Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143648 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Daineliju ublažena kazna
Reuters

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije smanjila je Dariju Daineliju iz Fiorentine kaznu, tako da će biti suspendovan na dva meča, umesto sa tri. Daineli je suspendovan zato što je vređao sudiju pošto je na utakmici sa Romom (0:0) 18. marta dobio crveni karton . Daineli prošlog vikenda nije igrao protiv Atalante, a sledećeg će propustiti duel sa Askolijem. Fiorentina će moći da računa na njega na gostovanju Sijeni 15. aprila.

Istog dana pojavila se i vest da će Daineli, koji je u Fiorentinu došao 2004. iz Breše, tokom leta kao slobodni igrač preći u redove Juventusa.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Italija: Jedna lopta za celu ligu

Italijanska fudbalska liga potpisala je u četvrtak ugovor sa firmom Nike, koja će u narednih pet godina snabdevati loptama prva dva ranga italijanskog šampionata, kup i superkup. Šef Lege Kalčo Antonio Matareze rekao je da je dogovor sa jednim proizvođačem postignut na inicijativu klubova. „Ostvarili smo važan marketinški cilj, i to me čini veoma zadovoljnim. Izbor jedno snabdevača donosi nam i tehničke garancije, kojima će biti zadovoljni igrači i treneri“.

Nike bi trebalo da Italijanima ponudi specijalnu verziju lopte tipa Total 90 Aerow sphere, koju u domaćim utakmicama već koriste Juventus i Inter.

Lopta će biti zvanično predstavljena na promociji u junu, posle koje će biti prosleđena svim klubovima za pripreme.

Prva zvanična utakmica u kojoj će biti korišćena je Superkup Italije, koji je zakazan za avgust.

Liga i američka kompanija nisu objavili finansijske detalje ugovora.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Terzić: Regularnost lige na evropskom nivou
Cetvrtak, 5. april 2007. 23:17

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić ocenio je da je srpsko prvenstvo regularno onoliko koliko je to slučaj sa najjačim evropskim ligama.

"Ne postoji prvenstvo koje je potpuno regularno, a to nije slučaj čak ni sa Engleskom. Kada sam 1997. godine postao direktort OFK Beograda, čak 14 od 18 klubova je nameštalo utakmice i od tog perioda su nam se vukli repovi. Sada smo stvorili zdravu atmosferu, a putem unutrašnje kontrole možemo da korigujemo sve nepravilnosti", rekao je Terzić gostujući na SOS kanalu.

On je istakao da mu je kao predsedniku saveza drago što će OFK Beograd igrati u plej autu ligi, jer su lošim partijama "romantičari" to i zaslužili.

"Stalno moram da objašnjavam ljudima da ne favorizujem OFK Beograd. Volim taj klub, ali zasluženo su ispali i boriće se za opstanak. Ipak, dugoročno gledano, našem fudbalu je potrebna velika četvroka koju bi činili Zvezda, Partizan, Vojvodina i OFK Beograd", rekao je prvi čovek FSS.

Terzić je izjavio da je zadovoljan sudjenjem u Meridijan Superligi i dodao da su greške koje arbitri prave sastavni deo fudbala.

"Nemam primedbi na sudjenje. Ušli smo u proces stvaranja novih, mladih sudija koji će trajati dugo i ne može odmah da pokaže rezultate. Greške koje se prave su normalne i mi ih kažnjavamo, ali niko nije sistemski oštećen. Uostalom, na kraju prvenstva ćemo analizrati situaciju i dobiti godišnji izveštaj od komisije", najavio je Terzić.

Nemam uticaj na Klementea, vratio bih Ilića

Terzić je negirao da je imao sukob sa Matejom Kežmanom i dodao da, kada bi se on pitao, Saša Ilić bi igrao za nacionalni tim.

"Novine su pogrešno prenele vest, a ja sam se čuo sa Kežmanom. On je razgovarao i sa Klementeom, koji je rekao da u ovom momentu ne računa na usluge igrača Fenerbahčea, ali da će ga zvati ako bude potrebno. Što se tiče Ilića, njega cenim kao igrača koji ima svoje mesto u ovom timu i mislim da bi trebalo da igra na mečevima kao što je bio onaj sa Kazahstanom", istakao je on.

Terzić je negirao da se meša u Klementeov posao i dodao da će reprezentacija uskoro dobiti sportskog dikretora.

