Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143488 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Italijani prepisuju od Engleza

Italijanski ministar unutrašnjih poslova Đulijano Amato obavezao je sportske organizacije da sprovedu posebnu obuku redara na stadionima. Cilj sprovođenja policijske obuke redara je da se policija ukloni sa stadiona, na sličan način na koji je to učinjeno u Velikoj Britaniji.

"Veoma cenim način na koji su Englezi rešili pitanje sigurnosti na stadionima. Mi idemo u tom smeru, što ova nova odredba i potvrđuje", izjavio je Amato, prenosi italijanska štampa.

On je rekao da je je jedan od najvažnijih delova engleskog modela obezbeđenja stadiona brzo delovanje protiv huligana.

"Oni su upravo zbog toga u velikim strahu i manja je mogućnost da će izazvati nerede", rekao je Amato.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Riberi dobio dozvolu da napusti Marsej

Predsednik fudbalskog kluba Marsej Pape Dijuf izjavio je u petak da je najbolji igrač tog kluba Frank Riberi dobio "zeleno svetlo" za odlazak iz Olimpika.

Dijuf se prethodnih godinu dana žestoko borio da Riberi ostane u redovima šampiona Evrope iz 1993. godine, uprkos činjenici da su za francuskog reprezentativca bili zainteresovani Lion, Real Madrid, Barselona i Arsenal.

"Frank ima dozvolu da ove sezone ode iz Marseja, ali to ne mora nužno da znači da će on to i učiniti. Odlučio sam da popustim i on je slobodan da izabere novu sredinu", rekao je Dijuf.

Prvi čovek francuskog kluba dodao je i da Olimpik još uvek nije doneo odluku da li će kupiti Djibrila Sisea, koji ove sezone nastupa za Marsej kao pozajmljeni igrač Liverpula.

FS Nemačke traži od Hojcera 1,8 miliona evra

Fudbalski savez Nemačke zatražio je 1,8 miliona evra odštete od sudije Roberta Hojcera, koji je prošle godine proglašen krivim zbog nameštanja utakmica u Bundesligi.

FS Nemačke traži obeštećenje zbog nadoknade koju je ta organizacija morala da plati ekipi Hamburga, jer je Hojcer direktno uticao na rezultat kup utakmice sa Paderbornom, kada je za niželigaša svirao dva nepostojeća penala.

Hojcer, koji je osudjen na dve godine i pet meseci zatvora, na sudu je priznao da je nameštao utakmice kako bi njegov prijatelj Ante Šapina zaradio na kladionici.

U konkretnom slučaju, zahvaljujući senzacionalnoj pobedi Paderborna protiv HSV-a (4:2), Šapina je zaradio 750.000 dolara, a jedan deo novca završio je u Hojcerovom džepu.

Ante Šapina dobio je još veću zatvorsku kaznu od Hojcera, jer će iza rešetaka provesti dve godine i 11 meseci.

Brazil jedini kandidat za domaćina SP 2014.

Medjunarodna fudbalska federacija (FIFA) objavila je u petak da je Brazil jedini kandidat za organizatora Svetskog prvenstva 2014. godine, nakon što je Kolumbija povukla kandidaturu za domaćina tog takmičenja.

Saopšteno je da je delegacija Brazilske fudbalske federacije (CBF) zvanično dostavila potrebna dokumenta predsedniku FIFA Jozefu Blateru, tri dana pre nego što 16. aprile istekne rok za prijavljivanje kandidata.

Kolumbija je u sredu odustala od kandidature, uz obrazloženje da, izmedju ostalog, želi da podrži kandidaturu Brazila.

CBF do kraja jula mora da dostavi FIFA kompletnu dokumentaciju u vezi organizacije prvenstva sveta, uključujući i garancije brazilske vlade.

Pre nego što u novembru Izvršni komitet FIFA donese odluku ko će biti domaćim šampionata 2014. godine, zvaničnici svetske "kuće fudbala" će u septembru posetiti Brazil i obaviti inspekciju.

Domaćin narednog svetskog šampionata 2010. godine je Južna Afrika.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Edmundo i Cisse Beckhamovim stopama?

