Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46738 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pet je car! Anticu zovi ga makar na klupu!Kad je mogao Duljaj svojevremeno da igra i Sasa Iliic moze i Doktor Pet!
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
И Драгутиновић отказао Антићу по 1000 пут зови Рамба  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Smarate bre vise. Rekao je covek da zna za njegove uspehe u Brazilu ali nije u njegovom planu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
И Драгутиновић отказао Антићу по 1000 пут зови Рамба  Smile

Умјесто Драгутиновића је звао Томовића из Ђенове
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Smarate bre vise. Rekao je covek da zna za njegove uspehe u Brazilu ali nije u njegovom planu.  Smile

Нека си нам ти рекао!
IP sačuvana
social share
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja se jos uvek nadam da ce dobiti Rambo poziv za neko sledece okupljanje...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Ja se jos uvek nadam da ce dobiti Rambo poziv za neko sledece okupljanje...  Smile

Nada zadnja umire a nada je kurva  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Rambo: Lepo je biti u društvu Pelea, Kake i Ronalda

Narednog petka ostaviću otisak svog stopala na pločniku Marakane, najvećeg stadiona na svetu. U životu verujem u sebe i uvek pozitivno razmišljam, ali se ovakvom priznanju ipak nisam nadao - kaže za "Blic" Dejan Petković Rambo, treći fudbaler iz Evrope kome je dodeljena ova počast.

Pre slavnog Srbina, u društvo odabranih ušli su Nemac Bekenbauer i Portugalac Euzebio, uz brazilske zvezde Pelea, Zika, Romarija, Kaka, Ronalda...

- Saznao sam pre tri meseca da ću ući u „Kuću slavnih". Nisam o tome pričao ni saigračima iz Flamenga, samo mali broj ljudi zna za to - kaže Nišlija koji je ime stekao u Crvenoj zvezdi, a 1995. prešao u madridski Real.

Da li ste u Brazilu rekorder sa osam golova iz kornera?

- Zaista ne znam, to je posao fudbalskih statističara. Nisam čuo da je ovde još neko postigao tako nešto.

Kao junior postigli ste prvi rekord?

- Da, protiv Kipra sam postigao gol posle četiri sekunde! Sa centra...Koliko znam, niko u zemlji to još nije nadmašio.

Šta Brazilci uopšte znaju o Srbima?

- Ne baš mnogo, ali valjda su nešto saznali kroz mene. Dosta sam postigao za 12 godina u njihovom fudbalu, igri za koju žive i verujem da nas gledaju drugim očima nego pre.

Odlazak iz Evrope bio je put u neizvesnost?

- Malo je Evropljana koji su došli ovamo, ali nisam se plašio. Optimista sam, verujem u sebe i raduje me što sam uradio mnogo od onoga što sam u fudbalu želeo.

Od koga ste učili fudbal?

- Najviše me je naučio trener Slobodan Radović, na žalost pokojni, u Majdanpeku. Igrao je nekad za Bor i Crvenu zvezdu, bio odličan strelac. U niškom Radničkom Nenad Cvetković me je naučio da izvodim slobodne udarce, a Žuća Rajković manguplucima, pa i bezobrazluku. Kako da reagujem na sudijsku nepravdu, na grubu igru protivnika...Koristilo mi je, sada se vidi.

Boli li vas što ste zaboravljeni od svih selektora?

- Nekad sam se nadao pozivu i da ću povećati broj od sedam utakmica za reprezentaciju. Od 2006. kad se pričalo o mogućnosti da zaigram u Nemačkoj, to sam potisnuo. Ipak, pratim uspehe Srbije i radujem se odlasku u Južnu Afriku.

U kontaktu ste sa Crvenom zvezdom?

- Tamo su moji prijatelji Radmanović, Adžić, Vasilijević...ali s njima najviše kontaktira moj brat Boban koji se bavi menadžerstvom. Postoji mogućnost da preporučim Zvezdi neke igrače iz Brazila i da joj na taj način pomognem.

U 37. godini mislite li o rastanku sa fudbalom?

- Sa Flamengom imam ugovor do juna, videću posle toga šta oni planiraju. Još ne znam dokle ću igrati. Ostaću svakako u fudbalu, u kojoj ulozi - videćemo. I živeću na relaciji Rio - Beograd. Moje kćerke koje imaju 10 i 12 godina, odomaćile su se u Brazilu, kao i supruga Violeta. Nije to predaleko, samo par sati leta.

Kad ćete u Srbiju?

- Za mesec dana, prvo u Niš kod roditelja i tazbine, zatim u Beograd kod brata i prijatelja iz Zvezde.

Prvi evropski Brazilac

Kuća slavnih na Marakani u Rio de Žaneiru, najvećem stadionu na svetu, osnovana je 2000. godine i mesta u njoj rezervisana su za fudbalske velikane iz celog sveta koji su obeležili istoriju ove igre. Većinu mesta za sada su popunili brazilski igrači, a Dejan Petković je jedini Evropljanin koje je stekao ovu počast igrajući u zemlji fudbala. Franc Bekenbauer i Euzebio Fereira da Silva zaslužili su je za celokupan učinak tokom karijere, provedene najvećim delom na Starom kontinentu.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Dijego: Rambo idol, Mijat legenda

As Juventusa, Dijego, otkrio je da veoma ceni srpske fudbalere. Brazilski fudbaler, koji je uveliko postao prvi igrač "stare dame", posebno je izdvojio trojicu.
- U mojoj zemlji Dejan Rambo Petković ima status kakav nijedan stranac nije doživeo. Učinio je mnogo i deca u Brazilu ga smatraju idolom. Sa Duškom Tošićem sam igrao u Bremenu i reč je o neverovatno vrednom momku. Ipak, za mene je legenda nekadašnje Jugoslavije Predrag Mijatović broj jedan. U Torinu svi i dalje pamte njegov gol u finalu LŠ 1998. godine za Real - rekao je Dijego u ekskluzivnom intervjuu za list "Danas".

Izvor: http://sportal.rs/news.php?id=14034

Najtuznije je sto Srbi nisu ni svesni kakvu legendu imaju... I da ne dobije covek poziv za reprezentaciju za prijateljsku utakmicu... Bruka...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
...i sramota!

« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 18:55:20 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.