"Zaista nemam vremena da razmišljam o sastavu ekipe. Zamerio sam Klemeneteu što u Almaatiju nije stavio u tim Krstajića i Dragutinovića, ali zato što sam znao da će ga razapeti u slučaju poraza. Uskoro ćemo postaviti sportskog direktora reprezentacije kako bi razuverili neverne Tome da se bilo ko meša u selektorski posao", naveo je Terzić i dodao da je Klemente za "malu" svotu od 360.000 dolara godišnje pristao da doje u Srbiju.

Govoreći o budućnosti srpskog fudbala, Terzić je rekao da ozbiljno računa na Miroslava Djukića i Sinišu Mihajlovića.

"Djukić je bio pravi pogodak, iako su mnogi bili sumnjičavi kada smo ga doveli. Pokazao je da mnogo zna i u budućnosti bih voleo da ga vidim na mestu selektora A tima, kao i Sinišu Mihajlovića na koga ozbiljno računamo", istakao je Terzić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Italijani izabrali loptu

Lopta NikeČelnici Lige Kalčo potpisali su ugovor sa Najkijem na pet godina, po kome će se mečevi Serije A i B igrati loptom ovog renomiranog proizvođača spotrske opreme.

- Napravili smo odličan marketinški potez i ja sam lično veoma srećan zbog toga. Izborom jedne lopte dobijamo tehnićke garancije kojima će biti zadovoljni i klubovi i igrači, izjavio je šef Lige Kalčo Antonio Matareze.

Kako se navodi Najki će proizvesti specijalnu loptu za ovu namenu pod imenom "Total 90 aerow II", koji inače trenutno koriste Juventus i Inter, ali i kojom se igra u španskoj Primeri i engleskoj Premijer ligi.

Zvanična promocija lopte će se održati u junu i biće odmah isporučena klubovima kako bi sa njom obavili letnje pripreme. Prvi zvanični meč odigran ovom loptom biće Super Kup Italije koji se igra u avgustu.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Vučinić za B92: Jako sam zadovoljan
Reuters

Reprezentativac Crne Gore Mirko Vučinić postigao je pobedonosni gol za Romu u duelu sa Mančester Junajtedom. Vučinić je posle meča za B92 rekao da je prezadovoljan igrom i postignutim golom. "Veoma sam zadovoljan svojom partijom, činjenicom da sam dobio šansu i iskoristio je. Imam veliku želju da se dokažem i postignem što više golova". Vučinić smatra da je pobeda nad Mančester Junajtedom sjajan rezultat.

"Velika je stvar što smo pobedili Mančester Junajted, bez obzira na to što je rezultat 2:1. To nam daje realne izglede da se plasiramo u polufinale, mada će u revanšu biti jako teško".

Napadač "Vučice" kaže da je njegov tim igrao ofanzivno ispunivši Spaletijev zahtev.

"Odigrali smo dobro, onako kako smo se generalno dogovorili. Smatram da smo igrali otvoreno, čak smo i gol primili iz kontranapada, zato što smo svi otišli na skok kod kornera".

Već za šest dana sledi revanš na Old Trafordu.

"U revanšu će biti veoma teško, ali je osnovni cilj ostvaren – pobedili smo ih na svom terenu".
Reuters

Gol u četvrtfinalu Lige šampiona je velika stvar, ali nije najdraži pogodak Mirku Vučiniću.

"Gol koji sam postigao za Crnu Goru mi je posebno drag, to je bila prva utakmica reprezentacije, i kao takva veoma specifična".

Ipak, pogodak u 66. minutu meča na Olimpiku mogao bi da bude izuzetno značajan za njegovu karijeru.

"Ovaj gol mi je takođe veoma bitan. Voleo bih da upravo taj gol presudi u ova dva meča i omogući Romi plasman u polufinale Lige šampiona".

U revanšu slika na terenu biće potpuno drugačija – Mančester Junajted će napadati, ali će Roma pretiti iz kontranapada.

"Imamo 2:1, primili smo gol koji nije trebalo da primimo, ali Roma je poznata po kontranapadima, to nam je najjače oružje", izjavio je Mirko Vučinić za B92.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Želite Žigića - platite 30 miliona evra!

Svi fudbalski klubovi koji budu želeli da angažuju srpskog reprezentativca Nikolu Žigića, moraće da plate odštetu od čak 30 miliona evra Rasingu iz Santandera!

