Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46704 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja se ipak nadam da je ovo vise bilo u smislu ovih prica da treba da ga vodi na WC2010 pa da je zato takav odgovor...

Iskreno ne vidim nijedan razlog da Rambo ne dobije poziv bar za Japan(mada je to tek u aprilu 2010), kada ce igrati kombinovan sastav(fudbaleri iz nase lige i sl.)... 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S
Pitanje je i da li bi on uopste pristao da igra za reprezentaciju ... pogotovo za neke zajebantske prijateljske tekme ...

mozda drzi do svog ponosa, mozda je i sam i fazonu da ne zeli da zauzima mesto mladjima ... mada ne verujem. Cenim da mu je zelja da bar malo odigra za grbom srbije na grudima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ej sad citam na mondu, postoji mogucnost da u martu ugostimo Brazil u Beogradu... Pa ja ne znam dal postoji bolja prilika da se Rambo oprosti...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S
hehe dobra prilika da se oprosti od reprezentacije u svom debitantskom mecu za istu Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2

Brazilci hoće ramba u Africi

Navijači i mediji traže od Dunge da pozove Dejana Petkovića u reprezentaciju

Dejan-Rambo Petković doživljava drugu mladost u Brazilu, gde navijači i mediji traže od selektora Karlosa Dunge da ga uvrsti u nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Rambo priznaje da mu prijaju zahtevi navijača da obuče žuti dres, ali misli da pored birokratskih problema i nedostatka pasoša postoje objektivni, sportski razlozi zbog kojih nije moguće da se ispuni njihova želja.

- Narod me voli i želi u reprezentaciji, što mora da mi prija, ali mislim da su aktuelni reprezentativci Brazila u boljoj kondiciji od mene. Brazil je najbolji tim na svetu, skup sjajnih fudbalera, samo još treba da osvoje Mundijal, pa da se ostvari san navijača - kaže Petković.

Od 37 navršenih godina, Rambo je 12 proveo u najvećoj fudbalskoj zemlji, gde je igrao za najbolje tamošnje klubove.
- Zahvaljujem se svima koji misle da sam zaslužio dres Brazila. Pre nekoliko godina sam očekivao da ću biti pozvan da nastupam za Srbiju, ali više ne bih da otvaram to pitanje. To je prošlost.

As Flamenga postaće Brazilac kada se reše birokratski problemi.
- Jednog dana će se i to dogoditi, da postanem Brazilac. Nemam vremena da završim sve poslove oko sticanja državljanstva, a postoje i problemi sa birokratijom. Kada dobijem papire, selektor bi mogao da me učini srećnim jednim pozivom da odigram prijateljsku utakmicu - našalio se Petković.

Kurir
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Brazilci hoće ramba u Africi

Navijači i mediji traže od Dunge da pozove Dejana Petkovića u reprezentaciju

Dejan-Rambo Petković doživljava drugu mladost u Brazilu, gde navijači i mediji traže od selektora Karlosa Dunge da ga uvrsti u nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Rambo priznaje da mu prijaju zahtevi navijača da obuče žuti dres, ali misli da pored birokratskih problema i nedostatka pasoša postoje objektivni, sportski razlozi zbog kojih nije moguće da se ispuni njihova želja.

- Narod me voli i želi u reprezentaciji, što mora da mi prija, ali mislim da su aktuelni reprezentativci Brazila u boljoj kondiciji od mene. Brazil je najbolji tim na svetu, skup sjajnih fudbalera, samo još treba da osvoje Mundijal, pa da se ostvari san navijača - kaže Petković.

Od 37 navršenih godina, Rambo je 12 proveo u najvećoj fudbalskoj zemlji, gde je igrao za najbolje tamošnje klubove.
- Zahvaljujem se svima koji misle da sam zaslužio dres Brazila. Pre nekoliko godina sam očekivao da ću biti pozvan da nastupam za Srbiju, ali više ne bih da otvaram to pitanje. To je prošlost.

As Flamenga postaće Brazilac kada se reše birokratski problemi.
- Jednog dana će se i to dogoditi, da postanem Brazilac. Nemam vremena da završim sve poslove oko sticanja državljanstva, a postoje i problemi sa birokratijom. Kada dobijem papire, selektor bi mogao da me učini srećnim jednim pozivom da odigram prijateljsku utakmicu - našalio se Petković.

Kurir
Laz i to velika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Malo sutra laz, to je preneto iz brazilskih medija... Bar bi trebalo da je preneto...

Uostalom, to je zelja navijaca... Normalno da ga nece zvati u reprezentaciju...

Samo je star taj tekst nekoliko dana, mozda i nedelju... Mislim da ga ima i na nekoj strani ispred...

« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 03:06:10 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ovaj tekst samo na portugalskom sam kacio pre neki dan ovde... Evo i nase verzije...

Neću zvati Ramba!

