Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:28:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depresija  (Pročitano 19924 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG G6
Postoje razni ja sam pio MAGOS iz kolekcije cajeva... e sad ne znam ko bas to proizvodi imam broj telefona za narucivanje
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
  ... nista mi ne ide  zivotu ...
i tako  mesecima, a onda jednog dana slucajno nesto se desi, sto ti odvuce paznju i shvatis kako si nasao nesto o cemu vredi razmisljati .... i prestanes biti depresivan, a onda opet udjes u fazu kad ti nista ne ide ....
i tako u krug. to nije depresija, to je obican ciklus zivota ..
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
bah..nadjes nesto vredno o cemu treba razmisljati,i tako razmisljas,razmisljas..i taman kada mislis da si dovoljno razmisljao izvalis da ti drhti ruka....i za tren si opet u teskoj depresiji Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Fuck the life, it's going to screw you over anyway

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
blah, onaj deo o razmišljanju o nečemu mi teško ide  Smile

jedino mi uspeva razmišljanje o tome kako je život besmislen...
IP sačuvana
social share
"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Svi smo mi pomalo depresivni ,depresivni smo zbog manjka novca,ljubavnih nesuglasica ,zbog materialnih stvari ,osoba koje nas povrede svojim demonskim jezikom...zbog ovoga ili onoga..rekla bih zbog sitnica,i dok mi shvatimo da te sitnice ne bi trebale  da nam upropaste divan dan desi nam se nesto strasno vredno brige i tuge i onda za to nemamo snage jer smo se zamarali glupostima,i sve to ide tako u krug cineci nas svakodnevnim depresivcima.Ako se prepoznajte u ovome zelim samo da vas zamolim za jedan osmeh, za jednu pozitivnu misao ,za jednu salu....za bar jednu pozititivnu recenicu.....zaboravite novac propale brakove dvolicna prijateljstva .......zahvalite Bogu na danasnjem danu dignite glavu visoko i krenite sigurnim koracima napred ,zaprepastiti ce vas sreca koja vas ceka na kraju.  Budite pozitivni da bi vam se pozitivne stvari desavale! Srecno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Tako je sandra22 to se zove optimista  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
bljaks  Smile biti pozitivan je tako bez veze  Smile
IP sačuvana
social share
"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Mozda tebi, ali veruj mi negativni ljudi su svima bezveze pogotovu ako to svoje depresivno stanje prenose na druge. Ja sam upadao u teske depresije ali sam uvek u drustvu bio optimista, ako ja ispastam ne moraju i oni. I tim pozitivnim delovanjem sam se i izvukao, kao da se penjes uz veliko kamenito i mracno brdo kome ne vidis kraj, i ako posustanes ostaces na tim mracnim ivicama zauvek, zli optimizam te vodi dalje i dalje i kad odjednom nema vise uzvisenja a ispred tebe predivna panorama. Za to vredi ziveti, a vec kome nista nema smisa imam ja jedan jak konopac i dvocevku onu pravu lovacku sa magnum punjenjem  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
ma, znaš kako i ja oko ostalih se zezam i izigravam klovna, prosto mi je normalno da se tako ponašam, ali kad ostanem sama sa sobom (i društvom u glavi  Smile), stvari počnu da izgledaju crnje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G6
Ma da znam poznata mi je ta situacije, to je cisto strah od samoce. Zelis da delis vreme sa drugima, da se smejes da pricas o nekim nevaznim stvarima samo da bi zaboravila one crne misli koje ti dok si sam kruze glavom. No i to se moze izbeci, ja sam patio i od anksioznosti i depresije. Nisu bas pomagali lekovi oni imaju samo trenutno dejstvo, najvaznije je postavljanje nekih ciljeva, znaci kazes sebi da ces nesto uraditi sto ce te ciniti srecnim. Ma duga je to prica tu ima toliko stvari, o tome moze da se polemise danima. Ali stavi za sad sebi jednu stvar u glavu "Don't worry be happy!!!"
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:28:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.