Ovu izjavu je dao predsednik Rasinga Fransisko Pernija u intervjuu španskom radiju "Kadena Ser", poručivši zainteresovanih klubovima da dosadašnjih 10 ili 15 miliona evra nisu dovoljni za transfer srpskog centarfora.

"Žigiću je dobro u Rasingu, obostrana je želja da saradnju nastavimo i sledeće sezone. Medjutim, u ovom poslu ne postoji ništa apsolutno sigurno, pa ćemo da vidimo šta će biti u letnjem prelaznom roku. Bez obzira na to, Žigić u ovom momentu košta 30 miliona evra i ako neko želi ga da ga dovede moraće da plati taj iznos", rekao je predsednik "zeleno-belih".

Prema medijskim izveštajima, za Žigića su interes pokazali Totenhem i Juventus, ali je čini se Srbin ipak bliži "staroj dami" jer prebogatom vlasniku Fiata Djovaniju Anjeliju taj novac nije ništa prema cilju da Juve osvoji "skudeto" naredne sezone.

Zbog toga se Žigićev menadžer Milan Ćalasan stalno nalazi na meti Juventusovih skauta, koji su i "naterali" Perniju da udvostruči cenu srpskog fudbalera.

Osam navijača završilo u bolnici u Sevilji

Veliki broj navijača Totenhema je povredjen u sukobima sa španskom policijom za vreme prvog poluvremena četvrtfinalne utakmice kupa UEFA sa Seviljom, koju su "sparsi" izgubili sa 2:1.

Kako su u petak javile lokalne televizije, fanovi londonskog kluba su bez ovlaštenja ušli na stadion "Sančez Pižuan", zbog čega je policija nasilno ispraznila tribinu.

Televizijski snimci su pokazali da su pristalice Engleza žestoko uzvratile na policijsku represiju, bacajući stolice i druge tvrde predmete na pripadnike organa reda.

Sukobi su prestali tek početkom drugog poluvremena, nakon što su policajci silom isterali problematične navijače.

Prema izveštaju, osam ljudi, od čega sedam navijača Totenhema i jedan policajac, prebačeno je u seviljsku bolnicu sa modricama, posekotinama i slomljenim zglobovima.

Lokalne vlasti su ranije dozvolile navijačima gostiju, kojih je bilo oko 4.000, da besplatno koriste gradski prevoz s nadom da neće praviti probleme tokom vaskršnjeg vikenda.

Osim prevoza, navijačima su podeljeni i besplatna hrana i pivo, ali to očigledno nije stimulativno delovalo na ratoborne Engleze.

Novi incidenti povezani sa fudbalom, stigli su samo 24 sata nakon što je 18 navijača, od kojih 14 Engleza i četiri Italijana, povredjeno za vreme utakmice Lige šampiona izmedju Rome i Mančester junajteda.

Totenhem brani svoje fanove

Čelnici engleskog kluba Totenhama zatražili su od gradskih vlasti Sevilje objašnjenje u vezi žestoke reakcije španske policije prema engleskim navijačima tokom četvrtfinalnog meča kupa UEFA, igranog u četvrtak uveče.

"Prema našim podacima ni u jednom trenutku nije došlo do sukoba navijača Totenhema i Sevilje, i zato nam nije jasno zašto je policija tako žestoko reagovala prema našim fanovima. Takodje, moramo napomenuti da su se navijači 'sparsa' ove sezone u svim susretima kupa UEFA primerno ponašali i nigde nisu izazivali nerede", navodi se u saopštenju kluba sa "Vajt Har Lejna".

Podsećamo, sedam londonskih navijača i jedan policajac su povredjeni u medjusobnim sukobima tokom prvog poluvremena utakmice na stadionu "Sančez Pižuan".

Prema neslužbenim podacima, organi reda su intervenisali jer je dio engleskih navijača ušao bez ulaznica i to na pogrešni sektor tribina.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Miku hvali Bundesligu

Fudbaler Bordoa i bivši igrač Vedera Johan Miku misli da je Bundesliga mnogo zanimljivija i ofanzivnija nego prva liga Francuske. "U Nemačkoj nisam imao mnogo prostora, ali sam imao mnogo više ofanzivnih opcija u okviru tima, i to mi je mnogo više odgovaralo", rekao je Miku.

