Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:37:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demografska slika nacije  (Pročitano 22739 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Nisam od onih koji kazu bolje 5 pari farmerki sa buvljaka nego jedne serdjo takini, vec sam od onih koji razmisljaju potpuno obrnuto. Ako je neko napustio tradiciju i kulturu koja je negovana 500 godina pre dolaska turaka da bi njegovoj guzici bilo bolje onda taj covek ne zasluzuje da ja zelim njega medju svojima. Posledice svega toga da Srba ima mnogo manje ali da su oni pravi ostali. Isto kao u zivotu imas pravog druga imas onog ko trci za tobom zato sto ce svi da znaju da se on druzi sa tobom to je neka moja analogija.... Bolji mi je jedan onaj koji me voli nego 10 koji trce za mnom.

Nas Srba zbog toga mozda ima manje ali smo zato bili najhrabriji narod i narod koji je doneo prevagu u prvom svetskom ratu, narod koji se borio do zadnjeg u drugom. Pedeset godina su nam unistavali nasu svest ali ako nisu turci uspeli za 350 nece ni ovi za 50 Smile

Ja ti kazem to je prirodna selekcija zato sto su oni slabi otpali oni slabi su postali poturice a koliko su slabi vidi se po njima samima dovoljno je otici malo ulevo preko drine  Smile

Moramo da shvatimo da imamo nesto sto je vredno, imamo naciju koja je vredna, narod koji je vredan.... Moramo da uvecamo broj tih preostalih Srba da ne bi ostali samo mitovi o njima.
Имаш пиво за ово Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
@Orfanelin
Stalno mi kontriras i uleces u sopstvene zamke.
Ja ti pricam o korenu problema a ti mi odgovaras demagogijom i frazama.
Sta hoces da dokazes ...da si veci Srbin od mene.
Citat
Ako je neko napustio tradiciju i kulturu koja je negovana 500 godina pre dolaska turaka da bi njegovoj guzici bilo bolje onda taj covek ne zasluzuje da ja zelim njega medju svojima.
Koren problema Srbine ...koren
Ja njih ne opravdavam samo kazem da je tako bilo.
Citat
Posledice svega toga da Srba ima mnogo manje ali da su oni pravi ostali.
Koji pravi ...ovi sto su danas na vlasti  Smile
Citat
Nas Srba zbog toga mozda ima manje ali smo zato bili najhrabriji narod i narod koji je doneo prevagu u prvom svetskom ratu, narod koji se borio do zadnjeg u drugom.
Ima istine ali otvaras mnogo tema u jednoj recenici.
Covek sam ne moze a tako i narod.
Veliki svetski ratovi iznedre mnoge heroje i mitove.

Mogao bih jos mnogo toga da ti kazem ali nema svrhe.
Ako zelis da verujes da si veci Srbin od mene nek ti bude.
Ipak je sve ovo virtuelno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ne znam kako si zakljucio to iz moje poruke Smile Smile Svako je onoliki Srbin koliko on oseca da to jeste.

pa hajde reci mi koji je koren problema? Sta je to nas problem?

Citat
Koji pravi ...ovi sto su danas na vlasti 
ovo je izvuceno iz konteksta Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
natalitet i prosperitet nisu direktno povezani kako na prvi pogled izgleda . bilo je , a i danas ima bogatih zemalja gde je natalitet dosta visok ( saudijska arabija je dobar primer   ) ,a s druge strane ima zemalja gde vlada prilichno siromashtvo pa je natalitet nizak (pored srbije ,tu su i bugarska ,pa i rumunija ako izuzmemo rome ,moldavija i.t.d.)
Saudijska Arabija nije dobar primer jer je muslimanska zemlja... U svim muslimanskim zemljama je natalitet visok... u svim zemljama gde su muslimani prisutni kao veca grupa, takodje je njihov natalitet izuzetno visok.
A i ne vidim po cemu je u pitanju bogata zemlja, tj konkretnije bogat narod...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Mislim da sam bio jasan.
Citat
Ne znam kako si zakljucio to iz moje poruke
Na osnovu tvog izlaganja i uz pomoc zivotnog iskustva.
Citat
pa hajde reci mi koji je koren problema? Sta je to nas problem?
Rekoh ti jedan.
Ima ih jos ali nemaju veze sa ovom temom.
Citat
ovo je izvuceno iz konteksta
Deluje tako ali kad se zagrebe po povrsini covek mora da se zamisli.
I oni koji su na vlasti ulaze u presek drustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Citat
U svim muslimanskim zemljama je natalitet visok