AMERIČKA MLS momčad New York Red Bullsi planiraju uskoro dovesti 36-godišnjeg Brazilca Edmunda i Djibrila Cissea, igrača Liverpoola, na posudbi u Marseilleu.

Edmundo, koji je bio dio brazilske reprezentacije 1988. godine igrao je u mnogo klubova, a hrvatski navijači sjećaju ga se iz dvoboja Hajduka i Fiorentine 1998. godine, kada je splitski klub ukupno 2:1 rezultatom ispao iz prvog kola kupa UEFA, nakon što je po drugi put uzastopce u pretkolu izbacio švedski Malmo.

Djibril Cisse je, s druge strane, pokušao ponovno proigrati u Francuskoj, ali ispao je to najgori potez karijere. Cisse se ozlijedio i nikako da se vrati nogometu kakav je nekada igrao.

Iako je MLS liga primamljiva, Cisse je još mlad igrač da išao u zemlje trećeg svijeta, barem što se nogometa tiče.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Ulije u Lionu i sledeće sezone
AFP

Žerar Ulije će biti trener Olimpika iz Liona i naredne sezone, izjavio je predsednik kluba Žan-Mišel Ola.

„Mogu da potvrdim da je Žerar Ulije šef. On ostaje. Ne želim da vas dovodim ni u najmanju sumnju po tom pitanju“, rekao je Ola za L’Ekip.

Bivši menadžer Liverpula je preuzreo Lion na početku sezone 2005-6. i doveo ih do pete uzastopne titule i skoro sigurno će doći i do šestog, rekordnog, uzastopnog trijumfa ove sezone, pošto trenutno imaju 17 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

Njegova budućnost u klubu je bila pod znakom pitanja, nakon što je Lion eliminsan iz Lige Šampiona od strane Rome u prvoj nokaut rundi i posle poraza od Bordoa u finalu Liga Kupa.

Ola je izjavio za L’Ekip da je uveren da će većina ključnih igrača Liona, uključujući i Žuninja i golmana Gregorija Kupea, ostati u klubu i sledeće sezone.

„Neki ljudi su nagovestili da bi Žuninjo mogo da ode. Razgovarao sam sa njim i siguran sam da će ostati. Isto važi i za Kupea“, rekao je Ola.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Diogo ostaje u Saragosi

Uprava Real Saragose odlučila je otkupi ugovor defanzivca Karlosa Dioga, koji je na pozajmici u tok klubu iz Real Madrida, prenose španski mediji. 23-godišnji Urugvajac je došao u Saragosu na početku sezone, a klub će izdvojiti 4,5 miliona evra za otkup ugovora.

Saragosa još uvek nije potvrdila ovu vest, ali je iz kluba saopšteno da su sigurni u pozitivan ishod razgovora sa Real Madridom.   

Sa druge strane, glavni uslov Madriđana je da dobiju polovinu od iznosa sledećeg transfera Dioga.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
LA Galaxy izvlači Zidanea iz mirovine?

GENERALNI direktor američkog nogometnog kluba LA Galaxy Alexi Lalas, koji je već potpisao ugovor s Davidom Beckhamom, potvrdio je kako pokušava nagovoriti i Zinedinea Zidanea da izađe iz mirovine i navuče dres kluba iz Los Angelesa.

"U kontaktu smo s njim i njegovom obitelji. Još je rano za razgovor o tome, ali ako se uspijemo dogovoriti to će biti izvrsna stvar, ne samo za Galaxy već i za cijeli MLS", rekao je Lalas američkim medijima.

Lalas vjeruje kako je mogućnost dogovora sa Zidaneom izgledna, jer bi Francuz navodno volio još jednom zaigrati natjecateljski nogomet.

"Mislim da bi Zidane uživao igrajući za nas. On je natjecatelj po prirodi, voli pobjeđivati. Igrač njegovog kalibra sigurno ne želi samo ljenčariti u francuskoj prirodi i pijuckati vino. Ako se mogućnost Zidaneovog dolaska u SAD ukaže, mislim da će doći u LA Galaxy. Mi bismo objeručke prihvatili takvu priliku", kaže Lalas.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Skolari: "Uskoro odlazim"

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Luis Felipe Skolari najavio je skoro povlačenje sa te funkcije jer se, kako je rekao brazilskim novinarima, već predugo zadržao na njoj. Brazilski trener sa mnogo uspeha predvodi nacionalni tim Portugalije, pošto je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2004. godine, a na proteklom Svetskom šampionatu zauzeo je četvrto mesto.

