Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 12:29:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108863 puta)
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Kad stignem na red, i ako moze neko 'blic' tumacenje - unapred zahvaljujem  Smile

Dejvisonche

« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 01:07:11 od LiQuid_Dream »
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze jedno pitanje? oprostite ako je vec bilo ,ali pitanje za vas koji se bavite uporednim horoskopima, jeste li provjeravali svoje prognoze na sebi ili poznatima, jeste li cesto grjesili? naime, jedan astrolog mi je rekao da je to najteze podrucje astrologije i da se najvise grjesi...sto mislite o tome? moze li se tu sudbina najvise izbjeci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
andjela budeš li pri vremenu i volji, zanima me da li vidiš budućnosti u ovom dejvisonu.. za mene osobno je  Smile

http://tinypic.com/view/?pic=2uh4978 - dejvison
http://tinypic.com/view/?pic=4bswpzc - sinastrija

hvala ti mnogo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
hvala ti mnogo Smile

Hvala tebi sto si na usluzi clanovima ovog foruma,svojim znanjem Smile
Čim stignem,pogledacu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitanje za Andjelu:  Ovde je velika razlika u godinama u korist zenskog dela tandema, pa kako ce ovaj odnos da gura na dalje? Za sada je samo sex u najavi ali mi se chini da bi ovo moglo da bude i vishe od toga! M? Shta kazesh?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad stigne netko moze li pogledati ovaj dejvison, tesko je to analizirati, sto koja kuca znaci?

sto znaci ovako puno planeta u 4. kuci?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=vomfilezfjeON-u1169589102&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=64&mth=gw&sday=26&smon=1&syr=2007&hsy=0&zod=&orbp=&rs=0&ast=

hvala!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 23:44:24 od lucijamm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
lucijam
pogledaj na pravilima foruma kako staviti kartu na link ili se obrati makishon da ti je ona okaci jer ce ti ovaj link s astro.com uvijek nestati za dan-dva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
probala sam, ali mi ne ide drugacijim nacinom, nisam bas dovoljno vjesta s tim....

evo, ipak sam probala, pa cemo vidjeti dali jeuspjelo

jeeee, uspjelo Smile

eto, sad ce mi mozda netko nesto malo reci, vise da se ucim na vlastitom primjeru
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 23:25:35 od lucijamm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
andjela budeš li pri vremenu i volji, zanima me da li vidiš budućnosti u ovom dejvisonu.. za mene osobno je Smile
Eh Anchy,vidish ti sve vrlo dobro....al ajd

Za mene su uvjek veoma jake veze kad Asc jedne osobe poklapa se sa DC druge i obrnuto,kuce su se uklopile kosmichka ravnoteza je tu,kaoda je jedna polovina kruga nashla drugu.
Duhovna veza jaka.Tvoj Asc je udahnuo u trenutku njegov Dc i obrnuto.Vrlo interesantno.Pa josh tvoj Mjesec i Jupiter ulaze u njegovu VII kucu,ti imash dushu,kakvu treba da ima njegova zena.
Tvoj Neptun je nad njegovim mjesecem ,pa te on idealizuje,kao Bozanstvo.
Kao shto vidish njemu je sedma kuca Rak-Lav a tu su tebi i podznak i lav,sigurno da ga fascinirash.
Ti bi njemu mogla popraviti materijalnu situaciju.Mjesec mu je u tvojoj XII kuci,shto ije bash najsjajnije,da li ti imash potrebu da ga krijesh,ili je to veza iz proshlog zivota?
Njegovoj Vener odgovara energija tvog marsa,ali tvojoj Veneri ne odgovara bash njegova.

Vidi molim te tvoj Jupiter i njegova Venera u antisciji,djelujesh jako na njegovu Veneru.
Anchi,moja a njegov Pluton u antisciji sa tvojm Venerom...shto tu reci,sve mi se chini da ti njemu vishe znachis,a da ce te ta fatalnost mozda otjerati od njega,a tako mi kaze i Dejvison,gdje su nvam u konjukciji Venera i Pluton a pluton opozicija Mjesec.Jedna jaka transcendentalna veza,gdje je prisustvo Plutona vrlo nezgodno,zbog siline
 Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 23:32:45 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Pitanje za Andjelu:  Ovde je velika razlika u godinama u korist zenskog dela tandema, pa kako ce ovaj odnos da gura na dalje? Za sada je samo sex u najavi ali mi se chini da bi ovo moglo da bude i vishe od toga! M? Shta kazesh?

Bicu kratka,rijetko konjukcija Plutona i vladara kuce braka,u ovom sluchaju Sunca,moze da donese vezu koja traje,rekla bih prije da je burna i fatalna veza,puna strasti,a tvoj Mjesec dusha veze ostaje u VIII kuci,strasti ali i smrti,to je horoskop odnosa i kako ce se on razvijati,a u osmoj kuci na duzi rok tvojoj dushi bash  nemoze biti lijepo.
Venera je u kvadratu sa Marsom koji daje jaku erotsku privlachnost,varnice frcaju ali u ovom aspektu ipak Bog rata ratuje sa ljubavlju.
Pluton je u konjukciji i sa Ascendentom i sa DC,moguce je da je veza pochela iznenada,mozda chak i preko interneta ali ne mora(Vodolija moze biti i pilot,internet,kompjuter)znachi fatalan pochetak,odmah ste pali jedno na drugo i fatalan zavrshetak,kao da biste se mogli razoriti od siline strasti
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 12:29:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.