Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 13:44:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 115074 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto je tema davison stavicu davison kartu.Kompozit manje vise i nije nesto sjajan,dosta planeta u 6 polju,sunce,merkur,venera u devici sto mi se ne svidja.Mada vladar asc Mars je u konj sa vrhom 7.U sinastriji nema previse losih aspekata samo nas jedan kroz sve prati a to je venera kvadrat pluton koji on inace ima u svojoj natalnoj.Inace postoji jedan lep aspekt a to je konj jupiter-mesec s tim da je meni jupiter vladar 7 a njemu mesec vladar 7.

Ova veza na neki nacin jos nije pocela jer zivimo daleko jedno od drgugo,ali ako odemo na more kao sto smo planirali sada krajem jula...

Davison cini mi se nije los,postoje vazdusni trigoni koji govore o intelektualnom skladu i vaznosti u ovom odnosu.
Ako imate vremena pogledajte Smiley Bas me zanima da li ima leba od ovoga ili da se ne zanosim.
Pozz
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=n83filezSb0Rk-u1128977646&lang=e&gm=a1&nhor=432483&nho2=2589774&btyp=64&mth=gw&sday=4&smon=7&syr=2007&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

p.s ne znam da kacim ove slike i linkove pa ako ovaj link ne radi kazite mi pa da vidim kako cu vec to da zakacim Smiley

Cula sam da konjukcije vladara ASC-DC dovode do braka, a vi to imate u sinastriji. E sada ne znam da li su ti vladari ugozrni od urana, sto moze onda dovesti do poteskoca. Ako su u dobrim sapektima sa saturnom, to onda daje trajnost, a to i sama znas.

Ja sam pocetnik, i za sada vezbam, pa bih zelela da mi kazes koliko sam bila ili ne u pravu.

Naravno veolela bih da ti ipak neko strucniji kaze nesto o tvom Dejvisonu. Po meni on nije los.

asc je u vagi, vladar venera u vodoliji, koja pomalo tezi slobodi i nezavisnosti. Dispozitor je uran koji pravi sestil sa tom venerom. Mislim da je to dobar aspekt za buducnost veze. Dc je u ovnu, a mars u prvoj kuci u vagi (tu se mars ne oseca bas dobro), ali je dobro kad se vladar sedme kuce nadje u prvoj kuci. Mars je retro, to znaci da ako i nekad prekinete da cete se ponovo miriti. Satur je isto retro u prvoj kuci. Procitala sam negde da Satur u prvoj kuci u Dejvison kartama znaci trajan odnos, tj. odnos koji se ne moze lako prekinuti. Satur je u kvadratu sa venerom, a cula sam da i losi aspekti saturna sa linom planetom mogu doneti trajnost, samo sto onda odnos nije lak. Sada ne bih znala ko je ovde mars a ko venera, ako gledamo po tome ko je stariji tj. asc onda je on predstavljen venerom, a ti marsom. Ti najbolje nzas koliko se pronalzis u ovom marsu. Da li si ti ta koja pokrece vezu ali i donosi konflikte?

Mesec, dusa ove veze je u 9 polju, ko da cete da naucite tj vase duse neke lekcije o emocijama u ovom odnosu. Mesec pravi trigon sa merkurom i marsom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Komunikacija je ovde veoma bitna i mislim da lako izrazavate svoja emotivna stanja, posto je mesec trigon merkur u vazdusnim znacima. Znaci sve lepo, razigrano, lako. Mesec u blizancima, isto kao i venra u vodoliji tezi slobodi u odnostu, posto je mars kvadrat venera, vremenom moze doci do ljubomore, pa to moze sputavati ovu vezu. Sunce je kvadratu sa Uranom, sto prestavlja muskarca u ovoj vezi, tako da on moze biti inicijator nekog naglog prekida. Ali, ako do toga i dodje, mislim da cete se ponovo miriti (kao sto sam vec rekla) zbog ovog marsa vladara dc, koji je retro. Mesec opozicija neptun, moglo bi govoriti o nekoj tajni ili idealizaciji partnera.

Satur po meni dosta podrzava tajnost ovog odnosa, a uran ima samo jedan los aspekt i to sa suncem. Polukvadrate koje uran pravi sa marsom i saturnom za sada ne znam da rastumacim:(

Satur je vladar i vase ic ose (kuce, doma) pa tu moze doci do teskoca, ali opet kazem trajnosti.

Da li ova veza moze doci do braka, to ipak mora da tumaci neko mnogo mnogo strucniji od mene:)

Ja jos uvek ne znam dobro da gledam vladarstva palneta, tj da li se negde oseca dobro ili lose.Smile
A i za dalji tog, treba da gledas dispozitore, oni najbolje govore u kom smeru ce ici veza, naravno pored trenzita i progresija.