"Mislim da je došlo vreme za promenu, već pet i po godina sam ovde. Verujem da trener u klubu ili reprezentaciji maksimalno treba da ostane 3-4 godine, nikako više od toga", izjavio je 58-godišnji trener.

Skolari se pozitivno izjasnio o ponovnom angažmanu u brazilskoj reprezentaciji, ali bi voleo da nastavi da živi u Evropi.

"Moguće je da Brazilac vodi reprezentaciju, a da u isto vreme živi u Evropi. Čak 75% naših fudbalera nastupa za evropske klubove. Selektor Rusije Gus Hidink živi u Holandiji, pa svejedno veoma uspešno vodi svoj tim", kaže "Felipao".

Luis Felipe Skolari je trenersku karijeru započeo 1982. godine, a prvi trofej osvojio je devet godina kasnije, kada je sa Krikuimom bio prvi u Brazilskom kupu. Vodio je, između ostalih, Gremio i Palmeiras, a sa državnim timom Brazila osvojio je zlatnu medalju na SP 2002. godine.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Novi ugovor za Breda Fridela

Američki golman Bred Fridel obnovio je vernost Blekburnu na još jednu godinu. Bivši čuvar mreže Liverpula je na Ivud parku već sedam godina i želi da završi karijeru u dresu Roversa.

"Oduševljen sam, bila je ovo laka odluka. Volim što sam ovde, a i drago mi je što klub želi da me zadrži bar još malo. U Blekburnu su verovali u mene kada nisam bio standardan u Liverpulu, a takve stvari se ne zaborvaljaju. Hteo bih da se odužim klubu tako što ću braniti što duže. U dobroj sam formi i ko zna, možda budem potpisivao još neki ugovor", izjavio je 38-godišnji čuvar mreže.

Bred Fridel je nastupao u domovini za UCLA u mlađim kategorijama, a proveo je kratko vreme na pozajmicama u Njukaslu i Brondbiju. Posle epizode u Galatasaraju, vratio se u SAD i branio za Kolumbus Kru, da bi 1997. godine prešao u Liverpul. Tri godine kasnije došao je u Blekburn, bez novčane nadoknade. Za reprezentaciju SAD-a zabeležio je 82 nastupa.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Johan Cruyff na Otoku sreće

JOHAN CRUYFF. Englezi cijene njegovu točnu i fer analizu otočkog nogometa, poglavito ako se nađu na nozi s nizozemskim ili španjolskim klubovima. Nakon Romine tragedije u kazalištu snova, veliki Nizozemac je rekao; "Vidio sam Manchester kao pravi primjer total footballa, onakvog kakvog sam nekada viđao."

70-ih godina Nizozemci su utjelovili najfiniju pas igru, u napadu je i zaista sudjelovalo deset igrača. Cruyff se podsjetio na Old Traffordu. No, i dalje je skeptičan prema ideji da bi trofej u Ateni mogao podići netko od Engleza. Ono što Chelsea (ne)pokazuje tjera ga na takav stav. I kao nogometnog sladokusca, pomalo frustrira.

"Ljuti me što među Mourinhovim igračima ne postoji nimalo želje da zadovoljle publiku." - smatra.

I nastavlja s nedjeljnom propovijedi.

"Velika slabost Liverpoola je obrana. A Manchester, kada sam ga gledao protiv Lillea u gostima, je izgledao kao ispuhani motor. Klubovi s kopna često su pametniji od otočkih, a upravo u tome leži ključ osvajanja Lige prvaka."

Englezi nisu ostali dužni. Pa su zaključili da hašiš u amsterdamskim cofee shopovima nekada nije bio ovako prvoklasan.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Pa su zaključili da hašiš u amsterdamskim cofee shopovima nekada nije bio ovako prvoklasan.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.2 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.