Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143646 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Abidal namerava da napusti Lion
Eurosport

Levi bek Liona Erik Abidal priznao je kako namerava da napusti francuske šampione i potvrdio da je nekoliko većih evropskih klubova zainteresovano za njega.

27-godišnjak, koji ima 22 nastupa za reprezentaciju Francuske, otkrio je da Arsenal, Real Madrid, Barselona, Inter i Milan prate njegovu situaciju.

„U ovom momentu  blizu sam odlaska iz kluba“, rekao je Abidal za L Parisijen.

„Ne želim da menjam klub tek tako, već želim da ispunim svoje ambicije, da doživim nova iskustva“.

„Veliki klubovi me prate. Nedavno sam razgovarao sa Filipom Meksesom koji mi je rekao da je trener Rome vrlo zainteresovan da me dovede tamo“.

„Nadam se da neću morati da se borim sa upravom. Bio bih razočaran ukoliko bi predsednik, koji je čovek od reči, tražio previše novca, pošto od njega nisam ništa tražio ni pre ni posle Svetskog Prvenstva“.

„Imam isti ugovor otkako sam došao iz Lila“.

Abidalov saigrač Kasapa otkrio je da je odbio novu ponudu Liona i da on takođe planira da napusti klub.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Čelsi vraća Ernana Krespa?

Menadžer engleskog šampiona Čelsija Žoze Murinjo rekao je da sledeće sezone u ekipu želi da vrati Argentinca Ernana Krespa, koji trenutno igra na pozajmici u milanskom Interu.

Portugalski stručnjak, koji će možda napustiti Čelsi na kraju ove sezone, počeo je već da razmišlja o sledećoj sezoni i ukoliko bude ostao u londonskom klubu, zahtevaće povratak argentinskog napadača.

Razlog više za ovakvu odluku menadžera londonskog kluba je činjenica da će Čelsi polovinom sledeće sezone igrati bez Didijea Drogbe i Salomona Kalua, koji će nastupati za Obalu Slonovače na Kupu Afričkih nacija.

Krespo, koji je prošle sezone sa Čelsijem osvojio titulu prvaka Engleske, ranije je rekao da ne želi da se vrati u London, već je izrazio želju da ostane u Interu.

"Mogu da razumem ljudsku stranu Krespove priče, ali posao je posao. On je naš igrač i potreban nam je napadač. Drogba i Kalu će u januaru sledeće godine biti na šampionatu Afrike i biće nam potreban igrač Krepovih kvaliteta", rekao je Murinjo, a prenosi tabloid "San".

Portugalac je pre dva dana izjavio da njegov ostanak u Čelsiju zavisi od vlasnija kluba Romana Abramoviča sa kojim je u lošim odnosima.

Čelsi je ove sezone već osvojio Liga kup, a klub iz Londona još uvek je u trci za preostala tri trofeja - u Premijer ligi, FA kupu i Ligi šampiona.

Nervozni Koroman polomio vrata

Vezista Crvene zvezde Ognjen Koroman mogao je zbog promašenog penala da bude tragičar večitog derbija, ali je i njega i crveno-bele spasio pogodak Milana Purovića.

Bes zbog promašaja Koroman je na poluvremenu iskalio na staklenim vratima ispred svlačionice crveno-belih.

Ipak, tu nije bio kraj Koromanovoj nervozi, pa je po završetku utakmice umalo došlo do tuče izmedju reprezentativca Srbije i igrača Partizana Marka Lomića i Milana Smiljanića.

Zahvaljujući intervenciji fudbalera oba tima, do fizičkog obračuna nije došlo, a sve se završilo na verbalnim "prozivkama".

"To je sve posledica tenzije na ovakvoj utakmici. Ja i dalje mislim da su oni dobri momci, a mi smo na terenu pokazali da smo bolja ekipa", rekao je Koroman posle utakmice.

Kolumbija odustala od kandidature za SP 2014.

