Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demokratska stranka - Odbrana i poslednji dani  (Pročitano 179992 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Hoces li ikada pokusati da ignorises sta ja pisem? Ne obracam ti se,ne obracaj mi se.

Ne obracaj se ni ti drugima bez osnova i onda ce biti sve ok. Dotle si na meti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ne seri molim te.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Ja ti ozbiljno kazem. Ti tumaci kako 'oces, uglavnom eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Posto ce verujem sad u izbornoj kampanji opet biti argumenata sa svih strana kako samo oni nastavljaju politiku Zorana, evo kako i Ceki ocenjuje svoj odnos sa najbrilijantnijim umom bivseg milenijuma Smile

Arkan i vi ste bili prijatelji sa Ružicom i Zoranom Đinđić, a posle njegove smrti ste se našli u nemilosti Demokratske stranke. Kako i zašto?
- Da, bili smo prijatelji. Željko i Zoran su bili u odličnim odnosima, a na koncertu na „Marakani“ prvu korpu cveća dobila sam od Ružice i Zorana. I posle Željkove smrti Zoran i ja smo bili u veoma dobrim odnosima. I prvi je došao da mi izjavi saučešće. Rekao mi je: “Hajde da krenemo zajedno na Miloševića i svrgnemo ga s vlasti.” Odbila sam. Politikom se nikada nisam bavila i uopšte me ne zanima. A onda se desila ta strašna nesreća. Mislim da smo svi mnogo izgubili njegovom smrću.

Blic

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/440146/Ispovest-Cece-Raznatovic-Mrcvarili-su-me-devet-godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Znaci sada ce Franjo, Tribijani i kompanija da izvrse samoubistvo? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ja ipak ocekujem ritualno spaljivanje, prijatnije je vizuelno a nosi i odredjeni umetnicki dojam Smile

Ima jos, kurir Smile

Boris Tadić: Nisam ja pravio dogovore sa Vučićem, to je pokušavao Đilas!

11:37, 06.02.2014.
Autor: Anadolija,Foto: Zorana Jevtić

Javnost vrlo dobro zna da su Dragan Đilas i Zoran Živković ti koji svoju politiku rukovode isključivo spram odnosa prema SNS-u i da su oni ti koji su imali manje ili više uspešne dogovore sa njima, naveo je budući lider NDS

BEOGRAD - Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i budući lider Nove demokratske stranke u osnivanju i predvodnik građanskog bloka stranaka u Srbiji kazao je da razgovori o predizbornoj koaliciji još uvek traju.

On nije želeo da govori o imenima stranaka o kojima se uveliko spekuliše, ali je otvoreno rekao da ''partnere nećemo birati spram toga koliko procenata nam mogu "doneti" već prema tome koliko su spremni i sposobni da doprinesu ostvarenju politike za koju se zalažemo''.

''Svakako, ne razgovaramo sa opozicionim strankama koje to zapravo i nisu i čija politika je nedosledna i nepredvidiva. Naša koalicija će biti utemeljena na zajedničkim uverenjima i principima, a ne na kalkulaciji procentima. I po tome se razlikujemo od drugih stranaka. Ukoliko bismo radili drugačije, onda bismo radili upravo ono što zameramo svim drugim opozicionim strankama. Siguran sam da će nas građani prepoznati kao jedini opozicioni blok, budući da to suštinski jesmo'', govori Tadić.

''Naša stranka se razlikuje od svih ostalih i po tome jer je jedina koja nije danas zagovarala politiku rata ili bila protiv ulaska u Evropsku uniju, a sutra naglo promenila svoje stavove kako bi se dokopala vlasti ili je sačuvala. Takođe, ovo je jedina partija koja nije, za razliku od skoro svih opozicionih stranaka, vapila za dogovorom za Aleksandrom Vučićem, a onda, ukoliko do njega ne dođe, jedino što je imala da ponudi građanima jeste priča o tome kako je Vučić diktator. Od takvih stranaka građani mogu samo da znaju šta su bili juče i šta su postali sutradan, ali ne mogu predvideti šta će oni biti prekosutra. Upravo to ih gura u apstinenciju i NDS je jedini način da se njihov glas čuje. A taj glas je neophodan i mora biti što glasniji''.

Kako je najavljeno, bivši članovi DS koje okuplja Boris Tadić, ali i oni koji im se pridružuju, danas, četvrtak, kreću u proces registracije nove stranke, koja će se najverovatnije zvati Nova demokratska stranka  Tadić je za potvrdio da će proces registracije NDS uskoro biti završen. Tehničke stvari vezano za osnivanje stranke će, kako kaže, rešavati u hodu jer one nisu suštinske.

