Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143097 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
LŠ:Liverpul vs Čelsi - ključna bitka za Atinu
Ponedeljak, 30. april 2007. 14:50

U utorak na Enfild Roudu posle duela Liverpula i Čelsija pašće konačna odluka o tome koji će tim 23. maja u finalu na Olimpijskom stadionu u Atini dobiti priliku da igra za trofej Lige šampiona.

Čelsi meč u Liverpulu dočekuje bez povredjenog Mihaela Balaka, koji je nedavno operisao koleno i završio sezonu, ali i bez pomoći stopera Rikarda Karvalja, koji je zaradio povredu na subotnjem meču protiv Boltona.

Menadžer londonskog kluba Žoze Murinjo ipak ne očajava pred revanš meč polufinala Lige šampiona, budući da njegov tim ima prednost od jednog gola iz prve utakmice. Za razliku od duela odigranog pre nedelju dana Čelsi će moći da računa na Mihaela Esjena, koji će se vratiti u tim posle odradjene suspenzije.

"Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ali ne gubimo nadu, jer su nas tokom cele sezone pratile nevolje sa povredama, a ipak smo uspevali da se snadjemo na terenu. Najvažnije je da moji igrači nisu izgubili psihološku stabilnost, jer imaju priliku da posle jednog trofeja ove sezone, teoretski osvoje još tri pehara. Najvažnije je da na Enfildu ne podlegnemo atmosferi i dozvolimo protivniku da postigne gol u prvih 20 minuta. Svesni smo da Liverpul mnogo bolje igra kod kuće nego na strani, ali i mi znamo da punimo mreže u gostima. Ukoliko povedemo, mislim da protivnik nema čemu da se nada, jer ove sezone niko nije uspeo da nam da tri pogotka", izjavio je Murinjo.

Na drugoj strani strateg Liverpula Rafa Benitez veruje da će njegov tim igrati drugo finale Lige šampiona u poslednje tri sezone.

Španski stručnjak je shodno tome na poslednjem duelu Premijer lige protiv Portsmuta odmarao gotovo polovinu tima, svestan da njegova ekipa na meču u utorak ide na sve ili ništa - naime, Liverpul je ove sezone propustio sve prilike da se dokopa trofeja osim u najelitnijem takmičenju u Evropi.

"Svesni smo da od starta moramo da krenemo agresivno, jer smo na prvom meču upravo primili gol zbog naše slabe igre u prvom poluvremenu. Ipak, znamo da ne smemo da srljamo na terenu, jer smo izgubili zbog primljenog gola iz klasičnog kontranapada. Moramo da se naoružamo strpljenjem, uložimo maksimum i probijemo odbranu veoma dobrog Čelsija, ukoliko želimo u finale. Mislim da ćemo uz pomoć naše verne publike i odlične atmosfere u utorak uspeti da overimo vizu za Atinu", izjavio je Benitez.

Menadžer Liverpula, za razliku od svog kolege iz protivničkog tabora, pred ključni duel u utorak ima mnogo bolju zdravstvenu situaciju u ekipi - odsustni će biti samo Luis Garsija i Fabio Aurelio, koji su već dugo vremena van trenažnog procesa.

Meč u Liverpulu igra se u utorak na stadionu Enfild Roud u standardnom terminu od 20.45 časova, a pobednik će se za titulu Lige šampiona, 23. maja u Atini, sastati sa boljim iz duela Mančester junajted - Milan, koji je na programu u sredu.

(MONDO)

Brazil bez Ronalda na prvenstvu Južne Amerike
Utorak, 1. maj 2007. 13:18

Selektor reprezentacije Brazila Dunga odlučio je da napadača Milana Ronalda ne pozove u ekipu koja će krajem juna i početkom jula igrati na šampionatu Južne Amerike u Venecueli.

"Na tom turniru proveriću druge napadače. Poznato mi je šta može Ronaldo. On je tip igrača na koga možete računati kad god vam je potreban", rekao je Dunga za brazilski TV stanicu Globo.

