Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142742 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Darševil iz Bordoa u Glazgov Rendžerse

Napadač francuskog vicešampiona Bordoa Žan Klod Darševil potpisao je u sredu dvogodišnji ugovor sa škotskim velikanom Glazgov Rendžersom. Taj veteran će se ekipi Voltera Smita pridružiti naredne sezone, pošto mu istekne ugovor sa "žirondincima".

Tridesetjednogodišnji Daševil je treće pojačanje Rendžersa za narednu sezonu. Pre njega su na Ajbroks stigli Alan Gou iz Falkirka i Kirk Broadfut iz Sent Mirena.

Bivši fudbaler Lorijena i Notingem Foresta je ove sezone za Bordo postigao 17 golova, zbog čega je Smit odlučio da ga angažuje kao zamenu za hrvatskog internacionalca Miladina Dadu Pršu, koji se po završetku sezone povlači iz profesionalog fudbala.

"Oduševljeni smo Darševilom. Iako je Bordo želeo da mu produži ugovor, odlučio se za nas i verujem da će biti dostojna zamena Prši, koji definitivno odlazi na kraju sezone", rekao je menadžer Rendžersa.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Немачки фудбалски клуб Борусија из Менхенгладбаха саоштила је голману Кејсију Келеру да неће обновити уговор са њим, пошто је клуб елиминисан из прве лиге.

Келер, 37-могодишњи Американац, изјавио је да је спреман да игра у другој лиги следеће сезоне, али његова понуда није прихваћана, рекао је спортски директор клуба из Менхенгладбаха Кристијан Циге.

Циге је додао да клуб није донео такву одлуку због Келерових година, већ зато што нису очекивали да ће он желети да остане.

Кхристофер Хајмерот биће први голман Борусије из Менхенгладбаха наредне сезоне.

Izvor: Beta - Reuters
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Фудбалер Еспањола, плејмејкер Иван де ла Пења почео је данас поново да тренира, после паузе због повреде, па би требало да буде спреман за финале Купа Уефа следеће недеље против Севиље.

Де ла Пења је повредио лист десне ноге пре две ндеље, па је пропустио три утакмице свог тима, укључујући и реванш меч полуфинала Купа Уефа против Вердера.

Уругвајац, нападач Еспањола Валтер Пандијани, водећи стрелац Купа Уефа ове сезоне са 11 голова, наставио је да тренира одвојено од екипе. Он се опоравља после повреде колена коју је задобио прошле недеље.

Еспањол ће у суботу играти у гостима са Реал Мадридом у Примери, а следеће среде играће финале Купа Уефа са Севиљом, у Глазгову.

Izvor: Beta - Reuters
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Vest Hem se neće žaliti na kaznu od 5,5 miliona funti

LONDON , 9. maja 2007. (Beta-AP) - Engleski fudbalski klub Vest Hem neće se žaliti na kaznu od 5,5 miliona funti, koja mu je izrečena zbog kršenja pravila Premijer lige prilikom transfera Argentinaca Karlosa Tevesa i Havijera Maskerana.

Nezavisni sud Premijer lige kaznio je Vest Hem 27. aprila, pošto je klub u avgustu prošle godine doveo Teveza i Maskerana na ugovor u koji je bila uključenja i treća strana.

Tevez je inače, i dalje u Vest Hemu a Meskerano je otišao u Liverpul u januaru.

"Mislim da je sada vreme da podvučemo crtu ispod ovog pitanja", rekao je predsednik Vest Hema Egert Magnuson. "Kazna koja nam je izrečena je veoma značajna, ali mi prihvatamo da je grešaka bilo. Vreme je da se ide dalje", dodao je.

Vest Hem je trenutno na 17. mestu na tabeli Premijer lige, sa tri boda izned zone eliminacije, pred nedeljno poslednje kolo.

"Namera kluba je da bude potpuno fokusiran na nedeljnu utakmicu. Znamo da ceh naš sudbina, kao i svakog drugog klub, biti određena tamo gde i treba - na terenu", kazao je.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Zaustavite Joea
'Išao bih u zatvor da je bilo namjere'

'Ajme šta sam napravio...' - Josip Šimunić

Kung fu udarac u glavu razbjesnio je njemačku sportsku javnost. Šimunića isključuju svaku treću utakmicu, a startovi su sve pogubniji. Novinari traže krv. 'Neka mu netko stane na put!'

