tako tebi neophodnu lovu.
kapiras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.