Ronaldo je reprezentaciju Brazila predvodio do dve titule prvaka Južne Amerike, 1997. i 1999. godine, ali nije igrao za svoj nacionalni tim otkako je Dunga po završetku Svetskog prvenstva u Nemačkoj preuzeo funkciju selektora.

Početkom sezone izgubio je mesto u ekipi Reala, pa nije ni mogao da očekuje poziv u reprezentaciju, ali se nakon prelaska u Milan u februaru vratio u formu. U protekla tri meseca za "rosonere" je odigrao 12 utakmica i postigao sedam golova.

Za reprezentaciju Brazila Ronaldo je igrao na četiri svetska prvenstva, a ukupno je za "karioke" odigrao 104 utakmice i postigao 67 golova.

Prvenstvo Južne Amerike Dungi će biti prvo zvanično takmičenje i najavio je da će okupiti najbolju ekipu. Reprezentacija Brazila u Venecueli će braniti titulu sa prethodnog šampionata održanog u Peruu.

(Tanjug)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Liverpool-Chelsea.jpg
(19.61 KB, 340x220)
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 16:50:55 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Roj Kin: Srediću Fergusona
Utorak, 1. maj 2007. 18:56

Menadžer Sanderlenda, nekada legendarni kapiten Mančester junajteda Roj Kin, koji je nakon jedne sezone u Prvoj diviziji ponovo vratio "crne mačke" u Premijer ligu, poručio je bivšem šefu Aleksu Fergusonu da se dobro čuva jer će sve učiniti da ga porazi u medjusobnim duelima naredne sezone!

"Jedva čekam gostovanja u sledećoj sezoni. Naravno, poseban osećaj će biti na Old Trafordu, ali verujem da će biti zanimljivo i na drugim stadionima. Derbi severoistoka je takodje poseban, jer želim da pobedim Njukasl. Osim "svraka" želim da srušimo i Midlsbro, Čelsi, Liverpul, Arsenal, Totenhem, Everton... Ukratko, želim da dobijemo sve premijerligaše", rekao je Irac i dodao da njegov tim nema nameru da se bori samo za opstanak.

"Naši navijači žele mnogo više od borbe za opstanak. Ako budem imao pristojan budžet za pojačanja, a zasad smo u pregovorima da dobijem oko 30 miliona funti, uveren sam da ćemo ostaviti dublji trag. Naravno, neće biti lako, ali pogledajte Bolton ove sezone", naglasio je Kin.

Irac je podvukao da odmah počinje sa radom, kako bi što bolje pripremio "crveno-bele" za nastupe u elitnom takmičenju.

Podsećamo, popularni Kino je preuzeo Sanderlend na inicijativu bivšeg reprezentativca Irske Najala Kvina, koji obavlja funkciju direktora kluba.

"Kada sam dolazio, tim je bio na skoro samom dnu tabelea. Razgovarao sam sa Najalom i on mi je rekao da momci imaju veliki potencijal. To je bio jedan od razloga preuzimanja ekipe, a osim toga, veliki sam kockar. Od tada, mnogo smo popravili igru i sigurno zasluženo idemo u Premijer ligu", zaključio je legendarni Irac, koji je kao profesionalni fudbaler, često pravio incidente. Medjutim, sada kao menadžer odlično vodi ekipu bez ijednog ekscesa na terenu i van njega.

"Sada mi je lakše jer mi fudbal više nije najvažnija stvar u životu. Nije ni druga najvažnija. To mi pomaže u ovom poslu. Dok sam profesionalno igrao, stalno mi se sve vrtilo oko fudbala, pa sam često upadao u nevolje sa protivnicima, trenerima, navijačima... Moguće je i da sam sada zreliji", rekao je
Kin i naglasio da je ogromnu pomoć i podršku dobio od porodice.

"Osim porodice ništa nije tako važno, a kamoli fudbal", zaključio je Roj Kin.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Džoi Barton pesnicama zaradio suspenziju

Vezni fudbaler Mančester sitija i reprezentacije Engleske Džoi Barton ponovo je napravio težak incident zbog kojeg će kraj sezone u Premijer ligi morati da gleda sa tribina.

