Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 07:28:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejstva avijacije Jugoslavije 1999  (Pročitano 75474 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Koje su zvanicne brojke Amera i NATO-a, a koje nase o broju njihovih oborenih aviona? Ne pitam jesu li te brojke istinite, nego samo kolike su. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia 
Mislim da smo se našli na cifri 2  Smile Ostalo je palo usled kvara tehnike (apači, harijer itd.) nakon bombardovanja mi smo izbacili neku cifru od par desetina aviona (oko 60), rusi neku drugu cifru a NATO nešto sasvim treće. Čak je i NATO tvrdio da je uništio preko 50% naše tehnike dok smo mi naveli neke smešno male gubitke, pa je NATO nešto korigovao itd. Zatim nepotvrđene priče za Tuzlu i Rinas i okreni obrni našli smo se na dva dokazana aviona, oba srušena sa zemlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
2 : 60 ili sl.
Smile suvise velika razlika - sve tu smrdi! Istina je negde na srtedini, garant! Ne bih ja potcenjivao nase, ne bih pljuvo po sebi.
Znam vrlo dobro koliko Ameri i zapadnjaci naduvavaju sve sto je njihovo. Nevidjeno su sujetni svi kompletno, mnogo vise nego mi. Mi smo oboleli nacisto, prvo njima je...o nanu, a onda sebe pljujemo... nestabilni smo covece, neuravnotezeni. Pa kod nas ni u seoskoj kafani ne znas sta ce sutra da bude; ocel neko da odlepi, donese tandzaru i puca na nekoga; ili pak da zavitla sikiru poput tomahavka na neku babu...

Zaguljeni smo bre, mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia 
Pa samo za 2 kom imamo dokaze  Smile to je problem. Ne isključujem mogućnost da je neki pao van naše teritorije al' de ti dokaži, kada nemaš ni snimak, ni ništa. Kada su rušili F 117 bila je trka da RTS prvi objavi snimke srušene letelice i da je reč o  obaranju kako ovi ne bi prvi nafiovali priču i eventualno izbombardovali mesto pada aviona. Za one apače smo tvrdili da smo ih oborili dok oni tvrde da je kvar tehnike, al' nije pao na našoj teritoriji i džabe ti. ja sam useo da nađem slike pogođenog A10 ako nabasam na još nešto na netu osaviću ovde, ali teško do sada bi neko već našao.

p.s. ovo je bila  naša verzija oborenih letelica - http://img49.imageshack.us/img49/2180/orloviranolete5bj.jpg
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 22:14:40 od M70AB1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ma cekaj, bre, zar u svakom ratu svaka strana treba da ima komade oborenog aviona da bi dokazala obaranje?
Postoje li nasi vojni izvestaji, dokumentacija, valjda oni koji su gadjali znaju da li su ga skinuli ili ne. Druga stvar su javni izvestaji za TV i narod. Ima li tih dokumenata, ili su sve to zdipili politicari i "politicari" medju vojnicima tj. visoki cinovi.

Vidim, opet ce trebati cekati 40-50 godina da se nesto sazna. Pa danas ni o NOB-u i posle o SFRJ periodu se i dalje ne otvaraju sva dokumenta. Spori smo ko spori voz, dok drugi pisu svoje istorije i podrobno ih proucavaju. A mi kako vetar dune, sve mora biti politicki podobno. Nema nade. Mozda jednog dana nam to neki istoricar Japanac ili JuznoOsetijac razjasni. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma cekaj, bre, zar u svakom ratu svaka strana treba da ima komade oborenog aviona da bi dokazala obaranje?

pa uglavnom da  Smile . odnosno , bez toga , traze se poklapanja zapisa dve strane : ko shta prizznaje da je izgubio i ko shta tvrdi da je oborio . to je vrlo nezgodna stvar , pa se tako ni za neke davne ratove  ,kao shto je vijetnamski , ne zna pouzdano broj oborenih aviona . chak i za ww2 ima odredjenih nejasnoca .

medjutim,gotovo je sigurno da mi nismo uspeli da nanesemo neprijatelju ni jedan gubitak u zivoj sili ,jer bi do sada ime poginulog isplivalo . to pokazuje da broj oborenih aviona ,chak i ako je iznad zvanichno priznata 2 , nije preterano veliki .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Eh, to sa priznavanjem istine obe strane cemo da se nacekamo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Čak je i NATO tvrdio da je uništio preko 50% naše tehnike dok smo mi naveli neke smešno male gubitke, pa je NATO nešto korigovao itd

Mi ne da smo imali malo vec lepo napisano smesne gubitke..I to sto smo izgubili , izgubili smo zbog gluposti.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Eh, to sa priznavanjem istine obe strane cemo da se nacekamo. Smile

Isplivace istina na povrsinu,samo je pitanje vremena. Smile
Ameri tek sad otvaraju neka dokumenta o Vijetnamskom ratu,koji se zavrsio pre vise od 40 godina.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Skorpion 26

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung D780
У ратовима на Балкану свака страна је очигледно била победничка. Вероватно ћемо делић праве истине о губицима НАТО авијације сазнати кроз неколико деценија, ако уопште нешто и процури из докумената НАТО-а, а уз то буде и тачно. Цитирао бих речи покојног глумца Милоша Жутића у улози српског кнеза Лазара из филма "Бој на Косову", када се обраћа сину султана Мурата-Бајазиту (глуми Бранислав Лечић):
"Ми смо се тукли у различитим биткама. Ти си победио у својој, а ја у својој". То је нешто слично са нама и НАТО пактом 1999.год. Велики поздрав члановима Бурек форума и свим љубитељима авијације.
IP sačuvana
social share
Skorpion 26
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 07:28:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.733 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.