Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46711 puta)
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Rambo pomaže Zvezdi

Da bi vratili titulu na „Marakanu", Crvenoj zvezdi su potrebna još dva pojačanja. Sportski direktor Ivan Adžić obelodanio je da crveno-belima u zimskom prelaznom nije potreban veliki broj novajlija, kao letos, kada je u Ljutice Bogdana završilo 11 novih igrača, već da se trenutno radi skauting za 12 igrača iz Srbije.

Imena se još, razumljivo, skrivaju, a ko su favoriti, verovatno će se saznati po završetku jesenjeg dela prvenstva, 12. septembra, kada se svedu utisci, rezultati, statistika... Ujedno, nepunih 20 dana kasnije počeće januarski prelazni rok.

- Planiramo da dovedemo dvojicu... Moraju da budu prava pojačanja, ne samo da popune broj - kaže Adžić, prenosi "Blic".

Suočena sa nagomilanim dugom, uprava Zvezde svakako će razmotriti ponude za svoje fudbalere, ukoliko ih bude.  Iako je Pavle Ninkov navodno u fokusu velikog broja timova pre svega iz Italije, za njega nije stigla još nijedna zvanična ponuda, a Zvezda bi bila zadovoljna samo sa onom većom od četiri miliona evra. I to, ukoliko bude imala adekvatnu zamenu jer je pozicija desnog beka deficitarna.

Zvezda će najpre na levom beku tražiti pojačanja jer je letos predugo i na kraju neuspešno pregovarala sa Mogrenom oko transfera Luke Pejovića. Ukoliko ga ne pronađe u Srbiji i regionu, Adžić će okrenuti telefonski broj čoveka sa kojim je delio svlačionicu na „Marakani" od 1991. do 1995. godine, a to je Dejan Petković.

Rambo je u 37. godini i dalje aktivan fudbaler, igra za najpopularniji tim Brazila, Flamengo i ima status legende u zemlji koja je najveći fudbalski izvoznik na svetu.

- Redovno sam u kontaktu sa Rambom. Imamo dogovor da nam preporuči fudbalera koji bi u svakom smislu bio vrhunski i pravo pojačanje - dodaje Adžić, koji je prethodnog leta iz Zete doveo dvojicu Brazilaca Savija i Kadua.

Svi Zvezdini Brazilci:
Savio
Kadu
Kleo
Ailton
Edgar
Tadeu
Fabio Silva
Džeferson
Adilson
Vilijams

Sportal.rs

Рамбо легенда  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Mogao bi i on da dodje da pomogne igrom u Zvezdi...  Smile Smile

Em organizator igre, em moze da igra po levoj strani... Gde ces bolje!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Ух када би дошао!

Мислим да нам баш такав играч много фали и дуго већ Звезда
нема играча таквих квалитета..
IP sačuvana
social share
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Vi ste bre prsli!  Smile

Svaka njemu cast, ali penzija ga zove!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Roki da si grobar pa da shvatim, ali ovako... Sta to toliko imas protiv Ramba?  Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=mD3vO9WUNn8

« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 22:59:26 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Nemam ja nista protiv njega, nego protiv vas koji ste ga se setili sad kada ne moze da pokaze ni 50% onoga sto je znao, umesto da ste o njemu pricali kada je stvarno razvaljivao!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Nemam ja nista protiv njega, nego protiv vas koji ste ga se setili sad kada ne moze da pokaze ni 50% onoga sto je znao, umesto da ste o njemu pricali kada je stvarno razvaljivao!

Ja ne znam samo u cemu je sada problem...

Prvo covek i sada igra dobro, moze se videti i iz reci Zagala da je Rambo jedna od najboljih 10-ki u Brazilu... Drugo, ja u to vreme, ono oko 2006 nisam posecivao bas ovaj forum, tako da nesto i ne vidim gde je ja to trebalo da pricam da treba da igra covek za reprezentaciju... A o vremenu pre toga i da ne govorim...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2

Ja ne znam samo u cemu je sada problem...

Prvo covek i sada igra dobro, moze se videti i iz reci Zagala da je Rambo jedna od najboljih 10-ki u Brazilu... Drugo, ja u to vreme, ono oko 2006 nisam posecivao bas ovaj forum, tako da nesto i ne vidim gde je ja to trebalo da pricam da treba da igra covek za reprezentaciju... A o vremenu pre toga i da ne govorim...

Управо тако ни ја тада нисам био активан на форуму али одувек сам готивио рамба
и док је играо за Звезду а и после сам пратио његове игре и сматрам да је велика неправда
што није играо за репрезентацију а ко све није играо...
Можда ти њега не готивиш али ниједан играч неће оставити такав траг у некој страној лиги..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
RAMBO opet dao gol!!!   Smile Smile Smile

Ovog puta protiv Atletiko Mineira... Utakmica je jos u toku(tek 35 min.) mozda da jos neki...  Smile

Ako hoce neko da gleda majstora, ima puno streamova...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ej i to gol iz kornera opet! Smile  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.