Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143191 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Nesta hoće nazad u Lacio...

Odbrambeni fudbalski reprezentativac Italije i Milana Alesandro Nesta izrazio je želju da se vrati u Lacio i u rimskom klubu završi karijeru, objavio je njegov agent.

Vićenco Morabito, agent 30-godišnjeg fudbalera, izjavio je da Nesta želi da se vrati u klub u kojem je ponikao i da nije reč samo o njegovoj želji.

"Nestina želja nije samo njegovo izražavanje nade već i više od toga. Uveren sam da je taj transfer moguć za dve godine, a možda već i na kraju naredne sezone", rekao je Morabito.

Nesta je otišao iz Lacija 2002. godine zbog velikih finansijskih problema nebesko-plavih. U Milanu je osvojio i titulu prvaka Italije i postao prvak Evrope.

..Peruciju nov ugovor

U medjuvremenu, Lacio je dogovorio produžetak ugovora sa 36-godišnjim golmanom Andjelom Perucijem.

Nekadašnji čuvar mreže "azura" bi trebalo da za još dve godine obnovi ugovor sa Lacijom.

Manćini: Kapelo da me menja!? Ne zasmejavajte me

Trener Intera Roberto Manćini nasmejao se kada su ga novinari pitali da li će ga naslediti Fabio Kapelo, sadašnji strateg Juventusa.

"Teško je naći boljeg trenera od mene", šaljivo je rekao Manćini.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Dejan Stanković povredjen!

Samo mesec dana pred početak Svetskog prvenstva u Nemačkoj, selektor reprezentacije SCG Ilija Petković ima razloga za brigu.

Jedan od standardnih prvotimaca plavog tima Dejan Stanković povredio se u četvrtak uveče u finalnom meču Kupa Italije izmedju Intera i Rome i morao je da napusti igru u 56. minutu.

Stanković je minut ranije pokušao da loptu zahvati volejem, a odmah posle tog poteza uhvatio se za nogu i od klupe Intera zatražio zamenu.

Stanković je, po svemu sudeći, istekao zadnju ložu leve noge, a koliko se moglo videti na televiziji, nije reč o nekoj dramatičnoj povredi. Ipak, treba sačekati lekarski pregled.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Berluskoni: Ševčenko želi da ide u Englesku

Jedan od najtraženijih fudbalera Evrope Andrej Ševčenko želi da napusti Milan i predje u Englesku.

Vlasnik Milana i odlazeći italijanski premijer Silvio Berluskoni je to potvrdio u petak u razgovoru sa jednim navijačem rosonera, koji ga je zamolio da pozdravi Ševčenka.

"Ali, znaš li ti da on želi da ode? Želi da ide u Englesku", preneli su italijanski mediji njegove reči. Engleski šampion Čelsi već dugo se dovodi u vezu sa ukrajinskim napadačem, a verovatno je i jedini klub koji može da ga priušti.

Britanski mediji navode da će Čelsi Milanu ponuditi i centarfora Ernana Krespa u sklopu dogovora vrednog oko 60 miliona evra.

Ševčenko će zbog povrede propustiti sutrašnju poslednju prvenstvenu utakmicu Milana, u kojoj rosonerir moraju da pobede Romu ako žele da sačuvaju minimalne šanse da osvoje titulu.

Ukrajinski fudbaler bi, medjutim, trebalo da se oporavi na vreme za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, koje se održava od 9. juna do 9. jula.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galas želi da predje u Milan

Defanzivac Francuske i londonskog Čelsija Vilijam Galas izjavio je da želi da napusti Čelsi i predje u redove Milana, ali šampion Engleske ne želi da ga pusti, preneo je Rojters.

"Znam da je Milan zainteresovan za moje usluge i voleo bih da obučem dres rosonera", rekao je Galas.

On je dodao da je već doneo odluku o odlasku iz Čelsija, u koji je stigao 2001. godine iz marsejskog Olimpika.

