Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 11:56:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depresija  (Pročitano 19767 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
kombinezon ni ja ne verujem u autosugestiju-e to mi nikad nije pomagalo.
od skora bistre glave prilazim problemu,tu se onda javlja pitanje kako ga se resiti? uvek navijam za vreme ''jednog dana sve ovo mora proci''.jedno vreme sam imala problema sa anksioznoscu,ne mogu vam opisati kako je to grozan osecaj-znas da je sve besmisleno a opet imas strah.sve je pocelo kad sam imala smrtni slucaj u porodici i ja po prvi put vidla (i to prva zatekla) mrtvaka.najgore od svega sto nisam znala,mislila da spava pa sedela kraj njega,dok nisam bolje pogledala i pokusala da je probudim.od te veceri nisam mogla funkcionisati.to je bio takav sok za moju psihu,a i organizam,da sam skroz ispala iz koloseka.nisam imala strah od smrti,niti neceg apstraktnog,nego sam mislila da ce se od sad lose stvari samo meni desavati i to upravo one za koje mislimo ''ne to se meni nikad nece desiti''.bila sam kod psihijatra on je ceo problem video u tome sto sam odrasla bez oca,i da podsvesno imam strah od smrti,nesigurnost,strah od mraka (jer mi se anksioznost povecavala nocu)itd.nisam mogla da poverujem u to,jer sam uvek bila jaka(narocito u tom odnosu s roditeljima),sto god sam zapocinjala uspesno sam realizovala,tako da posle nekoliko razgovora batalila sam odlaske kod lekara i bacila xanax,i izborila se sama.sve stabilizovalo posle pola godine (il mozda malo vise bese...ne znam tacno)...to me je naravno uvuklo u depresiju,jedva sam stala ''na noge'',da ne pricam kako je bilo ljudima oko mene-nisu mogli vise da me gledaju u takvom stanju.a tek lekovi? s njim sam bila usporen snimak.secam se bilo neko drustvo nesto pricaju,smeju se,ja jedva da cujem o cemu govore,ne mogu ni da ih vidim.ti lekovi stvarno nemaju svrhu... Smile
ali sve je proslo i ne ponovilo se.verujem da nece,to je bilo pre 4 god,mislim da sam sad ojacala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
glviki, o tome sam ja bas i pricao anksioznost pa onda depresija, da kombinezon je odmah rekao dosada, posto vidim samo trazi greske i ispravlja kao sto sam pogresio za casu  Smile, mislim ko nije preziveo anksioznost ne moze ni da shvati kakav je osecaj.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
kad ce mene anksioznost da prodje...5 years and counting...sto je najgore super mi ide u zivotu, srecan sam i naucio sam da zivim sa tim sto je najgore  Smile Smile
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia the best
nije to zbog dosade,nego neki dogadjaj pokrene to stanje,ako nisi dovoljno jak da mu se suprotstavis.
kako ti to uspeva?mislim ziveti s tim?ja godinu dana nisam mogla ispit poloziti.il si prihvatio pravilo "ako ga ne mozes pobediti,pridruzi mu se" ;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Pa dobro sve zavisi koji je stepen anksioznosti, ako je blazi poremecaj moze da se zivi sa tim, e ako su u pitanju jaki i ucestali napadi onda bogami nije sve jedno  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...na srecu nisam bio nikad ni depresivan, ni anksiozan, verujem da nije lako se sa tim boriti..
budem "nesrecan" sat vremena i to je to

oduvek me neshto gura da imam pozitivan stav prema svemu, radost nalazim u svemu,
mozda prijatelji i porodica utichu na to..ne znam
..a imao sam i  problema u zivotu
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 1234
wow, toliko ljudi koji razmisljaju kao ja, i imaju slican problem. vrlo sam sklona depresiji i mislim da je to delom i zbog nepoznavanja sebe, jer da sebe znam, znala bih sta me cini srecnom, tuznom itd. ovde je nesto vise i mnogo stosta sto me lako i naglo baca u depresiju, i isto tako brzo i odlazi. mada u poslednje vreme sve je ucestalije. ko zna sta je sve iz detinjstva sto utice na sadasnje stanje, i to trebe probunariti da bih se otresla ovog dosadnog osecanja "up'o sam u kolotecinu'. ali, problem je sto ja delom i ne zelim to da uradim jerbo me je strah, ko zna sta ce jos izroniti odande sa cim necu moci da se izborim. uvek sam mislila da se mogu izboriti sa delom sebe koji je crn i koji truje, ali izgleda da sam ga sve vreme samo gurala i pokrivala obavezama, radom, razgovorima... da bi mu se na kraju vratila. mozda otkrivam previse, tj. imam trip da ljudi koji ni sa sobom ne mogu izaci na kraj, kako ce sa svim ostalim, i da su takvi nejaki. stalno samu sebe u ovakvim razmisljanjima svadjam, i sta vi kazete na sve ovo, zelim da znam!?!?
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
slobabg ti si od onih jacih.i to je za sve pohvale. Smile

mkicusne razumem bas  Smile da,trebas da se suocis sa svojim strahovima,ali naravno da ne trebas razgovarati o tome s ljudima koji sami sebi ne mogu pomoci,kako ce onda pomoci tebi?ili koji te ne mogu razumeti.jeste da te obaveze sprecavaju da dublje razmislis i da sve kockice sredis,ali dodje period kada jednostavno preovladava secanje,razmisljanje,proslost.sve to skupa ispliva na povrsinu.do toga moze doci sad ili tek za koju godinu.zato treba biti racionalan i sagledati zivot sa svih aspekata,a najbolje je ostaviti proslost-ko je jos imao od toga koristi?to je nesto na sta danas ne mozemo uticati,niti bilo sta promeniti,pa zasto uopste praviti frku oko toga?bitno je ono sto cemo biti.vec sam ovde napisala da ono sto se desavalo u proslosti (s obzirom da smo mladi)-za to nismo mi odgovorni,i neka to breme nosi onaj koji je za to kriv.ako je to neka osoba sve joj se treba reci u lice.tek tad sledi olaksanje.i to da znas kakvo olaksanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile depresija

nemam pojma sta je  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
rasina upala da nam razbije depresiju  Smile  al neozbiljno shvata ozbiljnu temu.eto to je primer kad te neko ne razume.al o.k.
i ja sam sam neozbiljno shvatala i zezala ljude koji pate zbog ljubavi,dok sama nisam na svojoj kozi osetila   Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 11:56:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.