То би онако лаички могло да се повеже са слабијом еманципацијом жена или васпитавањем истих од малена да се подреде мушкарцу и рађају што више деце па недовољна или никаква употреба контрацептивних средстава итд итд...мада имају и развијенији тај култ породице ал опет то зависи од воље жене да рађа и увећава породицу а њихова воља је у ствари пројектована воља мужа тако да су га угасиле како год окренеш Smile

Дакле ако мислимо да нам сване, треба у Србији укинути женама сва права! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
То је код њих традиција и жене су свесне да је њихова примарна и малтене једина улога породица. Није то никаква завера против њих нити су мушкарци зли нити је то нешто лоше. Једноставно то је нешто сто су задржали и што је део њихове традиције одвајкада. Нешто се временом изгуби као рецимо апстиненција од секса до брака код нас, а нешто остане. Они су то задржали и то је то, једноставно имају такав концепт породице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Saudijska Arabija nije dobar primer jer je muslimanska zemlja... U svim muslimanskim zemljama je natalitet visok... u svim zemljama gde su muslimani prisutni kao veca grupa, takodje je njihov natalitet izuzetno visok.
A i ne vidim po cemu je u pitanju bogata zemlja, tj konkretnije bogat narod...

saudijska arabija jeste dobar primer upravo zato shto je u pitanju muslimanska zemlja  Smile ,a bogatija je od mnogih zemalja koje su u EU a imaju mnogo nizi prirodni prirashtaj . tu treba ubrojiti i UAE ,katar i.t.d.

http://www.worldsrichestcountries.com/

a bash chinjenica da je u pitanju muslimanska zemlja govori da je u stvari sistem koji u zemlji vlada vazniji od bogatstva - tamo gde je manji uticaj judeo-liberalizma veci je natalitet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jedni jedu meso, drugi jedu kupus u prosjeku svi jedemo sarmu.

To sto u SA postoji veliki broj bogatih ljudi ne znaci automatski da je tamo visok standard. Drugo zivo me zanima kako islam ne ubrajas u judeo korpus.

Jevreji i Arapi dva semitska naroda. Jevriji napisase knjigu, Hriscani dodase nastavak pa je nazvase Biblija, Muhamed procita i promjeni par stvari pa je nazva Kuran - Muhamed uvjek istice da je on posljednji prorok, a ne prvi. Islam je nastavak judaizma i hriscanstva, koji prihvata sve predhodne tekovine istih.

Inace u danasnjem Izraelu prosjecan jevrejska porodica ima 3+ djeteta sto je duplo u odnosu na prosjecnu evropsku porodicu.

Prije nekih 1500 godina dokaskasmo mi sa Kavkaza da popunimo prazan prostor u Evropi, sad mi pravimo mjesta, a drugi spremaju prtljag.

ili sto bi rekao Bajaga: "sve je vise Varvara, sve je manje Rimljana..." - prirodno
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Sony 
pa eto zašto se pitamo , u kakvom nam je stanju privreda........U Mačvanskom okrugu ima oko 330 hiljada stanovnika , svake godine u mom okrugu umre 1000 ljudi više nego što se rodi , a svake godine Šabac 1-1,5 hiljadu stanovnika više (sa sela)(veštački priraštaj) , znači sela prva izumiru......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:37:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.