"Prethodnih pet godina dao sam Čelsiju i ljubav i poštovanje. Medjutim, nakon igranja u Francuskoj i Engleskoj želim da se oprobam u još nekoj zemlji i da napredujem. Imam skoro 29 godina i vreme je da promenim klub", naveo je defanzivac Čelsija.

Na Galasovu žalost, čelnici engleskog prvaka jasno su rekli da Galas ne može da napusti "Stamford Bridž".

"Čelsi ne želi da me pusti i to je veliki problem, ali se nadam da ćemo uskoro pronaći rešenje, koje će zadovoljiti obe strane", zaključio je Galas.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Goran Lovre potpisao za Groningen

Nekadašnji mladi reprezentativac SCG i dosadašnji fudbaler Anderlehta Goran Lovre potpisao je trogodišnji ugovor sa holandskim prvoligašem Groningenom.

Nakon razgovora sa čelnim ljudima Anderlehta, Lovre je odlučio da napusti redove novog šampiona Belgije, jer je protekle sezone uglavnom grejao klupu ekipe sa stadiona "Konstant van den Stok".

Pored Gronigena, za usluge Gorana Lovrea još su bili zainteresovani italijanski rpvoligaši Palermo i Parma.

"Prihvatio sam ponudu čelnika holandskog kluba, jer je Groningen veoma ambiciozan i dobro organizovan, a sledeće sezone igraće u Kupu UEFA", rekao je Lovre za "Sportski žurnal".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Huan ostaje u Leverkuzenu do 2009.

Brazilski reprezentativac Huan produžio je ugovor sa Bajer Leverkuzenom do 30. juna 2009. godine, saopštio je taj nemački klub.

"Veoma smo srećni što fudbaler svetske klase, kao što je Huan, nastavlja da igra za nas", izjavio je sportski direktor "farmaceuta" Rudi Feler.

"On je shvatio signal da mi i dalje imamo medjunarodne ambicije", istakao je bivši selektor nemačke reprezentacije, koji je sa "pancerima" 1990. u Italiji osvojio titulu svetskog prvaka.

Uoči poslednjeg, 34. kola Bundeslige Bajera zauzima peto mesto na prvenstvenoj tabeli I već je osigurao učešće u Kupu UEFA.

Izvor: mtsmondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Domi prešao iz Espanjola u Olimpijakos

Francuski internacionalac Didije Domi, koji je do sada branio boje Espanjola, prešao je u pirejski klub Olimpijakos, saopštio je taj grčki klub.

Ovaj 28-godišnji odbrambeni igrač doputovaće u Atinu 18. maja, kako bi obavio neophodne medicinske preglede pre nego što potpiše trogodišnji ugovor sa višestrukim šampionom Grčke.

Dobro obavešteni atinski dnevnik "Elefterotipija" saznaje da će Domi u Olimpijakosu godišnje zaradjivati 600.000 evra.

Pre Espanjola, Domi je nosio dres Pari sen Žermena, a branio je boje i engleskog Njukasla.

Izvor: mtsmondo/tanjug
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Mihael Balak od ponedeljka u Čelsiju

Londonski Čelsi najavio je za ponedeljak konferenciju za novinare na kojoj bi zvanično trebalo da bude objavljeno potpisivanje ugovora sa dosadašnjim fudbalerom sredine terena mihenskog Bajerna Mihaelom Balakom.

On je u subotu odigrao poslednju utakmicu u dresu Bajerna, sa kojim je osvojio tri titule šampiona Nemačke i isto toliko trofeja u nacionalnom Kupu.

Nemački reprezentativac je u Bajern došao iz Bajera iz Leverkuzena sa kojim je 2002. godine igrao u finalu Lige šampiona. Britanski mediji su još u februaru pisali o navodnom transferu Balaka u Čelsi vrednom 25 miliona funti za četvorogodišnji ugovor.

