Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Delibašić preskače revanš u Bragi  (Pročitano 3517 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bar si nesto pametno naucio ovde to mi je drago.

Smile Smile

I kao sto i ja mogu da procitam ovde

Citat
3. Da li su lopovi ili ne to ti neznas i nemozes dokazati. Nezaboravi da su isti ti lopovi doveli Partizan do lige sampiona i godinu kasnije do prezimljavanja u ligi uefa i ispadanjem od pobednika CSKA. Da su isti ti lopovi napravili sportski centar medju najboljim u evropi. I o tome znam mnogo jer mi je jedan vrlo blizak clan porodice medju kako ih ti nazivas tim lopovima.

nekoga branio i rekao kako su fini i posteni.

Naravno da nisu ali su opet neki trag ostavili. A da su se nakupili pare jesu i to mnogo, mnogo.

Aj cao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Po poslednji put na ovu temu, trag koji su ostavili je isuvise mali s obzirom na novac koji su uzeli. Da ne pominjem renoviranje stadiona, pokrivanje istog, menjanje osvetljenja i novi semafor (digitalni), od cega je jedino ispalo jedno cigansko saranje tribina. Da ne pominjem sva druga obecanja koja su dali. Dovoljno je samo da se vratim mesec i po unazad, pre dvomeca sa Petrzalosnom, kada su imali neponovljivu priliku da se plasiraju u Ligu Sampiona, samo da su doveli bar jednog normalnog napadaca i jednu kakavu-takvu zamenu za Ilica. Naravno za takva dva igraca morali bi odvoje bar milion evra, sto je za najbogatiji klub u SCG, isuvise velika svota.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Hm....da li je mali???  Mi smo uvek nezadovoljni nesto... prosle sezone ispali su od osvajaca Lige UEFA CSKA taj isti CSAK placa Karvalja tri puta vise od budzeta Partizana, izbacili su i taj Dnjepar koji nije neka ekipa ali i oni su finansiski mnogo jaci.

Sto se stadinona tice mnogo stvari nije reseno po tom pitanju i rade se samo neophodne i nebranim ovim nikog. Cak ni jebene reflektore nisu postavili koji su u bg.

O greskama ove sezone netreba trositi reci, Kanu im je bio skup trazio je 2 miliona za sezonu, za Delibasica i Lazovica su mogli nesto uraditi al kad su hteli bilo je kasno.
Prosle sezone dozvolil su gomilanje veznih igraca i tada je Petrovic trebao da ide na posudbu a ne sad....ali Vermezovic.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Po recima Lotara Mateusa, Partizan je u periodu dok je on trenirao tim, zaradio oko 10 miliona. Preko 5 miliona samo u Ligi Sampiona, plus prodaja Vukica i Lazovica.
Posle toga, Zeka-lopov izjavljuje kako to uopste nije tacno. Navodno, zaradjeno je 10 puta manje!!!!! Em krade, em laze!
Ako je i imao neke neplanske troskove, ukljucijuci one predvidjene, klub nije mogao da potrosi vise od 2 miliona. Cak je i to mnogo. Nije doveden ni jedan igrac (ako Boyu ne racunamo kao igraca), nije dat novaac za trenera, a para nema??? Pitam se samo gde su?! Seti se prodaje Kezmana i prica o planovima kluba sta raditi sa toliko para.

Evo kako su lagali:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Stadion JNA 001.jpg
(72.73 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ovaj stadion će se izgraditi, možda do 2056!  Smile
Samo ne razumem odakle ideja Partizanu za novi stadion, gde će da nađu toliki novac?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
A ti  verujes Mateusu?  Smile daleko od toga da ovi ne kradu ali daleko da smo zaradili tolike pare... od lige sampiona je zaradjena ta suma, ali ostatak nije ni blizu 5 miliona, a dosta je investirano u stadion za osposbljavanje njegovo, odnosno da bi bio po propisima UEFA-e, plus Zemunelo.... dakle uradjeno je nesto, ali moglo je bolje, realno para za nekog ekstra napadaca nema...
sto se tice troskova, budzet kluba za sezonu je 5-6 miliona eura koliko ja znam... sto znaci da je nesto od tih para moralo ostati i za sledetju sezonu...
Sto se tice stadiona, tu je stvar jasna, deo para je tu, ceka se samo da se regulisu imovinski odnosi... podsetitju da je Philips duzan da odradi dosta radova na stadionu, zbog duga od kupovine Kezmana, a koliko ja znam kad se bude radilo nesto na stadionu, graditje se novi skroz...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Zemunelo je uradjen mnogo pre Mateusa i Lige Sampiona. Deo love od Kezmana i dogovor sa Filipsom se odnosi na semafore i osvetljenje, ne na renoviranje i pokrivanje stadiona, jos manje na saranje stolica.
Plasman u Ligu Sampiona - 3.500.000, 3 boda (175.000 * 3), sponzori,TV prava, ulaznice - to ti je sve preko 5.000.000.
Plus, prodaja Vukica i Lazovica - sigurno oko 5.000.000 i dolazis do cifre od 10 miliona.
To je samo u periodu Mateusa.

p.s. skoro kad su nasi novinari posetili Plimut, klub T.Westa i pitali ga da li zna nesto da kaze na srpskom, ovaj je odgovorio "Zeko, gde su pare?" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
nije ugovor sa Philipsom samo za osvetljenje... a ne verujem da je za Vukitja i Lazovitja dobijeno 5 000 000 eura a i da jeste najverovatnije je na vise rata...
jeste Zemunelo uradjen, ali je stalno doradjivan... isto kao sto je dosta ulozeno u stadion kao sto rekoh...
A Mateus je neko kome se nikako ne moze uzeti za ozbiljno...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Mateus je samo indijanac koji ima ono sto Tumbakovic nikada nece imati, autoritet, nista vise. A kada je otisoa prvo je navodno pljuvao po Zecevicu a onda su ih vidjali po restoranima u Beogradu i Pesti. Njegove navodno tuzbe kako mu PArtizan duguje neki novac su ogromna glupost jer sve je skoro dobio unapred. Uostalom Mateus je nemac i bilo sta tu da postoji UEFA bi reagovala sigurno.

Budzet je za sezonu je oko 5,8 mil eura, a npr. Kanu ti trazi 2 mil eura za sezonu i kako to izvesti???

Od stadiona regularnim delo tesko da ce biti sta, samo neki novi da se pravi a toliko para tesko da se ima.

Zeka da je lopov jeste ali lopov koji ipak ostavio neki trag, mozda je mogao veci mozda ne to necemo nikada znati. Ja sam realno gledajuci zadovoljan imajuci u vidu kakve su finansije u ostalim evro klubovima. A i lige su im mnogo jace.

Za Vukica i Lazovica je dobijeno preko 5 mil. Za Vukica sve a za Lazovica su duzni da plate u roku 2 god od potpisa ugovora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
bitje para za stadion  Smile
voleo bih da je transfer Lazovitja i Vukitja bio preko 5 miliona ali ne verujem da je tako... ako neko zna neki info  neka javi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.