Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143718 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Diter Henes kritikovao Pantelića

Generalni menadžer Herte Diter Henes okrivio je srpskog napadača za loše rezultate berlinskog kluba u poslednje vreme. Ekipa Falka Geca je za kratak period došla na samo 5 pet bodova od zone ispadanja, a nedavno su se borili za plasman u Ligu šampiona.

Bivši centarfor Crvene zvezde postigao je jedan gol u drugom delu sezone (u prvom 10), a  je u poslednjih sedam utakmica osvojila samo bod.

"Pantelić je previše okupiran drugim stvarima, a to nikada nije dobro za fudbalera. Nije efikasan kao ranije zato što veoma malo radi, a puno se žali", izjavio je Henes.

Srpski centarfor je još ranije kritikovao saigrače da ne dobija upotrebljive lopte sa bokova, a branio se i konstatacijom da je nemoguće da "samo jedan igrač bude odgovoran za loše rezultate".

Herta je osma na tabeli Bundes lige sa 34 boda, a naš fudbaler se poslednji put upisao u strelce osmog avgusta u porazu svog tima od Leverkuzena sa 2:1.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Енглески фудбалер Дејвид Бекам придружио се данас својим саиграчима у Реал Мадриду на тренингу, први пут од како је пре месец дана истегао лигаменте десног колена.

Бекам још не може да ради цео тренинг програм, па можда неће бити спреман за недељни меч шпанске лиге у којој се Реал састаје са Осасуном.

Бивши капитен енглеске репрезентације, који се повредио у мечу са Хетафеом, пропустио је три лигашка меча, а имаће шансе да одигра још 10 утакмица за тај клуб, пре него што у августу оде у Лос Анђелес Галакси.

Реал Мадрид још има шансу да освоји титулу у Шпанији, с обзиром да заузима треће место са 51 бодом, што је за пет мање од Барселоне.

Бекам није освојио ниједан трофеј од када је дошао у Реал из Манчестер јунајтеда, 2003. године.

Izvor: Beta-AP
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Žigić na meti velikih klubova

Srpski reprezentativac i napadač španskog Rasinga iz Santandera, Nikola Žigić sjajnom partijom i het-trikom u pobedi od 5:4 nad Atletikom iz Bilbaoa ponovo je privukao na sebe pažnju velikih evropskih klubova, navodi španska "Marka".

"Čitao sam priče u kojima me povezuju sa drugim klubovima, ali ja sada mislim samo o Rasingu", istakao je Žigić u izjavi uglednom španskom sportskom dnevniku.

O nedeljnoj utakmici u kojoj je postigao tri gola za pobedu svog tima, gorostasni centarfor je rekao da je to za njega bilo neobično iskustvo. "Nikada nisam igrao u takvoj utakmici, sa toliko golova, iako sam neke gledao".

Rasing je u tom meču dva puta bio u zaostku, a od devet golova, u poslednjih pola sata utakmice postignuto je osam.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Italija: Zakonom protiv huligana

Italijanski parlament usvojio je danas zakon kojim će se boriti protiv huligana i nasilja na fudbalskim terenima i oko njih. Mere koje su formulisane posle pogibije policajca tokom nereda za vreme jedne utakmice fudbalske lige ranije ove godine našle su mesto u zakonskom predlogu, koji je danas odborio Senat. Senat je novi propis usvojio sa ubedljivom većinom od 244 glasa, pošto Zakon nije dobio podršku samo 20 poslanika, koji su bili odsutni.

Većina mera koje su u Zakonu bile su deo prve uredbe koju je vlada donela odmah nakon pogibije policajca 2. februara, ispred stadiona Katanje. Te mere već su na snazi na fudbalskim utakmicama.

Prema italijanskom zakonu, ureba mora da se pretoči u zakon u roku od 60 dana da bi mere ostale na snazi.

Zakonom su sada predvidjene zabrana prodaje blok ulaznica navijačima
gostujućeg tima i kazne od 20.000 do 100.000 evra za klubove za koje se dokaže da imaju veze sa organizacijama "ultra" navijača.

Takodje, Zakon predvidja zatvorske kazne za one koji dovedu do prekida utakmica bacanjem baklji i drugih zapaljivih rekvizita, kao i zabranu transparenata sa porukama koje mogu da izazovu nasilje.

U Zakon je uvedena i jedna bitna dopuna u odnosu na uredbu, a to je da klubovi moraju da daju jedan broj besplatnih ulaznica osobama mladjim od 14 godina. Cilj te mere je da se porodice vrate na stadione.

Ministar unutrašnjih poslova Djulijano Amato posvetio je novi Zakon uspomeni na poginulog policajca.