Miku se vratio u Bordo nakon uspešnih par sezona u Italji i Nemačkoj, i iako je sa Bordoom prošle nedelje osvojio kup Francuske, ipak misli da je francuska liga mnogo konzervativnija.

"Francuska liga mnogo defanzivnije takmičenje. U Nemačkoj ekipe igraju za golove", završio je Francuz.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Visente pet nedelja van terena

Prvotimac Valensije Visente odsustvovaće sa terena pet sedmica zbog povrede butnog mišića koju je doživeo u sredu na četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Čelsija.

Visente se povredio početkom drugog poluvremena utakmice koja je odigrana na Stamford Bridžu i propustiće revanš meč naredne sedmice, kao i obe polufinalne utakmice ukoliko Valensija bude uspešnija od Čelsija.

Pored toga, on neće moći da igra ni u dve najvažnije utakmice Valensije u šampionatu Španije, protiv Sevilje i madridskog Reala.

Trener Valensije Kike Sančes Flores izjavio je da napadač Fernando Morijenete, koji zbog povrede ramena nije bio u timu za utakmicu protiv Čelsija, ima minimalne šanse da u utorak na Mestalji zaigra u revanšu.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Uvodi se doping kontrola u srpski fudbal

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić i direktor Antidoping agencije Srbije Nenad Dikić potpisali su u petak ugovor o uvodjenju i sprovodjenju antidoping kontrole u naš fudbal.

Prema postignutim dogovoru, prve doping kontrole biće uradjene već u subotu, a prvi rezultati analize uzoraka mogu se očekivati za desetak dana. Analizu će raditi ovlašćena laboratorija u Beču. Prema rečima dr Dikića, svaka analiza će koštati izmedju 250 i 300 evra.

"Ovim ugovorom se uključujemo u savremene tokove koje nameće Evropska fudbalska unija, ikao nas ona na to još ne obavezuje. Doping kontrola u nacionalnim prvenstvima biće obavezna tek za dve godine, a mi želimo da se i na ovaj način na vreme uključimo u borbu protiv stumulativnih sredstava", rekao je posle potpisivanja ugovora na konferenciji za novinare Terzić.

Dr Dikić je izneo podatak da je u našoj zemlji, pod njegovim rukovodstvom, obavljeno 57 doping kontrola nad sportistima i da je samo jedan naš takmičar bio pozitivan na testosteron. Medju testiranima su bila i četvorica fudbalera, koji su bili negativni.

Prema dogovoru, Zajednica Superlige će već u toku dana obavestiti sve klubove da pruže svaku pomoć medicinskom osoblju koje će sat vremena pre početka utakmica uzimati uzorke od fudbalera.

"Poznato je da doping kratko vreme deluje stimulativno na organizam sportiste. Njegova štetna dejstva se pokazuju kasnije i ostavljaju trajne posledice na organizam mladog čoveka. Zato je ovaj potez fudbalske organizacije povučen u cilju zaštite zdravlja, pa i života takmičara", rekao je predsednik Zdravstvene komisije FSS prof. dr Miljko Ristić.

Poslednja dva naša fudbalera koja su bila podvrgnuta testu bili su reprezentativci Ivan Ergić i Igor Duljaj. Oni su bili na doping kontroli posle utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Kazahstana u Almatiju.

FSS traži direktora reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Srbije će, prema najavi predsednika nacionalnog saveza (FŠ) Zvezdana Terzića, uskoro dobiti direktora A i mladog tima.

Terzić je na konferenciji za novinare precizirao da se ovih dana vode intenzivni pregovori sa kandidatima za tu funkciju.

Kako se očekuje, ime direktora nacionalne ekipe Srbije biće poznato za nekoliko dana.
Funkcija direktora fudbalske reprezentacije je postojala i u vreme zajedniče države sa Crnom Gorom.

Poslednji koji je bio na toj funkciji je sadašnji selektor reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović.

Bekvalac otišao iz Bežanije, došao Dostanić

Doskorašnji trener OFK Beograda Ratko Dostanić je posle razlaza sa "romantičarima" našao novi posao u Bežaniji. On će na klupi "lavova“ zameniti Dragoljuba Bekvalca, koji je u četvrtak neočekivano napustio klub "iz ličnih razloga".