Četiri dana uoči isteka roka za podnošenje prijave za dobijanje organizacije Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. godine Fudbalska federacija Kolumbije odustala je od kandidature, pa je Brazil ostao jedini južnoamerički kandidat za odbijanje domaćinstva tog Mundijala.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) 31. januara dala je rok Brazilu i Kolumbiji, jedinim kandidatima iz Južne Amerike za organizaciju Svetskog prvenstva 2014, da do 16. aprila dostave potrebnu dokumentaciju o svojoj kandidaturi.

Pošto je Kolumbija odustala, Izvršnom komitetu FIFA preostalo je da u novembru ove godine odluči da će Brazil biti domaćin Mundijala za sedam godina.

FIFA je, inače, 2003. godine donela odluku kojom se organizacija Mundijala svake četvrte godine dodeljuje drugom kontinentu. Azija (Japan i Južna Koreja) je bila domaćin Svetskog prvenstva 2002, Evropa (Nemačka) 2006, a 2010. godine to će biti Afrika (Južna Afrika).

Kan ljut na saigrače posle poraza od Milana

Golman minhenskog Bajerna Oliver Kan kritikovao je saigrače nakon poraza od Milana (2:0) i eliminicije u četvrtfinalu Lige šampiona.

Čuvar mreže prvaka Nemačke zamerio je saigračima na odsustvu borbenog duha u duelu sa iskusnim italijanskim timom, koji je slavio zahvaljujući golovima Klarensa Sedorfa i Filipa Inzagija.

"U ekipu imamo dosta igrača koji moraju da se poprave. Možda bi bilo bolje da da smo u Milanu izgubili sa 2:1, pa bi se u revanšu žestoko borili do poslednjeg sudijskog zvižduka. Tim kao što je Milan možete da dobijete samo ako svi pruže preko 100 odsto svojih mogućnosti, a mi to nismo uradili", rekao je Kan posle utakmice.

On je istakao da Bajern sada mora da se fokusira na osvajanje makar drugog ili treće mesta u Bundesligi kako bi i naredne sezone minhenski klub nastupao u Ligi šampiona.

Bajern trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Bundeslige sa šest bodova manje od vodećeg Šalkea.

"Situacija je veoma opasna. Po svaku cenui moramo osiguramo mesto koje vodi u Ligu šampiona, a to će biti izuzetno teško", naveo je Kan.

Murinjo želi da ostane u Čelsiju

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo namerava da ostane u tom engleskom klubu, bez obzira što su engleski mediji javili da je "na meti" Real Madrida.

Murinjo ima ugovor sa Čelsijem do 2010. godine, a rekao je da "ne radi ništa" kako bi podstakao spekulacije o tome da bi mogao da zameni na kraju sezone Fabija Kapela na klupi Reala.

"Ne želim da se moje ime povezuje sa Madridom ili bilo kojim klubom, jer želim da ostanem u Čelsiju. Nastaviću ovde da radim i ne želim da čujem za neki drugi klub", rekao je portugalski trener.

Murinjova budućnost u Čelsiju dovedena je u pitanje zbog neslaganja sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

"Ukoliko odem iz nekog razloga ili zato što me neko hoće...to je život u fudbalu. Ako odem, želim opet da budem trener nekog evropskog kluba. Svidja mi se engleski fudbal i želim da treniram klub u Premijer ligi, ali ne sada", rekao je Murinjo.

Prema njegovim rečima, sada ne može da zamisli da napusti Čelsi i da ode u drugi engleski klub. Murinjo je od 2004. godine sa Čelsijem osvojio dve titule u Premijer lige. Pre toga ovaj klub je bio šampion Engleske 1955. godine.

Ove sezone Čelsi je već osvojio Liga kup i plasirao se u polufinale Lige šampiona, a u domaćem šampiontu zaostaje za vodećim Mančester junajtedom samo tri poena.