"Bilo je važno da danas uredba protiv fudbalskog nasilja preraste u zakon, jer bi u suprotnom osnovna pravila bezbednosti našeg sporta i policije bila pod znakom pitanja", rekao je on.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Stojković ipak napušta Vitese

Golmana fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimira Stojkovića, očekuje zanimljivo leto.

Čuvar mreže "orlova" sigurno će u junu napustiti Vitese iako je u januaru prilikom dolaska iz Nanta najavljivana mogućnost otkupa njegovog ugovora. Ovaj detalj otkrio je trener Ad de Mos govoreći pred holandskim medijima o talentovanom golmanu Pitu Velthujzenu.

- Vladimir Stojković napušta Vitese posle prvenstva, a Velthujzen postaje naš prvi golman, rekao je De Mos.

Stojković se verovatno neće zadržati ni u francuskom prvoligašu sa kojim ima važeći ugovor. Ove zime bivšeg golmana Crvene zvezde dovodili su u vezu sa Hertom, tako da ta opcija ponovo može postati aktuelna u letnjem prelaznom roku.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Saki: Problem Reala nisu igrači
Sreda, 4. april 2007. 14:05

Nekadašnji sportski direktor Real Madrida Arigo Saki nasmejao se najavama da će "kraljevski klub" u letnjem prelaznom roku pokušati da iz Milana dovede Brazilca Kaku.

"Dobro poznajem predsednika Milana Berluskonija i znam da Kaka neće preći u Real. On je veoma zadovoljan u svom sadašnjem klubu", rekao je Saki.

Trofejni italijanski stručnjak ističe da krivci za Realove neuspehe na sportskom polju u poslednjih nekoliko sezona nisu fudbaleri, nego menadžment kluba.

"Real je imao Figa, Ronalda, Zidana, Bekama, Roberta Karlosa... imali su velike fudbalere, ali ništa nisu osvojili. Njihov problem je nešto drugo i ima mnogo dublje korene".

Saki je tokom 80-ih i 90-ih godina sa velikim uspehom trenirao Milan, da bi ga Real postavio za sportskog direktora u vreme kada je šef stručnog štaba bio Vanderlej Luksemburgo. Zajedno sa njim, napustio je Santjago Bernabeu tokom sezone 2005/06.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Rimljani šokirani upozorenjem MU-a

Funkcioneri grada Rima ljutito su reagovali su na upozorenje o mogućem nasilju koje je Mančester junajted uputio svojim navijačima koji putuju na utakmicu Lige šampiona sa Romom. U saopštenju postavljenom na sajtu Mančester junajteda navodi se da navijači engleskog kluba treba da izbegavaju neke delove grada, kao i da ne koriste metro u Rimu, jer tu postoji opasnost da ih napadnu navijači Rome. Očekuje se da će oko 4.500 navijača Junajteda doći na meč u Rimu, koji se igra u sredu.

"Ja sam zaprepašćen, ali i zabrinut", rekao je šef rimske administracije Akile Sera. "Nema sumnje da je uvek bilo teško održavati javni red i bezbednost kada igraju engleski i italijanski tim, ali od nas se očekuje da smirimo tenzije", dodao je on.

"Takvo pismo služi da se dogodi upravo suprotno, da se uzburka atmosfera", naveo je.

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson ocenio je da je takvo upozorenje normalno: "Mi to uvek radimo, pre svakog evropskog meča. Ne predviđam nikakve probleme", rekao je on.

Neredi u Rimu kada gostuju engleski klubovi bili su redovni tokom prethodnih decenija. Posle finala Kupa šampiona 1984. godine navijači Rome su na mnogim mestima širom grada napadali navijače Liverpula, koji je pobedio njihov klub. Veliki broj Engleza tada je povređen, a mnogi od njih izbodeni su noževima. Ti incidenti isprovocirali su (na bizaran način, imajući u vidu odnose dva italijanska kluba) brutalnu reakciju engleskih navijača u finalu KEŠ sledeće godine na Hejselu, kada je posle juriša navijača Liverpula poginulo 39 pristalica torinskog Juventusa.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Frings: Plejmejker Juvea? Zvuči primamljivo!
Sreda, 4. april 2007. 14:21

Vezni fudbaler Verdera i reprezentacije Nemačke Torsten Frings priznao je da ozbiljno razmišlja o prelasku u Juventus naredne sezone, iako nemački klub čini sve da ga zadrži u svojim redovima.

"Juventus želi da me kupi po svaku cenu, ne kao još jednog 'veznjaka', već kao glavnog plejmejkera. Ozbiljno ću da razmislim o toj opciji, koja, moram priznati, zvuči vrlo primamljivo", rekao je Frings.