Selektor Radomir Antić pohvalno pričao o Dejanu Petkoviću zabrazilske medije, ali istakao da ne razmišlja da ga pozove u reprezentaciju Srbije

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je brazilskom Globo esportu da ga veoma raduje to što srpski veteran Dejan - Rambo Petković doživljava drugu fudbalsku mladost u ekipi Flamenga, ali da ne razmišlja o mogućnosti da mu uputi poziv u nacionalni tim. Strateg „orlova“ kaže da redovno prati partije 37-godišnjeg asa i da ga njegovi golovi čine ponosnim.

- Oduvek sam imao odlične odnose sa Dejanom Petkovićem. Nikada između nas nije postojalo ništa što bi nas opterećivalo, ali nije bilo nikakvih razgovora o njegovom uključivanju u reprezentaciju Srbije. O tome, jednostavno, nismo razmišljali - istakao je Radomir Antić.

Uprkos tome što popularni Rambo, ili Pet, kako ga zovu navijači u Brazilu, nije na širem spisku kandidata za odlazak na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Južnoj Africi, Antić je upoznat s dešavanjima u karijeri veterana Flamenga.
- Veoma smo ponosni zbog toga što Petković odlično igra u Brazilu. On i danas pokazuje da je tehnički nadaren fudbaler. Pratim njegove mečeve i uživam, jer mu dobro ide u Flamengu.

Pre četiri godine Brazilci su bili obradovani zbog informacije da bi tadašnji selektor Srbije i Crne Gore mogao da uvrsti Ramba u tim za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj. Vest nikada nije demantovana, ali se kasnije ispostavilo da se o Rambu u stručnom štabu nikada nije ozbiljno razmišljalo. Antić biranim rečima priča o Petkoviću, ali lepo mišljenje o njemu ne dovodi u vezu s pozivom u reprezentaciju Srbije.

- Drago mi je što je Petković pronašao svoj mir u Brazilu. Počeo sam da ga pratim još kada je kao dete napustio rodni grad Majdanpek. Mi u Srbiji veličamo njegove igre za Flamengo i gledamo kako će se dalje razvijati karijera sjajnog fudbalera.         

ZAGALO: PET PRAVI RAZLIKU
Legendarni brazilski fudbaler i selektor Mario Lobo Zagalo izjavio je da su igrači poput Dejana Petkovića retkost u savremenom fudbalu.
- Ne vidim danas u veznom redu nijednog fudbalera koji ima Petove kvalitete. Možda još jedino Rikardinjo iz Atletiko Mineire, ali niko kao Pet ne može da napravi razliku, da kreira igru i postiže golove. On je veoma pametan, impresivnih tehničkih sposobnosti, ali i požrtvovan igrač, jer mu nije teško da se vrati u odbranu i pomogne saigračima - rekao je Zagalo.

Izvor: http://kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-26-10-2009/necu-zvati-ramba

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Veceras Flamengo - Santos, valjda od pola 10... Ima streamova, pa ko zeli verovatno ce moci da gleda i Ramba...  Smile

« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 19:31:33 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Darko Bajić snima film o Dejanu - Rambu Petkoviću

Reditelj Darko Bajić danas putuje u Rio de Žaneiro, gde će sledećih meseci snimati dokumentarni film o legendarnom fudbaleru Dejanu - Rambu Petkoviću. Petković je već godinama fudbalska ikona u Brazilu, a trenutno uveseljava navijače Flamenga, koji su mu dali nadimak Pet. “Letim u Rio sa snimateljem Borisom Gortinskim i montažerom Filipom Dedićem da bih snimao film o Rambu Petkoviću. Film ima radni naziv „Rambo Petković - 90 minuta sa produžecima, životni meč”. Petko je zaista legenda Brazila i ima armiju obožavalaca, a naš koproducent iz Brazila kompanija „Urka” zajedno sa mojom „Magic line” planira da film bude gotov na proleće i da se pusti pred Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi. Brazilski producenti planiraju čak i da se film prikazuje na plažama Rio de Žaneira, a kako Flamengo ima registrovanih 11,5 miliona navijača, svakako će biti veliko interesovanje za životnu priču njihovog miljenika. U ovoj sezoni on toliko dobro igra u brazilskom prvenstvu da je čak i slavni trener Zagalo izjavio da je on najbolja desetka u Brazilu”, otkriva za „Blic” Darko Bajić. U Rio de Žaneiru ekipa ostaje do kraja brazilskog prvenstva koje se završava za mesec i po dana, a potom dolaze sa Rambom Petkovićem u Beograd da snime drugi deo filma. “Snimaćemo film u Riju, Beogradu i Madridu, gde je on jedno vreme igrao za Real. Rambo je imao nesreću da je bio jedan od naših najtalentovanijih igrača u pogrešno vreme. Igrao je u ‘Crvenoj zvezdi’ i bio vođa generacije kojoj je 1992. zabranjeno da igra u evropskim takmičenjima. Prosto je morao da promeni sredinu. Jedno vreme je igrao u Španiji i ubrzo potom je otišao u Brazil, da njima pokaže kako Srbi igraju fudbal. On je zaista živa legenda u Brazilu i namera mog filma je da svima otkrijemo njegovu pravu vrednost”, objašnjava Bajić.

www.svet.rs
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.