Murinjo smatra da Čelsi ove sezone igra veoma dobra, ali da se nalazi u "nezavidnoj situaciji", zbog povreda golmana Petr Čeha, kapitena Džona Terija, Arjena Robena i Mikaela Esjena.

"Bez obzira na sve, pogledajte šta smo uradili. To je posao tima, ne moj. Radili smo dobro i ja želim da nastavim", rekao je Morinjo.

Vidić: Niko nije ni sanjao "gaženje" Rome

Štoper Mančester junajteda i reprezentacije Srbije Nemanja Vidić zbog povrede ključne kosti nije igrao za Mančester junajted u duelima sa Romom u Ligi šampiona, a stameni Užičanin rekao je da niko nije mogao ni da pomisli da će engleski tim pobediti sa 7:1.

"Niko u Mančesteru nije mogao da nasluti tako visok trijumf. Da budem iskren, pre utakmice plašio sam se za rezultat, ali brzo sam se smirio, jer nam je na terenu se polazilo za rukom", izjavio je Vidić za ruske medije.

On je izjavio da će, ukoliko Mančester prodje uz finale, "djavolima" biti svejedno ko će im biti protivnik.

"Nadam se da ću ukoliko stignemo do finala, uspeti da pridružim ekipi, ali još uvek ne znam kada ću početi da treniram. Nama je potpuno svejedno ko bi nam bio eventualni protivnik u finalu, Liverpul ili Čelsi. Što se tiče Premijer lige, uveren sam da ćemo sačuvati tri boda prednosti u odnosu na Čelsi", istakao je Vidić.

On je naglasio da ove sezone okosnicu tima, pored dobre odbrane, čini sjajan tandem Vejn Runi – Kristijano Ronaldo, iako su posle njihovog sukoba na Mundijalu u Nemačkoj mnogi mislili da će to biti nemoguće.

"To su bile samo priče bez ikakvog osnova. Van terena njih dvojica su veliki prijatelji. U celoj ekipi vlada fantastična atmosfera, svi smo u dobrim, drugarskim odnosima", istakao je bivši as Crvene zvezde i moskovskog Spartaka.

Erikson preuzima Njukasl?

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Sven Goran Erikson mogao bi od sledeće sezone da preuzme ekipu Njukasla, preneli su britanski mediji.

Iskusni švedski stručnjak je od prošle godine i Mundijala u Nemačkoj bez angažmana, a na klupi Njukasla nasledio bi Glena Redera.

Kako navodi londonski "Tajms", predsednik Njukasla Fredi Šepard već je obavio preliminarne razgovore sa Eriksonom, koji je u karijeri vodio Geteborg, Benfiku, Sampdoriju i LAcio.

Pedesetdevetogodišnji Švedjanin trenutno mesečno zaradjuje 9.500 funti, jer je sa Fudbalskim savezom Engleske raskinuo ugovor godinu dana ranije.

Njukasl se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli Premijer lige i ima veoma male šanse da ozbedi plasman u neki od evro-kupova sledeće sezone.

Maradona pomaže vijetnamskoj deci

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Dijego Armando Maradona učestvaće u humanitarnoj fudbalskoj turneji po Aziji, koja će biti ordžana u junu.

"Zlatni dečko", koji je ponovo zbog zdravstenih problema boravio u bolnici, učestvovaće u humanitarnoj utakmici u Vijetnamu, a sav prihod sa tog spektakla namenjen je siromašnoj deci.

Kako su najavili organizatori, Maradona će igrati za kombinovani sastav protiv reprezentacije Vijetnama, a glavni arbitar na tom meču biće najbolji argentinski sudija Hektor Elizondo.

Pored Vijetnama, organizatori su saopštili da će slične humanitarne utakmice biti odigrane u Kini, Maleziji i na Tajlandu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Totti: Najtužnija noć moje karijere

KAPETAN Rome Francesco Totti ne može vjerovati što je njegova momčad doživjela sinoć na Old Traffordu te smatra kako ne vrijede nikakve isprike za užasan nastup njegove momčadi.

