Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:28:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depresija  (Pročitano 19900 puta)
Poznata licnost

Fuck the life, it's going to screw you over anyway

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
hehe, da odstranim deo mozga za razmišljanje, jer gledajući neke ljude, njima baš lepo  Smile
IP sačuvana
social share
"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Pa pazi imas dve solucije, da tones u crna razmisljanja i da cekas kakav ce kraj da bude, ili da ides kroz taj mracni tunel tragajuci za svetloscu, e sad depresivci obicno misle da je svetlost, ne ona svetlost dana vec svetlost voza koji juri ka njima da ih pregazi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
ma, koje... kakav voz, sumnjam da ima bilo kakve svetlosti  Smile
IP sačuvana
social share
"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Haha pa sta je na kraju jos uvek niko nije dokazao, svetlost je cisto u tvojoj glavi kao neka lepa misao, "I want to belive" . Pa depresivni ljudi su uvek bili kreativni, pogledaj samo koliko pisaca je patilo od depresije, Dostojevski, Hemingway, Alan Po, i jos mnogo njih... 
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
da, super to me teši... biću genije koga niko neće razumeti i koji će se verovatno na kraju ubiti... jea!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Haha pa ne tesim te zao mi je sto tako "razmisljas", svetlosti je na pretek samo sto ti ne umes da je uhvatis, ja sam preboleo depresiju i anksioznost tada nisam ni mogao da pisem na forumima niti da ukljucim kompjuter koliko sam bio u govnima, znaci preko dana napadi panike a preko noci hladan znoj i insomnija. Pa da vidis sta su zatvoreni vidici i percepcije, pa onda halucinacije i ne znam ti sta vec,  a evo sad se smejem i dogovaram sa drugovima da idem na more, da sedim ispod palmice slusam REGGAE i pijuckam pivo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ali najkomicnije su mi izjave tipa "ja sam u drustvu veseo,pa necu da oni ispastaju ako sam ja depresivan" Smile
kakva li to "depresija" vas drma kad ste tako selektivno sloseni da mi je znati Smiley
mislim...da se ne lazemo,kad se covek sjebe on je radioaktivan uvek i u tome je u opste stvar,barem kod mene....nemam apsolutno nikakvu volju da se pravim veseo,ili nedaj boze nekoga cak i da uveseljavam...ma daaaaj Smile

p.s.
reggae je lek Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2006, 20:33:54 od kombinezon »
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
ja jedino i mogu da blejim po forumu i davim ljude okolo  Smile

da skratim priču... znam ja šta meni treba da me izvuče iz ovog stanja, ali... deluje tako nedostižno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
svakog utorka je loto,nastavi da pogadjas Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
@ kombi, ne nisu pare u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:28:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.776 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.