Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143150 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Михајловић – тренер у Интеру

Оно што је било најављено пре две године кад је из Лација прелазио у Интер, изгледа да ће се остварити овог лета: Синиша Михајловић, завршавајући играчку каријеру у дресу Интера, ускоро би требало да се нађе у стручном штабу као један од најближих сарадника тренера Роберта Манћинија.

Ових дана власник Интера, Масимо Морати, најавио је да ће, упркос томе што резултати нису били у овој сезини какви су се очекивали, Манћини и у новом шампионату седети на клупи плаво-црних. Ако је то тако, онда се отвара могућност да уз њега у новој сезони на Интеровој клупи буде и Синиша Михајловић.

– Ових дана сам повређен, али последњи прегледи су охрабрујући, тетива је у реду. Почео сам са трчањем, а у наредној недељи бићу у прилици да се прикључим тренинзима са екипом. То онда значи да ћу бити у конкуренцији за екипу у последњим утакмицама првенства, као и у финалу Купа са Ромом. Како сад ствари стоје у том финалу би требало и да завршим играчку каријеру – каже Михајловић.

Кад дефинитивно окачи копачке о клин, српски интернационалац, који је укупно у Италији играо 14 сезона, преселиће се на клупу:

– Да, како је и било планирано, бићу уз Манћинија, у стручном штабу. Ових дана очекујем да из нашег савеза, у италијански Коверћано пошаљу све потребне папире и потврде да сам стекао у нашој школи тренерску лиценцу. На тај начин испунићу и тај услов и онда више неће бити препрека да се после играчке, у Интеру посветим и тренерској каријери – најављује Синиша Михајловић, 38-годишњак, који је тако отклонио све дилеме и решио да ускоро окрене нову страницу.

Izvor: Politika / М. Г.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Šest nedelja pauze za Runija

Najbolji fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi završio je sezonu zbog povrede u derbiju Premijer lige sa Čelsijem.

Runi je u finišu meča, u jednom duelu sa Portugalcem Paulom Fereirom, doživeo prelom stopala, pa će sa terena odsustvovati u sledećih šest nedelja.

To stavlja njegov nastup na Svetskom prvenstvu pod veliki znak pitanja, jer Engleska takmičenje u Nemačkoj počinje upravo za šest nedelja (10. juna u Frankfurtu protiv Paragvaja).

“Runiju je polomljena četvrta metatarzalna kost u desnom stopalu”, saopštio je klub sa Old Traforda.

Runi je isto stopalo ozbiljno povredio tokom utakmice sa Portugalom na Evropskom prvenstvu 2004. godine, zbog čega je napustzio meč, a zatim van terena proveo puna četiri meseca.

Zanimljivo je da su pred Svetsko prvenstvo 2002. godine istu metatarzalnu kost lomili Gari Nevil i Dejvid Bekam, u to vreme obojica članovi Mančester Junjateda. Nevil je zbog povrede propustio šampionat u Koreji i Japanu, Bekama su lečili eksperimentalnom metodom, ali današnji kapiten Gordog Albiona nije uspeo da na vreme uđe u formu.

Pripreme za Svetsko prvenstvo engleskog nacionalnog tima polako se pretvaraju u agoniju - startni levi bek Ešli Kol ne igra cele sezone, njegova zamena Vejn Bridž igra uprkos povredi. Runijev partner iz napada Majkl Oven zaigrao je ove subote za Njukasl, ali je bol bio očigledan - Oven nije igrao od Nove godine, a tokom jeseni je već propustio dva meseca. Sol Kembel je zbog psihičkih problema i niza povreda propustio gotovo dva meseca ovog proleća i malo je verovatno da će biti zaista spreman za nastup u Nemačkoj, a na subotnjem derbiju posle duela sa upravo Runijem na lakšu povredu se požalio Džon Teri. Konačno, treći od pet najboljih centralnih defanzivaca - Ledli King - završio je sezonu zbog povrede.

Izvor:B92
-----------------------------------------------

Ode Runi u 3 qrca... Ali,iako ga ne podnosim,voleo bih da se oporavi do SP,i da tamo pokaze kakav je precenjeni pajser Smile Mnogo veca je steta za Ledlija Kinga,za Terija da ne pricam,to bi bila katastrofa..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Siniša Mihajlović:
RIĐOŠIĆU, GDE JE NESTAO MILION?
Vojvodina je od mog transfera u Zvezdu dobila milion maraka, a direktor je, koliko znam, umesto novih reflektora i semafora kupio stan u centru Novog Sada i nova kola

