Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142866 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Trevor Sinkler odlazi iz Sitija

Nekadašnji engleski reprezentativac Trevor Sinkler odlučio je da napusti Mančester Siti na kraju ove sezone.

„Razgovarao sam sa menadžerom i složili smo se da je nabolje da na kraju sezone “okačim“ dres Sitija i nastavim karijeru u nekom drugom klubu. Uživao sam igrajući za Mančester i ispunio dečački san da zaigram u klubu za koji navijam“, rekao je Sinkler.

Sinkler je za Mančester Siti odigrao 98 utakmica, a nada se da će pojačati neki od premijerških timova:

„U poslednje vreme nisam igrao koliko sam želeo, ali uzbuđen sam jer me očekuje novi izazov. Mislim da zaslužujem da igram u Premijer Ligi u naredne dve sezone, ako ne i više.“

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Klajvert i Rajziger odlaze iz PSV-a

Holandski veterani Patrik Klajvert i Majkl Rajziger napustiće PSV Ajndhoven na kraju sezone. Uprava holandskog šampiona najavila je da nekadašnjim holandskim reprezentativcima neće biti ponuđeni novi ugovori.

30-godišnji Klajvert je došao u PSV u avgustu prošle godine, kada je potpisao jednogodišnji ugovor, ali se nije naigrao zbog brojnih povreda i odigrao je samo 16 utakmica, uz tri pogotka.

Nekadašnji fudbaler Ajaksa, Milana, Barselone, Njukasla i Valensije najavio je nedavno da će odigrati još jednu ili dve sezone pre završetka igračke karijere.

Rajziger je član PSV-a od pre dve sezone, od kada je odigrao samo 24 utakmice za klub iz Ajndhovena.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Tevez napušta Vest Hem?

Argentinski reprezentativac Karlos Tevez mogao bi na kraju sezone da napusti ekipu Vest Hema prenose britanski mediji.

Engleski "San" preneo je u svom izdanju od petka da je Tevez već saopštio svojim saigračima da će u nedelju protiv Mančester Junajteda odigrati poslednji meč u dresu "čekićara" bez obzira da li će ostati u ligi ili ispasti.

Medjutim, u njegovim izjavama ne može se naslutiti da li će i zaista napustiti klub koji je zbog njegovog nepravilnog transfera platio ligi 5.5 miliona funti:

"Prestao sam da učim engleski jezik  i zaista ne znam gde ću završiti sledeće sezone. Ova liga je izuzetno teška, igra se mnogo drugačiji fudbal nego u Argentini i Brazilu. Defanzivci su čvrsti, svaki meč završavam sa gomilom udaraca, masnica. Medjutim, to će me napraviti jačim, boljim igračem.Ukoliko ostanem ovde, naravno da ću nastaviti sa učenjem jezika, jer se bez toga ne može" rekao je izmedju ostalog 23-godišnji Tevez za "Tajms".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Vijeri ostaje u Atalanti?

Predsednik italijanske Atalante Ivan Ruđeri najavio je u petak da taj klub namerava da zadrži napadača Kristijana Vijerija. Italijanski mediji prenose da je Vijeri nedavno najavio da želi da pređe u Torino, ali je Ruđeri kazao da to nije realno.

"Mislim da je došlo do zabune. Vijeri je ozbiljan čovek i znam da on želi da ostane u našem klubu. On je to nekoliko puta izjavio, ukoliko Atalanta bude želela da produži ugovor sa njim. Uskoro ćemo utvrditi uslove za novi ugovor i ja sam optimista", kazao je Ruđeri.

Vijeri je ove sezone odigrao samo dve utakmice za Atalantu i postigao jedan gol.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Sančez napustio Irce i otišao u Fulam

Selektor fudbalske reprezentacije Severne Irske Lori Sančez podneo je ostavku na tu dužnost i imenovan je za menadžera engleskog prvoligaša Fulama, prenele su agencije.

Sančez je od 10. aprila privremeno vodio Fulam i istovremeno veoma uspešno obavljao selektorsku dužnost, a sa klubom iz Londona je ostvario cilj i obezbedio mu opstanak u Premijer ligi.

Čelnici Fudbalske federacije Severne Irske nastojali su da zadrže Sančeza dozvoljavajući mu da i dalje radi u Fulamu, ali su vlasnici londonskog kluba ultimativno zahtevali da se opredeli za jedan posao.

"Oduševljen sam što ću i dalje voditi Fulam. Već razmišljam o novoj sezoni i izazovima koji su pred nama", izjavio je Sančez, pod čijim je vodjstvom reprezentacija Severne Irske do sada zabeležila neočekivano dobre rezultate u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2008.

Severna Irska vodi u svojoj kvalifikacionoj grupi sa bodom prednosti nad Švedskom, četiri nad Španijom i čak šest nad Danskom, koja je odigrala dve utakmice manje.

Kandidati da preuzmu Sančesov posao su trener Koventrija Ijan Douvi, Najdžel Vortington (Lester), Džim Megilton (Ipsvič) i Deni Vilson (Hartlpul).

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Soler spreman da pusti Vilju i Silvu

12. maj 2007. (Sportservis) - Predsednik Fudbalskog kluba Valensija Huan Soler izjavio je da postoji mogućnost da David Vilja i David Silva napuste ekipu, ako bude stigla dobra ponuda za njih, prenose španski mediji.