"Ovo je bila najtužnija noć u mojoj karijeri. Nikad nisam doživio takav poraz da moja momčad primi sedam golova u Ligi prvaka." - rekao je Totti skoro u suzama, prenosi Goal.com.

"Manchesterovi igrači pogađali su mrežu iz skoro svakog šuta na gol. Primiti tri gola u devet minuta zaista je teško. Pokušali smo se vratiti, ali bio je to pretežak zadatak" - dodao je kapetan Rome.

Totti je dodao i kako se nada ponovnom susretu s Manchesterom jednog dana. "Možda to bude u finalu, ali neka bude s drugačijim rezultatom." - rekao je.

"Cristiano Ronaldo pokazao je da spada u vrh nogometa. Već sam rekao da je izvrstan" - zaključio je Totti.

Trener Rimljana je ostao bez riječi nakon visokog poraza na Old Traffordu. "Nitko ovo nije mogao zamisliti. Već kod prvog gola pali smo im u ruke. Igrali smo mnogo dobrih susreta ove sezone, ali ovaj put smo grdno pogriješili. Imali smo mnogo pogrešaka i zato smo kažnjeni" - rekao je Spalletti.

izvor: index.hr
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
UEFA upozorava navijače Manchestera

UEFA je upozorila navijače Manchester Uniteda da bi trebali smanjiti konzumaciju alkohola prije putovanja u Milan na polufinalni susret Lige prvaka.

Zabrinutost čelnika UEFA-e više je nego opravdana kad se uzmu u obzir neredi koji su izbili u Rimu uoči utakmice između Manchestera i Rome.

"Nismo posebno zabrinuti zbog utakmice u Milanu, ipak je to drukčiji grad, drukčiji stadion i drugačija momčad. Prošli tjedan je bilo malo problema u Sevilli, ali dobro je da je susret Valencije i Chelsea prošao bez nereda. Ako se svi budu ponašali pristojno sve će proći bez problema. Ali očekujemo od Manchestera da porazgovara sa svojim navijačima i objasni im što jest, a što nije prihvatljivo. Dosad je bilo problema zbog pretjerane konzumacije alkohola i bilo bi dobro da se navijačima savjetuje da budu umjereniji", rekao je glasnogovornik UEFA-e William Gaillard.

UEFA i dalje istražuje nerede u Rimu, za vrijeme kojih su policajci optuženi za nedozvoljenu upotrebu sile. "UEFA istražuje zbivanja u Rimu tako da moramo biti oprezni, ali svjesni smo da je odgovornost za nerede na obje strane, iako možda nisu jednako krivi", zaključuje Gaillard.

izvor: index.hr
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Španci caruju u Kupu UEFA

U polufinalu Kupa UEFA igraće tri španske ekipe, pošto su Osasuna, Espanjol i Sevilja obezbedile plasman među četiri najbolja tima. Njima se pridružio i Verder, koji je na svom terenu znatno lakše nego što se očekivalo savladao AZ Alkmar sa ubedljivih 4:1.

Izabranici Luisa Van Gala nisu pokazali ništa posebno, dok je Verder svojim navijačima priredio veliko slavlje. Osasuna je posle 3:0 iz prvog meča samo "odradila" posao i po jakoj kiši, ali ipak prepunom stadionu "Reino de Navara", još jednom potvrdila dominaciju. Savo MIlošević odigrao je ceo meč za svoju ekipu.

Benfika i pored mnoštva šansi nije uspela da savlada Espanjol i tako anulira zaostatak iz prvog meča (2:3). Espanjol je, sa druge strane, plasmanom u polufinale UEFA kupa došao na korak od "reprize" svog najvećeg uspeha na međunarodnoj sceni, pošto je 1988. godine igrao u finalu ovog nadmetanja i poražen od Bajera iz Leverkuzena na penale.