Siniša Mihajlović tvrdi da je NESTALO milion nemačkih maraka koje je Vojvodina u januaru 1991. godine dobila kao obeštećenje prilikom njegovog prelaska u Crvenu zvezdu! Iskusni defanzivac Intera kaže da je tadašnji i sadašnji direktor Novosađana Cvetko Riđošić direktno odgovoran što se ne zna gde su te pare.
- Milion maraka je u to vreme bio ogroman iznos. Nemoguće je da se toliki novac negde zaturio. U vreme kada se završavao moj prelazak u Crvenu zvezdu Riđošić je pričao da će pare od obeštećenja uložiti u izgradnju novog elektronskog semafora i boljih reflektora. Koliko vidim, ništa nije bilo od toga. Međutim, nekako baš u to vreme Riđošić je kupio novi stan u centru Novog Sada i, umesto "juga", kupio veći automobil, čini mi se "reno" - naglašava Mihajlović, i kaže da se Riđošića seća kao čoveka koji je u Vojvodinu došao zahvaljujući političkim vezama.
Siniša Mihajlović ogorčen je zbog Riđošićeve izjave da će njegova oproštajna utakmica u Novom Sadu (sigurno neće biti odigrana ovog leta jer će Siniša produžiti karijeru, prim. aut) u stvari biti "zvezdaški hepening".
- To je neviđena glupost. Pa, igrao sam ja u još nekim klubovima osim u Crvenoj zvezdi. Moja ideja je da na oproštajnoj utakmici učestvuje oko 40 fudbalera, i da se podelimo u nekoliko ekipa. Jedan tim trebalo bi da bude šampionska generacija Vojvodine, drugi Crvena zvezda iz '91, treću ekipu činili bi moji saigrači iz Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, a četvrtu velika fudbalska imena kojima nikada nisam bio saigrač, ali sam igrao sa njima u reprezentaciji ili smo veliki prijatelji. Nije mi samo jasno otkud Riđošiću pravo da tako nešto priča. To je nisko, podlo. Zar bih ja, da nemam poštovanja prema navijačima Vojvodine i Novom Sadu, čiji sam počasni građanin, izabrao baš njega za moj oproštajni meč? Novi Sad je moj grad, a Vojvodina je moj klub, i tako će zauvek da ostane - jasan je Mihajlović.
(Ž. V.)

Još nije gotovo sa fudbalom

Siniša Mihajlović uveliko "troši" 38. godinu, ali kako trenutno stoje stvari, još nema nameru da završava igračku karijeru. Trener Intera i veliki Mihajlovićev prijatelj Roberto Manćini već danima nagovara našeg internacionalaca da odigra još jednu sezonu. "Manću" na ruku ide i izjava vlasnika Intera Masima Moratija, koji je rekao da će Manćini i sledeće sezone sedeti na klupi crno-plavih.
- Videćemo još, ali je sigurno da ću još igrati fudbal, i to ove sezone - ističe Mihajlović. On je juče počeo da trenira posle povrede butnog mišića koju je zaradio u derbiju sa Milanom, i vratiće se na teren u finalu italijanskog kupa protiv Rome.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
ESPANJOL ZOVE ANTIĆA
Katalonci ponudili našem stručnjaku mesto sportskog direktora, on čeka rasplet sezone u Primeri u kojoj se klub sa "Monžuika" bori za opstanak

Radomir Antić mogao bi uskoro da postane sportski direktor Espanjola iz Barselone. Španski mediji prenose da je dogovor između srpskog stručnjaka i čelnika katalonskog kluba ušao u završnu fazu, i da bi on već ovog leta mogao da počne sa radom na novoj funkciji. Jedini Antićev uslov bio je da mu se omogući nesmetan rad na duže staze. Nedavno, Espanjol je pobedom nad Saragosom osvojio Kup kralja i izborio plasman u UEFA kup, a čelnici plavo-belih žele da stvore jak klub, koji će igrati zapaženu ulogu u Primeri.
- To su, zasad, samo novinarska nagađanja - počeo je Radomir Antić razgovor za Press na sebi svojstven, krajnje zatvoren način.
- Sa mnom još niko nije razgovarao, i lično smatram da su to, bar zasad, priče bez osnova. Ima još vremena, videćemo koliko su šanse da se tako nešto desi realne. Ozbiljan sam čovek i sve prvo mora da se stavi na sto, a tek onda ćemo da detaljišemo na tu temu.
Planovi Espanjola o angažovanju Radomira Antića nisu od juče, a jedinog protivkandidata naš stručnjak imaće u Pepu Bonetu, koji trenutno radi kao skaut Majorke i Udinezea. Prema prognozama španskih novinara, srpski trener ima znatno veće šanse da dobije visoku funkciju u klubu iz Barselone.
- Reći ću vam da ta ideja postoji već izvesno vreme, i da je u nju uključeno dosta ljudi. To su zasad planovi, ali dug je put do realizacije. U ovom trenutku zaista ne mogu ništa više da vam kažem - poručio je Radomir Antić.
Nekadašnji trener madridskog Atletika, Saragose, Reala, Ovijeda, Barselone i Selte bez angažmana je još od aprila 2004. godine, kada je napustio "Balaidos". Antić, inače poznat kao "vatrogasac" španskog fudbala, dovoljno se odmarao i nema sumnje da je oran za nove poslove, a mesto sportskog direktora Espanjola bilo bi pravi izazov.
- Nisam baš željan klupe, međutim, Radomir je potreban fudbalu kao i fudbal Radomiru. Priznajem, voleo bih da se uključim u neki ozbiljan, perspektivan projekat, jer mislim da još mogu dosta toga da pružim. Međutim, ne žurim nigde, sačekajmo da se završi sezona pa ćemo da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.
Naš proslavljeni stručnjak ima dosta ambicija, ali njegova definitivna odluka u mnogome će zavisiti od činjenice da li će Espanjol uspeti da sačuva prvoligaški status.
(D. R.)