Čelsi je ove sezone i drugi put uzastopno osvojio titulu prvaka Engleske, a mediji su davno počeli da spekulišu da je sledeće meta vlasnika londonskog tima, ruskog milijardera Romana Abramoviča, kupovina napadača Milana - Andreja Ševčenka.

Izvor: mtsmondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
"Policajac" ostaje u Lionu

Odbrambeni fudbaler Olimpika iz Liona Kris produžio je ugovor sa franuskim prvakom do 2010. godine.

Brazilskom fudbaleru, čiji je nadimak "Policajac", za nepoznatu sumu povećana su primanja, kako bi se Kris ubedio da ne predje u zainteresovani Milan.

"Ni na trenutak nismo mogli da zamislimo da 'Policajac' održava red u nekom drugom klubu", saopšteno je na sajtu Liona.

Kris (28 godina) je u Olimpik došao 2004. godine i odigrao 69 utakmica na kojima je postigao šest golova.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Bartez napušta Marselj, i fudbal?

Golman fudbalske reprezentacije Francuske Fabijen Bartez izjavio je da sledeće sezone neće igrati za marsejski Olimpik.

"Imam mnogo lepih suvenira iz ovog kluba, koji mi je tako mnogo dao. Ne znam šta ću sledeće raditi", rekao je Bartez za francusku televiziju.

Bartez je sa Olimpikom 1993. godine osvojio Ligu šampiona. On je za klub odigrao 180 prvenstvenih utakmica.

Francuski mediji su pisali da bi Bartez mogao da sledeće sezone zaigra za Tuluz, klub za koji je nastupao pre dolaska u Marsej 1992. godine.

Selektor reprezentacije Francuske Rejmond Domenek danas je objavio tim za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, a Bartez je imenovan za prvog golmana selekcije.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Balak stigao - čeka se Ševčenko

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pozdravio je dolazak nemačkog veznog igrača Mihaela Balaka i nagovestio da se taj klub jako trudi da potpiše ugovor sa ukrajinskim napadačem Andrejom Ševčenkom.

U razgovoru sa novinarima u autobusu kojim je tim Čelsija prošao Londonom proslavljajući titulu u Premijer ligi, Murinjo je rekao da Balak veruje u Čelsi, kao i u to da može biti veoma uspešan u tom klubu.

"On veruje u Ligu šampiona, on veruje u tri, četiri uspešne godine svoje karijere sa nama", rekao je Murinjo. "Imao je mnogo drugih prilika, kao što možete i da zamislite, ali se opredelio za Čelsi. Mislim da smo imali sreće i mislim da i engleski fudbal treba da bude srećan što će takav igrač igrati u Premijer ligi", dodao je menadžer Čelsija.

Još jedno veliko pojačanje moglo bi uskoro da stigne u londonski klub. Ukrajinac Andrej Ševčenko saopštio je svom klubu, Milanu, da posle sedam godina želi da ode. Izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon kaže, medjutim, da su pregovori prilično teški.

"Prirodno je da nam se pridruži jedan veliki napadač. Ne mogu da kažem da li je to Ševčenko", rekao je Murinjo.

"Ševčenko je igrač koji pripada Milanu, Milan ima sa njim dugoročan ugovor i može da kaže isto što i mi za Viliama Galasa, a
to je da ne želimo ponude", kazao je još portugalski stručnjak.

Francuski defanzivac Vilijam Galas rekao je Čelsiju da želi da ode, ali je klub odgovorio da ga neće pustiti dok mu ne istekne ugovor sledeće godine.

"Mogu da kažem da sam optimista po pitanju toga da li ćemo zadržati svakog važnog igrača, kao i da sam optimista po pitanju dovodjenja još dva - tri vrlo iskusna igrača. Medjutim, ne mogu da kažem isto za Ševčenka, jer se tu pita Milan", kazao je Murinjo.

Izvor: b92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.