Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset godina zatvora zbog seksa sa učenikom!  (Pročitano 7652 puta)
18. Mar 2007, 12:09:25
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nastavnica šestog razreda jedne osnovne škole u Delaveru osudjena je na deset godina zatvora zbog seksualnih odnosa sa učenikom, prenose agencije.

Rejčel L. Holt (35) u suzama je priznala krivicu za silovanje drugog stepena. Sudija Kalvin Skot osudio ju je na najmanju propisanu kaznu, dok je tužilaštvo zahtevalo maksimalnu kaznu od 25 godina zatvora.

Nastavnica je imala jednonedeljnu "strastvenu vezu" sa neimenovanim 13-godišnjakom. U tom periodu, imala je seksualne odnose sa njim čak 28 puta. Takodje mu je davala da pije velike količine alkohola, i dozvolila mu da vozi njen automobil.

Holtova se izvinila svima "koji su propatili", uključujući žrtvu i njegovu porodicu.

"Nadam se da možete da mi oprostite. Znam da sam uradila veoma pogrešnu stvar" rekla je ona.

Ujak dečaka tražio je najveću moguću kaznu, zbog kaljanja reputacije cele učiteljske profesije, kao i "velikog kršenja poverenja".

"Nevinost mog nećaka, i psihička i fizička, oduzeta je kroz ovaj izdajnički čin" rekao je on.

Advokat Holtove Džon Malik prigovorio je da u sličnim slučajevima počinitelji dobijaju daleko manje kazne.

"U čak 40 slučajeva koje sam proučio, krivac je osudjivan na najviše dve godine zatvora" dodao je on.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 496
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 
nastavnica voli piletinu.... sweet 13... Smile
koji trip... Smile...aj da razumes decaka (nekako  Smile), ali nju??? ...to treba kod psihica da se salje, da se leci, a kazna je potrebna posto ga je pored svega nalivala alkoholom... no verovatno njega nije traumiralo pijancenje i sex ali ga je ipak matora iskoristila (sta on zna sa 13 godina?)... Mada mislim da nije potrebna najstroza kazna, vise sam za lecenje kao alternativu i naravno, oduzimanje dozvole za predavanje kao i uslovnu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia E72
Njemu kao teško palo...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 496
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 
babojebac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia E72
Riba ima 35 godina... Teško da je klinac babojebac
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Steta sto nema vise takvih nastavnica u tom uzrastu
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung Z-400
Steta sto nema vise takvih nastavnica u tom uzrastu
Zašto?Ja imam nastavnicu geografije koja ima oko 30-35 godina.
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa mnoge ribe koje misle da su VAMP i izlaze po svim fensi mestima po gradi imaju oko 30 god i jos uvek misle da se mogu mnogo bogato da se udaju,tako da ovo i nije neka vest.
Njemu dobro,ona izdevetana svi zadovolji,
samo moraju advokati i novine da malo zarade pare!. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nije to tako i neobicno,mozda je decko zreliji za svoje godine,i jeste da je velika razlika,ali oboje su relativno mladi,da bi me to zapanjilo.Ima i mnogo gorih stvari, kad unuk ima vezu sa  babom,zena od 35 nije baba.Ona jeste zloupotrebila sluzbeni polozaj, ali nije silovala,za sta je optuzena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung Z-400
Nije to tako i neobicno,mozda je decko zreliji za svoje godine,i jeste da je velika razlika,ali oboje su relativno mladi,da bi me to zapanjilo.Ima i mnogo gorih stvari, kad unuk ima vezu sa  babom,zena od 35 nije baba.Ona jeste zloupotrebila sluzbeni polozaj, ali nije silovala,za sta je optuzena.
Da,ja mislim da ga ona nije prisilila ni nakakvu vrstu odnosa.
Ali sigurno je pokušavala da ga privuče,pa ni on nije ostao ravnodušan.
Ni ja ne bi,a vi?
Jer,što kaže gabica,to nisu neke godine.35godina pa šta. Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.