Naime, čelnici "gradjana" su Bartona odstranili iz ekipe, zbog tuče sa saigračem Osmanom Daboom, koja se dogodila u utorak na treningu prvog tima.

Iako je klub sa Istlenda odbijao da objavi ime kažnjenog fudbalera, menadžer Sitija Stjuart Pirs potvrdio je da se radi o ratobornom Bartonu.

Vezni igrač, kome nimalo nisu strane konfliktne situacije, propustiće gradski derbi protiv Mančester junajteda, kao i poslednji ovosezonski duel u Premijer ligi protiv Totenhema.

Osim toga, mediji spekulišu da će klub Bartona, koji je u februaru debitovao za englesku reprezentaciju, staviti na transfer listu odnosno da više nikad neće zaigrati u dresu "gradjana".

Bartonov menadžer Vili Mekej odbacio je tvrdnje kluba rekavši da se njegov štićenik samo branio.
"Koliko znam, Barton se samo branio. Ali s obzirom da je Džoi u pitanju, odmah je sve završilo na naslovnim stranama. Ovakve stvari se svuda dogadjaju na treninzima, od Čelsija do Jeovila", rekao je Mekej novinaru BBC-a.

Medjutim, portparol Mančestera Pol Tajrel je samo naveo da je "igrač, koji je odgovoran za incident, suspendovan do kraja sezone".

"Klub više neće dati nikakav komentar", dodao je Tajrel.

Ovo je poslednji u nizu ekscesa ratobrnog Bartona, pa je Mančester siti bio prisiljen na najoštrije sankcije, saopštio je engleskim medijima neimenovani izvor blizak "gradjanima".

Barton je sredinom marta uhapšen u Liverpulu zbog napada na taksistu, zbog čega je zaradio krivičnu prijavu policije sa Mersisajda.

Dvadesetčetvorogodišnjem "veznjaku" ovo nije bio prvi skandal, jer je u februaru navijaču Portsmuta na Fraton parku pokazao golu zadnjicu. Sličnu stvar napravio je i u oktobru, kada je "uslikao" pristalice Evertona.

Da mu ni fizičke rasprave nisu strane, Barton je dokazao pred početak sezone kada je vraćen sa priprema na Tajlandu, zbog tuče sa školarcem koji je navijao za Everton.

Takodje, klub ga je kaznio jer je na božićnoj žurci ugasio cigaretu u oku mladog saigrača Džejmija Tendija.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Bečkoj Austriji treći uzastopni trofej državnog Kupa

Prvo je Šmit u 23. minutu postigao pogodak za Matersburg, dok su strelci za Austriju Beč bili Lafata u 54. i Lasnik u 56. minutu.

Fudbaleri Austrije iz Beča osvojili su treći uzastopni trofej nacionalnog Kupa pošto su u utorak, u finalu pobedili ekipu Matersburga sa 2:1 (0:1). Prvo je Šmit u 23. minutu postigao pogodak za Matersburg, dok su strelci za Austriju Beč bili Lafata u 54. i Lasnik u 56. minutu.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Vijera:Venger neće još dugo ostati u Arsenalu

Utorak, 1. maj 2007. 21:03

Bivši kapiten Arsenala Patrik Vijera ocenio je da odlazak potpredsednika kluba Dejvida Dina može da dovede do skorog odlaska i menadžera Arsena Vengera iz londonskog kluba.

Vijera, koji ima 30 godina, sada igra za Inter iz Milana, a prethodno je igrao devet godina u Arsenalu, sa kojim je osvojio tri titule u ligi i četiri trofeja u FA kupu.

"Šokirao sam se kada sam čuo da Dejvid odlazi, nisam verovao. Rekao sam da to nije moguće. Bio je tamo dugo i teško je shvatiti da je otišao tako iznenada", rekao je Vijera.

"Verujem da ni jedan klub ne čini jedan čovek, ali Din i Venger su donosili sve odluke. Sada jedan od njih više nije tamo, pa se mogu postaviti neka pitanja o budućnosti kluba, kao i budućnosti Vengera u klubu", dodao je Vijera.