Prema rečima generalnog sekretara Zajednice superligaša Miodraga Jankovića, Dostanić neće moći da obavlja funkciju šefa stručnog štaba Bežanije pošto je u ovoj sezoni već bio na klupi OFK Beograda.

Dostanić će, kako je najavio Janković, u Bežaniji biti "tehničko lice" i sa tim statusom će voditi klub iz beogradskog predgradja.
U prvom kolu lige za prvaka Superlige Bežanija u subotu gostuje lideru, ekipi Crvene zvezde.

Švajcarci poslali sertifikat za Kuzmanovića

Fudbalski savez Švajcarske dostavio je Medjunarodnoj fudbalskog federaciji sertifikat u kojem je potvrdio da Zdravko Kuzmanović nikada nije nastupao za seniorsku selekciju te zemlje, pa se očekuje da FIFA vrlo brzo izda zvaničnu dozvolu tom igraču da može da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Kuzmanović je posle igranja za mlade selekcije Švajcarske izrazio želju da ubuduće nastupa za Srbiju.

Kuzmanović je bio kapiten mlade i omladinske reprezentacije Švajcarske.

Srpski selektor Havijer Klemente je tog fudbalera uvrstio u ekupu za utakmicu protiv Kazahstana, ali on nije mogao da igra u Almatiju pošto u FIFA nije na vreme stigao sertifikat iz Švajcarske.

Terzić: Samo Klemente odlučuje o Kežmanu

Predsednik FSS Zvezdan Terzić je povodom izjave selektora Klementea da u reprezentaciju ne poziva Mateju Kežmana zato što, navodno, nije omiljen u nacionalnom timu, potvrdio da "sve odluke u izboru igrača donosi isključivo selektor".

"Sa svoje strane mogu da kažem sledeće: nema nijednog našeg igrača kojem je zabranjeno da igra za reprezentaciju Srbije. Sami onda izvucite zaključak iz te rečenice", rekao je Terzić na konferenciji za novinare.

Napadač Fenerbahčea Mateja Kežman izjavio je da ima ogromnu želju da se vrati u tabor reprezentacije. On misli da se suspenzijom Nikole Žigića za meč protiv Finske, a verovatno i protiv Belgije, otvorilo mesto koje bi po svim kriterijumima trebalo da pripadne njemu.

"Zbog priča da me 'neko iz FSS' ne želi u reprezentaciji, lično sam pozvao selektora Klementea da ga pitam kakvi su mu planovi po pitanju mog statusa. Objasnio mi je da se opredelio za Žigića i Pantelića, da ima Lazovića i da se trenutno ne uklapam u koncepciju. Složio sam se sa njim, jer su sve to sjajni igrači, ali sada kada ne može da računa na Žigića, imam pravo da se nadam pozivu", rekao je Kežman, a preneo je „Press“ u izdanju od srede.

Kežman je istakao da ne želi da se nameće Havijeru Klementeu preko novina, već da želi da igra jer najiskrenije misli da može da pomogne "orlovima" da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

"Sedeo sam na klupi i kod Dejana Savićevića i kod Ilije Petkovića. Zbog loše forme nisam pozivan za neke mečeve, pa se nisam ljutio. Svi saigrači iz reprezentacije mogu da potvrde da nikada nisam lični interes stavljao iznad timskog. Debakl na Mundijalu svima nam je teško pao, javnost me je označila kao glavnog krivca, ali vidim po komentarima ljudi na sajtovima da se klima promenila. Svestan sam gde sam grešio i mislim da bi svi zajedno trebalo da stavimo tačku na tu priču", smatra golgeter Fenerbahčea.

(MONDO/Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Roma želi Emanuelsona iz Ajaksa

Emanuelson s Ajaksom ima ugovor koji važi do 2011., a njegova cena na fudbalskom tržištu je oko sedam miliona evra.

Roma već neko vreme traži levog spoljneg igrača kao alternativu za veterana Maksa Toneto, a na listi želja trenera Lučana Spaletija našao se Urbi Emanuelson, 20-godišnji fudbaler Ajaksa, za čije je usluge interesovanje pokazala i Barselona.

Emanuelson od 2004. igra za klub iz Amsterdama, a za reprezentaciju Holandije debitovao je u avgustu prošle godine na prijateljskoj utakmici protiv Irske.

Emanuelson s Ajaksom ima ugovor koji važi do 2011., a njegova cena na fudbalskom tržištu je oko sedam miliona evra.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.