Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Delibašić preskače revanš u Bragi  (Pročitano 3537 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
S druge strane, koliko su cvrsti mecevi u Skotskoj, a koliko u Portugalu, recimo, vrlo je diskutabilno pitanje.

E to to. Start koji je u Skotskoj za zuti karton u Portugalu je automatski iskljucenje. Cvrstina i kvalitet lige su dve razlicite stvari.

Citat
3 kup utakmice - kombinovani tim
2 liga-kup utakmice - 2. tim

znaci sletik uzima kup i liga kup sa drugim timom?  Smile

Citat
I jos jedna stvar, ne razumem tvoju poslednju konstataciju - kad budem igrao neki mec u Skotskoj ili Portugalu, znacu?? Ti si igrao?

To pitanje je licne prirode i na to odgovor neces dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ooooo?! Moze autogram?
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pametan si ti mnogo i bez toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Hvala, hvala! Takodje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
nema na cemu cast mi je razgovarati sa napaljenim klincima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Sine,ja ne znam koliko si ti star, ali ako sam ja za tebe klinac, ti onda mora da imas bar 40 godina. Osim toga, i treba da ti je cast kad razgovaras sa nekim ko je pametnij od tebe, jel tako? Moras da se slozis. Smile
Sto se tice znanja o fudbalu sa amaterima u buduce ne diskutujem. Dovedi nekog fudbalskog trenera ili bar nekog ko se malo vise razume u fudbal od tebe, pa cemo razgovarati. Ovako  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2005, 23:59:33 od dejan11 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Osim toga, i treba da ti je cast kad razgovaras sa nekim ko je pametnij od tebe, jel tako? Moras da se slozis.

Koliko si pametan vidi se iz tvojih 300 i kusur komentara. Prema tome  Smile i malo  Smile

Citat
Sto se tice znanja o fudbalu sa amaterima u buduce ne diskutujem.

Ako sam ja za tebe amater mislim da si ti verovatno igrao u Barceloni ili Milanu ili te mozda Murinjo trazi posto da imas 30-tak nebi bio time odusevljen  Smile

Citat
Dovedi nekog fudbalskog trenera ili bar nekog ko se malo vise razume u fudbal od tebe, pa cemo razgovarati. Ovako 

Velikim strucnjacima koji govore uprava napolje doduse i cutacu jer vidi se koliko se razumeju u fudbal.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
1. 300 i kusur komentara?! Za razliku od nekih, ja imam porodicu, posao i drustveni zivot, ne budim se i uspavljujem pored kompjutera. I najvaznije, ne merim inteligenciju brojem smajlija i kopiranih tekstova sa drugih sajtova koje ostavljam na ovom forumu. Jer, da je tako ti bi verovatno trebalo da budes mnogo, mnogo pametan.

2. 28 godina tacnije, igrao sam fudbal do pre dve godine i zavrsavam visu trenersku skolu.

3. Vidim da si pratio moje ranije postove. Lepo. "Uprava napolje" je samo posledica revolta koji osecam prema lopovskoj garnituri u Partizanu. Ne vidim kakve to veze sa poznavanjem fudbala ima.

4. Tvoja sujeta i nedostatak postovanja prema onima koje ne poznajes nemaju nikakve veze sa ovom temom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
1. Ja nemam porodicu ja sam sam'. Svi mi imamo obaveze i drustveni zivot a i porodicu to bi trebao da znas. Mislim u tim godinama. A o poslu nemam potrebe da ti pricam oni koji treba da znaju znaju tako da
Smile.

2. Verovatno od nas koji diskutujemo o tome niko nije igrao fudbal. Ja nemam 28 ali imam dovoljno iskustva o fudbalu, o kom pogotovo tebi nemam potrebe da pricam, jer kao sto sam gore naveo, oni koje poznajem ovde znaju mene dovoljno i kao sam. tako da  Smile.

3. Da li su lopovi ili ne to ti neznas i nemozes dokazati. Nezaboravi da su isti ti lopovi doveli Partizan do lige sampiona i godinu kasnije do prezimljavanja u ligi uefa i ispadanjem od pobednika CSKA. Da su isti ti lopovi napravili sportski centar medju najboljim u evropi. I o tome znam mnogo jer mi je jedan vrlo blizak clan porodice medju kako ih ti nazivas tim lopovima.

4. Vrati se unazad, procitaj lepo i vidi sta je bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
1,2,3 i 4. OK,vidim da ti je odgovor na svako pitanje "nemam ja sta tebi da dokazujem, postoje ljudi koji me poznaju"??? Molim??? O cemu ti pricas, prijatelju?! Meni ti ne zanimas, s`toga  Smile Smile Smile.
p.s. sto se lopova tice, ako ih vec branis zbog rodbinskih veza, tto razumem. Kao sto razumem da rodbina brani nekog nesrecnika koji obije trafiku ili prodavnicu, npr. Medjutim, ne razumem sta zelis da postignes time sto ih pravdas? Da me ubedis da nisu lopovi? Glupost! Veruj mi, za mene su oni lopovi i uvek ce biti, i savrseno me ne zanima da li ti je neko od njih komsija, rodjak ili prijatelj. Zbog toga mogu samo da te zalim. Ali, jebi ga, nisam u tom fazonu. Neka te zale drugi, prepametni, misteriozni mladjo!!! Ono sto mozes dobiti od mene je ignorisanje. Nema svrhe da dalje trosim reci i da habam tastaturu na sveznalicu kao sto si ti. Ako covek sve zna, sta mu mozes novo reci.
Aj cao!!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.