Josip Šimunić proživljava teške dane. Isključenje nakon stravičnog starta u glavu njemačkog reprezentativca Christiana Schulza u posljednjem kolu, bilo je znak za početak neviđene medijske hajke na pouzdanog Herthinog stopera.

Njemački mediji zbrojili su sve Šimunićeve grubosti, no statistika nije pokazala ono što se jasno vidi na snimkama.

Australski Hrvat je u 172 utakmice za HSV i Herthu ukupno zaradio samo šest crvenih kartona. Problem je što su se grubi startovi zaredali upravo u zadnjih pola godine, te tako hrvatskog stopera prikazali kao prvog razbijača Bundeslige.

Crna serija počela je u prosincu kada je na treningu polomio kolegu Pala Dardaija, a tučnjavu su nakon pregrubog starta jedva spriječili suigrači.

Nastavak je uslijedio početkom ožujka, kada je u 24. kolu protiv Bayerna nepotrebno srušio Schweinsteigera i u sudačkoj nadoknadi dobio drugi žuti.

Mjesec dana kasnije rukama je oborio igrača Arminije Torbena Marxa, te je teren napustio u 72. minuti, opet s dvostrukim žutim. O zadnjem slučaju koji je završio s deset šavova ispod Schulzova oka najbolje govori snimka.

Kada se sve zbroji, Joe je zaradio tri crvena kartona u zadnjih devet kola. Novinari njemačkog Bilda zatražili su stoga da hrvatskom razbijaču netko stane na put. Kazna od četiri utakmice neigranja je, pišu – preblaga.

"Šimunić je stalno u središtu pozornosti, ali ne po svojim igrama, već po prekršajima. Ova sezona je stvarno čudna za njega", izjavio je i Šimunićev vlastiti trener Karsten Heine.

A Joe se ispričao na sebi svojstven način. Svjestan je da je high-kick sa snimke potez iz nekog drugog sporta.

"Da je prekršaj bio namjeran, išao bih u zatvor", komentirao je za Sportske nakon odgledanog video te odmah nazvao Schulza i dugo se ispričavao.

Žrtva je ispriku prihvatila riječima 'događa se u žaru borbe' i zaključila priču. Uostalom, Schulz će se na travnjak vratiti prije Joea za kojeg je sezona završena dva kola prije kraja.

Sada se mirno može koncentrirati na predstojeće kvalifikacijske ispite s Estonijom i Rusijom.

Izvor: NetPortal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Budi dobar, ne budi grobar!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N73
Galijani:"Čuvamo mesto za Ševčenka"

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani izjavio je da će u klubu čuvati mesto za Andreja Ševečenka, ukoliko napadač odluči da se vrati na San Siro. "Ševa je ostao u našim srcima, pozvali smo njega i njegovu ženu da prisustvuju finalnoj utakmici Lige šampiona u Atini. Što se tiče budućnosti, videćemo, on je igrač Čelsija. Čuvaćemo otvoreno mesto za njega u narednih nekoliko meseci, pošto je Kaka zaradio italijanski pasoš i imamo prostora za fudbalera van Evropske unije", izjavio je Galijani.

Ukrajinski fudbaler se nije najbolje snašao u Čelsiju, pošto je postigao samo četiri gola na 29 ligaških nastupa. Poređenja radi, za Milan je u Kalču zabeležio 126 pogodaka na 207 utakmica. Ševčenko je na Stamford Bridž stigao prošlog leta za sumu od 30 miliona evra, a mediji konstantno spekulišu da je glavni krivac za prelazak u London njegova žena, Kristin Pazik.

Tekuća sezona je bila veoma neuspešna za Čelsi, pošto su izgubili borbu za dva najbitinija trofeja - prvaka Premijer lige i Lige šampiona.

Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share

Pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle, ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite govna mi smo sampioni
ale, ale...

Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by SerbianFighter: Imas najjaci potpis na forumu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Budi dobar, ne budi grobar!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N73
"Ne damo Despotovića i Petkovića"

Direktor novosadske Vojvodine Cvetko Riđošić izjavio je da taj klub ovog leta neće prodati najbolje igrače, Despotovića i Petkovića. Riđošić tvrdi da se Novosađani ozbiljno pripremaju za nastup u Kupu UEFA i sledeću sezonu u kojoj će, kako kaže, imati šampionske ambicije.

"To je, rekao bih, stari i već mnogo puta viđen pokušaj destabilizacije rivala uoči važnih utakmica," rekao je za 'Sport' Riđošić, "Na to smo imuni, a na pamet nam ne pada da prodajemo naše najbolje igrače."

Neki mediji su pominjali da bi mladi reprezentativac Petković i najbolji strelac Novosađana Despotović mogli da se presele u Beograd.

"Mi već imamo jasan plan doselektiranja tima za nastup u Kupu UEFA u kojem ne želimo da se obrukamo, odnosno za šampionske ambicije sa kojima ćemo ući u narednu sezonu," kaže Riđošić, "Mogu da odu samo neki iskusni igrači, kojima smo to i ranije obećali i koji su to zaslužili. Tu, pre svih, mislim na kapitena Pekarića i vezistu Davidova."

Novosađani će Meridijan Superligu završiti na drugom ili trećem mestu, a u finalu Lav kupa Srbija igraće sa Crvenom zvezdom za prvi trofej posle 18 godina.

Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share

Pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle, ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite govna mi smo sampioni
ale, ale...

Edit by SerbianFighter: Potpis uklonjen zbog duzine!
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by SerbianFighter: Imas najjaci potpis na forumu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Predsednik Njukasla "prozvao" Ovena

Predsednik engleskog premijerligaša Njukasla Fredi Šepard rekao je da bi napadač tog kluba Majkl Oven trebalo da pokaže svoju lojalnost ekipi. Šepard je to izjavio posle medijskih navoda da će engleski reprezentativac napustiti ekipu na kraju sezone.

Bivši igrač Liverpula prešao je u Njukasl 2005. godine za 17 miliona funti, posle neuspešnog perioda u Real Madridu, da bi veći deo boravka u novom klubu proveo lečeći povrede.

Oven se oporavio od neugodne povrede kolena koju je dobio na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu i zaigrao na poslednje dve utakmice Njukasla, završene porazima.

"Majkl ima dve mogućnosti - može da otvoreno kaže našim navijačima da je zadovoljan ovde ili ću mu ja reći da nijedan klub iz engleske velike četvorke nije zainteresovan za njegove usluge, što je istina", rekao je Šepard.

Čelnika Njukasla razbesnelo je pisanje "Tajmsa", po kojem će Oven na kraju sezone možda preći u Čelsi, Arsenal, Liverpul ili Mančester Junajted, i to za deset miliona funti.

"Ovo pisanje je slabo maskiran pokušaj da se Oven proda preko nas. Informacija je verovatno potekla iz krugova bliskih igraču ili onih koji se brinu o njemu, nikako iz kluba", rekao je Šepard.

Oven je prošle sezone odigrao samo 11 utakmica za Njukasl, pre nego što je slomio nogu. On se, ipak, oporavio na vreme da bi igrao za Englesku na Mundijalu.

"Lojalnost koju je klub iskazao prema njemu u poslednje dve godine, kada se mučio sa povredama, zaslužuje nešto zauzvrat. Imao je ozbiljne povrede i niko neće da rizikuje u ovom trenutku. Mora da pokaže svima, uključujući sebe i Njukasl, da se potpuno oporavio", objasnio je Šepard.

(Beta-Rojters)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC 

Barsa dovodi "zlatnu kopačku" Evrope?

Brazilski napadač Afonso Alveš, potencijalna "zlatna kopačka" Evrope za ovu sezonu, u letnjem prelaznom roku će iz holandskog prvoligaša Herenvena preći u redove aktuelnog španskog prvaka Barselone.

Tu vest objavila je nekolicina engleskih i švedskih medija, koji tvrde da će transfer 26-godišnjeg golgetera koštati Katalonce 25 miliona funti, odnosno oko 43 miliona evra, što bi mogao da bude samo jedan deo obeštećenja za sve izvesniji odlazak Samjuela Etoa sa Nou Kampa.

