Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:29:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108641 puta)
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D500
Hm, ovaj...ako nema puno na listi, i ja bih se prijavila.  Smile

Dejvisonka

Samo da mi okvirno kaze netko, koliko tu ima buducnosti? U pitanju jest veza koja traje od pocetka godine (no, potvrdena je tek 20.4.2007.), ali smo malo...udaljeni fizicki...  Smile Ja imam sliku svega toga, ali ja si svasta znam umisliti i da sve izgleda savrseno, treba mi samo mala pomoc.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
kad stignete. Smile

Shot at 2007-07-22
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 01:28:40 od lamal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sny,

Ovo je jedan veoma zanimljiv dejvison.

Vi predstavljeni mesecom i saturnom. Mesec u biku, egz., a satrun u svom sedistu u jarcu, prave trigon, sto bih ja rekla wow.

Ali, vasa peta kuca(kuca ljubavi) u skorpiji, vladar pluton koji se nasao bas tu u petoj kuci u svom sedistu, gd je najjaci. Znaci ljubav puna strasti, ali taj pluton pravi opoziciju sa mesecom i kvadrat sa suncem. On u ovu vezu unosi strast, ali to je kako bih rekla ona prava zivotinska strast, puno naboja. Pluton u sekstilu sa vladarem sedme kuce (saturnom). Ako uspete da prevazidjete tu strast koja donosi i svoju negativnu stranu, pored one pozitivne, vi onda prelazite na onaj trigon izmedju mesec i saturna, koji govori o vasoj povezanosti , ljubavi, pa i mogucem braku. Pluton je u sekstilu sa venerom (tobom) koja je u konjukciji sa saturnom. Pa moze da bude da ces ti nekako uspeti da ohladis te strasti koje pluton donosi. Sunce u vodoliji, tezi slobodi, ako mu budes dala dovoljno slobode kojom on tezi (sto je tebi malo teze, jer si predstavljena saturnom u svom sedistu), moze da ukaze na jednu solidnu vezu. Sve u svemu, ako prevazidjete pocetak koji je dosta tezak sve ukazuje na dobru vezu. Znaci sto veza duza, ona je sve bolja i bolja.

To je onako ukratko.

Zamolila bih i Andjelu da da svoj komentar, meni je stvarno ovo jedan zanimljiv dejvison.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 13:02:34 od tinna-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lamal

Ti i on predstavljeni plutonom, marsem i venerom. Mars u ovnu u svom sedistu, a venra u biku u svom sedistu u konjukciji u petom polju. Znaci ljubavi ima.

Uran na samom asc, rekla bih da je veza pocela veoma naglo, a nadamo se da se nece i zavrsiti naglo jer je uran u sekstilu sa saturnom, koji ce da ga koci. Ono sto moze da predstavi problem u ovoj vezi je pluton koji je u vagi, a tu je tako slab, pa nadamo se da nece praviti probleme koje je tesko prevazici. Pluton opozicija i mars i venera sunce, a sve to u vasem petom polju ljubavi. E sada veoma je lepo kad su mars i venera u svom sedistu, ali bilo bi jos lepse da su njihovi dispozitori u svom sedistu, jer onda ima napretka u ljubavi koja ukazuje na dobro. A ovde ko da ce ta ljubav da stagnira, jer iz pete kuce treba doci do sedme. Dispozitor plutona je venera, koja je usidrila u petoj i vladar je seste i sedme. Svakodnevnica ovde moze da dovede do monononije u ovoj vezi. Pluton unosi strast u ovu vezu, ali pluton nije dobar. On pokusava sve da unisti, a vi ko da necete naci izlazi iz toga. Vladari i pete i sedme su u opoziciji sa tim plutonom, a oni nemaju dispozitore, tako da tesko da ce naci izlaz da prevazidju tu negativnost koju donosi pluton. Pluton dolazi iz vase 11 kuce, kuce prijateljstva, pa moze da se kaze, ako prekinete tesko da cete ostati i prijatelji, moze da bude i ono "mali je korak od ljubavi do mrznje". Mesec je u konjukciji sa saturnom, pa vremenom moze i doci do hladjenja tvojih emocija, a tu i jupiter, koji ko da oplemenjuje tog saturna, pa ni sama neces znati da li se hladis ili jos jace volis. Sada vidim da je pluton na samoj zvezdi spici (zvezda srece), pa da kazem da i ona moze da oplemeni tog zlokobnog plutona, jer to je najsrecnija zvezda u sazvezdju. Ako ovde pluton ne uspe da razrusi vezu, ljubav ce da opstane, ali morate uneti i dozu promena. Uran u inkonjukciji sa suncem, venerom i mesecom. Inkonjukcija je aspekt prilagodjavanja, pa valjda ce van on naterati da se prilagodite promenama koje nailaze. Neptun u prvoj kuci, govori o zaljubljenosti na pocetku veze, a pravi trigone sa suncem, marsom, venerom i merkurom iz pete. Zaljubljenost je tu, komunikacija vam je direktna (merkur u ovnu), ali moze da ukazuje i na neke sitne lazi jer je u trigonu sa neptunom (koji je u strlcu, znaku iskrenosti), zato i kazem sitne lazi. Moze da bude i slatkorecivnosti, sto nekad i nije lose Smiley Mesec opozicija merkur, koji je u konjukciji sa marsom, pa nekad moze da ti rani dusu sa nekim svojim izjavama, a da toga nije ni svesan.