''Suština je politika za koju će se ta stranka zalagati. Nova demokratska stranka Srbiji donosi pre svega politiku koja nudi rešenja za goruće probleme sa kojima se Srbija suočava, a koji se odnosi pre svega ekonomske probleme i probleme kulture i obrazovanja. Međunarodna pitanja kao što su evrointegracije ili problem Kosova danas su manje ili više uspešno rešeni, potrebno je okrenuti se unutrašnjim političkim i ekonomskim problemima sa čijim posledicama se građani suočavaju svakodnevno. Nova demokratska stranka nudi političku opciju ogromnom delu građana koji nemaju za koga da glasaju a koji ne podržavaju politiku vladajućih stranaka i samim tim nudi preko potrebnu stabilizaciju političkog sistema'', njegov je stav.

Prema Tadiću, ovaj politički projekt, pre svega, nudi opciju onim građanima koji su bili glasači DS, ali koji su nakon očiglednog odustajanja novog rukovodstva od izvorne misije DS-a, ostali bez opcije za koju bi glasali.

''To je, takođe, opcija za one koji ne podržavaju politiku vladajućih stranaka, ali jasno vide da nijedna opoziciona stranka zapravo nema politiku jer se opozicija svela na negativan ili pozitivan odnos prema SNS-u. Sem ove političke opcije, nijedna druga ne nudi konstruktivnu opozicionu politiku i pred javnost ne izlaze sa rešenjima već samo sa parolama da je Vučić diktator ili da bi sa njim trebalo uči u saradnju. Naša politika jedina nije usmerena na odnos prema Vučiću nego na rešavanje problema. Od maja 2012. godine u Srbiji ne postoji nijedna funkcionalna opoziciona partija. Mi danas imamo SNS i gomilu malih partija koje se lome oko nje. Takva situacija dovodi do destabilizacije političkog sistema, a Srbiju gura u jednoumlje i autoritarizam'', kaže bivši lider Srbije.

On podvlači da je takvo stanje dovelo do toga da je građani ne vide smisao glasanja, jer su izgubili poverenje u stranke, a rezultat toga je ogroman broj apstinenata i neodlučnih birača.

''To je jedan od razloga visokih izbornih rezultata i popularnosti SNS-a. Oni koji nisu za tu politiku ćute, jer ne postoji stranka u koju imaju poverenje. NDS je jedina sanša da se čuje i njihov glas'', ocenio je Tadić.

Odgovarajući na konstatacije predsednika DS-a Dragana Đilasa i njegovog koalicionog partnera  ''da je prošlost'' , Tadić kaže da ovakva nervoza dolazi iz razloga ''što su oni vrlo svesni da je snaga politike određene idejom uvek jača od snage politike određene samo željom za učešcem u vlasti''.

''Nisam ja razbio krhki opozicioni blok. On je i postao „krhk“ zbog njihove nakaradne politike i nerazumevanja toga šta je uloga opozicionih partija. Ovim potezom je zapravo spasena ideja opozicije. To što govore o mojim navodim dogovorima sa SNS-om i o tome kako sam se odlučio na ovaj potez samo zbog toga, najbolji je dokaz na koji način oni vide politiku. To su njihovi motivi, a ne naši. Njima nije jasno da neko može da povuče ovakav potez iz dubokih uverenja i principa, pa traže razlog u nekakvom interesu ili koalicionom dogovoru. Nikada, dakle, nisam razgovarao sa SNS-om o koaliciji niti sa bilo kojom drugom strankom.  Javnost vrlo dobro zna da su oni ti koji svoju politiku rukovode isključivo spram odnosa prema SNS-u i da su oni ti koji su imali manje ili više uspešne dogovore sa njima'', rekao je  Tadić i naglasio da ''njihov strah proizilazi upravo odatle''.

''Da li sam ja ili Čedomir Jovanović nudio javno i otvoreno saradnju Aleksandru Vučiću? Da li bi Đilas i danas razgovarao sa Vučićem o projektu „Beograd na vodi“ i o drugim vidovima saradnje, da nije smenjen sa mesta gradonačelnika Beograda? Njihove optužbe su besmislene i te optužbe bi trebalo da budu upućene upravo njima. Takvom politikom su i uništili opoziciju u Srbiji  i ostavili birače bez alternative. Takva politika je dovela do toga da su opcije da se glasa ili za SNS ili da se ne glasa uopšte''.

''Ne vodim se željom za pozicijom niti sada razmišljam o tome. Naravno da očekujem da što veći broj građana glasa za našu opciju, ali ne kako bi mi bili u mogućnosti da biramo funkcije, već kako bi mogli da utičemo na politički život Srbije i da sprovodimo našu politiku i ideju demokratske i moderne Srbije.  Sada je samo bitno da se mobiliše što veći procenat onih glasača koji u ovom političkom besmislu prosto nemaju za koga da glasaju. Druge opozicione stranke se vode isključivo kalkulacijama kako obezbediti pozicije u vlasti, ne primećujući da orijetisani samo na to zapravo uništavaju svoje stranke i opoziciju, omogućavajući SNS-u da joj popularnost nesmetano raste'', rekao je Tadić.