Vijera je rekao da su Din i Venger počeli zajedno da rade u Arsenalu i da ne može da zamisli da Venger sam završava sve poslove.

Din je otišao iz Arsenala 18. aprila zbog "nepomirljivih razlika" u mišljenju sa kolegama iz Upravnog odbora, nakon što je američki biznismen Sten Krenke kupio deonice kluba.

Vijera je napustio Arsenal 2005. godine, kada je prešao u Juventus. Prošlog leta je otišao iz torinskog kluba i došao u Inter, sa kojim je već osigurao titulu u Seriji A.

Istakao je da nema nameru da se vraća u Englesku. "Neću se vraćati u Englesku. Starim, srećan sam tu gde sam i ovde ću ostati do kraja karijere", dodao je.

Vijera je istakao i da veruje da će se Arsenal oporaviti posle ove sezone, u kojoj nije imao uspeha koliko je očekivao. "Arsenal neguje dobre, mlade igrače i mislim da je njihova budućnost vrlo, vrlo svetla", dodao je francuski fudbaler.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Alemanija: Dva igrača supendovana
Utorak, 1. maj 2007. 20:12

Alemanija iz Ahena suspendovala je napadača Jana Šlaudrafa i Sašu Duma zbog loših igara. Pred ključnu utakmicu u borbi za opstanak u Bundesligi, u subotu sa Ajntrahtom, trener Alemanije Mihael Froncek saopštio je tu vest.

"Imam osećaj da ni jedan od njih dvojice 100 odsto nije svestan situacije", rekao je Froncek. "U ovom trenutku ne treba nam neko ko nije spreman da pruži svoj maksimum za ovaj klub".

Šlaudraf, koji je će od naredne sezone igrati za Bajern iz Minhena, bio je jedan od ključnih igrača za solidan popčetak kluba u prvom delu sezone, odmah po dolasku iz druge lige.

Medjutim, od kada je potisao ugovor sa Bejernom, tokom zime, počeo je da pruža sve slabije partije.

"Nema sumnje da sam igrao loše u poslednje četri nedelje", rekao je Šlaudraf, koji je šest od dosadašnjih osam golova postigao u prvom delu sezone. "Ali, obično bi me samo poslali na klupu", rekao je još.

Šlaudraf i Dum sada će morati da treniraju sa amterskim timom svog kluba.

Alemanija iz Ahena trenutno je 16. na tebli Bundelige, koja ima 18 klubova. U prošlom kolu izgubila je na svom terenu od Herte sa 0:4.

Na 15. mestu, poslednjem koje obezbedjuje opstanak u Bundesligi nalazi se Ajntraht, koji sada ima bod više od Alemanije.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
LŠ: Liverpulu do finala sa penala
Sreda, 2. maj 2007. 01:48

Liverpul je prvi finalisti Lige šampiona. Redsi su u revanšu polufinala na svom Enfildu Roudu eliminisali Čelsi posle boljeg izvodjenja penala.

Utakmica je u regularnom toku i posle produžetaka završena 1:0, a jedini gol na meču postigao je Danije Ager u 22. minutu. Identičnu pobedu Čelsi je ostvario u prvom meču na Stamford Bridžu, tako da su o finalisti odlučivali penali.

Golman Liverpula Pepe Reina zaustavio je udarce sa 11 metara Arjena Robena i Žeremija, dok su na drugoj strani svi izvodjači bili precizni - Budevajn Zenden, Ćabi Alonso, Stiven Džerard i Dirk Kujt.

Frenk Lampar jedini je u Čelsiju pogodio mrežu u penal seriji koja je okončana rezultatom 4:1 i Liverpul je ponovo uspeo da zaustavi "plavce“ u polufinalu Lige šampiona.

Prošli put kada je izbacio Čelsi Liverpul je u Istanbulu peti put u klupskoj istoriji osvojio titlu najboljeg kontinentalnog kluba. Za šesti trofej Redsi će se 23. maja u Atini boriti ili ponovo protiv Milana, koji su savladali pre dve godine u spekatakularnom finalu, ili Mančester junajteda. Posle prve utakmice na Old Trafordu Mančester ima prednost od 3:2.

