Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46976 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
sve cestitke Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Rambo uzeo titulu!

Uspeo je Rambo, uspeo je Flamengo! Tim našeg internacionalca, veterana, Dejana Petkovića, u poslednjem kolu brazilskog šampionata savladao je Gremio rezultatom 2:1 i prvi put posle 17 godina dokopao se titule prvaka najfudbalskije zemlje na svetu, šeste u klupskoj istoriji! Rambo je, tako, na briljantan način, kako je samo mogao da poželi i sanja, krunisao fenomenalnu polusezonu u dresu "rubro-negrih" i celokupnu karijeru, a njegovoj sreći nema kraja, obzirom na to da je, nakon ulaska u kuću slavnih na "Marakani", te sve izvesnijem osvajanju priznanja za najkorisnijeg igrača lige, sada, konačno, uspeo da postane prvak u Brazilu!

Popularni Pet nije se ovoga puta upisao u strelce, ali je za 75. minuta i te kako doprineo da "rubro-negri" ne iznevere armiju frenetičnih navijača, njih oko 85.000 koliko ih se sjatilo na tribine najčuvenijeg stadiona na svetu i onih miliona kraj malih ekrana. "Marakana" je rasprodata u rekordnom roku, nekoliko dana pred ovaj meč, koji su domaći loše počeli, jer je Gremio prvi došao u vođstvo. Znajući kakva im se prilika pruža i šta im donosi pobeda, igrači Flamenga jurnuli su ka golu ekipe iz Porto Alegrea, a to im se isplatilo. Prvo preko Davida, a potom i Anhelma kome je asistirao upravo Rambo, iz kornera, Flamengo je preokrenuo i svoje navijače doveo u stanje ekstaze. Oni će, to je sigurno, titulu slaviti nekoliko dana i noći. Ludnica u Riju tek počinje...

Inače, uoči ovog kola Flamengo je imao dva boda više od pratilaca, Palmeirasa, Sao Paola i Internasionala, ali su njihovi rezultati bili bez značaja obzirom na to da je lider pobedio i to ostao po završetku šampionata. Flamengo je istovremeno skinuo sa trona trostrukog uzastopnog šampiona, Sao Paolo, koji je danas zabeležio pirovu pobedu nad Sport Resifeom rezultatom 4:0, baš kao i Internasional nad Santo Andreom 4:1.

Rezultati poslednjeg kola:

Barueri - Atletiko Paranense 0:0
Botafogo - Palmeiras 2:1
Koritiba - Fluminense 1:1
Flamengo - Gremio 2:1
Internasional - Santo Andre 4:1
Santos - Kruzeiro 1:2
Sao Paolo - Sport Resife 4:0
Vitorija - Goias 2:2

Tabela:
1    Flamengo                38    19    10    9    58    44    67
2    Internasional          38    19    8    11    65    44    65
3    Sao Paolo          38    18    11    9    57    42    65
4    Kruzeiro         38    18    8    12    58    53    62
5    Palmeiras          38    17    11    10    58    45    62
6    Avai         38    15    12    11    61    52    57
7    Atletiko         38    16    8    14    55    56    56
8    Gremio          38    15    10    13    67    46    55
9    Goias           38    15    10    13    64    65    55
10    Korintijans          38    14    10    14    50    54    52
11    Barueri          38    12    13    13    59    52    49
12    Santos          38    12    13    13    58    58    49
13    Vitoria          38    13    9    16    51    57    48
14    Atletiko         38    13    9    16    42    49    48
15    Botafogo          38    11    14    13    52    58    47
16    Fluminense          37    11    12    14    48    55    45
17    Koritiba          37    12    8    17    47    59    44
18    Santo Andre         38    11    8    19    46    61    41
19    Nautiko          38    10    8    20    48    71    38
20    Sport          38    7    10    21    48    71    31

Izvor(ima i video snimak golovi i to, mada ima i ovde na prethodnim stranama):  http://www.sportal.rs/news.php?id=15709

Rambo Petković: Matorac mladalačkog duha

Dejan Rambo Petković je jedan od najzaslužnijih što je Flamengo, posle 17 dugih godina, ponovo postao šampiona Brazila. Mediji, stručnjaci i saigrači odaju počast srpskom internacionalcu koji, uprkos tome što ima 37 godina, igra na vrhunskom nivou. Evidentno je da će Petković, posle ulaska u "kuću slavnih" na "Marakani", potom dugo očekivane titule zahvaljujući golovima, pre svega iz kornera, i asistencijama osvajiti i novo priznanje - najkorisniji igrač lige.