Interesovanje za Vilju pokazao je veliki broj italijanskih i engleskih klubova, dok je Silva poslednjih nekoliko nedelja na meti nekoliko timova.

"Nemamo nameru da prodamo nikog. Mi smo klub, koji kupuje igrače, a ne prodaje ih. Međutim, Vilja i Silva mogu da odu, ako stigne dovoljno dobra ponuda. Oni imaju tu klauzulu u ugovorima. Još niko nije uputio zvaničnu ponudu na adresu Valensije", istakao je Soler.

On je dodao da postoje male šanse da Vilja napusti Valensiju, jer neki drugi klub treba da plati 126 miliona evra obeštećenja.

Soler kaže da je miran što se tiče Silve, jer on ima ugovor do 2011. godine, a njegovo obeštećenje iznosi 60 miliona evra.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Fudbaleri tragaju za nestalom devojčicom

12. maj 2007. (Sportservis) - Svetske fudbalske zvezde Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Paolo Fereira i Džon Teri pridružili su se engleskom klubu Evertonu u potrazi za devojčicom Madlejn Mekkan, koja je pre deset dana nestala u portugalskom letovalištu Algarve.

Devojčica je nestala iz hotelskog apartmana dok su njeni roditelji bili na večeri.

"Prošlog četvrtka malena devojčica po imenu Madi oteta je iz hotelske sobe u Algarveu u južnom Portugalu. Verujem da shvatate, moramo da učinimo sve što je u našoj moći da bismo pomogli policiji u potrazi za njom. Molim vas, molim vas pomozite i hvala vam", poručuje Dejvid Bekam u TV poruci, dok u ruci drži devojčicinu sliku.

Policija u Portugalu za otmicu škotske devojčice sumnjici dvojicu muškaraca i jednu ženu. Pretpostavlja se da je devojčica žrtva trafikinga ili dobro organizovane grupe pedofila.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Rivaldo napustio Olimpijakos

ATINA, 12. maja 2007. (Beta-Rojters) - Brazilski fudbaler Rivaldo napustio je grčki Olimpijakos, pošto se sa upravom atinskog kluba sukobio oko produženja ugovora.

Rivaldo je svoju odluku saopštio na subotnjoj konferenciji za novinare na kojoj je rekao da zato u nedelju neće igrati na poslednjoj utakmici sezone sa Jonikosom, niti sa ostatkom ekipe posle tog duela slaviti osvojenu titulu šampiona Grčke.

Uprava Olimpijakosa je, kao i sam brazilski fudbaler sredine terena, u februaru objavila da će Rivaldo i sledeće sezone nastupati za atinski tim.

Rivaldov odlazak, međutim, uslovio je njegov sukob sa vlasnikom kluba Sokratisom Kokalisom, koji, prema rečima Brazilca, nije ispoštovao usmeni dogovor koji su njih dvojica imali.

"Predsednik me je razočarao i ne mogu da ostanem kada nisam srećan. On nije održao svoju reč. To nema veze sa novcem, već sa dostojanstvom", rekao je tridesetpetogodišnji Rivaldo.

Rivaldo, koji je sa reprezentacijom Brazila 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta, u Olimpijakos je došao 2004.

Olimpijakos je sa Rivaldom u timu osvojio tri uzastopne titule prvaka Grčke i dva nacionalna Kupa.

Rivaldo je ove sezone na 24 prvenstvene utakmice postigao 15 golova.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ulije preuzima Dinamo iz Kijeva?

13. maj 2007. (Sportservis) - Poznati francuski fudbalski stručnjak i trener Liona Žerar Ulije trebalo bi na kraju sezone da preuzme Dinamo iz Kijeva, prenose tamošnji mediji.

Ulije će biti predstavljen javnosti kao novi trener Dinama početkom juna kada bude završeno prvenstvo u Ukrajini.

Ulije je 2005. godine stigao u Lion iz Liverpula, a sa francuskim klubom osvojio je dve titule nacionalnog šampiona.

Dinamo se pet kola pre kraja ukrajinskog prvenstva nalazi na prvom mestu sa šest bodova prednosti u odnosu na Šahtjor iz Donjecka. Ova dva kluba igraće 27. maja i u finalu nacionalnog kupa.

U konkurenciji za trenera Dinama bio je i bivši selektor engleske fudbalske reprezentacije Sven Joran Erikson, ali nije želeo da pristane na godišnju platu od tri miliona evra.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Širer: Oven ostaje u NJukaslu

14. maj 2007. (Sportservis) - Engleski fudbaler Majkl Oven neće napustiti NJukasl na kraju sezone, tvrdi legenda tog kluba Alan Širer.

Širer je u intervjuu za BBC, na pitanje da li će Oven biti u NJukaslu na početku nove sezone, bez oklevanja odgovorio sa "da".

Engleski mediji spekulisali su prošle nedelje da će Oven iskoristiti ugovornu klauzulu koja mu dozvoljava da napusti klub ukoliko se on ne kvalifikuje za neko od evropskih takmičenja. Širer, međutim, tvrdi da Ovena grize savest jer je zbog problema sa ligamentima kolena propustio celu sezonu.

"Oven želi ponovo da igra i da postiže golove za Njukasl. Majkl je, verovatno, frustriran zbog ovakvih natpisa jer on ima ugovor sa NJukaslom. Ne verujem da se iko osetio toliko krivim koliko je to Oven onoga dana kada se povredio", objasnio je Širer.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.457 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.