Antić dovodi Mićela

Ako prihvati posao u Espanjolu, prvi Antićev zadatak bio bi pronalaženje novog trenera, pošto je aktuelni stručnjak Migel Anhel Lotina najavio odlazak iz kluba sa "Monžuika".
Prema informacijama do kojih su došli španski novinari, prvi kandidat za mesto šefa stručnog štaba plavo-belih je Mićel, bivši as madridskog Reala i reprezentativac Španije, koji trenutno radi u trećeligašu Valjehasu. Mićel i Antić su dobri prijatelji, a zanimljivo je da njihove interese zastupa isti agent, Gorka Arinda. Ukoliko dođe do realizacije ovog projekta, ne bi treba sumnjati da će saveti i sugestije iskusnog stratega Mićelu biti od neprocenjivog značaja.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Deki Stanković na meti Reala
Nedelja, 30. april 2006. 21:54

Posle Tijeria Anrija, Stivena Džerarda i Adrijana, jedna od meta kraljevskog kluba u letnjem prelaznom roku biće reprezentativac SCG i vezista Intera Dejan Stanković, navode španski mediji.

S obzirom na to da je Zinedin Zidan nedavno najavio odlazak u sportsku penziju, madridski Real dao se u potragu za njegovim naslednikom na sredini terena.

Prvi pik Madridjana je Stiven Džerard, a druga želja "kraljevskog kluba" je, kako tvrde poslovično dobro upućeni španski novinari, Dejan Stanković.

Madridski Real je trenutno bez predsednika, pa će po svemu sudeći ime Dejana Stankovića biti jak adut nekom od kandidata u predizbornoj trci.

Stanković ima ugovor sa milanskim klubom do leta 2008. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Eto hoće u Milan!

Barselonin napadač i kamerunski reprezentativac Samjuel Eto izrazio je želju da na kraju sezone napusti katalonski klub i preseli se u redove Milana, prenosi Tribalfootball.com.

Razlog ovakve odluke Etoa je rasizam koji je rasprostranjen na terenima širom Španije.

Kao prenosi Tribalfootball.com. Eto je posle elimacije Milana u polufinalu Lige šampiona kontaktirao čelnike Milana u želji da seledeće sezone predje u Seriju A.

Eto, koji je karijeru započeo u Realu, a zatim igrao za Leganjes, Espanjol i Majorku, izjavio je da je frustiran rasističkim porukama španskih navijača na utakmicama Primere, te da bi osvajanje titule u Španiji i Ligi šampiona sa Barselonom bio lep završetak njegove "misije" u toj zemlji.

Ukoliko bi Milan angažovao Etoa naredne sezone, morao da bi da izdvoji sumu od 36 miliona evra za njegov tranfer, budući da ugovor kamerunskog reprezentativca vezuje za Barselonu do 2010. godine.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Mislim da su to budalaštine, da Eto hoće da ode, otišao bi u Čelsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Šalke: Linkoln ostaje kod nas

Nemački fudbalski klub Šalke saopštio je da ne namerava da se odrekne brazilskog plejmejkera Linkolna, reagujući tako na interesovanje koje je za tog igrača pokazao Bajern iz Mihnena.

Bajern traži igrača koji će zameniti Mihaela Balaka, kada se on na kraju ove sezone preseli u drugi klub, naverovatnije engleski Čelsi.

"Linkoln ostaje u Šalkeu. Nema osnova za razgovor na tu temu. Linkoln mi je jasno rekao da ne želi da ode. A ni mi ne želimo da ga prodamo", izjavio je generalni direktor kluba Andreas Miler.

Neki funkcioneri Bajerna u sredu su rekli da su zainteresovani za dovodjenje Linkolna, kome ugovor sa Šalkeom važi još dve godine
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Van Nistelroj se vraća u PSV?
Petak, 5. maj 2006. 23:20

Rud van Nistelroj želi da napusti "Old Traford", a Mančester junajted je spreman da se odrekne njegovih usluga za, kako navodi britanska štampa, osam miliona funti.

Prvi u red za 29-godišnjeg centarfora stao je njegov bivši klub, PSV Ajndhoven, koji je "crvenim djavolima", prema pisanju “Sana” (The Sun), uputio početnu ponudu od pet miliona funti.

Pored "filipsovaca" za holandskog reprezentativca zainteresovani su i Totenhem, ali i Roma, odnosno kapiten "vučice" Frančesko Toti.

Nakon što je rekao da Roma u letnjem prelaznom roku mora da se pojača sa bar četiri kvalitetna igrača, Toti je preporučio upravi kluba da dovede Van Nistelroja.

"On je na prodaju, zar ne? Koliko traže za njega? Osam miliona", rekao je Toti.

Rud van Nistelroj stigao je iz PSV-a na "Old Traford" 2001. godine za 19 miliona funti, a u dresu Mančester junajteda u svim takmičenjima je odigrao 219 utakmica i postigao 150 golova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.