Riera i De la Penja proslavljaju plasman Espanjola u polufinale Kupa UEFA

Najzanimljiviji susret viđen je u Londonu. Sevilja je neverovatnim početkom u potpunosti nokautirala "pevce" koji su ipak uspeli da se vrate u meč. Ipak, Sevilja je brzo konsolidovala svoje redove posle dva brzo primljena gola i uspela da sačuva svoju mrežu do kraja.

Osasuna - Bajer Leverkuzen 1:0 (0:0)
Huanlu 62'

Verder - AZ Alkmar 4:1 (2:1)
Borovski 16', Klose 36', 62', Dijego 82' - Dembele 32'

Benfika - Espanjol 0:0

Totenhem - Sevilja 2:2 (0:2)
Defo 65', Lenon 66' - Malbrank 3'(ag), Kanute 8'

Izvor: SportskaCentrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Korupcija u poljskom fudbalu

Dva poljska fudbalska kluba izbačena su iz prve lige i preseljena u niži rang takmičenja, posle optužbi za korupciju i nameštanje rezultata, saopštio je Fudbalski savez Poljske. Klub Arka Gdinja počeće narednu sezonu u drugoj ligi, a mora da plati i kaznu od 200.000 zlota (70.200 dolara). Klub Gornik Lečna je preseljen u treću ligu i kažnjen sa 270.000 zlota.

"To je kazna bez presedana u istoriji poljskog fudbala", rekao je šef disciplinske komisije poljskog Saveza Mihal Tomčak. "Uzimajući u obzir obim problema - ovo šalje poruku da nameštanje mečeva neće biti tolerisano".

U januaru, poljski ministar sporta Tomaš Lipjec suspendovao je Upravni odbor poljskog Saveza posle korupcionaškog skandala, u koji su bili umešni brojni fudbalski zvaničnici.

Medjutim, Odbor je ponovo vraćen u martu, pošto je Svetska fudbalska federacija zapretila da će suspendovati reprezentaciju i poljske klubove u medjunarodnim takmičenjima, jer ne dozvoljava mešanje vlasti u vodjenje fudbalske organizacije.

Odluka o izbacivanju dva kluba iz prve lige dolazi samo nedelju dana pre nego što će Evropska fudbalska asocijacija izabrati domaćina Evropskog prvenstva 2012. godine. Medju kandidatima je i Poljska, koja se sa Ukrajimom prijavila za zajedničku organizaciju tog takmičenja.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Dva poljska kluba izbačena iz prve lige

"Ovo je neprijatna situacija u poljskom fudbalu, ali je kazna pokazatelj da se afere oko nameštanja utakmica neće tolerisati", izjavio je predsednik disciplinske komisije PZNP Mihal Tomčak.

Poljski fudbalski klubovi Arka Gdinja i Gornjik Lecna izbačeni su iz nacionalne prve lige zbog umešanosti njihovih funkcionera u aferu oko nameštanja utakmica, saopštila je sinoć Poljska fudbalska asocijacija (PZPN).

Arka Gdinja će od naredne sezone igrati u drugoj ligi uz novčanu kaznu od 200.000 zlota (70.200 dolara), dok je Gornjik Lecna prebačen u treću ligu i moraće da plati novčanu kaznu od 270.000 zlota.

"Ovo je neprijatna situacija u poljskom fudbalu, ali je kazna pokazatelj da se afere oko nameštanja utakmica neće tolerisati", izjavio je predsednik disciplinske komisije PZNP Mihal Tomčak.

U januaru je državni ministar sporta Tomaš Lipjec suspendovao administraciju PZNP zbog korupcijskog skandala u koji je bilo umešano 70 zvaničnika, ali je ta odluka u martu ukinuta nakon što je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zapretila da će isključiti poljsku reprezentaciju i klubove iz međunarodnih takmičenja zbog mešanja vlasti u rad nacionalne asocijacije.