U međuvremenu Rambo uživa u slavi prisećajući se trenutka kada je napuštao teren u 75. minutu ispraćen ovacijama krcatog stadiona.

- Drago mi je što me porede sa Žuniorom, koji je 1992. godine predvodio Flamengo do titule. Jesam matorac kada se pogledaju godine, ali mladalačkog duha. Sve je fantastično što mi se dešava u Flamengu. Ova godina za mene je nezaboravna. Zahvaljujem se svima. Kažu da sam ja taj koji je pokrenuo ovu ekipu do vrha. To nije tačno. Ekipa je mene pokrenula. Imao sam sreće da budem deo ovog tima, da budem vođa. Želim da im se zahvalim za sve što su učinili za mene. Takođe, hvala i navijačima. Bili su neverovatni. Zaslužuju mnogo više od titule. Nikada neću zaboraviti šta sam doživeo ovde na "Marakani" - rekao je Petković.

Izvor: http://sportal.rs/news.php?id=15726

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

00015726.jpg
(15.75 KB, 285x220)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 15:58:32 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Da li je ovo kraj?Da li ce se Rambo penzionisati ili prelazi u drugi klub?:/ posto znam da svake sezone menja ekipu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy
svaka cast majstoru  Smile Smile Smile

drago mi je i sto je fluminense ostao u ligi.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Svaka cast Dejane!!!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Danas u jednim novinama citam da je Rambo proglasen za igraca lige, a u drugim pise da je dobio srebrnu loptu iza Adrijana. Sta je istina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Danas u jednim novinama citam da je Rambo proglasen za igraca lige, a u drugim pise da je dobio srebrnu loptu iza Adrijana. Sta je istina?

I jedno i drugo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Adrijano MVP Brazila, Rambo izazvao haos na aerodromu

Dejan Petković je minulog vikenda u 37. godini proslavio titulu sa Flamengom, a samo dan kasnije Fudbalska federacija Brazila uvrstila ga je u idealni tim šampionata! O kakvom je priznanju reč, najbolje svedoči podatak da je pored srpskog internacionalca samo još jedan stranac našao mesto među najboljih 11 - Argentinac Pablo Ginjazu iz Internacionala, prenose "Novosti".

Brazilci su, ipak, ostali dosledni sebi i za MVP šampionata odabrali domaćeg fudbalera, Rambovog saigrača Adrijana, a u idealnom timu su se našli: Viktor (Gremio) - Džonatan (Kruzeiro), Dias (Sao Paulo), Miranda (Sao Paulo), Ž. Cezar (Gojas) - Ernaneš (Sao Paulo), Ginjazu (Internacional), Souza (Palmeiras), Petković (Flamengo) - Adrijano (Flamengo), Tardeli (A. Mineiro).

- Nema sumnje da ću produžiti ugovor sa Flamengom. Sa moje strane je sve gotovo, još klub malo da "popusti" i ostajem barem do maja naredne godine - rekao je Petković na svečanosti pošto je prethodno napravio opšti haos na aerodromu kada su ga prepoznali usplahireni "tifozi" Flamenga zbog čega je njegov let ka Sao Paulu čak i kasnio!?

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Srbin najbolji Brazilac!!

Dejan Rambo Petković ušao u istoriju

Dejan Petković: Neverovatan je osećaj osvojiti titulu pred 100.000 navijača Flamenga. I još sam proglašen najboljim igračem u Brazilu. Hvala Bogu, saigračima... Imam 37 godina, ali sam duhom još mlad

Nekadašnji vezista Crvene zvezde Dejan Rambo Petković još jednom je pokazao zašto u Brazilu ima status fudbalskog boga! Srpski fudbalski globtroter predvodio je slavni Flamengo iz Rio de Žaneira do prve titule prvaka posle 17 godina, a sjajnu sezonu garniranu antologijskim golovima iz kornera oplemenio je nagradom za najkorisnijeg igrača brazilskog prvenstva.