Toliko od mene, ja samo da jos jednom kazem, da vezbam:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
bila bih verovatno totalno subjektivna kada bih sama tumacila zato je bolje da jos neko prokomentarise ako zeli Smiley

on inace imas mesec u vodoliji koji je vladar njegovog desc u natalnoj e sada da li je na taj nacin predstavljena njegova buduca zena odnosno mozda ja u ovoj karti ne znam Smile
ja se vec batrgam Smiley pokusavam da pobegnem iz ove da kazemo veze ali on ne da Smiley inace on je u podznaku jarac pa se moze ovaj saturn mozda posmatrati kao on koji odrzava vezu.
saturn je u vagi gde je egzaltiran sto samo pospesava odnos a to sto je saturn to samo znaci da ce vremenom ovaj odnos i stanje u kuci(vladar 4) biti sve kvalitetniji.
ako gledamo ko je kakva osoba pre sam ja mars u vagi (stvaram konflikte Smiley a on ova venera u vodoliji.
ovaj uran mi ne mirise na dobro jer ipak je svetlo napadnuto tj on ako gledamo da je musko sunce pa ispda da ce on nesto tu da ide i da se vraca
inace ne znam kako bi se videlo da je to veza na daljinu.da smo fizicki odvojeni???
vladar 10 odnosno ako gledamo pojedinacno osobe ispada da je to moja 4 je u raku(vezana sam za porodicu i dom) ali mesec odlazi u njegovu 9,moju 3 u blizance znaci neka kraca putovanja mozda???

hajde neko neka doda jos nesto

p/s tinna fino je ovo bilo Smiley
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 02:39:54 od LadyInRed »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
@tinna -bg

auu tinna vidish da mu nije dobro,da mu je tranzitni  saturn na veneri..tranzitni uran na mjesecu...dvije zenske planete opterecene sa 2 malefika...
vjerovatno ste se sreli kad je tranzitni jupiter presao konjukciju ,vashu,jupiter ai marsa,ili bar bili zajedno.

hm...draga moja dejvison...ljubav ce trajati,pa vidi ovaj divan trougao u fiksnim znacima...u koji su upleteni mars venera i saturn,kao i V kuca
znam da je najteze chekati,al morash da istrpish ove njegove loshe tranzite,bicete ponovo zajedno kad tranzitni jupiter bude ushao u jarca i bude nad dejvisn-marsem,aktivirace se tada vash trougao ljubavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela, to sam i ja mislila, ali sam pomislila da sam pristrasna. Znaci negde oko Nove godine, moguce da cemo ponovo biti zajedno.

Hvala punoooo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Andjela, to sam i ja mislila, ali sam pomislila da sam pristrasna. Znaci negde oko Nove godine, moguce da cemo ponovo biti zajedno.

Hvala punoooo Smile

razumijem te tinche...takva sam ti i ja ..volim da mi drugi potvrdi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@s_ana_dra

Evo ja cu ti napisati nesto o tvom Dejvisonu, ali nek ti i neko strucniji isto pogleda Smiley

Prvo sto sam uocila kod ovog Dejvisona je da ima mnogo retro planeta. To po meni znaci da i ako se ovaj odnos prekine da ce dolaziti do njegovog nastavka tj. mirenja. A, ako to nije u pitanju, onda da oni pokusavaju da odnos vrate na staro. tj ko kad je bio na pocetku. Zena tezi vise tome nego muskarac u ovom odnosu. Ona je ta koja ne voli promene u ovom odnosu. Misle da je uvek u proslosti bilo bolje nego sada.