Odluka PZNP o izbacivanju Arke i Gornjika iz prve lige doneta je samo sedmicu pre nego što će Evropska fudbalska unija (UEFA) odrediti ko će biti domaćin šampionata Evrope 2012. godine, za čiju organizaciju su se, pored ostalih, zajednički kandidovali Poljska i Ukrajina.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Maradona opet u bolnici
Reuters

Legendarni fudbaler Dijego Maradona vratio se u petak ujutru u bolnicu zbog stomačnih bolova.

Maradona je pre samo dva dana bio pušten kući, nakon dvonedeljnog tretmana zbog prekomernog korišćenja alkohola i problema sa jetrom.

„Kada neko ima jake stomačne bolove, treba biti oprezan i obaviti osnovne testove i odlučiti da li on ide kući ili ostaje u bolnici“, izjavio je Alfredo Kahe, Maradonin lični lekar.

Očekuje se da Maradona otputuje u kliniku „La Preri“ u Švajcarskoj da nastavi tretman.

Prema navodima, Maradonino stanje nije opasno po život.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Šuster: Ne dolazim u Real

Trener fudbalera Hetafea Bernd Šuster negirao je navode medija da pregovara o preuzimanju madridskog Reala na kraju sezone i dodao da je verovatno da će taj posao pripasti Portugalcu Žozeu Murinju.

"Nisam ništa potpisao sa Realom. Ne znam i ne razumem zašto se u javnosti stvorila takva slika. Mislim da će trener Čelsija Murinjo dobiti bitku za taj posao", rekao je Nemac.

Murinjo je ranije rekao da namerava da ostane u Čelsiju, iako su mediji spekulisali o njegovom navodnom odlasku u Real, koji trenutno predvodi Italijan Fabio Kapelo.

Šuster je trener Hetafea postao prošlog juna i svoj ugovor u decembru produžio na dve godine.

Hetafe je trenutno na desetom mestu na tabeli španske Primere sa 39 osvojenih bodova. Real je treći sa 54 boda, dva manje od vodeće Barselone.

(Beta)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
"Kalčopoli" se širi
Lućano Mođi, bivši direktor Juventusa (foto: AFP)

Istražitelji suda u Napulju podigli su nove optužnice u vezi sa skandalom oko nameštanja utakmica zbog kojeg je Juventus izbačen u Seriju B, a Milan, Fiorentina, Lacio i Ređina kažnjeni oduzimanjem bodova.

Istraga je proširena pa je sada ukupno 39 utakmica pod znakom pitanja, a od toga je petnaest novih, uključujući i susret Juventusa i Milana 2004. kada je dogovorenom podelom bodova ’staroj dami’ omogućeno očuvanje četiri boda prednosti.

Sudija sa te utakmice, Bertini, već je suspendovan, a još sedam sudija i deset pomoćnika je takođe kažnjeno.

Najpoznatija imena među novooptuženim sudijama uključuju i Paparestu, Rakalbuta i Piskaretu, koji će se najverovatnije pridružiti de Santisu koji je suspendovan na četiri godine.

Protiv bivšeg direktora Juventusa Lućana Mođija optužnica je proširena, a pronađeni su i novi dokazi koji potvrđuju prvobitne sumnje oko utakmice između Rome i Juventusa 2005. godine.

Nekadašnji sportski direktor Mesine Fabijani je takođe optužen da je u susretima svog kluba sa Ređinom i Fiorentinom indirektno pomagao Juventusu, a takođe je sa Bertinijem dogovarao povoljne ishode za Sicilijance u utakmicama sa Parmom i Sijenom 2005. godine.

Fabijani je negirao krivicu, ali Mesina rizikuje ispadanje u drugu ligu, pošto su trenutno pretposlednji i ukoliko bude kazni, Sicilijanci se sele u Seriju B.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.