Ovako visoko obeštećenje može da iznenadi samo neupućene, s obzirom na to da je ne toliko poznati Alveš u mečevima tek završene holandske lige zatresao mrežu čak 34 puta, kao i to da ga ugovor veže za Herenven do leta 2011. godine. Interesovanje za njegove usluge nedavno je pokazao i Čelsi.

"Mi nismo odredili cenu za Alveša. On je potpisao petogodišnji ugovor i tek privodi kraju prvu sezonu. Mislim da bi trebalo da odigra za nas barem još jednu, ali ako budemo dobili izuzetno primamljivu ponudu, jasno je da nećemo moći da kažemo ne", istakao je predsednik Herenvena Kos Formsma.

Alveš je u Evropu stigao 2002. godine iz ekipe Atletiko Mineiro. Pre nego što je postao ubedljivo najbolji strelac Holandije, isto je učinio dve sezone zaredom u prvenstvu Švedske, gde je branio boje Malmea. Njegov eventualni dolazak u Barselonu naišao je na neskriveno odobravanje slavnog zemljaka Ronaldinja.

"Siguran sam da je pred Alvešom velika budućnost", rekao je Ronaldinjo.

Golgeter Herenvena odgovorio je da je polaskan takvim komentarom, ali i da je svestan kako mora da uloži puno truda da bi se uopšte približio nivou na kojem se nalazi Ronaldinjo.

(MONDO)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC 

Džerard ponovo "natrljao nos" Murinju

Kapiten fudbalera Livepula Stiven Džerard ponovo je "natrljao nos" menadžeru Čelsija Žoze Murinju, rekavši da nijednog trenutka nije požalio što nije prešao u redove londonskog kluba!

Čelsi je 2005. godine krenuo u poteru za engleskim reprezentativcem, ali je kapiten Redsa odbio ponudu i odlučio da ostane na Enfild Roudu. Portugalski stručnjak je njegov postupak prokomentarisao rečima da Džerard nema ambicije čim je izabrao Liverpul izmedju ta dva kluba.

Nakon svog drugog finala Lige šampiona u samo tri sezone, do kojeg je i ovog puta stigao upravo preko Čelsija, Džerard se opet obratio Murinju.

"Uradio sam pravu stvar. Murinjo nije bio u pravu kada je tvrdio da sam bez ambicija. Iako sam u Liverpulu već osam sezona nije mi dosadilo. U stvari ne mogu ni zamisliti bolji ishod od ovakvog", rekao je Džerard.

Rinkon uhapšen zbog "pranja" novca od droge

Policija je u Sao Paulu uhapsila bivšeg kapitena fudbalske reprezentacije Kolumbije Fredija Rinkona čiju je ekstradiciju zatražila Panama zbog optužbi da je umešan u "pranje novca" iz poslova sa trgovinom droge, objavili su brazilski mediji.

Bivši fudbaler brazilskog Korintijansa i Reala iz Madrida uhapšen je u svojoj kući u Sao Paulu posle akcije u kojoj su saradjivali federalna i gradska policija i ostaće u pritvoru dok brazilski sud ne odluči da li će biti izručen Panami.

Mediji podsećaju da je Rinkon odranije poznat kao prijatelj kolumbijskog "narko bosa" Pabla Raja Montana, koji je prošle godine uhapšen u Brazilu posle velike istrage pet zemalja u borbi protiv suzbijanja trgovine narkoticima.

Rinkon je odbacio optužbe da je posredovao u "pranju novca" vezanog za drogu, kao i da je učestvovao u bilo kakvim kriminalnim aktivnostima, navode brazilski mediji.

Brazilac Naldo u Verderu do 2012. godine

Odbrambeni igrač Verdera brazilski internacionalac Naldo produžio je ugovor za još tri godine tako da će u klubu iz Bremena ostati do juna 2012. godine.

Naldo pruža veoma dobre partije u tandemu sa nemačkim reprezentativcem Perom Mertezakerom, a za ekipu koja se bori za titulu nacionalnog prvaka ove sezone je postigao i šest pogodaka.

"Naldo se igrama u Verderu preporučio za nacionalni dres reprezentacije Brazila. To dovoljno govori o kakvom se fudbaleru radi", izjavio je trener nemačkog kluba Tomas Šaf.

(Tanjug)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.