Od prvog zvižduka sudije Manuela Mehuta Gonzalesa Liverpul nošen hukom, treba li reći, krcatog Enfilda krenuo je svim silama ka golu Petera Čeha. Odbrana Čelsija dvadesetak minuta povijala se pod naletima Redsa, koji su u tom periodu igre 70 odsto vremena bili u posedu lopte, ali to nikako nisu uspevali da pretoče u neku ozbiljniju šansu.

I onda u 22. minutu domaćinu se inicijativa konačno isplatila. Džo Kol je na desnom krilu u visini šesnaesterca oborio Stivena Džerdrda. Kapiten Liverpula je izveo prekid, ali umesto da, kao što su svi očekivali, uputi centaršut pred gol Čelsija, proigrao je na ivici kaznenog prostora „zaboravljenog“ Agera, a Danac je plasiranim udarcem loptu poslao uz desnu stativu u mrežu.

Nakon vodećeg gola Liverpula Čelsi se prenuo, a u 32. minutu „plavci“ su prvi put ozbiljnije zapretili. Didije Drogba je izbegao ofsajd zamku, a zatim se stuštio ka golu i sa desetak metara malo iskosa topovski šutirao, ali je a Reina je refleksno, maltene u samoodbrani, uspeo da zaustavi loptu koja je išla pravo u njega.

Novu priliku gosti su imali u 40. minutu posle kornera koji je izveo Frenk Lampar. Drogba je zahvatio loptu glavom, ali ne onako kako je želeo, a potom njegovo nehotično proigravanje na drugoj stativi nije iskoristio Obi Mikel, koji je bio za malo neprecizan.

Žestokom borbom, pre svega na sredini terena, počelo je i drugo poluvreme, a onda su domaćini uspeli da povežu redove i u samo tri minuta dva puta ozbiljno su ugrozili Petera Čeha.

U 57. minutu Ešli Kol nije zatvorio prolaz po desnoj strani, Penant je ubacio na drugu stativu gde je fudbal čekao Piter Krauč. Najviši fudbaler na terenu nadvisio je na petercu Mikaela Esjena, ali je njegov udarac glavom na gol liniji nogom je uspeo da odbrani Čeh.

Samo dva minuta kasnije akcija Liverpula ponovo je krenula je po desnom boku i ponovo je Penant odlično centrirao, medjutim, ovog puta Krauč nije očekivao loptu, koja je preletela na drugu stranu terena. Tamo ju je sačekao Budevajn Zenden, koji je prosledio do Jon Arne Risea, a ovaj je ponovo zavrnuo u šesnaesterac. Dirk Kujt, koji je bio negde u visini penaltika, odlično je „tukao“ glavom, ali se Holandjaninu na putu do prvog gola u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona isprečila prečka.

U 70. minutu iz sudara Krauča i dvojice defanzivaca Čelsija, profitirao je Penant do koga je došla lopta, medjutim, njegov udarac iz veoma izgledne pozicije završio je visoko preko prečke.

Četiri minuta kasnije Obi Mikel sjajno je izbacio Ešlija Kola, ovaj je pobegao do ivice terena, a zatim paralelno sa gol linijom pokušao da uposli nadirućeg Drogbu. Medjutim, Džejmi Karager u odlučujućem trenutku uspeo je da podmetne nogu i otkloni opasnost.

Zatim je pokušao Lampar iz daljine, a potom je Reina odličnim istrčavanjem u 85. minutu osujetio obećavajući napad Čelsija, da bi poslednji udarac u regularnom toku uputio Liverpul, odnosno Zenden minut i po pre kraja, koji je uz malo problema ipak uspeo da ukroti Čeh.

U desetom minutu prvog produžetka fudbaleri Liverpula uspeli su i drugi put na meču da zatresu mrežu gostiju. Ćabi Alonso je šutirao sa više od dvadeset mertara, Čeh je samo odbio loptu, na koju je natrčao Kujt i poslao je u gol. Enfild je "proključao", ali samo na kratko, pošto je pogodak poništen zato što se Holandjanin, u trentku kada je Alonso uputio udarac, nalazio, ma bukvalno za dlaku, u ofsajdu.

