Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dell monitor 3x reklamiran i 3 nova dobijena a i dalje problem  (Pročitano 3070 puta)
12. Nov 2014, 17:55:47
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
HTC ONE
Pozdrav svima, imam jedan vrlo ne obican problem.Naime, u februaru sam kupio monitor DELL U2312HMI.Posle par meseci, nakon ne koriscenja monitora od dvadesetak dana, posle pola sata nakon paljenja, monitor gubi sliku.Reklamiram ga, i dobijem drugi novi posle mesec dana.Posle par dana korscenja svega na ekranu dobijam crenu liniju uz levu ivicu, dva centimetra od kraja panela koja se proteza od vrha do dna panela.Nakon nekoliko dana koriscenja sa tom linijom, pojavi mi se da leva strana panela vuce na zeleno i ima neke bas sitne linije sirine oko 10cm dok desna strana panela malo vuce na crvenkasto.reklamiram drugi put monitor i dobijem treci Smiley koji posle svega par sati koriscenja opet pocne da vuce na zelenu sa leve strane.Da li je nekome poznat ovaj problem. PRobao sam i sa drugim kablom i instalirao poslednje drajvere za graficku ali i dalje isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4
Da li imas ikakvu informaciju iz firme gdje si kupio i reklamirao, sta je problem bio sa prethodna dva? Da li su utvrdili kvar?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
HTC ONE
Ne, prvi put kada vise nije hteo da se upali, panel je otisao. A drugi put ono navodno nisu nista primetili, al su im ovi iz servisa u kom sam kupio poslali fotke sa tom crvenom linijom koja se navodno kod njih u dell servisu nije pojavljivala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ja imam dell  DELL U2312HM znaci isti je samo bez I 2 godine radi perfektno cak i ono zujanje koji neki spominju kad se msnaji kontrast nepostoji,da nije nesto oko grafike ili je uvezena neka falicna serija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4
Probaj ga ostaviti da radi na nekom drugom uredjaju, zaboravi drajvere i kablove. Ako si u mogucnosti, prikljuci na neki drugi komp, ili laptop.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li imas ikakve zvucnike pored monitora? Da li si proveravao tu grafiku?
Kada uradis screenshot ima li na njemu tih crvenih linija i zelenih mrlja, ili je screen cist?

Kakva ti je struje kuci?
Kvalitetne instalacije ili imas padove napona?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Zvaucnik milion posto... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
HTC ONE
Glavno sto treba da proverim jeste da ga prikacim na drugi komp. i onda ustanovim da li je do grafike ali da je do grafike bilo bi isto i na lcd televizoru al na njemu je slika odlicna, bez ikakvih mrlja zelenih i sitnih linija.imam jedan zvucnik ispod monitora nekih 40cm.....ali taj zvucnik stoji tu i kada sam imao predhodni monitor koji mi je trajao 7godina isto lcd a i ovaj novi kada sam kupio isto je stajao tu i na prvom primerku nisam imao tih problema nekoliko meseci dok na kraju nije crkao  Smiley 1

Da, uradim screenshot ali nema nista...cak i na mobilnom kada napravim fotku tesko se priecuje.al evo sada pisem ovo i gledam, leva polovina je zeleno siva a desna siva sa malo crvenkastih tonova, jedva uocljivo.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2014, 23:22:50 od mrburns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4
Imas li problema sa drugim uredjajima u kuci, da li se cesto kvare kucanski parati?
Takodje ga prikljuci direktno u zid u uticnicu ili bar na produzni na kojem nema drugih uredjaja. znaci samo monitor.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2014, 17:37:35 od Vitto »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
HTC ONE
Upravo sam probao da ga prikljucim na drugu uticnicu i drugi naponski kabl sam stavio ali problem je i dalje prisutan...ne znam sta moze biti problem vise..ocigledno neke smetnje uticu na njega, cim dobija ove sitne horizontalne linije koje trepere... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.