Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depresija - ni lekovi ne pomazhu, molim pomoc  (Pročitano 38088 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

1. Genetski faktori
2. Izrazito tesko detinjstvo
3. Iznenadni gubitci
4. Lekovi
5. Droge..sve vrste ulicnih narko proizvoda
6. Depresija je chesca  kod onih sa malim prihodima, kod nezaposlenih, neudatih/neozhenjenih ili razvedenih
7. Samoca
8. Alkohol
9. Stanja u porodici, i zivotu, koja cine da se osobe osecaju psihicki nestabilnije, sto ih cini podloznijim depresiji.
10. Zanimljivo je i to da zene obolevaju skoro duplo vise od depresije nego muskarci.

vecina uzroka su da tako kazemo softverske prirode - mozak nije trajno oshtecen ,prema tome sposoban je da sam normalno funkcionishe bez stalne upotrebe lekova ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Apsolutno je sposoban, nakon prvog prolaznog perioda posle terapije, koji varira od slucaja do slucaja, a ja preporucujem da ne bude kraci od 6 meseci.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
kako se objashnjava porast "hronichne " depresije  (narochito kod urbane obrazovanije populacije) ,dakle ljudi koji vec duzi niz godina pate od ove bolesti i moraju da uzimaju lekove da bi je drzali pod kontrolom ? tipichan primerAK : nasha sofi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
 Btf,tvoji postovi su mi super i često me oraspoložiš ali brate,nemoj da analiziraš ljude-niko to ne voli  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Btf,tvoji postovi su mi super i često me oraspoložiš ali brate,nemoj da analiziraš ljude-niko to ne voli  Smile
znam ,zato to i radim ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
kako se objashnjava porast "hronichne " depresije  (narochito kod urbane obrazovanije populacije) ,dakle ljudi koji vec duzi niz godina pate od ove bolesti i moraju da uzimaju lekove da bi je drzali pod kontrolom ? tipichan primerAK : nasha sofi  Smile
hahaha, samo mi pokazi gde sam napisala da jos uvek koristim lekove? nigde, takodje nigde nisam ni rekla koliko sam ih dugo koristila, koliko godina sada imam, sve sto sam rekla je da ' imam iskustva sa depresijom' takodje nisam navela uzrok moje depresije, a slaze se sa jednim faktorom koji je naveo nas dr.Dare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Vrlo jednostavno se objasnjava...
Ljudi koji duzi niz godina pate od depresije uzrokovane nekim od faktora koje sam vec spomenuo, u obavezi su da se pridrzavaju odredjene terapije, cije sam vrste opet spomenuo. Ukoliko zapostavljaju opste zdravstveno stanje, mentalnu higijenu, i strogo se ne pridrzavaju propisane terapije, vrlo je moguce da ce doci do novih epizoda depresije, koje su u vecini slucajeva iz prakse teze nego prve epizode.
Kao ucestalost depresije u urbanoj i obrazovanoj populaciji samo cu navesti brojke

3 % muškaraca i 6 % žena famozne evropske populacije pate od poremećaja raspoloženja svake godine

U toku svog zivota  oko 5-12 % muškaraca i 10-25 % žena će doživeti bar jednu epizodu depresivnog poremećaja. Oko 4 procenta cele populacije trajno ce oboleti od tezih oblika depresije.

20 % pacijenata u primarnoj zdravstvenoj zaštiti imaju depresivne simptome. Stanje više od polovine ovih pacijenata prođe nezapaženo.

Anksioznost i depresija chine 79 % svih psihijatrijskih dijagnoza.
U Srbiji depresija i shizofrenija cine oko 85 % svij dijagnoza.

Svetska zdravstvena organizacija predvidja da će do 2020. godine depresija biti druga bolest posle srchanih oboljenja koja prouzrokuje invaliditet.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
jao vratila se sofi  Smile  Smile nisi nigde napisala , ali moje mistichne moci mi govore da vec 4 godine povremeno uzimash lekove Smile .a evo i dobri doktor potvrdjuje moje sumLJe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
 Ako neko pomene da pije ili da je pio lekove-kakve veze ima?Zar treba da se podsmevamo ovde jedni drugima?Zbog poruge i straha od iste mnogi ljudi imaju problema koje ne smeju otvoreno da rešavaju u malim mestima jer je društvo dosta podsmešljivo(na sreću menja se ka boljem)i onda imaš ljude koji jednostavno prsnu i ubiju celu porodicu!Dakle,bez rugadžijstva jer je to slabost.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
problem je shto se sofi navukla na lekove ,a nece to sebi da prizna ...  jer je lakshe potegnuti za tabletom nego se suochiti sa uzrokom depresije ... al' ajd da vishe ne trucam ,sad stvarno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.