Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 06:43:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108821 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Eh Anchy,vidish ti sve vrlo dobro....al ajd
hihiiiiiii, pa znaš da je čovjek subjektivan kad se radi o njemu samom Smile
a i uvijek kod tebe naiđem na neke detalje u interpretaciji koje sama izostavim.

Za mene su uvjek veoma jake veze kad Asc jedne osobe poklapa se sa DC druge i obrnuto,kuce su se uklopile kosmichka ravnoteza je tu,kaoda je jedna polovina kruga nashla drugu.
Duhovna veza jaka.Tvoj Asc je udahnuo u trenutku njegov Dc i obrnuto.Vrlo interesantno.Pa josh tvoj Mjesec i Jupiter ulaze u njegovu VII kucu,ti imash dushu,kakvu treba da ima njegova zena.
Tvoj Neptun je nad njegovim mjesecem ,pa te on idealizuje,kao Bozanstvo.
Kao shto vidish njemu je sedma kuca Rak-Lav a tu su tebi i podznak i lav,sigurno da ga fascinirash.
Ti bi njemu mogla popraviti materijalnu situaciju.Mjesec mu je u tvojoj XII kuci,shto ije bash najsjajnije,da li ti imash potrebu da ga krijesh,ili je to veza iz proshlog zivota?
Njegovoj Vener odgovara energija tvog marsa,ali tvojoj Veneri ne odgovara bash njegova.

Vidi molim te tvoj Jupiter i njegova Venera u antisciji,djelujesh jako na njegovu Veneru.
Anchi,moja a njegov Pluton u antisciji sa tvojm Venerom...shto tu reci,sve mi se chini da ti njemu vishe znachis,a da ce te ta fatalnost mozda otjerati od njega,a tako mi kaze i Dejvison,gdje su nvam u konjukciji Venera i Pluton a pluton opozicija Mjesec.Jedna jaka transcendentalna veza,gdje je prisustvo Plutona vrlo nezgodno,zbog siline
 Smile

neće bit ništa od toga.. preslaba je spona, nema magije.. a šta ćeš, il sam ja trenutno u takvom periodu dok ne vidim magije ni u kom..ali ne vjerujem, iskru uvijek barem osjetim (pa nemam badava 6 voda u karti Smile )

hvalješka angelina
cvetak  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 00:56:33 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Eh,Anchi pa rekoh ti ja, jache djelujesh ti na njega nego on na tebe,pa neznam uopshte i shto gledash ako te ne interesuje,samo mi troshish ochi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Andjela

Znash shta mi je bilo interesantno? Nikada u Davisonu nisam videla toliko planeta u 7 .. ali hvala mojoj intuiciji koja me po ko zna koji put izvlachi iz potencijalno opasne situacije, a tu moze komotno da udje i ono o chemu pishesh, najpre fatalna privlachnost, a posle ko zna shta (setimo se filma Smiley ) Elem, reshila sam da ne idem dalje - nije te bilo 2 dana pa tek sad chitam tvoj komentar koji mi rasvetljava moj neki razlog zbog kojeg sam prekinula, mada bi se, spolja gledano, reklo da nemam razloga za tako nesto .. Hvala Andjela Smiley
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 03:17:15 od harizma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Eh,Anchi pa rekoh ti ja, jache djelujesh ti na njega nego on na tebe,pa neznam uopshte i shto gledash ako te ne interesuje,samo mi troshish ochi Smile

jooj, sad je ispalo da bezveze gnjavarim..
bio mi je momak interesantan kojih tjedan dana prije nego sam postala, doduše fizički, a sad s vremenom (kako je prošlo oko 2 tjedna) se pokazalo da baš i nemamo o čemu pričat, ništa ne vuče..

ne bih te ja bezveze gnjavila andjie Wink 
alles gute Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li ova veza ima predispozicija za brak???ovo je jedna veza iz mladosti i traje vec jako dugo sa prekidima,zanima me da li ce se ikada ozvaniciti??mozemo li usreciti jedo drugo? Smile hvalaaaa!!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
da li ova veza ima predispozicija za brak???ovo je jedna veza iz mladosti i traje vec jako dugo sa prekidima,zanima me da li ce se ikada ozvaniciti??mozemo li usreciti jedo drugo? Smile hvalaaaa!!!!!

Pronashla sam sinastriju, koju si davno postavila sa tom osobom,01.XII,koju nisam stigla tumachiti...a koja je jako losha,jer ( na str 50)ima jako teshko T kvadrat u toj vezi,(zato veza i jeste sa prekidima)koji ce biti aktiviran tranzitom Urana,preko vashe konjukcije Mjeseca i Venere u sazvezdju Riba.Da ne nabrajam,koji ce josh loshi aspekti biti aktivirani(izmedju ostalog i njegova Venera ,koja je u opoziciji sa ovom konjukcijom je u natalu u kvadratu sa tvojim Uranom,pa ce opozicija tranzitnog Urana,mislim sve razoriti.
Idu vam jako teshki dani,po sinastriji.