Popularnog Peta, koji je ušao u kuću slavnih na čuvenoj „Marakani", 100.000 navijača gromoglasnim ovacijama ispratilo je sa terena u 75. minutu odlučujućeg duela Flamenga protiv Gremija (2:1), koji je njegovom timu doneo dugo čekani trofej. Posle velike pobede Dejan Petković poručio je da se ne oseća kao fudbalski veteran, bez obzira što je počeo da troši 38. godinu života. On je zahvalio navijačima Flamenga, koji su mu ukazali retku privilegiju.

- Zahvaljujem svima. Saigračima, treneru, bogu, navijačima.... Kažu da sam ja taj koji je pokrenuo ovu ekipu do vrha. To nije tačno. Ekipa je mene pokrenula. Imao sam sreće da budem deo ovog tima, da budem vođa. Želim da im zahvalim za sve što su učinili za mene. Takođe, hvala i navijačima. Bili su neverovatni. Zaslužuju mnogo više od titule. Nikada neću zaboraviti šta sam doživeo ovde na „Marakani" pred ovoliko ljudi. Retko koji igrač na svetu je doživeo sličnu privilegiju - rekao je Dejan Rambo Petković.

Rođeni Majdanpečanin, koji važi za jednu od poslednjih autentičnih „desetki" srpskog fudbala, tvrdi da je svestan činjenice da će imati značajno mesto u istoriji Flamenga. On je poručio da mu je mladalački duh pomogao da ove sezone surovo demonstrira moć na brazilskim terenima i prosto se poigrava sa 15 godina mlađim čuvarima.

- Drago mi je što me porede sa Žuniorom, koji je 1992. predvodio Flamengo do titule. Jesam matorac, kada se pogledaju samo godine. Međutim, ne osećam se tako. I dalje mi mladalački duh pomaže da igram na vrhunskom nivou. Ova godina za mene je nezaboravna. Nemam više šta da poželim.

Legendarni Petković je juče dobio nagradu za najboljeg igrača brazilske lige, a isti poduhvat napravio je i 2005. godine. Čestitkama Dejanu Rambu Petkoviću pridružio se i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić, koji mu je svojevremeno bio saigrač u najtrofejnijem srpskom klupu. Prema nezvaničnim najavama, Petković će sredinom decembra stići u Srbiju i na „Marakani", odnosno u svom fitnes centru „Korpore", proslaviti titulu.   
kraj

Rekli su o Rambu:

Radomir Antić,selektor Srbije

On je sjajan igrač, pratim njegove partije u Brazilu i ponosan sam što na taj način predstavlja domovinu, ali nismo razmišljali da ga pozovemo u reprezentaciju

Mario Lobo Zagalo,bivši selektor Brazila

U reprezentaciju ne zovem igrače iz brazilske lige, jer je najbolji igrač tog takmičenja stranac. Reč je o Srbinu Dejanu Rambu Petkoviću. Čudesan igrač!!

Darko Bajić,filmski reditelj

Njegov slučaj je poseban i zaslužuje film. Rambo je imao nesreću da bude u Zvezdi, u generaciji kojoj je 1992. zabranjeno da igra u Evropi, ali je dočekao da u Brazilu postane živa legenda.

Markos Roland, navijač Flamenga

Siguran sam da Pet zaslužuje mesto u vašem državnom timu na SP i da će tako i tim Srbije biti jači! Jer da je on Brazilac, a ja selektor Brazila (?!), verujte da bi Pet bio u timu.

Fakti o Rambu

- prema izboru navijača najbolji igrač Vitorije u 20. veku.

- strelac hiljaditog gola u istoriji Fluminenzea (protiv Kruzeira 7. septembra 2005. godine)

- strelac najviše golova iz kornera u istoriji SVETSKOG fudbala

- stanovnik je kuće slavnih na brazilskoj „Marakani"

- 12 trofeja je osvojio kao profesionalni fudbaler

- specijalno za Petkovića „Adidas" je napravio nove kopačke, sa njegovim imenom i grbom Brazila i Srbije. Pored srpskog Ramba iste kopačke imaju još samo Mesi, Adebajor i David Vilja

Press
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson W800i
Ovom ima tamo spomenik da dignu  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.