Sve u svemu, ako prevazidjete pluton (sto se nadam da hocete, jer je na samoj zvezi spici), veza sa dosta ljubavi, ali morate da naucite da se kroz vezu prilagodite promenama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Zamolila bih i Andjelu da da svoj komentar, meni je stvarno ovo jedan zanimljiv dejvison.

@sny
nesvidja mi se shto je  Mjesec vrlo blizu Algolu...
niti shto je na vladara DC,vladar XII kuce,u najboljem sluchaju,mozemo da kazemo da je veza iz proshlog zivota ua u najgorem,da ce se oosoba Dc osjecati kao u izolovanoj ustanovi sa dotichnom osobom,ili imati tajni tokom odnosa..
muskarca posmatramo kroz mars( u VI kuci),on u konjukciji sa Uranom, i kroz Sunce(VIII kuci),ono u Vodoliji,znachi,mushkarac ce sigurno teziti slobodi....

« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 14:50:15 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D500
Tinna i Andjela,
hvala Vam.

Od prvog trenutka sam znala da nije sasvim slucajan susret, hm, upoznati nekoga s kim se osjecas kao da ga poznas godinama, a znas ga tek jedan dan upoznavsi ga preko igrice koju igra vise od 700,000 ljudi  Smile Smile
Tajne u odnosu s moje strane su bile, ali vise uopce nemamo tajni. Sto nas to drzi dalje da nastavimo s takvim optimizmom gledati na nasu vezu unatoc svim tim problemima s udaljenoscu, roditeljima koji pokusavaju nas razdvojiti...?  Smile
Ocito je da smo presli na taj drugi stadij: Mjesec-Saturn.

Hvala Vam puno.  Smile Smile
Mozda zvuci cudno, ali oraspolozile su me vase rijeci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Tina,puno ti hvala!nadam se da ces me razumeti kada ti kazem da ja  ne umem da citam astrologiju...pa stoga ako mozes samo mi malo pojasni..ako te mrzi-svakako ti hvala! Smile

dakle-kazes "zavrsiti naglo"-mi planiramo da je ne zavrsavamo pa je li po tebi uopste moguce iz ove veze u brak?
koje konkretno probleme koje pravi pluton nam je tesko prevazici (promene,monotonija..)??
strast je jaka u nasem odnosu,ali sta to mislis da moze Pluton da unisti iz cega "ko da necete naci izlazi iz toga"??
unapred sam ti zahvalna! Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 21:02:57 od lamal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lamal,

nisam rekla da ce veza zavrsti naglo, nego da se nadamo da nece zavrsiti naglo, jer pravi dobar aspekt sa saturnom (planeta koja oznacava trajanje). Znaci rekla sam, veza je naglo pocela, ali verovatno nece zavrsiti naglo.

Pluton vam pravi strasti, osecaj fatalnosti koji je tebi trenutno super, ali pluton prvo napravi taj strastan osecaj, a onda sve to srusi i unisti. E ako budete uspeli da spustite tu strast, veza moze da bude dobra, ali morate da prihvatite tu promenu. Vas dejvison bas pokazuje ko da se protivite promenama u odnosu, a te promene bi vam bile dobre. Ako dozvolite da pluton rukovodi vama tj. da strasti rukovode vama, veza ce biti unistena, kad tad. Teskocete onda iz V kuce koja predstavlja vezu i ljubav, doci do VII kuce koja predstavlja brak. Brak se ne bazira na strastima. Vladar vaseg petog polja je Sunce, a vladar vaseg sedmog polja je venera. Venera i sunce u konjukciji, znaci slepljeni u petoj kuci. Sunce je u Ovnu, a sunce pored toga sto vlada vasom kucom ljubavi predstavlja i muskarca u ovom odnosu. Sunce je u ovnu, znaci muskarac u ovoj vezi ispoljava osobine ovna, brz, vatren..itd Dispozitor Sunca je mars, planeta kojom je opet predstavljen on u ovom odnosu. A ta planeta je u svom sedistu u ovnu. To je dobro kad je planeta u svom sedistu, jer je tu najaca. Znaci muskarac u ovoj vezi je skroz podtvdjen kroz osobine ovna. On mozda i tezi promenama u vasem odnosu (promene nisu uvek nuzno zlo, one mogu i dobro da donesu, a ti ko da stagniras i ne zelis te promene). Hocu da ti kazem, prihvati da strasti vremenom stisavaju i sve ce biti ok.
Ja ti ne mogu tacno reci koje su promene u pitanju. Samo ti kazem, prihvati ih. Pluton donosi fatalnost i osecaj jake zaljubljenosti, koji je tebi mozda trenutno wow, ali ne moze na tome ostati. Asc vase veze ima dva vladara, znaci jedan je pluton drugi je mars. Mars u konjukciji sa vladarem dc-a venerom (sto je dobro za brak), a drugi u opoziciji sa venerom, a i marsom. Znaci jedan bi da gradi vezu, a drugi da rusi. Koji ce pobediti zavisi od vas dvoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

abre los ojos

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 2022
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
jasno..hvala ti puno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:29:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.