Kurir
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 13:47:31 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Биће занимљиво пратити два крила ДС-а како се боре за цензус. Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 15:17:00 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Биће занимљиво пратити два крила ДС-а како се боре за цензус. Smile
misliš za koaliciju sa sns.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Đilas: DS nije privezak vlasti

Beograd -- Predsednik DS Dragan Đilas izjavio da je DS u poslednje dve nedelje napustilo manje od jedan odsto članova i da smisao stranke nije da bude "privezak vlasti".

On je kazao da je tu stranku u poslednje dve nedelje napustio tačno 141 član.

"Spremni smo na sve što nas čeka, očekujemo dalje laži, pritiske i hapšenja", kazao je Đilas, dodavši da se stranka ne raspada, već joj prilaze ljudi s imenom i ugledom, poput Aide Ćorović.

Predsednik DS je ocenio da samo ta stranka ima unutastranački kapacitet da se demokratski menja.

"Sve dok nas bude makar jedan, nećemo odustati od onoga za šta se borimo oduvek... Nećemo podleći pod pritiscima i na kraju ćemo
pobediti", rekao je Đilas na konferenciji za novinare.

"Siguran sam da će se podrška građana onome što mi radimo, načinom na koji radimo, pristojnosti koju zadržavamo bez obzira na
napade kojima smo izloženi, jako dobro videti 16. marta" - na izborima, rekao je DJilas.

DS su nedavno napustili počasni predsednik Boris Tadić i deo poslanika, članova Predsedništva i bivših ministara koji najavljuju osnivanje Nove demokratske stranke i nastup na izborima 16. marta.

Predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović je na istoj konferenciji za novinare kazao da može da razume da neko bude isključen iz stranke, jer ti ljudi ostaju verni sebi, ali da ne razume one koji sami odu iz stranke i to s najviših pozicija.

Podsetio je da je i ranije bilo odlazaka i cepanja DS, i da je uvek govorio da se treba čuvati loših reči koje proizilaze iz trenutnog raspoloženja.

"Naći ćemo se ponovo opet negde, nemoj da onda neko crveni i da mu bude neprijatno što je izgovarao neke reči na koje ga niko nije terao", rekao je Mićunović i poručio: "Nemojte upotrebljavati loše reči u javnosti prema ljudima sa kojima ste živeli i koji su vas stvorili".

"Niko nije stvorio DS. Ona je sve nas stvorila i svakoga od nas učinila javnom ličnošću i pružila mu šansu da gradi svoju biografiju", istakao je Mićunović.

Osvrnuvši se na postupanje medija, Mićunović je rekao da će "vrlo brzo doći vreme i zakoni", pa će se, kako je rekao, videti da zadatak medija ne sme biti laž, već da govore istinu.

DS će, kao i ostali, imati poseban izborni račun

Đilas izjavio je danas da će ta stranka, kao i sve ostale stranke, imati poseban izborni račun koji ne može biti blokiran, a da će tehnički problem sa računom DS biti rešen tokom narednih nekoliko dana.

Na pitanje novinara vezano za navodnu blokadu računa DS i upitan iz kojih sredstava će finansirati izbornu kampanju, Đilas je na konferenciji za novinare naveo da je DS u prethodnih 18 meseci platio više od 300 miliona dinara preostalih iz prethodnog perioda.

"Ovaj tehnički problem, koji se sada pojavio, verujem da ćemo rešiti u narednih nekoliko dana", rekao je Đilas i dodao da to ni na koji način ne ugrožava funkcionisanje DS.

Upitan kada će DS predati izbornu listu i koji će kriterijumi biti primenjeni u izboru ljudi koji će biti stavljeni na listu, predsednik DS najavio je da će u petak biti održana konferencija za novinare sa strankama, udruženjima gradjana i sindikatima koji će biti na listi sa DS.

Đilas je dodao da sve njih okuplja ideja otpora "ovom režimu, vlasti i i samovolji jednog čoveka".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Znaci sada ce Franjo, Tribijani i kompanija da izvrse samoubistvo? Smile

Aha, poverovaću osuđenom kriminalcu koja je do sada milion puta uhvaćena u lažima i krađama  Smile

Ima jos, kurir Smile

Jake su mi to novine kad ih Đilas već dva puta u bliskoj prološti dobija na (selakovićevom) sudu zbog lažnih vesti ...

Očekujemo neku izjavu Vesića, recimo kako je Đilas poubijao onu decu u kafiću...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 19:46:59 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.