E sad,shto kaze Dejvison,mada mislim da ga je suvishe gledati...
Postoji jaka veza medju vama,zato se i vracate,jedno drugom,u vasjhoj vezi ima puno emocija i bliskosti,ali sudbina vasheg DC po Dejvisonu,zavrshava konjukcijom Saturna i Plutona,koji moze sve da unishti.
Vidish da je tvoj Mjesec,to si ti ,dusha veze u VIII kuci,jako teshkoj kuci,to je i Mjesec avsheg odnosa,moze li tu biti sretan u kuci strasti i smrti,gdje dusha,pati...
Pa josh u kvadratu sa Mjesecom,mislim na Pluton...
Jako teshko da cete prevazici tranzit Urana,vracam se na sinastriju,zato se pripremi,na loshe dane u ovoj vezi,a kad on prodje....mozda opet nekada budete zajedno....
Zelim ti da ovog Urana pregrmish na najbolji moguci nachin
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile hvala na vremenu  !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga Andjela, ti to tako dobro radish i imash puno prakse, pa cu biti dosadna i dati kartu mog ex muza i moju - prosto da mi kazesh gde je po Davisonu bio KVRC u nashem braku?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Draga Andjela, ti to tako dobro radish i imash puno prakse, pa cu biti dosadna i dati kartu mog ex muza i moju - prosto da mi kazesh gde je po Davisonu bio KVRC u nashem braku?

Kao prvo da ti se izvinim ,shto si chekala,jer ti meni nisi ko bilo Smile

Poshto isuvishe dobro razumijesh sinastrije,izdvojit cu ti samo neke detalje,znam da chovjek ,vishe voli da mu neko drugi vidi,uvjek 4 ochiju vishe vide... Smile

Kao prvo,loshe po vezu,po odnos je veliki i to fiksni,najgori moguci,krst u Dejvisonu.
Nisam te sluchajno pitala ,jesi se davno razvela...odmah mi je pogled pao na Veneru,koja je na jednom kraju,krsta,opterecena sa 3 malefika,Marsom,Uranom i Neptunom.
Teshko da je ovaj odnos mogao izdrzati tranzit Urana,preko Venere,1997.g,ne zaboravi na orbise,da je moglo biti i prije i poslije.a josh tranzitni Mars,koji je nar 2 puta te godine,morao pojachavati taj da kazem dramatichan krst(ako mu treba 2 god da prodje 360 st,morao je 1 put napraviti ugao od  90 a 1 od 180 sa Venerom...znash vec o chemu pricham,znachi opteretiti,pored Urana,Veneru,a isto tako i vash Dejvison mars.
Znachi u Dejvisonu odnosa pored toga shto je loshe postavljena Venera,loshe je popstavljen i Mars,mushkarac,isto se sve odnosi ,kao i na Veneru,jer je i on na jednom kraju krsta.

Vec na pochetku izuchavanja sinastrija i Dejvisona imala sam prilike da vidim ovakvu konfiguraciju,sa jako loshim ishodom,znachi iskustveno...
Tu prichu sam slushala i na predavanjim a Robeta Blashkea,iz Amerike,na seminaru u Bgd, na primjeru Mie Farou i Vudi Alena,samo je on ovu konfiguraciju objasnio na promjeru kompozita.
Znachi krst je tu stalno i on samo cheka tranzit.
Otprilike 2018,ochekuj pogorshanje vashih odnosa( poshto morate biti u kontaktu radi djece....)tada ce tranzitni Uran biti nad njegovim Marsom(U vashoj karti Dejvison odnosa)
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 19:58:45 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E pa hvala ti na odgovoru Smiley U pravu si kad kazes da 4 oka vide bolje nego dva, posebno kad je u pitanju lichni problem i ja tu, recimo, previdjam i kvadrat (koji sam videla) i sve gledam trouglice, konjukcije i uopshte trazim pozitivne aspekte, dok posmatrach sa strane sasvim objektivno pokaze prstom na taj zaista nesrecni aspekt, a eto i tranzit Urana kojeg sam, iskreno, previdela. Meni je pao u ochi Mesec koji nema nijedan aspekt sa ostalim planetama, pa bih u Sinastriji znala shta da kazem, ali po Davisonu ne znam znachenje?!
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 07:41:10 od harizma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 06:43:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.