U drugom produžetku odličnu šansu imali su i „plavci“, ali posle bega po desnoj strani Šona Rajta Filips, koji je samo nekoliko trenutaka pre toga ušao u igru, Drogba nije uspeo da zahvati loptu na petercu, da bi poslednju veliku priliku na utakmici upropastio Kujt četiri minuta pre isteka vremena, kada je posle asistencije Robija Faulera sa 12 metara potpuno neometan šutirao pravo u Čeha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Veron u Panatinaikosu?

Argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron mogao bi da zaigra naredne sezone za grčki klub Panatinaikos, izjavio je njegov otac. U intervjuu za grčki sportski dnevnik "Sportajm", Huan Ramon Veron, koji je igrao za atinski klib sedamdesetih godina prošlog veka, rekao je da bi njegov sin mogao da krene njegovim stopama i dođe u Panatinaikos. "U ovom trenutku nemamo zvaničnu ponudu u rukama, ali ja pregovaram sa upravom Panatinaikosa i sjajno napredujemo", rekao je.

"Sebastijan i ja ćemo pažljivo razmotriti ovu ponudu", rekao je on.

Panatinaikos je odbio da komentariše ovu izjavu. Veron, koji ima 32 godine, sada igra za argentinski Estudijantes, a nedavno je ponovo pozvan u reprezentaciju.

Prema rečima njegovog oca, ugovor mu ističe u junu. "Tu nema problema, on može da igra u Grčkoj posle juna", kazao je Veron stariji, dodajući da je njegov sin zainteresovan za povratak u Evropu.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Kuman podneo ostavku u Fejenordu
AFP

Šef stručnog štaba holandskog prvoligaša Fejenorda Ervin Kuman podneo je ostavku na tu funkciju, nakon što je osvajanjem sedmog mesta u šampionatu ostvario, kako je ocenjeno u klubu, katastrofalno loš rezultat.

"Posle ovako lošeg plasmana, više ne mogu da budem stopostotno motivisan da vodim ekipu i u plej ofu za Kup UEFA, koji je u ovom trenutku za Fejenord od ključnog značaja", rekao je Kuman.

Klub se još nije izjasnio ko će voditi tim u razigravanju za Kup UEFA, ali se pretpostavlja da će to biti dosadašnji Kumanovi pomoćnici Džon Metgod i Henk Dut.

Fejenord je, pored Ajaksa i PSV Ajndhovena, član "velike trojke" holandskog fudbala, ali je u ovoj sezoni igrao veoma loše, a kulminacija je bio poraz od Herenvena 5:1 u poslednjem kolu šampionata.

Kuman je Fejenord preuzeo od Ruda Gulita na leto 2005. godine, a imao je ugovor do juna 2009.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
AC MILAN will tell Chelsea: Name your price for John Terry.

The Italian giants want to sign a top central defender this summer.

And they will offer the England skipper £120,000 a week to move to the San Siro.

Milan have already given a top agent the task of negotiating a deal for the £25million-rated star.

The prospect of losing Terry could further undermine a Blues outfit already reeling from their Champions League exit and the probable loss of the title to Manchester United.

But Milan believe they can take advantage of the complete breakdown in talks about a new contract between Terry and Chelsea.

A senior Milan source said: “We have been monitoring Terry and his situation with Chelsea and believe he would be an excellent and valuable player for Milan.”

SunSport can reveal the Blues offered Terry a five-year, £110,000-a-week, deal a month ago. When Terry turned it down, he was told it was the final offer and he should take it or leave it.

Chelsea’s hierarchy were shocked when their captain said ‘No thanks’. He believes he deserves at least the same £121,000 a week handed out to Andriy Shevchenko and Michael Ballack.

Chief executive Peter Kenyon has insisted the club will not go to that level and Terry, 26, is now considering his options. He has two years left on his current agreement, which nets him £70,000 a week.

If Chelsea refuse to sell him, the player could run down his contract and instead of getting £25m the club would receive only around £10m next year.
izvor.The Sun
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.