Sportski direktor Verdera Klaus Alofs saopštio je prošle nedelje da Frings nije na prodaju i da će klub produžiti saradnju sa njim. Nakon što je upoznat sa najnovijom izjavom iskusnog fudbalera, bio je pomalo razočaran.

"Iznenadjen sam otvorenošću njegove tvrdnje. Mi nećemo dozvoliti da budemo stavljeni pod pritisak. Ako Frings bude odlučio da ode, sigurno mu nećemo stavljati lance da bismo ga odvukli na jutarnji trening", rekao je Alofs.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Gotova sezona za Fabija Aurelija
 Sreda, 4. april 2007. 16:36

Iako su fudbaleri Liverpula u utorak "pregazili" PSV u Ajndhovenu sa 3:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, menadžer Rafa Benitez ima razloga za brigu, pošto je Brazilac Faubio Aurelio povredio Ahilovu petu i propustiće ostatak sezone.

Dvadesetsedmogodišnjem levom beku Liverpula sada predstoje detaljni lekarski pregledi, a na Enfildu strahuju da bi Aurelio mogao da propusti i početak sledeće sezone.

"Ovo je veliki udarac za nas, jer je Fabio počeo da igra veoma dobro u poslednje vreme. Sam se povredio i rekao mi je da je osetio bol, kao da ga je neko pogodio u nogu", rekao je Benitez.

Aurelija je nakon povrede zamenio Mark Gonzales, a taj peh ipak nije smetao crvenima sa Mersisajda da zabeleže trijumf, kojim su praktično širom otvorili vrata polufinala LŠ

Grčki fudbalski savez ukinuo klubove navijača
Sreda, 4. april 2007. 17:22

Fudbalski savez Grčke ukinuo je u sredu veliki broj klubova navijača sa namerom da suzbije eskalaciju nasilja i hulioganizma na stadionima.

Ovakvu odluku FS Grčke doneo je samo dan nakon velike racije u klubovima navijača, koji su često bili korišćeni kao maska za organizovanje huliganskih akcija.

"Većina čelnika klubova svesna je trenutne situacije, koja vioše ne može da se toleriše. Prvi put se dogodilo da su svi u zemlji stali iza zajedničkog cilja - odstranjivanju nasilja sa stadiona", izjavio je grčki ministar sporta Jorgos Orfanos.

On je dodao da će svi zainteresovani navijači i dalje moći da gledaju utakmice, ali da tesne veze sa fudbalskim klubovima moraju da budu prekinute.

Žestoka akcija grčkih vlasti došla je nakon velikob sukoba navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa prošle nedelje,.kada je u neredima na ženskoj odbojkaškoj utakmici ta dva kluba poginula jedna osoba.

Sanjol propušta ostatak sezone
Sreda, 4. april 2007. 17:34

Defanzivac minhenskog Bajerna i bivši reprezentativac Francuske Vili Sanjol propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena.

On je povredu zadobio u utorak na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona sa Bajernom, koja je završena nerešenim rezultatom (2:2).

"Lekar mi je rekao da je u pitanju povreda meniskusa. To znači da će mi za oporavak biti potrebno četiri do šest nedelja i čini se da sam završio ovu sezonu. To je tako u fudbalu, dogadjaju se i ružne stvari", lakonski je prokomentarisao Sanjol.

Njegova povreda bila je jedina loša stvar za Bajern u duelu sa Milanom, budući da je tim iz Minhena dva puta jurio rezultat na San Siru.

Ono što može da raduje trenera Otmara Hicfelda je činjenica da će u revanšu moći da računa na Olivera Kana i Marka van Bomela.

(MONDO)

« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 17:47:00 od dox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
Vanden Bore prelazi u Fiorentinu

Defazivac Anderlehta i belgijske reprezentacije Entoni Vanden Bore od sledeće sezone igraće za Fiorentinu, potvrdio je njegov agent Antonio Stina.

"Pitate me o budućnosti mog klijenta? Entoni je postigao dogovor sa Fiorentinom, a I klubovi su pronašli zajednički jezik. On zato sada ne nastupa za Anderleht, jer klub pokušava da vidi kako će igrati bez njega", rekao je Stina.

Devetnaestogodišnjem Vandenboreu ugovor sa Anderlehtom ističe 2010. godine, a trogodišnji ugovor sa Fiorentinom trebalo bi da potpiše u junu.

"Ljubičasti" iz Firence tako su dobili trku sa nekoliko evropskih klubova koji su takodje pokušali da dovedu Vandenborea u svoje redove, a medju njima se nalaze Juventus, Inter, Bajern i Totenhem.

Prema pisanju belgijskih medija, Fiorentina će za transfer Vandenborea morati da izdvoji oko dva miliona funti.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.