Asc je u blizancima, a merkur u 11 kuci, u ribama. I ako je asc u blizancima, znaku koji nije stabilan, mislim da je ovde muskarac ipak stabilniji od zene.  Merkur u ribama mi govori o tome da muskarac tacno zna da definise svoje emocije, jednostavno ima svest o tome kako se oseca u ovoj vezi. Njemu je prvenstveno bitno prijateljstvo u ovoj vezi, a zenu posmatra i kao prijatelja kome moze sve da kaze tj. poveri. Vladar dc je jupiter koji se nalazi u sestoj kuci. Mislim da zena ne sagledava dobro ovu vezu tj. ni sama ne zna sta hoce. Njoj su bitne strasti i to je pokrece, ako te strasti malo utihu, ona pocinje da gubi tlo pod nogama i verovatno razmislja da li sve to ima smisla. Dispozitor jupitera su pliton i mars, oba retro. To me vraca na onu pricu sa pocetka, koliko zena zeli da zadrzi neki stari odnos, koji je bio prozet strastima. Dispozitor merkura (muskarca) je neptun koji se nalazi u sedmoj kuci. Ako ovaj odnos bude pokazivao naznake ka ozbiljnosti (braku), muskarac ce biti inicijator toga. Ali taj bi brak mogao doneti vremenom puno tajni i zabluda. Venera i Mars (momak i devojka) su u trigonu, sto znaci ljubav i skladan odnos, a tu je jos i saturn koji pravi konjukciju sa marsom i trigon sa venerom. To mi govori da ce (ili vec jeste) ovaj odnos biti dugotrajan. Venera je u vodoliji koja tezi slobodi, ali mislim da ce sve ostati samo na njenoj teznji, jer je dispozitor uran koji je retro. Ona tu slobodu u ovoj vezi tj. odnosu nece ostvariti. Pliton je u trigonu sa venerom i to me opet vraca na staru pricu koliko su njoj bitne strasti. Strasti utihnu ona bi da bezi, ali joj nesto neda. Venera u kvadratu sa jupiterom, zena je ovde u svadji sama sa sobom. Tacno ponekad ne zna sta hoce. Mesec koji predstavlja zajednice emocije je u ribama u 10 kuci. Emocije su im veoma duboke, i mozda misle da je to emotivni vrhunac koji mogu dostignuti sa nekom osobom. Posto je merkur u konjukciji sa mesecom, mislim da muskarac ima jacu svest o tome. E taj mesec nam predstavlja i zenu u ovom odnosu. Ona je veoma emotivna, ali uran pravi kavadrat sa mesecom, sto moze dovesti do burnih reakcija koje su prouzrokovane isihtrenim emocijama. Ali jupiter koji je ovde predstavlja zenu je u trigonu sa mesecom, i ko da ublazava te negle reakcije kod zena. Ona samu sebe ponekad stisava, da ne odreaguje na nacin kako je u prvom trenutku pozelela. Ona je sama sa sobom ne uskladjena i veoma promenljiva. Sunce (muskarac) je u ovnu u 11 kuci. Opet navodi na onu pricu da je njemu bitnije da odrzi prijateljstvo nego strasti u vezi. On jeste temperamentan, ali i veom stabilan, za razliku od zene, koja pokusava da odrzi strasti i tu onda dolazi do sukoba. On po meni mnogo bolje zna sta hoce od ovog odnosa, nego zena. Sunce i venera su u polukvadratu, sto opet navodi na sukobe koji oni imaju u pogledu ove veze. Sunce je u trigonu sa dispozitorom venere (uranom) i ko da on pokusava da smiri zenine reakcije i da je veze kroz neki prijateljski odnos. Sunce kvadrat neptun, on mozda malo sve idealizuje. Dispozitor sunca je mars, koji je dispozitor i jupitera (zene), na neki nacin su slepljeni sa istim dispozitorom, to mu kazuje, ako nekad budu pozeleli da prekinu sve, da ce to ici tesko, a mars je jos i retro. Uvek ce se vracati na neku staru pricu.

A merkur i jupiter (vladari asc i dc) u trigonu (separacionom). Moze da znaci da ova veza moze dovesti do braka, ali ne znam koliko bi se taj brak odrzao jer su u separacionom trigonu. Saturn podrzava ovaj odnos kao zabavljanje, ali ne i kroz brak. Buni me ovaj neptun u sedmoj kuci, ako dodje do braka tu bi bilo prevara, tajni...itd. Mozda bi muskarac poceo da vara zenu (sunce kvadrat neprun), ali nemoj to uzimati zdravo za gotovo. U svakom slucaju bile bi neke tajne.

Toliko do mene, mada bih volela da neko strucniji od mene pogleda ovaj dejvison. Sve sto nije jasno u Dejvisonu moze ti sinastrija razjasniti. Ako u sinastriji postoje aspekti koji ukazuju na brak, onda ce do njega doci. Ja vam nisam pogledala sinastriju, jer ne znam vreme rodjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
hvala tinche sto pomazesh i odvajash veliko vrijeme za tumachnje dejvisona Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Tinna puno,
znaci sve je tacno.Dugo traje, ali je jako cudno. Teska sam ali i on je tu negde.
Polako pa cemo videti, sta ce se desiti, najgore sto ne znam njegovo tacno vreme, sinastrija je postavljena na temi za to.
Znaci stvarno se uvek vracamo i uvek se obnavlja. Ja bi stvarno uvek volela da to bude kao na pocetku i naravno da dodje do braka, ali videcemo.
Pozdrav
Hvala jedno veliko

Smile Smile
 Smile
 Smile
 Smile
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 13:44:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.