Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46503 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
alal mu patka Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Dokumentarac o Rambu

Dejan Rambo Petković doživeo je u 37.godini da ga slavi Brazil, i posebno Rio, ali i Srbija u kojoj je Nišlija stvorio ime igrajući za Crvenu zvezdu.

U godini u kojoj je osvojio titulu sa Flamengom, Petković je dobio i „svoj“ film.Dokumentarni film „O Gringo“ u režiji Darka Bajića u simboličnih 90 minuta, prikazuje razvojni fudbalski put popularnog Ramba u velikom Brazilu.
U filmu se pojavljuju i brojna velika imena brazilskog fudbala: Zagalo, Ziko, Andrade, Adriano, Žulio Cezar, Bruno, kao i mnogobrojni saigrači, stručnjaci, navijači, prijatelji, ali i članovi porodice.

Film koji je realizovan u brazilsko-srpskoj koprodukciji, će biti predstavljen u bioskopu „Balkan“ u utorak 29.12. 2009.godine.

Film su podržali i FK Crvena zvezda, Fudbalski savez Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Sekretarijat za sport Skupštine Grada Beograda, Ministarstvo sporta i omladine Republike Srbije, Ministarstvo kulture Brazila i Filmski centar, Brazil.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Petko,brz si kao Ronaldo...il' je pre objavljeno il' si pre okacio Smile  Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Rambo: ‘Nije fer da igram na SP’

Dejan ‘Rambo’ Petković, jedan od najboljih igrača proteklog brazilskog šampionata istakao je da ne bi bilo fer da igra za Srbiju na Mondijalu u Južnoj Africi.

Flamengo je ove sezone osvojio prvu titulu u Brazilu posle 17 godina, a Petković je uz Adriana bio najbolji igrač tima iz Rio de Žaneira. "Imajući u vidu da nisam nastupao u kvalifikacijama, kao i da imam 37 godina, ne bi bilo fer da se nađem na spisku putnika za Mondijal. Ali, voleo bih da posle toga odigram jednu utakmicu u dresu reprezentacije Srbije".

Srpski internacionalac je ovom prilikom istakao i da će nastaviti karijeru u Flamengu, demantujući tako najave da bi u 2010. mogao da se vrati u Crvenu zvezdu iz koje je 1995. otišao u madridski Real, a potom se dve godine kasnije otisnuo ka Brazilu.

"Ne bi bilo lepo da izneverim navijače Flamenga koji su svim srcem bili uz mene od kada sam se vratio u klub posle osam godina odsustva. Ostaću i dalje član Flamenga, a u ovom trenutku ne znam i dokle. I dalje smatram da mogu da igram na visokom nivou, pa ne mogu ni da procenim kada ću završiti svoju karijeru", kaže Rambo.

Zbog brojnih uspeha u brazilskom fudbalu, ali i detalja iz porodičnog života, Petković neće navijati samo za ‘Orlove’ na šampionatu sveta u Južnoj Africi.

"Navijaću i za Srbiju i za Brazil. Ali, isto tako i za Španiju, gde mi je rođena jedna ćerka, kao i za Italiju gde je na svet došla druga", izjavio je Petković.

Извор:Б92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6700
samo gazi  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Интересантну ангедоту је испричао Дарко Бајић, редитељ овог документарца о Рамбу Smiley

Као Зико је рекао да ће Србија сто посто бити прва на овом Светском Првенству 2010. Па га питају због чега тако мисли? Каже Зико па имају 23 боља играча од Рамба  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sta zna Ziko ko je Raca Petrovic...   Smile Smile

Mozda bi covek pomogao, ali ok ne mora da ide, meni samo smeta cinjenica da se coveku ne pruzi sansa da pokaze sta i koliko ume i moze...

Ali valjda ce uslediti poziv za oprostajnu utakmicu posle SP, ili mozda pre?  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Kad sam ga gledao na SOS-u,mislio sam da gledam Maradonu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

petkovic1024x768.jpg
(76.18 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG L5 II
3.1.2010.

Дискотека Студио, Ниш... Музика Није свеједно бенд

Ајде и бонус слика  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.